Otázky a odpovede č.2

Zdá sa, že moja nová aktivita sa ujala a začína to tu ožívať. Dnes zodpoviem 5+1 otázok, jedna mi prišla cez iný informačný kanál. Podotýkam, že som za otázky vďačný a ako vždy, pôjdem chronologicky.

Otázky a odpovede

Prvý je Vladimír, ktorý položil tieto otázky:

Otázka – Maďarsko a Poľsko, ako sa dalo očakávať, spojila otázka národných štátov a ovládnutie priestoru V4 aj napriek nevôli globalistov a Rímskeho klubu, ktorý odnárodňovanie naplánoval aby mohli majitelia tohto finančného matrixu ovládať svet., čo čaká Slovensko? Čechy ukázali tiež v dôraznom NIE MIGRANTOM svoje národné záujmy – kde je Slovensko, jeho vláda, jeho predstavitelia, jeho národná politika a strategické záujmy prežitia národa ako takého ?

Slovensko zostane vo V4, resp. V4+, kde s Českom znovu vytvoria štát – toto je aj náš národný záujem, len pražským nenažrancom treba pristrihnúť krídla. Samozrejme, Slovensko si zachová svoj charakter.

Čo sa týka Česka, tam si robí svoju kampaň poslankyňa EP Šojdrová, ktorá pretláča svoje bludy, (jej synátor je podľa všetkého úžerník), a ktorej scestné myšlienky boli odpísané. A Slovensko zase trvá na svojom od roku 2015, ale to neznamená, že si môžeme vydýchnuť, lebo sorosoidní liberáli z EP spolu s LGBTI a Kiskom zase kujú pikle s cieľom majdanizovať Slovensko, Maďarsko a potrestať Poľsko (tentoraz sa do toho zapojí aj globálne zákulisie, lebo poľské elity sú nepoučiteľné). Ďalšia vec, na ktorú chcem poukázať v tejto súvislosti je možnosť, že finálny holokaust môže prebiehať v 2 fázach, ako na to poukázal môj diskusný partner DoubleM inde:

Tlak na českou veřejnost ve věci „syrských“ imigrantů se bude stále stupňovat, nicméně jejich přijímání není v plánu. Jedná se pouze o zastírací manévr, který má připravit české obyvatelstvo na bezproblémové přijetí Židů z Izraele, kde, abych tak řekl, se Židům už nelíbí. Proč, to je jiná otázka, těch důvodů je více, přičemž jedním z nich je skutečnost, že nemají na kom parazitovat.

Tedy jak jsem uvedl, hlavním účelem současné kampaně je příprava obyvatelstva na bezproblémové přesídlení Židů z Izraele na území České republiky a pravděpodobně i na území Slovenska. Technologie je jednoduchá, nejprve je třeba obyvatelstvo vystrašit velkým zlem, aby poté obyvatelstvo s radostí přijalo židovské imigranty, jako menší zlo.

Obávám se, že se jedná o nanejvýš pravděpodobný vývoj, který si zaslouží naší pozornost. Teď mne napadá, že by se tím také vysvětlovala Zemanova náklonost k Izraeli.

P.S.: Oracle 911, prosím, zařaď toto téma do svých otázek a odpovědí.

Podľa mňa lepšími kandidátmi ako Slovensko sú Maďarsko a Česko, lebo Maďarsko má lepšie poľnohospodárske podmienky už len kvôli klíme a pôde, a Česko zase má okultné centrum – Prahu. Takže namiesto jednej zničujúcej vojny medzi Iránom a Izraelom, kde špinavú robotu budú robiť Iránske revolučné gardy (ktoré sú analógiou SS), môžeme mať vojnu s exodusom do našich krajov, kde potom my budeme robiť špinavú prácu. Samozrejme, ideálne by bolo, keby sa z Izraela stal štandardný štát, ktorý žije z toho čo zarobí, a Putin na tomto nekatastrofickom scenári pracuje, a aj preto má moju podporu.

Druhý v poradí je Brunero:

Otázky:
1/ Keďže som nemal možnosť položiť otázku Mečiarovi či Klausovi, chcel by som vedieť tvoj názor na : bolo rozdelenie (neľutujem, iba ma zaujíma) samovoľným procesom resp. v kontexte rozpadu Sojuzu a Juhoslávie mohlo byť “naordinované” a následne zinscenované svetovými elitami?
2/ Sú ti známe skutočnosti v súvislosti s Antarktídou, keďže v predošlom období sa tam “unúvali” niekoľkí politici a mám dojem aj pápež; naposledy pravdepodobne to bol John Kerry tesne pred ukončením funkcie min. zahraničných vecí USA. Čo ich tam viedlo / zaujímalo?

  1. Rozpad bol dôsledkom nenásytnosti a špinavej hry pražských elít, slovenských špecifík (museli sme riešiť iné problémy, ako Česi) a umelo generovaného tlaku, ktoré tu vytvárali politici v zahraničnom žolde. A mali na výber – kľudný rozchod cez ústavný zákon, alebo občianska vojna, ktorú by agenti CIA určite vyprovokovali, t.j. bola to nutnosť.
  2. Počul som chýry – od nájdenia dôkazov o existencií mimozemských civilizácií a ich technológií, hôr čierneho uhlia, atď. Čo je skutočnosť, to teraz neviem povedať, ale žiaden z nich tam nešiel, aby obdivoval scenériu a kecal s tučniakmi.

Tretí bol malysveter:

Ja mám otázku týkajúcu sa Slovenska. ako momentálne prebieha boj v RTVS? donedávna bolo veľa štekotu o výpovediach ľudí zo spravodajstva, rozviazanie zmluvy s Bakovou, atď. po čase však vidno, že sa takmer nič nezmenilo (silná zostava prebieha stále naživo,jedných spravodajcov nahradili iný avšak názory a propaganda zostávajú). ako to vyzerá s odpisom liberálov v mediálnej oblasti? ako dlhodobá je podľa Teba táto záležitosť? dá sa očakávať že po jeseni nastanú naozaj zmeny? aj v tejto oblasti?

Rezník robí svoju prácu, ale musí variť z vody (tak ako Putin), t.j. vyberá viac-menej korektne pracujúcich liberálov, ktorí dajú priestor obom stranám, čo pre liberálnych politikov nie je až tak príjemné, lebo každý vidí, čo sú zač. Odpis liberálov na Slovensku naberie spád po voľbách do senátu v USA, ktorý bude, ak dobre viem, v novembri. Dovtedy zatnúť zuby a znášať ten krik.

Štvrtý bol Miroslav Dugis:

Ako vnímaš odstúpenie Imerczeho?

Pokiaľ viem, menovaný pán bol dodávateľom softvéru pre daný úrad počas vlády Radičovej, a na vedúci post sa dostal ešte za vlády Fica. Inými slovami vieme vyvodiť, koho koňom on je, a nie je to Ficova klika. A keďže teraz prebieha neľútostný boj medzi globálnym zákulisím a neprispôsobivou časťou amerických národných/regionálnych elít, t.j. Clinton a spol., tak je ľahké si domyslieť, že je to jedným z prejavov. A to, že sám odišiel, mi signalizuje, že pochopil jednoduchú vec: ak teraz odíde, tak si môže ponechať svoju hlavu, peniaze a možno aj lukratívne kšefty.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Ďalšiu várku otázok tu čakám do nedele 18:00.

5 thoughts on “Otázky a odpovede č.2

  1. Ďakujem za odpoveď. Čo postavička Kočner? Registujem ho od kauzy “Zachráňme Markízu.”, ktorá bola použitá proti Mečiarovi. Kočner tu zohral významnú úlohu aj keď si myslím, že on je len ten, ktorý je plní zadanie a je na očiach verejnosti, za čo dostáva svoje kostičky. Koho zadania plní, kto ho kryje? Kryl? Čím začal byť nebezpečný, keďže je momentálne tam kde je. Vďaka.

    Páči sa mi

  2. http://www.rtvs.sk/radio/archiv/1122/997451 – zhruba 2:20 min, autor Michal Katuška, že katuška nenávidí všetko ruské, slovenské, národné je jasné, skôr si však myslím, že toto Mečiarovmu novému projektu nemôže uškodiť, skorej naopak, vo svoje nevedomosti vytvárajú informačné pole, pre toho proti ktorému bojujú a nakoniec to bude v ich neprospech – tvoj názor?

    Páči sa mi

  3. Aký je tvoj názor na súčasné voľby – kdekoľvek na svete z hľadiska objektivity so zreteľom na elektronické sčítavanie; hlavne však u nás? Okrem toho, že sú pochybnosti – o výpadkoch serverov počas sčítavania, o možnosti hlasovania korešpodenčne zo zahraničia ma inšpirovalo k otázke vyjadrenie Doležala z USA pred určitým časom, kedy tvrdil, že hlasovanie (myslené vtedy z Čiech) je vedené cez server v Bruseli ?! Je to možné?

    Páči sa mi

  4. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č.3 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár