Dvakrát prefackované močiarne kreatúry

Posledný týždeň posluhovačov a kreatúry z anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne dvakrát verejne prefackovali tak na verejnosti, že už nevedia ani kde im hlava stojí a ani to, že prečo sa im to celé sype. A najkomickejšie na celej situácii je, že buď to pripisujú davu/spodine, či neschopnosti či rovno zrade poskokov, ktorí sú na tom rovnako zle alebo horšie ako ich páni. Skrátka skutoční pôvodcovia zostanú mimo pohľad verejnosti.

Prvé fackovanie

To sa stalo na burze (video o tom) a Peter Peto napísal o tom dobrý komentár v maili (odkaz nižšie), a pre močiar nie je hlavný problém, že Bidena postavili do neriešiteľnej situácie (buď sa stratia peniaze-masívne straty a panika-alebo zvyšky dôvery v rovnosti pred zákonom sú preč), ale to, že bolo odkryté pred masou ľudí, že systém je zmanipulovaný v základoch (zákony a pravidlá platia len pre malé ryby-videá tu a tu) a majú na krku celospoločenskú revoltu. A to nie je len lacný slovný obrat z mojej strany, ale fakt, lebo dokonca jeden účastník akcie hovorí o pomste na riaditeľoch hedge fondov (jeho otec a strýko prišiel o živobytie počas krízy 2007-2008 a jeho otec sa rozhodol riešiť svoje problémy alkoholom). Skrátka zbytok strednej triedy radšej vedome zničí celý špekulatívny finančný systém v rámci revolty, ako ešte raz sa stať tými, ktorí platia ten luxusný život, ktorému médiá robia reklamu, a preto obmedzenie obchodu je skôr provokácia a výzva na ďalšiu revoltu, ako skutočné riešenie problému.

Druhé fackovanie

To sa stalo v Európe v súvislosti s vakcínami, keď Ursula sa rozhodla po porade s kolegyňami, že je čas uzavrieť natvrdo hranicu v Severnom Írsku a nedať Britom ani jednu ďalšiu dávku vakcíny (video česky). Dôvodom tohto kroku je asi to, že Briti chcú sa pripojiť k Ázijskému CPTPP (namiesto EU sa chcú parazitovať v Ázií) a Briti potrebujú na to výhovorku, a preto hodili Ursulu cez palubu. Háčik v celej veci nie je v tom, že sa zbavili poslušnej bábky vo vedení EU, akou je Ursula (takých je tam neúrekom), ale to, že všetci vidia inkompetentnosť a všehoschopnosť vedenia a byrokratického aparátu Bruselu (to video česky) a to bude mať vážne dopady. Ďalšia vec je, že Británia je na hrane rozpadu kvôli tomu, že Škótsko chce ďalšie referendum s tým, že k tomu už nepotrebuje súhlas Londýna (a čochvíľa by šiel tak Wells, ako aj Severné Írsko) lebo Šótsko profitovalo z členstva EU viac, ako Londýn a z dohody CPTPP by malo menej než z členstva v EU.

A čo skutočný pôvodca?

No, globálne zákulisie (GP) pri trestaní močiara si narobilo poriadne problémy, lebo áno podvod bol odhalený pred davom a bábky spolu s Britániou boli dané na svoje miesta, ale tým položili základ pre budúce problémy. Vezmime napríklad reakciu Macrona na Putinovu reč na fóre v Davose z ktorého je jasné nielen to, že Macron je síce nadšený a nechápe o čom je reč, ale aj to, že z toho GP a močiar bude chcieť vytĺcť marxistické riadenie s ekologickými prvkami. A to je prosím vás problém, lebo nezmysly ako rodová rovnosť, utláčajúci patriarchát, nadradenosť belochov (ktorého súčasťou sú aj biele ženy) a toxická maskulinita zaváňa neo- alebo kulturálnym marxizmom, ktorú dav už z princípu odmietne (ostatne IMO marxizmus je fašizmus s heslami o nastolení sociálnej spravodlivosti).

S pozdravom

Oracle 911

Mail: Nazdar Oracle.
https://www.hlavnespravy.sk/
Veľmi zaujímavá správa. Táto situácia dostala Joe Bidena do patovej situácie. Má na výber dve zlé riešenia. Podporiť sponzorov a ukázať tak, že burza je tu iba na okrádanie občanov a pravidlá neplatia. Alebo prinúti WallStreat vyplatiť to, čo dlhujú malým akcionárom. Tým ukázať pravidlá platia pre každého a jeho podporovateľia prídu o 6 miliárd. Tým sa pomôže obyčajným ľuďom. Má na výber prehru alebo katastrofu. Navyše do toho zatajujú Trumpa a malých akcionárov označili ako teroristov. Začínajú tam pekné turbulencie. S pozdravom Peter.

PS: Ďakujem každému za to, že zareagoval na moju prosbu ohľadom korektúry.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

26 thoughts on “Dvakrát prefackované močiarne kreatúry

    • ahoj vsichni. da se predikovat dalsi vyvoj na SK? tu zpravu o vyroku krajciho jsme v CR zaregistrovali. osobne mi prijde, ze si snad krajci&co. musi byt vedomi, ze tohle je uz tezce za hranou. u nas v CR ministr blatny pred tydnem vypustil info, ze do statistiky covidu se zapocivataji i obeti autonehod (na covid pozitivni). babis udajne by chtel vest ministerstvo zdravotnictvi s prymulou po boku. absurdita.

      Páči sa mi

    • Ich snaha je vyvolat majdan, trend vyvoja je uvarit nas ako zaby. Akurat ze to varenie nieco trva a s ohladom na vyvoj vo svete ostava dufat ze cas hra proti nim. Prast ako uhod, ciel je rovnaky. Ja som len velmi zvedavy, aka bude reakcia spolocnosti, az pokus o referendum a/alebo vypisanie predcasnych volieb s aroganciou ich vlastnou zarezu.

      Liked by 2 people

      • ale naco Majdan? Ved su pri moci….naco vytvorit este vacsi hnev? preco by sa hnevom malo dosiahnut ci uz nutene ockovanie alebo cokolvek ine. Nemyslite vazne, ze sa nazuri dav, povedzme niekoho obesi na lampu a vznikne RU 2 alebo nieco podobne….maximalne tak bude musiet odstupit Matelko. Alebo si myslite ze na takomto zaklade sa dostane k moci PS? Zeby az tak velmi im tvorilo zahranicie podklad? ale preco? ved maju svojich ludi na vsetkych dolezitych miestach, privatizacia sa pripravi aj u tejto vlady, americke zakladne tu defacto uz su, migrantov privita Orlovsky…poviem pravdu, nerozumiem tym motivom u nasej vlady.

        Páči sa mi

        • Vláda nemá motívy žiadne, tá iba plní pokyny z ambasády. Tým by sa totálny rozpad slovenskej štátnosti hodil, pretože by odpadli všetky legislatívne prekážky a priestor pre verejný odpor na rozličné veci, od vytvárania vojenských základní v ľubovoľnom rozsahu cez lacné získavanie majetkov a prírodných zdrojov až po lepšie sprístupnenie samotného obyvateľstva pre medzinárodný obchod s bielym mäsom. Kým je tu aká taká štátnosť, dosahovať tieto veci trvá mnoho rokov. Majdan je zlatá baňa, ktorá by to všetko urýchlila. + ešte bonus = nástupný priestor pre nekonečnú destabilizáciu strednej európy s výhľadom na rast biznisu so zbraňami, príp. vytváranie horúcich lokálnych vojen.

          Liked by 4 people

        • Majdan zatiaľ nie,to už by pozatvárali aj priemyselné podniky a nebodaj aj esenciálne obchody(potravinové reťazce,lekárne,zdravotníctvo odstavené covidom úplne)-nedýchať,nejesť,nepohybovať sa,nežiť…myslím že skôr tá Schwabova verzia(trčať doma,dýchať,jesť,prežívať,nepohybovať sa,netretávať sa,nerozmnožovať,digitalizovať)

          Páči sa mi

        • @JankaS
          Nazývam túto vládu okrem bandou neschopných aj bábkami/sluhami cudzej moci a to celkom často aj priamo, nielen narážkami. A ty po tom všetkom položíš takéto otázky, a to vyvoláva otázky typu:
          Ako moje články čítaš, porozumením? A vôbec čítaš moje články?

          Liked by 1 person

          • Ale čítam, čítam, ale hlava mi to neberie. Tak sa pýtam. Podla mna netreba zasa vzdy brat prvy napad, len preto ze je. V prvom rade Slovensko ako štát je uznávaný momentálne aj vďaka USA ( keďže od Rusov nás delí ukrajina), ak by chceli a potrebovali rozbiť štát, stačilo by nás ekonomicky priskripnut a nechať rozdelit HU a PL. Evidentne nie. Náš hlas v OSN funguje pre nich a aj keď je to len drobné stačí. Ns to, aby nás viac plundrovali, s touto vládou Majdan nepotrebujú…..ani nevieme čo sa podpisuje alebo už je podpísané. Ak tu maju byt ich základne, posledné, čo potrebujú, je nový Afganistan. Plus majú tu výrobu a nenáročnu pracovný silu. To že sú bábky a robia, čo im prikážu , je pravda, to ze tlacia na kotol je evidentne, ale Majdan ma zmysel v Bielorusku, Rusku, krajinách, ktoré nie sú v sfére USA. Aj v USA urobili farebnu revoluciu kvôli Trumpovi, nie len tak. Tu Trumpa nemáme, farebnou revolúciou dali dolu Fica, tak načo to prikladanie? Mne to skôr prípade, že hlupáci sa snažia sa ňou snahou rozbiť si hlavu, miesto modlitby, ale obdobne je to aj inde len na inom leveli.
            Mne ide skôr o to, že sa sústreďujeme na potenciálny Majdan a nezbadame skôr inu odbočky, na ktorú by sme mohli upozorniť ostatných, čím by sme možno trochu zmenili cestu a potom možno aj výsledok

            Liked by 1 person

            • Ahoj, JankaS, ja by som začal od ľudí žijúcich na Slovensku! Vieme že sú rôzne analýzy, ktoré ukazujú na 50 a viac percentné negatívne videnie demokracie u Slovákov! Mediam neveria, neveria politikom. neveria demokracii. Neveria mediam, preto výsledok volieb bol aký bol, Fico povedal že prehrali média, tretí sektor aj SMER, ale nieje to až taká pravda, keďže v (nielen) koalícii sú samé absurditá, napojené práve na neokone, močiar, či deep state práve cez tretí sektor, či ich vyučovali rôzne nadácie, neziskovky, mimoštátne organizácie, jednoducho sú to agenti. A povedal by som že ľudia si otvárajú v tomto oči ešte viac (dnešné klamstvá politikov nemajú medze a ani to nezakrývajú, sú ľahko prekuknuté) a preto je dosť možné, že pre tretí sektor sa budú voliť nežiadúci ľudia! A nielen pre tretí sektor, ale aj pre rodinné klany, ktoré ťažia z toho že je tam Yggyho s.r.o. nie Yggy sám ako premiér, keďže on sa angažuje len s kovidkom, to je jeho úloha, on je za ňu vďačný a oni teraz ďakujú svojmu bohu že je to tak! Lenže Yggy má aj iné plány (NSDAP) a to potlačiť Slovenskú oligarchiu mimo dianie a preto sa pretláča Peter s možným majdanom. Keďže agentom (s podporov Slovenských oligarchov) sa podarilo odsadiť Fica, ktorý robil čo mohol (mohol toho urobiť viac), aby zostalo Slovensko ako tak zdravé a prišiel Yggy, ktorý teraz odstavuje rodinné klany (klany stali za Smerom, a stoja aj za terajšou koalíciou), alebo aspoň tam má namierené! Vražda Lučanského je dôkazom toho, že je tu vojna, na oko medzi klanmi, ale hlavne proti Yggymu a jeho vláde! A Lučanský je pre nich to isté ako Kuciak, iba z druhej strany. Proste Yggy bojuje proti rodinným klanom, a ani o tom nevie, že sú napojené na nadnárodné spoločnosti, sú to dve strany jednej mince a on si vybral obe! Jednú chce vsadiť do basy a tej druhej sa vyhráža! Šťastie pre neho že má tam veľa podpindosníkov, inak by už nebol vo vláde. Pri najhoršom tu bude majdan, pri najlepšom sa postaví do čela Pelegrini (samozrejme ja by som nechcel ani jednú variantu, ale ide tu o voličov). Majdan nemusí znamenať hneď rozdelenie Slovenska na x častí, stačí ak bude úradničiť Zuza a jej družina, pre klany aj pre deep state to bude dobré! To všetko nemusí platiť, ak Yggy začne poslúchať a nebude sa zatvárať ani na jednej strane (ešte raz pre neho je dobré že vo vláde ma agentov), zatiaľ najväčšiu rybu čo chytil bol Haščák, môžeme rozmýšľať o dôvode jeho prepustenia, ktoré budú viesť k ďalším záverom, ale to už je niečo iné.
              Je to môj pohľad na vec, nik s ním nemusí súhlasiť.

              Páči sa mi

  1. Nazdar Oracle.
    Tiež zdravím všetkých diskutujúcich.
    Len doplním dlh hedžových fondov už nie je 6 miliard ale stúpol na 19 miliárd. https://www.hlavnespravy.sk/straty-hedzovych-fondov-dosiahli-az-19-mld-dolarov-robinhood-zastavil-obchodovanie-az-pre-50-dalsich-spolocnosti-a-celi-zalobam-facebook-a-google-uz-pribehli-na-pomoc/2423062
    Dostal som aj nepotvrdenú správu, vraj Texas pripravuje referendum o nezávislosti od zvyšku USA. Nemám k tomu zatiaľ žiadne hodnoverné odkazy. Takže by som takú správu bral s veľmi veľkou rezervou.
    Ohľadom covidu som zachytil zaujímavý článok ktorý tvorí očkovať sa na covid19 je zbytočné. https://www.forbes.com/sites/tommybeer/2020/11/17/coronavirus-immunity-may-last-years-possibly-even-decades-study-suggests/?sh=bf4daf4185fa
    Len je zvláštne že to vyšlo už v novembri minulého roka.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 6 people

    • ano, je to uz par dni vonku. Uz hodili vidle do.toho: HB 1395 the texas independence referendum act. Kyle Bidermann to podal a verim, ze to bude uspesne. Texasania su nasrdeni.
      Inak ine je zaujimave. Preco niektore staty prestali robit bordel? Lebo tam je moznost s podpismi vykopnut guvernera. A vo dvoch mali ludia dost hlasov a…. Naraz mame po opatreniach

      Liked by 3 people

    • V tom článku z Forbes sa nehovorí, že očkovanie je zbytočné, ale:
      …and vaccines (“which generally provide stronger, longer-lasting protection”) could produce an even longer duration of immunity. “We probably will not need to vaccinate people every year as we had feared,”
      čiže, ak to prekladám správne:
      a vakcíny („ktoré vo všeobecnosti poskytujú silnejšiu a dlhodobejšiu ochranu“) môžu spôsobiť ešte dlhšie trvanie imunity. “Pravdepodobne nebudeme musieť očkovať ľudí každý rok, ako sme sa obávali,”

      osobne ale dúfam, že očkovanie na čokoľvek ostane v rovine dobrovoľnosti 🙂

      Páči sa mi

      • o te dobrovolnosti ockovani si nejsem tak moc jista. zrovna vcera jsem cetla ve svycarskem tisku,ze je udajne velky zajem zamestnavatelu o povinne ockovani svych zamestnancu. EU vyvolala u nekterych lidi velkou euforii, ze bude dostatek vakcin, ze vakciny vrati vsechny do normalu. v CR je ted u nekterych velka hysterie, jelikoz najednou je nedostatek vakcin. osobne si myslim, ze to je zamer EU, aby obratila trend a nastavila vyssi poptavku, nez nabidku. v CR se zacina mluvit o sputniku, ale ministr zahranici petricek zaroven mluvi o dalsich sankcich proti rusku. od patku CR zavira zprisnuje vstup do zeme. dansko udajne uz nepusti nikoho bez covidpassu. mozna, ze to ockovani nebude vyslovene povinne, ale udelaji vsechno, aby clovek bez ockovani nesmel prakticky nic.

        Páči sa mi

  2. Spätné upozornenie: Zákony a pravidlá platia len pre malé ryby – Political Ponerology

  3. Zdravím všetkých. Neviem, či to tu môžem zavesiť,ale na fb som natrafila na toto dnešné zaujímavé video. Ide o Branislava Becíka, starostu Dvorov na Žitavou, syna Stanislava Becíka, niekdajšieho ministra pôdohospodárstva.
    VYPOVEDÁM “POSLUŠNOSŤ” SÚČASNEJ VLÁDE
    Po víkendovom testovaní sa naša samospráva rozhodla skončiť so skríningovým testovaním v našej obci.
    Končíme s týmto nezmyselným krokom súčasnej vlády, kde len vystavujeme riziku našich zdravých obyvateľov. Prikláňame sa k názoru odborníkov a preto obyvatelia v našej obci od určitého veku dostanú od obce vitamíny a to hlavne D vitamín a FFP respirátory.
    Naša samospráva od dnešného dňa začína fungovať tak, ako to bolo pred šialenstvom, ktoré Matovič a spol. na nás vymysleli. Naša samospráva tu vždy bola a je pre našich obyvateľov a kedykoľvek sme pripravení ich chrániť. No bohužiaľ, dnes ich musím chrániť pred psychopatickou vládou neodborníkov.
    https://www.facebook.com/100171861388723/posts/478983210174251/ .

    Liked by 3 people

Pridaj komentár