Otázky a odpovede č. 60

Do uzávierky v
utorok o 20:00 som dostal štyri otázky. Čo sa týka piatka, ešte
neviem, aká to bude téma, lebo stále sa deje toho toľko, že
neviem, čo skôr vybrať. A ako vždy budem na otázky odpovedať
chronologicky, a samozrejme, budem sa snažiť dať na ne čo
najlepšiu odpoveď.

Otázky a odpovede

Brunero sa pýtal:

Otázka do 60-ky :
1/ Napadla ma možno trochu kacírska otázka. Nemohol byť Kočner zabásnutý (ktovie kto bol iniciátorom a nemusela to byť zásluha Smeru, hoci to takto prezentujú) preto, aby sa z jeho telefónu mohla čerpať komunikácia potrebná na definitívne odstavenie Smeru? Samozrejme réžia týchto procesov je na profesionálnej úrovni, tak také niečo nedojednával “Matovič so Sulíkom,Kušnírovou a DenníkomN”. Smer je v silnej defenzíve a nebude to ľahké sa z toho so cťou dostať, najmä po poslednej afére Kali+Počiatek.

Až taká kacírska myšlienka to nie je, lebo čítal som teóriu, že Kočner je aktívom tajných služieb, čo aj potvrdzuje doterajší vývoj. Lenže môže to byť aj manéver globálneho zákulisia (GP) na odpis liberálov a oslabenie Smeru/formujúceho sa patriotického bloku. Totiž – čo sa plánuje, a čo z toho naozaj bude sú dve veľmi rozličné otázky.

Jakub sa pýtal:

Konala sa nejaka odozva z Britskych oficialnych miest na to Ficovo vyhlasenie na adresu VB? Neviem ci som to len prehliadol, ale vobec ziadnu som nezachytil. Na take vyhlasenia by v minulosti prisla hned reakcia, nie?

Oficiálnu odpoveď na Ficovu výzvu som ani ja nezaznamenal, to ale neznamená, že anglo-americký močiar sa neozve, lebo Ficova výzva má poriadny medzinárodný ohlas kvôli tomu, že aj samotný Bloomberg napísal o tom reportáž. Ficov odkaz aj na Mníchovskú zradu je kopanec do Britov a jasný signál, že „lovecká sezóna“ na nich bola ohlásená, pretože ak si niečo také dovolí taký trpaslík ako Slovensko, tak „hrdý Albion“ to má zrátané. To je prvá vec.

Druhá vec je, že takto sa zvyšuje zdrojová stabilita Slovenska a V4. Takže neviem, aké zlato sa k nám vráti, ale zlato dostaneme.

Idevpas sa pýtal:

Čo myslíš, kto vypustí (dez)informačnú bombu týždeň pred voľbami?
Americká štátna “elita” alebo americká globálna “elita”?

Ak máš na mysli článok od Politico, tak ťa odkazujem na tento Blahov komentár. Ale toto sa môže vypomstiť liberastom – hlavne keď sa do toho vloží periféria GP a zhovadí tak „našu Zuzu“, ako aj redakcie.

Čo sa týka volieb, tak je v podstate jedno, kto to vypustí a s akým cieľom – dôležité je, kto a na aké ciele to využije.

A čo sa týka hospodárskej krízy, tak súhlasím s tým, že bez toho veci sa nepohnú k lepšiemu a dodávam, že je to na spadnutie a spúšťačov je mnoho.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať tlsté knihy (je to fuk s ktorou začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

3 thoughts on “Otázky a odpovede č. 60

  1. SMER sa vďaka spravodajskej kauze “Kočner” (aj “Kuciho” vražde, v dôsledku ktorej sa do určitej miery spretŕhali určité negatívne väzby SMERu na určité externé negatívne kruhy) očisťuje a dostáva zámienku na očisťovanie vlastných radov.
    Samozrejme, že liberalisti napojení na americkú štátnu “elitu” (a do istej miery aj globalisti) tento proces využívajú na marginalizáciu SMERu, lenže si je nutné uvedomiť podstatnú vec – a síce, že ak SMER získa v nasledujúcich voľbách cez 30%, tak patriotickejšia časť SMERu nebude mať zámienku vyvodiť zodpovednosť za neúspech vo voľbách, a zatlačiť tým na liberastov vo vnútri strany, ktorých je tam habadej, vzhľadom k tomu, že SMER je ako dlhodobo najväčšia politická štruktúra na Slovensku veľmi príťažlivá pre rôzne zradné sily, ktorým SMER poskytuje pomerne veľké možnosti na deštruktívne riadenie a vykorisťovanie spoločnosti.
    Pozrel som sa na to z toho pozitívnejšieho optimistickejšieho aspektu.

    Páči sa mi

      • Otázka je, že do akej miery sa musí SMER očistiť, aby bol akcieschopný prispieť k “záchrane” SR.
        A až tak by som to nedramatizoval, lebo mám pocit, že sa ľuďom podsúva podľa mňa skreslená predstava, že nás idú liberasti zožrať.
        Najhoršie je, že globalistickí špinavci ľuďom nevyklopia celú pravdu na stôl, že čo sa chystá po roku 2020, lebo keby to ľudia vedeli, tak by asi nevolili amatérov z brlohu liberastov.

        Páči sa mi

Pridaj komentár