„Pražskú kaviareň“ a slovenských liberálov čaká ohavný „Ježiško“

Mám na mysli Kisku, ktorého nám Česi údajne závidia, ale pravda je skôr taká, že nám ho závidí len “pražská kaviareň“ , lebo povie iba to, čo mu nadiktuje Bútora, ktorý je poskokom americkej ambasády. A zhodou okolností „pražská kaviareň“ razí heslo „s Amerikou na večné časy a nikdy inak“.

Prečo ten „Ježiško“ bude ohavný?

Nuž, Masarykova univerzita v Brne chce Kiskovi udeliť zlatú medailu a súd s doktorom Francom má dosť nepríjemnú verejno-politickú dohru (o kauzách tu, tu a tu), z ktorej sa už len tak nevyvlečie. Takže obe skupiny si koledujú o medzinárodnú potupu, lebo jedna udelila kriminálnikovi zlatú medailu a vyhlásila ho takpovediac za politickú a morálnu reinkarnáciu Havla, a druhá zase kvôli tomu, že ich morálny idol, ktorý dostal vyznamenanie z Brna, a kvôli ktorému boli hrdí – je praobyčajný kriminálnik.

Prečo bude taký vývoj?

Nuž, Clintonoidi potrebovali maximálne ovládateľného politického analfabeta (v podstate klona Porošenka), ktorý im, keď príde čas, zabezpečí majdan, a v Kiskovi našli to, čo hľadali. Tento majdan by, samozrejme, destabilizoval celú Európu tak, že by vznikla vojna každého proti každému, čo by im zabezpečilo ich nadvládu nad svetom.

Tieto plány poznalo aj globálne zákulisie a blokovalo ich (samozrejme Fico z tejto situácie maximálne ťažil), a teraz prišiel čas, aby tieto informácie na ovládanie Kisku použilo na odstránenie a odpis celej slovenskej a čiastočne aj českej vetvy Clintonoidov.

Neviem síce, na koľko krokov dopredu bol tento manéver zo strany globálneho zákulisia premyslený a s koľkými variantmi sa rátalo, ale vôbec by som nebol prekvapený, keby to bolo na úrovni svetových šachistov.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Na tento rok je to posledný článok, najbližší článok podľa plánov vyjde 7.1.2019, a to bude článok do rubriky Otázky a Odpovede.

4 thoughts on “„Pražskú kaviareň“ a slovenských liberálov čaká ohavný „Ježiško“

Pridaj komentár