Rozpadne sa nám EU?

Keď americké štátne/regionálne elity pretlačia vlastné záujmy cez svojich poskokov v Bruseli tak žiaľ, odpoveď znie áno. Vzniknutý politický chaos a jeho ďalšie následky (medzi nimi aj vojna) v dlhodobom horizonte neprospeje nikomu, ani zmieneným americkým elitám.

Prečo chcú chaos eventuálne vojnu v Európe?

Z dôvodu, že ríša sa im rozpadá a nielen majú zafixované to, že vojna inde vo svete je dobrá vec pre biznis a ich moc (stačí si spomenúť kedy a ako USA vstúpila do 1. a 2. svetovej vojny) a nimi vyvolaný chaos sa dá riadiť (viď Blízky Východ, Líbya, Severná Afrika, Balkán atď.) ale aj to, že negatívne dopady nimi vyvolaného chaosu sa ich netýkajú. Skratka táto banda obmedzencov je ochotná zapáliť celý svet len preto, aby si udržali status quo t.j. aby mohli naďalej ošklbávať celý svet a tentoraz aj Západnú Európu. Dôvod prečo to hovorím je prostý. Momentálne Európa kvôli brexitu zažíva nepokojné obdobie a rozpad EU by uvrhol kontinent do chaosu a ten následne by mohol vyústiť do dosť krvavých občianskych vojen (na každého chyteného člena IS/ISIS pripadá 10+migranti ktorí veria, že im to tu všetko patrí). Spolu tieto veci by umožnili zmieneným elitám beztrestne rabovať. Samozrejme je tu predpoklad, že tá občianska vojna sa prerastie do svetovej vojny.

Prečo hovorím o poskokoch v Bruseli?

Podľa uvoľnených a voľne dostupných dokumentov EU je projekt amerických štátnych elít (cez ich nástroj, CIA) a bývalých dôstojníkov SS (ktorí zas pracovali jednak na obnovení Nemecka a jednak na celo-kontinentálnych Benátkach). Pritom treba si uvedomiť jednu zásadnú vec: 3. ríša nemohla vzniknúť bez finančnej a inej podpory elít USA napr. klan Bushovcov (v tom čase bankári), klan Rockefellerovcov (cez ropný gigant Standard oil, ktorý bol hlavným akcionárom neslávnej IG Farben) a firma IBM (ich počítače boli inštalované aj koncentračných táboroch) zarobili pekný balík pred, počas (platby šli cez neutrálne Švajčiarsko) a kvôli reparáciám od vlády US týmto firmám aj po vojne.

Takže kádrová báza v Bruseli bola zložená najprv z bývalých členov SS (napojené na európske elity), poskokov Američanov, tak 50 na 50. Žiaľ po udalostiach v 1989/1991 poskokovia Američanov, ktorí majú lokajský charakter a často aj úchylné chúťky získali navrch. Inými slovami nezostáva im nič iné ako poslúchať pánka a to na slovo.

Ako sa to prejavuje a kto proti tomu bojuje?

Neriešia problémy EU adekvátne resp. riešia ich takými metódami, ktoré viedli ku vzniku týchto problémov napr. Junckerov plán na vznik európskeho super-štátu (čo znemožnil Korčok, originál v AJ) alebo vyhlásenie Merkelovej o tom, že „solidarita nemala byť jednosmerná“ (zaujímavé je, že pred pár rokmi našich cigánov hnali svinským krokom). To je prvá vec.

Druhá vec je, že EU robí politiku, ktorá de facto stavia pred voľbu nečlenské štáty medzi EU a Ruskom. Táto politika ide proti elementárnym záujmom nielen členských štátov, ale aj samotnej EU ako inštitúcie.

Inými slovami Brusel robí americkú politiku a robia všetko preto aby Európu prinajmenšom zachvátil politický chaos. Veci došli tak ďaleko, že aj Rusi vyzývajú európske špičky aby už konečne začali hájiť vlastné záujmy. Momentálne jedine politici V4 sa snažia chrániť európske záujmy (preto máme ako-takú podporu Západných národných/priemyselných elít, čo sa prejavuje aj so zvýšením platov pre robotníkov) a hovorím to z 2 dôvodov:

  • poľské elity vo svojej zaslepenej rusofóbií ochotne pília ten konár na ktorom sedia nielen ony, ale aj zbytok Európy;

  • aj medzi našimi politikmi je dosť amerických poskokov napr. Beňová alebo Kiska.

Dobre a čo sa bude diať teraz?

Udejú sa v podstate 2 veci:

  • Fico a chlapci z ČSSD vymyslia témy, ktoré zmobilizujú voličov na voľby do Európskeho parlamentu (avizované v tomto videu) a to nám umožní odtiaľ vyštípať Sorosovych/amerických poskokov ako Beňová,

  • Globálne zákulisie chystá politické čistky v ktorých buď poskokovia prídu o pozície alebo prídu o svojho pánka, či o oboje. Lenže takéto čistky potrebujú poriadnu prípravu, hlavne ak chcú aby vytvorili zdanie toho, že sa to udialo samo-sebou a ony sa mohli naďalej tváriť, že „my nič, my muzikanti“. To je zásadný problém lebo niet času (Juncker naďalej tlačí na pílu a to aj po tom, čo ho Korčok “zostrelil”) a v dnešnej dobe, zaužívané metódy riadenia majú zníženú efektívnosť t.j. tento boj medzi globálnym zákulisím a americkými štátnymi/regionálnymi elitami síce skončí výhrou globálneho zákulisia, ale bude to Pyrrhovo víťazstvo, lebo dôjde k odhaleniu časti riadiacich štruktúr a mechanizmov riadenia.

Z týchto vecí logicky vyplýva, že ak V4/Vyšehradská skupina odíde, tak nastane najhorší scenár a v Európe vypukne politický chaos a následkom toho možno aj krvavá vojna. Ale ak globálne zákulisie včas spustí spomínané čistky v Bruseli, tak sa môže realizovať lepší z variant a globálne zákulisie, Západné priemyselné elity a V4 urobia Brusel irelevantným a presunú riadenie do Prahy. A toto hovorím napriek tomu, že pre Západ globálne zákulisie plánuje v najbližších 20 až 40 rokov kalifát alebo bez okrás obnovenú 3. ríšu. Podľa mňa sa realizuje variant medzi týmito extrémami a to z toho dôvodu, že globálne zákulisie nemá dosť chápavých kádrov (toto prináša degradácia západnej spoločnosti a školského systému).

S pozdravom

Oracle 911

8 thoughts on “Rozpadne sa nám EU?

  1. Dobre sa to číta, takmer ako “vlastné želanie” nasledujúceho vývoja. Bodaj by to naozaj pravdepodobný smer ďalšieho vývoja..
    Ale… Podľahol som a napísal komentár. A nie som si istý či to nie je iba “sieť” na vychytávanie vzdorujúcich.

    Upozornenie na štátneho tajomníka (viď link v článku). Zaiste je správný muž pre miesto, ktoré zastáva. Ale preceňuje sa vplyv jeho vyhlásenia.
    Čo by ma zaujímalo? Rozsiahlejší komentár o zákulisí toho, ako Danko (SNS) “pochopil” kam sa má obrátiť (hoci pozícia ktorú zastával takéto smerovanie predpokladala, ale ešte nebolo pre neho a SNS hádam neskoro). Sú aj iné “štruktúry” v Európe, ktoré sú na strane “Euroázie”?

    Americký básnik Robinson Jeffers si v jednej básni povzdychol (po II. vojne):
    “Nevyhnutné katostrófy neprídu v našom čase, ani v čase naších detí,
    ale my a naše deti sa musíme dívať, ako vláda preberá všetkú moc,
    lebo prevrat a nová vláda preberie viac než všetko, a k pokoreným telám
    pridá aj pokorené duše.
    Alebo anarchia prinesie svetovú pohromu.”

    Ale básník používa parabolu preto, aby burcoval. Budúcnosť je “neznáma krajina” a formujú ju
    nielen básnici ale aj takéto blogy.
    R.J.
    “Preto sa krstí každá báseň, v slepej nádeji,
    že zmije aspoň najvrchnejšiu vrstvu špiny
    čo na kyselinových flašiach zanechal čas.

    Pozdrav, M.A..

    Páči sa mi

    • Takže najprv chcem poďakovať každému za krásne a povzbudivé slová.
      Čo sa týka tvojich otázok:
      -Korčokove vyhlásenie je viac-menej kolektívne stanovisko V4 (posledné vyhlásenia Orbána to potvrdzujú);
      -obrátenie Danka som už raz okomentoval (je to v archíve);
      -a Putinov projekt Európa od Lisabonu po Vladivostok (Tokio?) je pre kdekoho lákavá vízia, takže áno sú aj také štruktúry.

      Páči sa mi

      • Oracle, zlepšuješ sa! Opadáva z Teba tréma. Cítiť v texte Pjakina, ale pokoj, ide to dobrým smerom.Veď, Pjakin je podľa môjho názoru pre komunitu dobrým Učiteľom.

        Páči sa mi

  2. EÚ je skôr projekt globalistov a GP ako protiváha k USA, realizovaný samotnou americkou regionálnou “elitou” (ako užitočnými idiotmi) a časťou globálnej “elity” pôsobiacej v USA; a zároveň aj projektom globalistov a GP pre realizáciu tzv. scenára európskeho kalifátu v západnej Európe.
    Problém je, že americká regionálna “elita” sa neskôr do určitej miery vymkla globalistom a GP z pod kontroly, a začala si cez EÚ presadzovať svoju americkú zahraničnú politiku a zasahovať tak i do globálnej politiky.
    Americká regionálna “elita” ide doteraz podľa starých plánov/osnov/algoritmov, ktoré globalisti a GP medzičasom pozmenili, odložili, alebo úplne zmenili / zavrhli.

    3. ríša bol podľa V. Pjakina pôvodne projekt regionálov západu – t.j. západných regionálnych kapitalistov ako obrana pred “komunizmom” z východu, ale globalisti a GP nacistické Nemecko neskôr využili pre svoje globálne ciele (predpokladám hlavne pomocou nacistickej ideológie, mystiky a svojich agentov – ako asi Schacht, a predvídateľných užitočných idiotov – ako asi Hitler).

    Čo sa týka bývalého amerického trans-nacionálneho konglomerátu Standard Oil, tak ten bol rozbitý proti-monopolným úradom USA už v roku 1911, takže predpokladám, že už asi vtedy globalisti a GP cez London – t.j. globálny Rotšild klan minimálne čiastočne dostali pod kontrolu klan americkej regionálnej “elity” – t.j. Rokefeler klan, a podpora 3. ríše pred WW2 bola minimálne čiastočne v réžii globalistov a GP.

    Páči sa mi

    • Neviem nakoľko je EU protiváhou USA, keď EU od začiatku bola zorganizovaná tak aby Briti/Anglosasi lízali smotanu (Pjakin to spomínal pri brexite).
      Čo sa týka3. ríše, tá bola od začiatku spoločným projektom, kde každý zo zainteresovaných riešil svoje ciele. A pokiaľ ide o Standard Oil máš pravdu, bola to rozdelená do 4 firiem ALE jedna z dcérsky spoločnosti (tuším ESSO-teraz Exxon a možno všetky) bola zainteresovaná v IG Farben.

      Páči sa mi

      • Súhlasím, podľa mňa pravdepodobne išlo iba o čiastočnú a dočasnú protiváhu voči USA a to iba v určitom aspekte (aspektoch).
        Ale tiež netreba zabúdať na to, že Británia/London (t.j. Rotšild klan + ďalší zasvätenci) ako jedno zo súčasných centier koncentrácie riadenia západnej civilizácie GP je nadradené USA (Británia/London sú mozog a USA iba svaly).
        Pochopiteľne, že štátna/nacionálna “elita” Británie doteraz lízala v EÚ smotanu, čo bol ale iba následok vyššie spomenutého, t.j. nebol to asi hlavný cieľ globalistov a GP, keď nechal vybudovať EÚ rukami Anglo-sasov.

        Áno, najskôr išlo o spoločný projekt regionálov západu, a globalistov vrátane GP už od začiatku, pretože nacistická ideológia a mystika boli najskôr projektom globalistov a GP, pretože len oni disponujú takými schopnosťami, čo sa týka zavedenia sveto-názorovej “infekcie” najprv medzi “elitu” a intelektuálov, a potom aj do celej spoločnosti.

        Standard Oil bola rozdelená až na 34 separátnych (aspoň oficiálne) podnikov, a tvrdil som, že ten “fragment” (“fragmenty”) pôvodnej Standard Oil, ktorý bol zainteresovaný vo vybudovaní 3. ríše, bol už min. čiastočne kontrolovaný globalistami a GP, konkrétne cez globálny Rotšild klan.

        Páči sa mi

Pridaj komentár