Prvé dopady volieb do EP

Voľby sa ani neskončili, a okolo Smeru to začalo len tak vrieť. Niežeby to nebolo predpokladané, a to hlavne vo svetle toho, že sa bude vyvodzovať objektívna zodpovednosť v strane, a bude sa aj rozhodovať o jej ďalšom smerovaní. Treba len dodať, že nielen liberálne krídlo vystrkuje rožky, ale aj liberáli v médiách, konkrétne tých, ktoré sú vo vlastníctve skupín Penta a ESET.

Čo je vo veci?

Aby ste sa dostali do obrazu, stačí si vypočuť Michelka a prečítať posledné 3 statusy Blahu (tu, tu a tu), a keď niekto nemá čas a priestor prečítať a vypočuť si to, tak tomu poviem, že všetky tie výkriky sú o tom, že Smer-SD je v kríze a len to tam vrie, a tieto výkriky sú nepravdivé. Čo má za následok záplavu hysterických článkov, ako tento z dielne Denníka N (hlasná trúba ESET), a to hlavne kvôli tomu, ako Fico umlčal vnútornú opozíciu:

Som veľmi rád, že Smer posiela do europarlamentu ľudí, ktorí prispejú ku konštruktívnej diskusii o jej budúcnosti. Naša skúsená kandidátka získala najviac preferenčných hlasov v slovenských eurovoľbách.

Inými slovami, Fico Monike a ostatným liberálom v strane hodil do rúk 5 kilový horúci zemiak a skryl si ruky za chrbát, t.j. Monika sa s tými komentármi na adresu Blahu a Fica znemožnila, a po tomto ťahu hocijaká iniciatíva z jej frakcie, smerovaná na odstránenie súčasného vedenia Smeru nebude mať prakticky žiadnu podporu, najmä nie členskej základne. A keby to nestačilo, Fico im dal nielen zadanie, na ktorom treba pracovať (a vo svetle toho Ficovho citátu sa úspech očakáva), ale tiež položil resp. posilnil základy de facto protibruselskej rétoriky, ktorá sa bude stále pohybovať v rámci proeurópskej rétoriky. To je, prosím pekne, majstrovský ťah, ktorý rozšíril Ficove a naše manévrovacie priestory.

Prídu čistky?

Svojim spôsobom sú už tu, lebo ak sami neodchádzajú tak, ako to urobil Maďarič, tak sú na verejnosti znemožnení.

Komu ešte vadí Fico okrem poskokov Clintonoidov a liberálov z presvedčenia?

Globálnemu zákulisiu (GP), ktorého štruktúry (hlavne slobodomurári) stáli nielen pri zrode prvej ČS republiky, ale sú aj spoluzodpovedné za 17. november 1989.

Poviem aj prečo – Fico je schopný káder, ale málo vypočítateľný a ešte menej ovládateľný, a preto je de facto prekážkou Orbánovi (ktorý je dostatočne podchytený) a rakúskym elitám, aby Slovensko úplne začlenili do svojho riadenia. Lenže ak sa poskokovia Američanov zbavia Fica, celý región sa ponorí spolu so zvyškom EÚ do chaosu, a ak GP nechá Fica ustúpiť na teplé miestečko, tak mu rozviaže ruky, čím riskuje, že Fico vyvedie niečo, čo síce prospeje Slovensku aj v dlhodobom horizonte, ale GP sa z toho tešiť nebude. A keď k tomu prirátame aj to, že po odpise liberálov dosť dlho nebude žiadna politická sila, ktorá by zaplnila toto mocenské vákuum (Kotleba toho oveľa viac nezíska a Harabin pohorel), tak to škrípanie zubami zo strany GP pri poskytovaní všetkej pomoci Ficovi je dosť hlasné .

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať tlsté knihy (je to fuk s ktorou začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci

6 thoughts on “Prvé dopady volieb do EP

  1. len smutné je že stále hovoríme o menšom zle, aj keď aký taký prínos tu máme, už by tu mali vystrkovať rožky nové kádre a kde nič tu nič, uvidíme po letnom zlome, aj keď by tu jeden kandidát bol len mu image začal budovať smer, tak zas to nebude nestranný človek, keď ho oligarchovia budú podporovať len aby si uchránili domáce pieskovisko proti SŠA.

    Páči sa mi

  2. Vďaka… týmto článkom si mi odpovedal na moju otázku ktorú som položil. Takže Fico globalistom príliš “nešmakuje”, radi by sa ho zbavili no náhradu nemajú. Preto to neustále prešľapovanie na mieste. Aj keď ako píšeš čistky už začali no akosi im chýba tá povestná “čínska rozhodnosť”… tam sa s korupčníkmi a zradcami, či už skutočnými alebo domnelými už minimálne pol storočia príliš nebabrú.
    Ešte ku tej ČSR… mimo toho že sme zdrojovo podržali v kritickej dobe Izrael tak si myslím že našou primárnou úlohou bolo byť istým anti-nemeckom. Vyvažovať vplyv Nemcov v strednej Európe, byť ich príťažou na nohách. Podľa videoklipu Deutschland od Rammsteinu bola celá história Nemecka a celý ich raison d’etre presne ako Nietzsche písal (najväčší kritik nemcov aký kedy žil) slúžiť jak žoldnieri, “bojové psy” Vatikánu (teda GP). Preto černoška na konci tohto videoklipu symbolicky porodí svorku nemeckých vlčiakov. Príde nový národ na území Nemecka, určený a vychovaný na zabíjanie. Keďže Nemci dosiahli jednak tak vysokú životnú úroveň že sa im už príliš zabíjať nechce a svoj najlepší bojový genofond nenávratne stratili na bojiskách oboch svetových vojen… ako sa zdá. To čo prežilo sa plne oddáva konzumácii hamburgerov a skúmaniu zákutí genderových zvráteností…. teda nič o čo by GP stál.

    Páči sa mi

    • Ešte si dovolím sem pastnúť úryvok istého českého esejistu pána Kristeka z jeho článku – Ľudia sú nestlačiteľní (http://outsidermedia.cz/lide-jsou-nestlacitelni/).

      Nejabsurdnější je mluvit o potřebě pracovních sil v případě velmi pracovitých Němců, vysvětlovat tím jejich vytlačování Turky. Ve skutečnosti jde o to, že Němci nesplnili „naděje“, které v ně někdo vkládal, neuspěli ve vyvraždění Evropy. Tak teď sází na jiný národ, který má ve vyvražďování Evropy – ať samostatně, nebo za třicetileté války ve spojení s Habsburky a za krymské války ve spojení s Anglií a Francií – srovnatelné zkušenosti.

      Páči sa mi

Pridaj komentár