Otázky a odpovede č. 24

Tentoraz došlo do rubriky dosť otázok – niektoré som zodpovedal v článku v pondelok, ale boli aj veci, ktoré som jednak kvôli samotnej téme nezahrnul, a jednak som dostal doplňujúce otázky, ktoré som zase nemohol zodpovedať kvôli limitom formy . Ako vždy – pôjdem chronologicky, a budem sa snažiť zodpovedať otázky ako najlepšie viem.

Otázky a odpovede:

Malysveter sa pýtal:

ahoj – otázka – obvinenie Kočnera. získanie ďalšieho času ? predpokladám že je to súčasťou volebnej kampane. ja ako priemerný občan len neveriacky krútim hlavou “veď to nemá logiku”. vďaka

Áno aj, lebo to znižuje emocionálne napätie, avšak Kočnerovo obvinenie z vraždy, no najmä tie uverejnené SMS-ky, z ktorých sa Haščák z Penty chce vykrútiť, sú/boli dôrazným varovaním pre klanovo-korporátne skupiny napojené na Clintonoidov, aby na voľbách nič neskúšali. Zdá sa, že varovanie zatiaľ chápu, ale to ešte neznamená, že niekto z nich niečo neskúsi. Dodávam, že do Kuciakovej vraždy boli zapletení nielen Haščák a Kočner.

Patak24 sa pýtal:

Kto skutočne stojí za teroristickým útokom na Novom Zélande? Obávam sa že moslimovia sa pomstia za ten útok.

Clintonoidi – oni sú za tým, lebo jednak fakty ukazujú na to, že celá vec bola zinscenovaný útok pod falošnou vlajkou, a jednak samotný útočník sa priznal (citoval Brievika alias Hansena), že chcel vyostriť situáciu na oboch stranách, aby došlo k radikalizácii a ku krviprelievaniu (čo by sa rozšírilo do celého sveta). Video v anglickom jazyku, kde sa to spomína a poukazuje sa na javy a sociologické problémy je tu. Lenže Nový Zéland je malebnou krajinou (filmový cyklus Pána Prsteňov bol natočený na NZ), z ktorej si globálna elita robí svoje letovisko, čo vyzvára z krajiny takpovediac ideálny cieľ pre takéto útoky (kvôli vojne globálneho zákulisia a Clintonoidov). Čo ale znamená, že Clintonoidi kopli do osieho hniezda a tých, ktorí boli priamo zapletení, čaká hrôza bez konca.

Palo sa pýtal:

Ahoj Oracle. Mal by som na teba dve otázky. Do poslednej chvíle som čakal že Kotleba sa vzdá prospech Harabina, ale asi sa ukázalo že jeho ego je mu prednejšie ako Slovensko. Myslíš si že to bude mať vplyv do budúcna aj na jeho stranu?
Keď príde Kotleba o hlasy bude to priestor pre Mečiara a stranu ktorú avizoval?

Odpoveď na tvoju prvú otázku je, že podľa mňa to z jeho strany bol chladný politický kalkul, lebo jednak vedel, že tak on, ako aj Harabin nemá proti Čaputovej šancu (dôvody si hádam každý domyslí, lebo mediálne očierňovanie je len začiatok), a jednak médiá mu musia dať zo zákona priestor, t.j. zvyšuje sa povedomie a nemôžu tak bezostyšne klamať o ňom a jeho strane.

Odpoveď na druhú otázku je, že celá vec závisí od toho, či Mečiar začne budovať od základov novú stranu, alebo prevezme riadenie nad už existujúcou stranou. A ak je to ĽSNS (a na to je kvôli prítomnosti Cupera šanca), tak ĽSNS len získa. Dodávam, že Mečiar nemusí do strany vstupovať – stačí ak sa len raz za čas, alebo pravidelne stretne s Kotlebom a s vedením strany.

Lulu sa pýtala (tu zlúčim 2 príspevky do 1 otázky):

Zdravím ako vidíš prvé kolo prezidentských volieb? Pretože si nemyslela že Slováci sú tak naivní aby volili Caputovu a predsa sa to stalo. Kto si myslíš že vyhrá Caputova alebo Šefčovič ? Ďakujem za odpoveď.

Ešte niečo ma napadlo , čo sa týka liberálov a podobne mám skôr pocit že sú už fakt nepotrebni (svoj účel splnili alebo skôr nedotiahli ) , je možná ešte záchrana Slovenska a Čiech aby sme nedopadli ako západ ? Ďakujem za odpoveď

Mediálna masáž a ideologická indoktrinácia mládeže, žiaľ, fungujú. A ja dúfam, že to bude Šefčovič, lebo jednak Čaputová nezíska oveľa viac hlasov ako 800 000 a jednak Šefčovič nielen prevzal iniciatívu v kampani, ale ju aj oberá/obral o témy, a svojim vystupovaním oslovuje prakticky každého. A to znamená, že Čaputovej zostávajú len otrepané frázy, ktoré oslovia akurát len svojich, a to sa už začína prejavovať. A ak vyhrá Šefčovič, máme šancu sa zachrániť.

Patak204 sa pýtal:

Čo sa stane ak sa Čaputová stane prezidentkou? Môže to posilniť opozíciu? Budeme tu mať americké základne?

Keby len toto, tak by sme na tom boli ešte dobre. Lenže ak ona vyhrá, tak majdan a následný rozvrat štátu je takmer istota. Lenže politická nestabilita zo Slovenska by sa rozšírila do celej Európy, a to by zas vyústilo do vojny každého proti každému.

Lulu sa pýtala:

Ahoj mám otázku ohľadom toho fondu na podporu migrácie čo EK alebo EP už si niesol istá kto z nich schválila. Čo to znamená ? Mne to príde ako krok ešte tesne pred voľbami do europarlamentu ako migrácii pomôcť , nebude to ďalší motor na naštartovanie migrácie ? Netuším čo si o tom mám myslieť. Ďakujem

Oficiálne je to na podporu legálnych imigrantov, ale tomu ja neverím a tvoje obavy sú opodstatnené. Nehovoriac o tom, že aj časovanie je divné, t.j. pred našimi voľbami, a preto to považujem za útok na nás a záujmy globálneho zákulisia.

Lierox316 sa pýtala:

Hlavné správy a ďalšia alternatíva už propagujú Šefčoviča. Myslíš že príde nejaký trest pre duo polepetkov Harabin/Kotleba, prípadne zmenia názor koho odporučiť v 2. kole, keď im niekto vysvetlí aký názor majú mať?

Kotleba už čo-to pochopil (a preto kalkuluje), a vie aj to, že priamo Fica a Šefčoviča podporiť nemôže, avšak môže s ním v dôležitých otázkach spolupracovať (zmarenie verejnej voľby sudcov na ÚS), teda viesť takú komunikáciu, ktorá de facto podporí Šefčoviča. Harabin, ktorý rieši svoje ranené ego, zas hrá inú rolu (skôr nevedome). Lebo podľa vlastných slov chce napadnúť voľby, a povedal aj to, že voľby môžu byť skôr ako 5 rokov – z čoho mi vychádza, že niekto mu pošepkal, že istá strana môže podvádzať a toto chce globálne zákulisie využiť, ak Šefčovič nevyhrá aj napriek podvodu zo strany Čaputovej (do detailov radšej nejdem a nech nikto na verejnosti nerozobiera z pochopiteľných dôvodov).

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať tlsté knihy (je to fuk s ktorou začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

9 thoughts on “Otázky a odpovede č. 24

  1. Ahoj.

    Otázka k Mečiarovi. Vzhľadom na jeho vek si nemyslím, že by zakladal novú stranu, i keď …
    Z doterajších indícií som usudzovala, že Mečiar by mohol podporoť Národnú koalíciu.
    Podľa Tvojej odpovede však je šanca, že podporí ĽSNS.
    Má Národná koalícia ambície ísť do politiky, resp. šance aj uspieť?

    Ďakujem.

    Páči sa mi

    • Pred tým, než by Clintonoidi presadili svoje tak v Rusku ako aj v Európe by boli eliminovaní doma, pravdepodobne v rámci občianskej vojny. Našťastie ako veci sú, tak Čaputova do kresla nedostane a majdan v Rusku a v Kazachstane sa neuskutoční.

      Páči sa mi

  2. Dobrý den,

    píšete, že za teraktem na NZ jsou Clintonoidi, což si nemyslím a poslední pořad O-O Pjakina ze dne 18.3.2019 mi to potvrzuje. Je to práce globalčiků svázána s přechodem globálních elit nenápadně od křesťanství k islámu. Lokalita NZ jako vybrané místo (jedno z míst, dle mého) jejich pobytu – rezidence sedí, jak píšete. Poslechněte si zde https://www.youtube.com/watch?time_continue=1377&v=p4vQAgGWFP4 , je to hned na začátku.

    A díky manifestu, který byl přes Tarranta ozvučen, to bude mít vliv/důsledky na mnoho dalších zemí, globální. I na Rusko, jak říká Pjakin.
    (Mánifest je rozsáhlý – mám co studovat) 🙂

    S pozdravem
    Jéňa

    Páči sa mi

  3. Otázka, resp. úvaha.
    Ako pozerám tie volebné grafy, nemôžem sa stále viac ubrániť dojmu, že je v tom nejaký vzorec. Celé je to ako cez kopirák. Veď to ani nie je možné, aby to bolo všade takmer identické.
    V mojom mini volebnom okrsku s pár desiatkami voličov, v bývalej bašte mečiarizmu, som bola presvedčená, že vyhrá ŠH ( resp. MK) … ale kdeže, zase ten istý vzorec.
    Podvod? Začínam si to myslieť viac a viac.
    Ak chceš/môžeš k tejto téme niečo povedať, poprosím, ak nie, pochopím … ale mlčať sa mi nezdá správne.

    Liked by 1 person

  4. Životnosť súčasného po-novembrového režimu (viď i výsledok 1. kola prezident. volieb) sa zákonite blíži ku koncu, čo si veľmi dobre uvedomujú aj tam tí hore, ktorí v skutočnosti rozhodujú.
    To znamená, že k celo-spoločenským zmenám dôjde tak-či-onak, záleží len kedy a ako.
    A výsledkom volebného súboja Čaputová vs. Šefčovič sa predurčí práve rýchlosť a miera krvavosti nadchádzajúcich udalostí a zmien.
    Ja odporúčam dokončiť ten pre nás bezpečnejší proces, ktorý bol započatý v 1. kole – teda voliť i v druhom kole Šefčoviča, hoci mám pocit, že proti Čaputovej neuspeje (viď odporúčanie M. Daňa, ktorý navrhuje dať ľuďom Čaputovú, keď ju chcú – ide možno o manéver typu Brexit).
    Ale aspoň budem mať čisté svedomie, že som spravil maximum, čo sa v danej chvíli spraviť dalo.

    Čo sa týka Kotlebu a ĽSNS, tak oni sú to len malí páni v rámci komplikovanej mnoho-úrovňovej “hry”, a v zásadných otázkach sa nerozhodujú sami.
    Kotleba s dôležitým výrazom spolu s ĽSNS plní zákulisím predvolenú mesiášsku funkciu/úlohu.
    Predpokladám, že tým podporením Kisku v minulých prezident. voľbách, alebo tou súčasnou kandidatúrou na prezidenta len vedome alebo (skôr) nevedome odhalil určité dlhodobejšie plány a ciele periférie globálneho zákulisia pôsobiaceho na Slovensku.
    Keby sa vtedy Fico namiesto Kisku stal prezidentom, tak dnes by sa už možno nachádzal mimo dosah riadenia dôležitých procesov na Slovensku, samozrejme i s príslušnými konzekvenciami pre spoločnosť.
    Dnes je Fico naopak aj vďaka Kiskovi, dalo by sa povedať, stále pri kormidle.
    Takisto, nebyť pro-americky liberálneho Kisku, tak dnešná úroveň frustrácie ľudí vo vzťahu k po-novembrovému režimu a liberalizmu, by bola pravdepodobne nižšia (mimochodom, pozor na nemiestnu kritiku liberalizmu ako celku, pretože môžu prísť aj horšie ideológie/režimy – jeden z nich sa práve “kultivuje” aj v Sev. Kórei).
    Hoci Kotleba s ĽSNS nepodporili prezidentského kandidáta Harabina, tak zákulisie s nimi stále počíta, minimálne v oblasti tichej podpory SMERu.

    “Teroristické” útoky na NZ skôr súvisia so stredne až dlhodobými plánmi a cieľmi pohlavárov globálnej politiky.
    Pripúšťam, že možno bolo americkej regionálnej “elite”, ktorá ich aj najskôr realizovala, “nakukané”, že prostredníctvom nich môžu dospieť k nejakému krátkodobému zisku, ale myslím si, že pôvodne ide o robotu globalistov.

    Páči sa mi

Pridaj komentár