Klasika a krátke zamyslenie

Klasika: Otázky do rubriky Otázky a Odpovede môžete položiť do 22:00 v stredu t.j. 26.5.2021. Prosím vyznačte to slovom otázka a minimalizujte diskusiu.

Myslím si, že Matelko hral dlhú hru (the long con/game) s koaličnými “partnermi”, skratka vybudoval u nich a ambasády minimálnu úroveň dôvery aby ich po tom dostal do situácie z ktorej niet skutočného úniku, a to tak aby v čase ich pádu strhli so sebou aj zbytok Sorosovsko-močiarnej vplyvovej štruktúry t.j. mediálnu, neziskovú a politickú čvargu.

A Matelko odviedol skvelú prácu lebo im až 17.5.2021 došlo to, že ich podviedol a postavil do situácie z ktorej niet úniku, žiaľ na to doplatili Slováci a Slovenský štát, lebo po ich bačovaní môžeme byť radi, že hovoríme krajine a nie o krajinke

16 thoughts on “Klasika a krátke zamyslenie

  1. otazky:
    1. vydrzi tato zaskodnicka vlada do konca svojho volebneho obdobia?
    z mojho laickeho pohladu sa mi vidi, ako keby vsetci na nieco cakali.
    Vratane opozicie, akurat SMER pomaly zbiera hlasy alternativy
    2. kryptomena Stellar XLM, cital som tu koment, aj video k tomu: symbol na obalke casopisu, film…
    uz to padlo alebo stale na tom pracuju, aby ju pretlacili?
    3. od kamosa viem, ze v Holandsku su drahe spalovacie auta, plus im narubali dan pri kupe 3 278
    a mesacny poplatok 269 eur
    benzin tam stoji cca 2 eura
    https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/563389-v-holandsku-kolabuju-predaje-novych-aut-je-toto-elektricka-buducnost-eu/
    od p. Staneka som precital knihu: Globálne zdroje – hrozba alebo šanca?
    a tam pise aj s neakym ekonomom, ze cena benzinu bude 2 az 3 eura, a ze nebude tak dostupny, ako
    teraz, lebo sa obmedzi tazba ropy
    chcu obmezit tazbu pre nas obycajnych ludi, zdvihnut ceny benzinu a nafty…?
    budeme moct bezne tankovat? alebo bude na pridel? aka bude cena?
    podari sa im to? asi neratali s odporom Ruska a katastrofami.
    myslim si, ze Rusko sa bude starat o seba a nie o Europu.

    dakujem 🙂

    Páči sa mi

  2. Otázky:
    1, Je pravda, že po vakcínach budú ľudia zomierať? Ak áno, aké percento povedzme do dvoch rokov?
    2, Čo robiť, ak príde na rad povinné očkovanie? Teraz nemyslím Covid pass na cestovanie na dovolenku, ale plošné očkovanie nariadené štátom.
    Vďaka

    Páči sa mi

  3. Otazka:
    1. V Rusku sa spustil hon na “ruske deti” -Kazan. Mozeme ocakavat nieco podobne aj u nas?
    2. Je viacero naznakov, ale myslis ze bude aj 3.vlna CoViD na jesen?
    3. Aka je pravdepodobnost “vynuteneho ockovania” na Slovensku tento rok?
    4. Skusenost, stari rodicia sa dali vakcinovat a vnucata (male) po 2. navsteve dostali divnu silnu chorobu hornych dychacich ciest – nie Covid. Aky mas nazor na prenos moznych mutacii/spike na neockovanych?
    Dakujem za vsetky odpovede.

    Páči sa mi

  4. Otázka:
    1. Je reálne uskutočnenie tohoto šialeného plánu bez nejakého väčšieho odporu obyvateľov EU a hlavne východnej časti…(SK, CZ, HU, PL, RO, BG…)
    https://zemavek.sk/opatrenia-eu-smerujuce-k-navratu-prvotnopospolnej-spolocnosti/
    2. A ako sa pozeráte na toto rozhodnutie k otázke č. 1…je možné, že po Covid “strese!” je toto ďalšie pokračovanie?
    https://zemavek.sk/eu-strelila-do-nohy-europskemu-biznisu/
    3. A ako sa toto prenesie na krajiny napríklad SRB, MK, Albánsko, UA, Gruzínsko…či iné krajiny okolo Ruska a Rusko samotné…či sa tam bude dať ujsť, ak si s tým, čo na nás chystajú nebudeme vedieť v tom čase poradiť…aby sme tam načerpali sily na znovunavrátenie dedovizne…
    Ďakujem

    Páči sa mi

  5. Otázka:
    1. Je reálne uskutočnenie tohoto šialeného plánu bez nejakého väčšieho odporu obyvateľov EU a hlavne východnej časti…(SK, CZ, HU, PL, RO, BG…), je možné, že po Covid “strese!” je toto ďalšie pokračovanie?https://zemavek.sk/opatrenia-eu-smerujuce-k-navratu-prvotnopospolnej-spolocnosti/
    2. A ako sa pozeráte na toto rozhodnutie EU komisie…doplnok k otázke č. 1…žeby to boli prvé, nenápadné kroky,?https://zemavek.sk/eu-strelila-do-nohy-europskemu-biznisu/
    3. A ako sa toto prenesie na krajiny napríklad SRB, MK, Albánsko, UA, Gruzínsko…či iné krajiny okolo Ruska a Rusko samotné…či sa tam bude dať ujsť, ak si s tým, čo na nás chystajú nebudeme vedieť v tom čase doma poradiť…aby sme tam načerpali sily na znovunavrátenie dedovizne…
    Ďakujem

    Páči sa mi

  6. Otázka:
    Pred našimi očami Matelko (charakterizuješ to perfektne) finalizuje poslednú fázu rozkladu vládnej, parlamentnej a kontrolnej moci kolónii Slovensko. Činnosť predstaviteľov štátu je možné charakterizovať absolútnou hluchotou k obsahu kritiky smerovanej na ich adresu (charakteristická vlastnosť trockizmu). Občianske protesty rozkladané, referendum odmietané. Pod vymyslenými zámienkami (systém kajúcnikov) sú nemilosrdne likvidovaní tí, ktorí v minulosti i súčasnosti hodnotia ich chyby; výrazne sa to prejavuje v narastaní obetí z tajných služieb, polície a prokuratúry. Reorganizáciou súdnictva je znefukčňovaná aj táto zložka – práve v čase, keď bude najviac potrebná. Čo s tým? Myslím si, že jediným perspektívnym východiskom a „najväčšou silou je myšlienka, ktorej čas dozrel“. Myslím, že jej realizačnú fázu dobre rozbehol plk. v.v. Peter Švec… no nedokončil… a čas tlačí! Tvoj názor?

    Páči sa mi

  7. Otázka:
    1. Ako vidíš dianie do ďalších dní, týždňov a mesiacov? Aký bude ďalší vývoj? Ci uz u nás alebo vo svete. Bude jeseň zima “hustá”?
    2. Ľudia opäť na našom území ale aj v ČR zaznamenavaju zvýšený počet vojenskej techniky. Ticho pred búrkou?
    3. Čo s ľuďmi, ktorí si dobrovoľne idú dať pichnúť “vcelicku” Aký dôsledok to bude mať pre nich a pre spoločnosť, kedze mnohí sú šoféri mhd, vlakov, pracujú v ťažkom priemysle. A co ludia, ktorí si to nedajú, rozdelí sa nejak spoločnosť? I keď je to už citeľne teraz.
    4. Ja som bol doteraz v tom, ze väčšinou si idú pre dávku len starí, ale posledne dni som zhrozený, koľko mladých ľudí, ktorých poznám alebo som poznal to už má v sebe. Co sa musí odohrávať v človeku aby urobil niečo také? Strach? Vypnutie intuície? Tlak z médií a okolia?
    5. Stravujem sa v podstate od tinedzerskych čias zdravo, športujem, meditujem, venujem čas podstatným veciam a cítim sa viac menej vždy dobre. Pred par dnami som mal skúsenost, ze som bol s jedným človekom a mne pri nom bolo divne, zle až nevolne. Neskôr som zistil, že ma v sebe dávku. Čítal som neskôr, ze ľudia, ktorí boli a sú v kontakte s takými, sa tak cítia. Môžeš to nejak potvrdiť alebo máš podobnú skúsenosť?
    6. Ďakujem vopred za Tvoj pohľad na situáciu a zodpovedanie otázok.

    Páči sa mi

  8. Zdravím. Otázka: Chcem sa opýtať. Médiá hlavného prúdu ( JOJ, MARKÍZA RTVS a denníky) sú riadené Americkým elitami. Ak sa mýlim opravte ma. Zaujímalo by ma, kým sú riadené alternatívne média ako infovojna, slobodný vysielač a v ČR svobodný vysílač? Lebo podľa mňa za tym nebudú len nejaký nezávislí moderátori a ľudia. Ďakujem vopred za odpoveď.

    Páči sa mi

  9. Otazka:

    Dnes dala vlada zelenu Sputniku. Tak nejak citim, ze to bol prespekulovany plan a tah. Ludia zobrali AZ a P a ked je “uz” akoze nedostatok zrazu dajme uz zelenu aj Sputniku. Z viacerych AJ zahranicnych zdrojov vsak vobec ani tato V nie je vobec vyhra. Celkovo viacero vedcov a odbornikov, ktori su otvoreni a hovoria veci priamo vravia, ze kazda ponukana V je v podstate nieco ako technologicky trojsky kon, ktory meni DNA a nikto ani nevie do akeho rozumeru to este bude mutovat. Uz teraz maju ludia iste priznaky, ale viac sa ma ukazat jesen a zima. Tvoj pohlad a nazor na to? Kam toto vsetko moze AZ zajst? Myslis, ze smerujeme skor k vacsej kontrole, alebo skor mociar kolabuje aj s planmi a nastoli sa pre ludi novy lepsi system?

    Páči sa mi

  10. Otázka : Dnes Fico povedal,že ak Kollár ako predseda NR SR nepresadí požiadavku schválenú parlamentom ,aby prišiel vypovedať Pčolinský na mimoriadnu schôdzu a zlomí sa ,bude to obraz zániku Slovenska ako právneho štátu. NR SR ako rohožka.
    Je to naozaj tak vážne? Ďakujem Oracle.

    Páči sa mi

  11. Ahoj, Orákulum, mám “jednoduchú”

    otázku:

    Mám voľnú hotovosť, chcem ju ochrániť, sú to moje úspory. Mám nejaké striebro, chcem kúpiť zlato. Ako vidíš hodnotu zlata horizonte päť rokov? Oplatí sa teraz kúpiť?

    Páči sa mi

  12. Zdravím:
    Otázka: Ja chcem ešte dať jednu otázku: Naši hokejisti na MS 2021 majú na hrudi normálni Slovenský znak, čo som veľmi rád. Čo sa stalo že máme normálny znak ?
    Ďakujem.

    Páči sa mi

  13. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 123 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár