„Nebáť sa a nekradnúť.“

Polovicu tohto okrídleného Masarykovho motta tresol Ing. Kiska, ktorý okrem toho, že krátil dane, zaoberal sa nákupom kradnutých pozemkov a úžerou, a ešte sa k tomu sa tváril ako filantrop pred nástupom do prezidentského úradu. Samozrejme, toto jeho vyhlásenie vyvolalo poriadne pohoršenie u Slovákov, ktorí čo len trocha sledujú, čo sa okolo p-rezidenta deje, a to bude mať dosť škaredú dohru pre všetkých liberálov.

Prečo to tvrdím?

Pretože našim národným hrdinom je Jánošík, ktorý podľa mýtu bral bohatým a dával chudobným, a bojoval proti pánskej svojvôli a útlaku. A takýto národ reaguje na niečo také, čo robí Kiska, veľmi zle.

Konkrétne?

Alternatíva, ktorá je buď slobodná alebo podchytená nejakým klanom (často miestnou perifériou globálneho zákulisia), kde politici či sudcovia píšu o Kiskovi dosť tvrdo, a často aj pravdivo. Médiá hlavného prúdu o Kiskovych prešľapoch informujú vecne, ale v prípade liberálnych médií sú veci zaujímavejšie. Tie totiž prezidenta Kisku prezentujú ako filantropa a morálnu autoritu, ktorý ako rytier bez bázne a hany bojuje proti mafiánskemu štátu, ktorý momentálne zosobňuje súčasná vláda (Kotlebovci sa prezentujú podobne, ibaže oni bojujú tak proti vládnej koalícií, ako aj proti liberálom). A teraz sa obuli do sudcu nielen médiá – a sudca na ich útok odpovedal pomerne gramotne (ani ja nemám predplatenie na Sme), ale aj sám Kiska sa rozhodol odvolať sa. Týmto sa prezentoval pred národom ako pán, ktorý uplatňuje svoju zlovoľnú svojvôľu a utláča národ, a situácia sa pre Kisku i ostatných liberálov odteraz bude vyvíjať čoraz horšie. Pretože pri podaní správ nejde len o správu samotnú, ale aj kontext, ako to ukazuje úryvok s českými titulkami z ruského seriálu „Spáči“.

Kam týmto mierim?

Globálne zákulisie jednoducho zaistí, že kontext podávania správ liberálnymi médiami bude pre Kisku a ostatných liberálov taký, že ich samotný národ odvrhne. A verte mi, že je toho na Kisku viac, ako jeho úžernícka minulosť, krátenie daní, či kupovanie pozemkov od pochybných vlastníkov.

Napokon, na každého politika sa nájde niečo (a ak nie, tak sa vyrobí) – aj na Fica, a otázne je len to, nakoľko to znechutí voličov, a urobí z dotyčného nepriateľa národa číslo jeden.

S pozdravom

Oracle 911

 

PS: Pre istotu to napíšem, médiá budú híkať a ochkať nad tým ako xyz obviňuje dobrého anjela Kisku z nejakej špinavosti s tým, že budú pripomínať, že tie daňové priznania sú v poriadku a jeho minulé firmy už nerobia úžeru.

13 thoughts on “„Nebáť sa a nekradnúť.“

  1. Uz ked som prvy krat pocul ako sa vyjadril sudca, tak som vedel, ze to nie je z jeho hlavy.
    1. Sudca musi byt nestranny, nema komu co odporucat aby skoncil v politike, o com aj sam vedel.
    2. Take daco by si nedovolil, keby mu do nebolo dovolene.

    Takze ja to beriem ako jasnu spravu nasim politickym debliom od GP “Budete robit tak ako vam prikazeme, svojvola konci.”

    Páči sa mi

  2. V davo-“elitárnej” mravne nerovnorodej spoločnosti je akákoľvek mééédiami prepieraná korupčná kauza len zástierkou medzi-klanového konkurenčného boja zákulisia a nie skutočnou činnosťou vedúcou k vykoreneniu nespravodlivosti v spoločnosti.
    V podstate ide len o divadlo pre nechápajúci a tiež značne nemorálny dav.
    Kiska určite nie je jediný a ani najväčší podvodník, ktorý nemá nikdy dosť na Slovensku v rámci tejto buržoázne-liberálnej “demokracie”, lenže kope za liberálne klany, ktorým už pomaly odzvonieva a navyše dav potrebuje z času na čas, ktorý práve dozrieva, predhodiť nejakého obetného baránka na roztrhanie (ktorým sa dav na čas ukľudní a odvedie sa tým pozornosť od iných – častokrát ešte väčších špekulantov a podstaty vecí), čim len dokazuje, že stále zostáva iba davom a nie skutočne mravnou a chápajúcou uvedomelou spoločnosťou skladajúcou sa zo skutočných Ľudí.

    Páči sa mi

  3. Andrej Kiska do hnojiska.
    Ja len pripomeniem ako Kisku vypískali na Slavíne:

    To mu zase dobre poradili pred Lavrovom a stovakmi ludi na Slavine polozit veniec v ukrajinskych narodnych farbach… Celkovo mam pocit ze ludia ktori mu radia ho bud z duse nenavidia alebo su tu klinicki liberalni debili.

    Páči sa mi

      • Mas asi pravdu. Liberali su podla vsetkeho ako klbko rozhadanych maciek ktore si navzajom idu po krku a vedia sa zjednotit len ked citia ze by im niekto co i len siahol na ich nezasluzene vyhody. Plus Liberalizmus je ideovo zalozeny len na cistom hedonizme, oni ziju vlastne pozitkami a preto nemaju nejake dlhodobe plany… preto ako sa hovori jak su chytri (v zmysle vychcani) tak su aj sprosti (nevidia buducnost). Takze si idu po krku a este to aj robia tak debilnym sposobom ze sa sami topia, len aby si hned teraz daco rychlo urvali pre seba. Aky je tvoj nazor ?

        Páči sa mi

  4. K tej ĽSNS.
    Je to strana, ktorej politika stojí hlavne na nekonštruktívnej kritike Smeru a Fica, a vyčleňovaní sa z politického spektra.
    V podstate ani nemajú na výber a takýto prístup je údelom každej novej politickej strany na Slovensku vzhľadom k tomu, že davu zatiaľ stále stačia iba jednoduché heslá typu: my sme lepší než oni, my sme tí praví, … a večná kritika všetkého za každú cenu ale už bez navrhovania reálnych riešení problémov.
    Dav si žiaľ zatiaľ viacej nepýta (o jeho zapájaní do politiky/riadenia a vecí verejných ani nehovoriac) – veď aj preto je to iba dav.

    Páči sa mi

Pridaj komentár