Máme na výber toto:

  • uplatníme článok 32 Slovenskej ústavy a na základe jeho povieme, že táto vláda, prezidentka a ÚS nie sú legitímne a preto prestávame plniť ich nariadenia a nimi schválené zákony, lebo sústavne narušujú demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v ústave resp. nedbajú na dodržiavanie ústavy (nie je špecifikovaný odpor), ale jedným dychom si priznáme to, že na vzniknutej situácií spolupodielala naša kolektívna pasivita, nezáujem a naše temnejšie stránky (tým pádom krvavá mela prebehne inak a kvôli otrave s vakcínami);

  • uplatníme článok 32 Slovenskej ústavy oveľa krvavejším spôsobom, to ale znamená, že naši nepriatelia zvíťazili lebo v tom momente môžeme povedať zbohom našemu štátu a znova vybudovanie bude trvať oveľa dlhšie ako v prvom prípade, ak vôbec prebehne.

Toto bude ešte uverejnený aj zajtra t.j. ešte neprešlo korektúrou. Dôvod prečo  uverejňujem teraz je jednoduchý, podľa chýrov k 16.8.2021 policajti a zdravotníci musia byť v plnom stave a pošuškáva sa, že ak budú nepokoje nezasiahne naša armáda, ale požiadajú o pomoc vojská NATO a sily rýchleho nasadenia EU, ktoré tu už “náhodou”sú v hojnom počte a s výstrojou a výzbrojou vhodnou pre boj s civilistami. A mám ten dojem, že dôvod prečo chystajú na takúto mobilizáciu je jedno: táto čvarga chystá de facto urobiť očkovanie povinným.

47 thoughts on “Máme na výber toto:

      • Paralela :Keď 21.augusta 1968 vstúpili vojská VZ na územie Československa,štátny rozhlas neustále vyzýval obyvateľstvo ,aby nekládlo okupantom žiadny odpor. Aź teraz úplne chápem,prečo to robili.
        Aj Ty s Popolvárom to robíte podobne,ako vtedajší ľudia v rozhlase.Pretože musíme zabrániť krvavej mele.Bola by našou prehrou.Hora k hore nepríde,ale človek človeka nájde.

        Liked by 3 people

          • Samozrejme,že viem,to čo si o mne myslíš? :((.
            Ale je to 50 rokov, Aj ako dieťa si památám tú atmosféru,rodičia stále sedeli pri rádiu a mama opakovala,”len nech nie je vojna.” Dubček bol populárny ako nikto,no a Rusov sme vtedy strašne (ako národ) znenávideli.Dnes už vieme,že nás zachránili,ale sám vieš, ako dlho to trvalo,kým sme na to prišli.
            Pointa mierila skôr k tomu,že mŕtvych mohlo byť vtedy oveľa viac,Možno práve toto kabala chcela,aby naša nenávisť k Rusom už bola naveky. No nestalo sa tak.

            Liked by 4 people

            • Rozkaz nepripustiť straty na civiloch a fakt že Brežnev 3 mesiace váhal a nechal vojakov kempovať v tankoch a nechcel vydať rozkaz, svedčí o tom, že Brežnev nebol zradca, ale zradcovia boli okolo neho – Kosygin, Ševarnadze, Andropov. To oni pretlačili Gorbačova, riadeného manželkou Raisou, ktorá pravidelne navšteovala stretnutia Sorosovej Open Society. Gorbačov možnil infiltráciu KGB a štátnych orgánov, keď jeho najbližší radca Jakovlev bol zdokumentovaný agent CIA, ale Gorbačov zakázal ho zatknúť. Tam mohla riadiť Raisa, ktorá manžela presvedčila, že Jakovlev je kamarát a tí druhí intrigujú proti nemu.

              Páči sa mi

  1. Behom posledného týždňa sa ku mne tiež dostali tieto info:
    – že od cca 20.09. by mal byť lockdown, počká sa kým odíde pápež (povedali mi to 4 rôzni ľudia nezávisle na sebe, jeden z lekárskeho prostredia a druhý mi tvrdil, že informáciu má od nejakých vyššie postavených ľudí z BA)
    – príslušníci PZ majú čerpať dovolenky do 15.08., potom majú zákaz (takže to sedí s tým 16.08.)
    – na ZŠ (možno aj SŠ) majú mať urobené 2 rozvrhy (príkaz z ministerstva) – na prezenčné aj na dištančné vyučovanie (neviem, či kvôli príp. lockdownu alebo segregácii detí/ študentov na očkovaných a neočkovaných)

    Liked by 2 people

  2. V tom článku SNP – pokračovanie som pôvodne zamýšľal napísať ďaleko viac, len to by potom v záplave ďalších informácií zaniklo to najpodstatnejšie. Takže teraz k tým zahraničným zásahom.
    V Ženeve bolo stretnutie medzi Putinom a Bidenom. Vraví sa, že to bola svojim spôsobom Jalta II. – teritoriálne rozdelenie sfér vplyvu. Ak by to aj bolo skutočne tak, tak nech si niekto nemyslí, že to máme v suchu, netreba nič robiť, len počkať na príchod “Červenej armády”. Po prvé, Putin jasne dal viackrát najavo, že Rusko nebude na úkor životov svojich vojakov ťahať iné národy zo sračiek, do ktorých sa dostali vlastným pričinením. Ono sa nakoniec dostaneme aj fyzicky do sféry vplyvu Ruska v zmysle tejto Jalty II – keď bude po všetkom. A čo tu z nás a z nášho štátu zostane dovtedy, až bude po všetkom, záleží len na nás. Jeden policajt to v sobotu vyjadril takto: “Táto vláda narobila za 1 a pol roka viac škôd, než tie predošlé za 15 rokov. Ak zostanú pri moci ešte rok a pol, tento štát už nikto nikdy nedá do kopy.” Navyše si musíme uvedomiť, že Jaltská konferencia bola 4. – 11.2.1945, to jest až v čase, keď už bolo SNP dávno zatlačené do hôr a Červená armáda a Čsl. armádny zbor už mali oslobodené východné Slovensko. Viete si predstaviť, čo tu zostane za paseka, ak táto banda, či im podobní budú pri moci až do apríla budúceho roku, kedy bola oslobodená Bratislava?
    Navyše si porovnajte dátumy z obdobia povstania s dátumami, ktoré uvádza tuto oracle, a s dátumom, ktorý uvádzam ja v súvislosti s vyhláškou 226/2021 v predošlom článku. Kopírujem z wiki: Aktivity partizánov smerovali nielen proti nemeckému civilnému obyvateľstvu ale aj proti príslušníkom Hlinkovej gardy a niektorým katolíckym kňazom. Pre zachovanie bezpečnosti dostala Slovenská armáda 9. augusta (9. augusta!!!) 1944 rozkaz zakročiť proti partizánom. 10. augusta 1944 sa začala rozsiahla protipartizánska akcia v Nízkych Tatrách, ktorú riadil generál Jozef Turanec. Akcia bola neúspešná, partizáni sa včas z týchto priestorov stiahli. Prípadné stretnutia vojakov s partizánmi boli priateľské, vojaci sa pridávali k partizánom, alebo predstierali bezvýsledné prehľadávanie terénu. O deň neskôr slovenská vláda vyhlásila na území Slovenska s platnosťou od 12. augusta stanné právo, ktoré malo zamedziť ďalším akciám partizánov a ostatných antifašistov. Jeho realizáciu však nemal kto zabezpečiť, pretože nižšie články štátneho aparátu v partizánmi kontrolovaných oblastiach už neboli akcieschopné. Ani hrozba trestu smrti podľa stanného práva vyhláseného 11. augusta 1944 neodradila antifašistov spomedzi vojakov, žandárov ako aj bežného ľudu od pomoci partizánom.” Toto prebiehalo tesne pred vypuknutím SNP v 1944, a takto nejako to bude prebiehať aj teraz.
    A prečo vlastne horúce SNP vypuklo predčasne už 29.8.1944 napriek tomu, že ešte nebola dojednaná kooperácia s Červenou armádou, ktorá navyše ešte ani nebola na našich hraniciach? Poučme sa z minulosti, aby sme sa vyhli zásahu jednotiek NATO. “27. augusta obsadili partizáni a vojaci majora Cyrila Kuchtu Ružomberok, zlikvidovali alebo zaistili nemeckých občanov, oslobodili politických väzňov a podobne ako vo viacerých ďalších obciach vyhlásili obnovenie ČSR a mobilizáciu. Obsadením mesta bola fakticky prerušená železničná trať v údolí Váhu, zastavili sa i práce v miestnej zbrojovke, kde sa nachádzali komponenty pre niekoľko stoviek delostreleckých lafiet… Navyše ” 28. augusta 1944 v Martine skupina komunistických partizánov 1. partizánskej brigády M. R. Štefánika v spolupráci so železničiarmi a antifašistami z vojenskej posádky pri pokuse o odzbrojenie zastrelila v Martinských kasárňach väčšinu členov skupiny nemeckých vojakov pod vedením plukovníka Otta, ktorá prichádzala z Rumunska a bola deň predtým ubytovaná v kasárňach… Podľa povojnovej výpovede generála Höffleho boli z nemeckého pohľadu pre ozbrojenú intervenciu rozhodujúce udalosti v Ružomberku.”

    Našim cieľom je stopnutie povinnej vakcinácie a pád fašistických mocenských orgánov. No musíme si uvedomiť, že sme v NATO a EÚ, a preto občianske protesty musia zostať vnútroštátnou záležitosťou. Prečo asi R.Fico neustále zdôrazňuje, že sme proeurópski, že sa nechystáme vystúpiť ani z NATO, ani z EÚ? Pre “Ružomberok!” Fico nie je žiadny idiot a v niektorých veciach myslí riadne dopredu.

    Občianske protesty sa nesmú zvrhnúť na útoky proti NATO a EÚ, musia zostať len v intenciách ochrany demokracie v našom štáte podľa článku 32 Ústavy SR.
    Ak sa nevyprovokuje hlúpymi akciami proti NATO a EÚ ich intervenčný zásah, zostane to našou internou záležitosťou. Akýkoľvek ich zásah by bol pokladaný za agresiu voči inému štátu, a toto by neostalo bez zahraničnej odozvy. No ak sa dáme vyprovokovať k útokom na predstaviteľov NATO a EÚ na našom území, odozva bude otázna. Preto ukradnutie sobotňajšieho protestu v Bratislave kotlebovcami je veľmi závažným varovaním. Oni to premenia na “Ružomberok” a “Martin” 1944 a vyprovokujú zásah jednotiek NATO a EÚ. Toto je úlohou kotlebovcov v týchto protestoch. Eliminujte zelené a iné politické vlajky a ich nositeľov hneď v zárodku.
    SNP v tejto fáze musí byť čiste celonárodným občianskym odporom len proti domácim fašistom pri moci, vyvarujúc sa ozbrojeným stretom s políciou. Neútočiť na nich, nenadávať im ale presviedčať, aby “Pomáhať a chrániť” bolo o pomoci národu v ochrane pred vládnou fašistickou mafiou.
    Chcete zjednocujúce heslo pre toto obdobie? Tu ho máte: “Pomáhať a chrániť! Pomôžme si navzájom a ochráňme naše deti!” Plus staré dobré už osvedčené “Za právne a sociálne spravodlivý štát!”

    Liked by 13 people

  3. Tak prisiel mi zaujimavy prieskum z banky SLSP. Chcu vediet nazor na sucasnu politicku situaciu, ako vidim buducnost, nazor na C19 a posledna otazka ohladom ockovania…. 😉

    Páči sa mi

  4. ORACLE911BLOG:
    Veľmi málo, vlastne iba jednu jedinú cestu ponúkaš (ALEBO PREDIKUJEŠ❓).
    Iba násilíe a krvavá cesta⁉️ To naozaj⁉️
    No ale dajme tomu. Teraz ma ale nenapadá takmer nikto (možno tak (1000-2000 ❓) bol som predposledný ročním na 2r. na voj e. A takých nás už nieje dosť.
    A kto tú krvavú zmenu uskutočnú❓
    Tá banda zženštilích metrosexuálov, ❓
    Alebo tý TVRĎÁCI z posilovní naložený steroidmi nosiac na sebe horu svalstva ale keď mu dáš facku tak sa rozplače❓
    Možno že tý vyfetovaný intelektuáli, ktorý si nechávajú bradu ako nejaký tvrdý Kanadský drevorubač❓
    Pardón veď vlastne naša internetová mládež❗ Tá má predsa aj potrebné skúsenosti z bojov (v hrách).❗
    Vlastne, možno tie buzny a gender a zvyšok LG.BT.I+ ktorí mnohý ani nevedia aké majú pohlavie❓
    TO ASI ŤAŽKO.
    Uvedomte si v akej sme situácií. Veď väčšina ani nevie “napáskovať” zásobník.❗
    Väčšina z nich sa nikdy ani len nepobila a nedostala ani facku❗
    Nevedia ani čo to je Molotov a už vôbec ho vyrobiť a použiť❗
    Majú problém zdvihnúť zadky a ísť na obyčajný protest.❗

    A AK BY AJ, ponúkaš A ale dôležitejšie je to B❗
    A čo potom ako ďalej❓ S terajšou opozíciou?

    NIČ SA NEZMENÍ…VYMENÍTE IBA FIGÚRKY❗

    A U TEBE AJ TO NAJDÔLEŽITEJŠIE.
    HOVORÍŠ AKO “KONCEPTUÁL” Tak nechápem prečo vytváraš “informačné pole násilia”⁉️

    Alebo resp. V ČÍ PROSPECH to robíš⁉️

    Iba zamyslenie..
    Ďakujem…

    Liked by 1 person

    • Aj ja som bol na vojne. Síce ako absolvent VŠ, tzv. “absík”, ale bola to veľmi dobrá skúsenosť, pretože “absík” bol vhodený medzi dva mlynské kamene. Záklaďáci ho nenávideli, lebo bol na vojne len rok a oni museli byť dva roky (to, že absík mal na “výške” vojenskú katedru dva roky a cez prázdniny tuším 3 týždňový vojenský kurz, tak to ich nezaujímalo) a vojaci z povolania ich pokladali za niečo menejcenné, hádžuc na nich svoje povinnosti. Absík dostal pokyn-rozkaz od vojaka z povolania a mal zabezpečiť jeho splnenie “záklaďákmi”. Mal si len takú autoritu, akú si si vybudoval. Bol ato dobrá škola – naučil som sa prežiť medzi dvoma “mlynskými kameňmi” a nielen to, ale som si vybudoval aj autoritu na oboch stranách a u záklaďakov aj priateľstvo a vzájomnú akceptáciu. A to aj u suprákov i mazákov…
      Som veliaci káder, ktorý išiel do civilu ako podporučík a ako záložák bol dvakrát povýšený. A zbrane ovládam a dobre. V streľbe na figúrky som vystrieľal všetky prvou ranou a rezervnými som ešte pomohol susedovi odpáliť tie najmenšie. No plne som aj precítil nielen ostrú streľbu na terč, ale aj to, ak by to bola skutočné ostrá streľba aj smerom ku mne. Stačilo že guľka lízla kameň a jej prenikavý hvizdot prešiel až do kostí s plným uvedomením si toho, čo je skutočná vojna na 6. priorite.
      Preto sa snažím, aby SNP a všetky protesty prebiehali len na vyšších prioritách a zbrane zostali v puzdrách… Slovo je našou zbraňou, veď nie len tak jeho koreň máme vo svojom pomenovaní. No, ako vravím, viem zásobník nielen napáskovať…

      Liked by 3 people

      • Super 👍
        My sme s “Absíkmi” vychádzali perfektne (či dlhšie alebo kratšie, byť sme tam museli).
        Vlastne to bola perfektná ukážka ako spolu prežiť a ŽIŤ.🤣
        V našom prípade sme boli závislí každý jeden na tom druhom. Doslova škola dôvery. Vďaka tomu sa mi podarilo počas 24 mes. ZVS dostať 2x na klasickú dovolenku a 10x načierno na celý víkend z Prahy-Ruziňe do Ba..🤣
        Kks neskutočné spomienky.
        Darmo vojna bola krásna ale krátka..👍

        No a k veci. Tak mi teraz povedz kto by to tak mohol urobiť? Vidíš tam nejakú možnosť? Lebo týmto smerom ja nie ale netvrdím že nieje…
        My dvaja sme málo a starší a použiťelnejší od nás ubúdajú…

        A bez urážky kohokoľvek alebo jeho schopností atď. Tie striktné dve možnosti od ORIho ma dosť zarazili.
        Keďže každý sme iný, ja vidím ešte inú možnosť, zaoberám sa ňou už od minulého leta a teraz mi ju ÚS doslova potvrdil.
        Pretože ak vymeníme politikov sudcov kohokoľvek, systém ostane. A systém môžme bez politikov a polit. strán zmeniť sami, Referendom. Tá zmena je zmena troch čl Ústavy SR…nič viac.

        Páči sa mi

        • Pracuj na tom. A na šiestu prioritu zabudni. Hrdinov so zbraňou v ruke sú plné cintoríny. Očkovanie je pre mňa červená línia. Nie raz som si vravel aj iným, že kto na mňa mRNA ihlou, tomu tú ihlu vrazím do oka. No týmto činom si si predurčil svoj ďalší osud – buď takýchto radikálov bude dostatok a vybojujeme si bojom na šiestej priorite víťazstvo, alebo skončíme ako osamelý kovboj, až dôjdu náboje… V oboch prípadoch potečie krv, a to nikto z nás nechce. Je aj iné riešenie, keby všetok odpor proti očkovaniu zlyhal a nedalo sa očkovaniu bez krvavého odporu vyhnúť. Podrobnejšie o tom v SNP – pokračovanie 3.

          Liked by 3 people

    • @nekorektny
      A ty v čí prospech pracuješ, keď tu chceš aby bolo násilie v uliciach? Ty naozaj chceš aby našimi ulicami pochodovali cudzie armády pod zámienkou nastolenia pokoja a európskych hodnôt t.j. najtvrdší liberál-fašizmus?
      To by bolo fakt konečné riešenie Slovenskej otázky lebo liberál-fašistická čvarga pri vláde by vo svojej nadutosti a nenávisti k slovenskému národu to aj urobila.
      Toto chceš, zopakovať rok 1944 so všetkými jeho tragédiami a pred ktorým varuje Popolvár, rozmýšľaš ty vôbec nad následkami a dôsledkami?!
      Ak stále trváš na násilných riešeniach, tak si rovnakou mierou hlupák a nepriateľ!

      Liked by 1 person

      • Ja vás tu mám všetkých rád..
        Aj keď dakedy niektorý máme iný názor tak to vidím ako ďalšou možnosť ako sa posúvať dopredu…
        Každý názor tu si veľmi vážim ❗
        Kazdý sme iný logicky musíme mať iný názor a obe strany v tom druhom nájsť iný pohľad na to isté. Keď sa potom nato zakto pozrieme, obe strany sa posúvajú k tomu najlepšiemu riešeniu čohokoľvek.
        My ľudia máme ( a ja obzvlášt 🤣 ) niekedy problém prijať ten druhý pohľad…”lebo veď ja som jedinečný” 🤣 Ale časom každý pochopí, že sme hlavne KOLEKTÍVNE VEDOMIE.

        Prajem všetkým príjemnú nedeľu
        (Ja idem konečne púšťať sliny do podušky) DOBRÚ NOC.👍

        Páči sa mi

Pridaj komentár