Voda, ako zdroj informácií

V rozprávke Ľadové kráľovstvo 2 nakoniec Olaf, čarodejný snehuliak vysvetľuje, že voda má pamäť. Voda je základný pamäťový modul, ktorý máme. Krehký, ale najlepší.

Dajte si otázku. Kanada horí. Západna európa pláva pod vodou, Česko sužujú uragány, Číne pocasie prelamuje priehrady, SŠA má kombináciu sucha a dažďov, Irán má obrovské škody napachané živlami. Len Slovensko je pokojné. Zaprší keď treba, svieti slniečko ked treba. Tento rok na záhrade krása a urody, ako z vody.

Inak všimli ste si, že sa rozbiehaju série pokusov o vraždy “prezidentov” väčšinou karibskych miništátov? A farebné revolucie sužuju Bielorusko, Kubu a Irán. Ale aj veľké demonštrácie su v Anglicku, Nemecku a definitívne vo Francúzsku. A prišlo prvé upozornenie aj u nás, trieskanie na dvere NRSR, tento piatok. a časť potkanov liezla von tunelom. Ale inak ticho, pohoda…

Paralelly s druhou svetovou vojnou sú očividné. SNP zničila vnutorna a vonkajšia zrada, ktorá nasledne stále ČS a SR a tiez ZSSR a Rumunov príliš veľa krvi. No bliži sa jeden dátum 29.8. Každy Slovák pochopí….

Dnes Milan Uhrík naznačil, že sa spojili opozičné strany a bude obrovský protest dňa 1.9 2021. Detaily upresnia. Dovtedy si bude potreba ujasniť jedno. Opozicne strany sú Republika, Smer, Hlas, a to je z relevantnych všetko. Danko je debil likvidujuci SNS a ničiaci jej orgány. Harabin je uz sám vojak v poli a robit videá nepomôže.

Je potreba, aby obvodné, mestské (aj SNS), okresné, krajské organizácie prisli na protesrmty a obehali svojich susedov a dotiahli ich. V kazdom.meste separátne. Nie do Ba. V kazdom.meste. Motivacie je dosť:

  • priklad US Steel, kazdy mesiac prepusti 29 zamestnancov, aby plnili kvotu a nemuseli ohlasovat hromadné prepušťanie… Zeleziari môžu tiez pomôct
  • Zamestnanci ZSE dostali udajne list, ktorý som videl, že nezaockovaní nemôžu byť uz ani na home office. Budi prepustení. Zamestnanci ZSE by mohli pomôcť…
  • pripadov horeuvedenéhonkretenizmu je po Slovensku dosť, ale…

Voda má pamäť. Aj národ.

Preto mám otázku na pána Uhríka, zvladnete to dat dohromady za mesiac a pol? Ak budete potrebovat pomoc, komunita tu pomôže.Miro nech sa dohodne s Aďkou K. a dajte vedieť.

Preto mám otazku na pána Fica. Ste ochotní ku tomuto použiť svoju stranícku štruktúru?

Preto mám otazku na Petra Pellegrinoho. Máte skoro neexistujúcu atranicku struktúru ale za sebou oligarchov. Nie je čas, aby oligarchovia zlomili krk tejto vláde tlakom zo svojich pozícií?

A jedno upozornenie pre Mariána. Majo, este jedna zaplava zelených vlajok na občianskom proteste, čím dáte protestu nálepkunfasisticky a klesnete pod 5%.

A pre Števa? Štefan, nemáte uz vlast, hľadáte údajne Našu vlasť sa mi dostalo.Stále máte priaznivcov. Uvažujte o spojení sa.Q hlavne, zacnite robiť, inak budete vyzerať ako riadená opozícia….

Pan Heger, Haag sa blíži. Odporúčam krabice z metra, su zdarma v obchode, stačí sa zastaviť. Maju aj ine, ako banánové. Len pozor na grilovacie uhlie, môže Vás popáliť. A veľa zdaru pondruhej včielke. Nás rovnomenny tím Vás nasledne bude registrovať v našej malej štatistike. Mame momentálne 11 umrtí (nahlásenych rodinou tesne po včielke, akú ste dostal) a niekoľko.desiatok ťazkých stavov. Preto by som sa nečudoval, ze s pani Čaputovou, budete musieť ísť v páne Cekanovych šľapajách..Ale možno už len pána Lasicu. Veď na dosky, ktoré znamenaju svet sa hodíte dokonale obaja.

Buďte zdraví a premýšľajte. Ja, po prečítaní najnovších štúdií o úcinkoch mRNA q vektorových “vak” teda génovych terapií by som sa bál. Jo a este jedna pikoška na záver…

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Viete čo to je? Usmernenie amerického CDC, že už nebudú povoľovať qrt-PCR testy na testovanie v SŠA. Od decembra 2021…Lebo že nevedia okrem iného rozlíšiť chrípku od covidu. Ehm. CDC. Ehm. Naozajnmáte problem a Milan Uhrik, ak toto nevyužijete, potom…

Jox pozdravuje a otváram diskusiu.

35 thoughts on “Voda, ako zdroj informácií

  1. Joxi, veľmi dobrý článok. Dnes je výnimočný deň a je to vidieť.
    Ešte na chvíľočku, ale veľmi krátku, prekryje malý mrak Slnko.
    Vďaka za to, ako to v parlamente dopadlo. Masky definitívne padajú. Teraz sa jednoznačne ukázalo, že Borisko slovo nikdy nedržal a ani držať nebude. SME rodina – áno, presný názov jeho strany – rodina ako mafia.
    A aj jeho prezývka “Štartér” k tomu pekne pasuje. Si to odštartoval Boris! Ani nemáš tušenia, čo! Si lepšie otvoriť oči ešte váhajúcim občanom, čo ste tam všetci zač, ani nemohol.
    Tie včerajšie protesty a možno aj dnešné sú analógom “Ružomberka” a “Martina” z augusta 1944. Chválabohu, nemajú tak silný náboj. Nech prebiehajú, nech si ľudia vyskúšajú aj tieto aktivity. Nech sa naučia eliminovať provokatérov vo vlastných radoch, nech si odskúšajú správnu mieru.
    A stala sa včera jedna zásadná vec: média okúsili strach a hnev národa – a začali sa báť. Viď. sťažnosť tuším reportérky Jojky na včerajšej tlačovke SMERu na verbálne útoky protestujúcich na jej adresu.

    Liked by 11 people

  2. Ahojte, tiez dakujem Jox, za skvely clanok!

    Definitivne sa veci vcera pohli. Nevedal som vsak, ze Kollar bude prvy, ktory si podpise “rozsudok smrti” ale dakujem mu za to.
    Krasna tiez bolo vidiet, ako pise Popolvar, ako sa presstituti vcera zacali bat a doslo im, ze uz sa nevymotaju zo segracia a inych skod, ktore napachali, aj ked niektori budu este chciet vyskocit a zachranit sa. Zrejme neskoro.

    Mam otazocku, ako mozeme prilozit ruku k dielu my, “internetovi” aktivisti resp. male komunitky. Chodim casto na pobocku Smeru, pozname svojich starostov. Je na mieste za nimi chodit nadelj, pytat sa slusne a ponuknut im pomoc pri organizacii veci okolo 1.9.? Tiez tu mame kasaren, kde by mozno nebolo od veci konforotovat v dobrom miestnych vojakov a zistit na ktorej strane budu stat. Skor im len ukazat, ze ludia ich potrebuju a postavia sa za nich.

    Kamaratka bola vcera pozriet na proteste a prihovorila sa policajtom v zasahovom aute, co parkovala obdalec, co si o tom myslia a ci s nimi mozeme pocitat. Povedali, ze je nemozu odpovedat ale naznacili, ze budu s nami. Chytali sa za hlavy a akoby sa hanbili.

    Dakujem vam vsetkym, ktory ste tu! Oracle, tebe za to, ze vytvoril tento uzasny, ktory cita cim dalej tym viac ludi (aj ked nemaju sajnu o KSB) a ktory ich drzi nad vodou. Popolvarovi, ze pise s citom, cim oslovuje aj ludi, ktori maju duchovno nadovsetko a ostatne veci im unikaju aj dalsim za to, ze robite, vsetko co je vo vasich silach a dnes sme tu v tomto bode, kde uz o sebe vieme a spolocne verim, ze to zvladneme tym najlepsim moznym sposobom.

    Drzte sa bojovnici!

    Liked by 6 people

  3. Zdar, dá sa prilepiť tu link na tie štúdie?
    Inak, minule som sa do Otázky a Odpovede spýtal ci jedna včelicka dokáže rozhodiť funkciu tela, tak aby už bolo neskoro, alebo ci sa dá to dat do poriadku. Máte niekto o tom nejaké info?
    Vdaka za odpoveď a ďakujem aj za článok Jox.

    Páči sa mi

    • Hej,Oracle opakovane sem dal info,pretože sa to týka každého z nás.
      Nájdeš to v posledných Otázkach-odpovediach.
      Ide o synergický efekt viacerých látok,ktoré by teoreticky mohli vyplaviť aspoň časť oxidu grafenu z buniek. NAC,C60(opravuje mitochondrie),Glutathion,vit.D 10 000 ui denne,Ale Oracle spomenul aj modlitbu, a Stanek prechádzky v lese,dýchanie vzduchu po daždi,možno kvôli ozónu.

      Liked by 2 people

    • Zdravím Peter, info poskytl Oracle v předešlém článku. Tělo se dá do pořádku každých 6 až 12 měsíců vakcínou mRNA. Teda pokud neměl dotyčný to štěstí, že šlo jen o placebo. Děkuji tímto za všechny jeho články a doporučení.

      Páči sa mi

    • Všetko sa dá dať do poriadku, ak človek vie, kde je skutočný problém. Už aj jedna “včelička” nie že dokáže rozhodiť funkciu tela, ale už svedčí o tom, že je rozhodená funkcia mysle.
      Psychosomatika. Psychika-telo. Ak psychika nie je v poriadku, tak ani telo nemôže chorej mysli dlho odolávať o to viac, ak je to myseľ vo vlastnej hlave. A bojovať na dvoch frontoch – s chorými cudzími mysľami na fronte a diverziou vlastnej mysle v tyle – vopred prehratý boj…
      Každý, kto si dal čo i len jednu včeličku, si musí najprv poupratovať vo vlastnej hlave, a až potom sa dá niečo robiť aj s rozhodeným telom.
      V prvom rade, ak už človek dospel aspoň do stavu, že sám sebe kladie otázku, či spravil dobre s tou čo i len jednou “včeličkou”, treba úprimne poprosiť o odpustenie vlastnú dušu a vlastné telo, že im tou “včeličkou” ublížil a poprosiť dušu, aby sa pevne usadila v tele. Poprosiť o pomoc Zhora a takisto Rozlíšenie. Zbytok si už k takému jedincovi cestu nájde.
      Pokiaľ to bude primárne len o riešení rozhodenia tela, tak sa v podstate nič nezmení, pretože včera “včelička”, dnes “osa” a zajtra bohviečo… Chorá myseľ robí choré rozhodnutia.

      Liked by 5 people

  4. Výborný článok. Rozpravala som z dvoma mladými chlapcami policajtami, chodia aj na hranice. Majú toho všetkého plné zuby. Najradšej by boli, keby to všetko skončilo, a na hraniciach sa radšej otáčajú bokom. Sú s nami.

    Páči sa mi

  5. odkaz pre Petra: Pozerala som dokument o Kaukaze, vrchu Elbrus a o živej a mtrvej vode vytekajúcej v prírode a liečení mnohých chorôb. Žial nemám odkaz na dokument, zamerala by som sa na kúpanie vo vode z prameňov vo svojom okolí . Čista , priezračná voda má regeneračnú silu. Pohladajte si aj liečbu podľa Kneipa.

    Páči sa mi

  6. Videla som ten list ZSE na stránke “prinasame nádej”, tam je to o karanténe, že nemôžu byť ani na home office, nie že budú vyhodeni, ale tak samozrejme tlak je veľký. Ja mám fanatickeho šéfa kovidaka, je mi jasné, že bez očkovania končím, dôvod sa nájde, ale ja sa tej genetickej terapie fakt bojím a niečo mi hovorí ze to nie je dobré, tak mam nacitanych kopec článkov ale úprimne po odbornej stránke tomu moc nerozumiem. Sú tu veľmi zaujímavé články, škoda, že som sa sem dostala neskoro, ale tak snažím sa čítať aj spätne, na infovojne mi vliali nádej, že treba vydržať do októbra, dvakrat to zopakovali, aj tu sú nejak tak ladené články, stále premýšľam, čo by sa mohlo stať také do októbra netuším, neverím v silu protestov, neverím, že by v hagu o niečom rozhodli, ale tak veľakrát som sa vo svojom úsudku mýlila a neodhadla som správne informácie. Verila som napr. že Trump vyhrá nakoniec, čítala som veľa alternatívy a nestalo sa.
    Mimochodom, v mojom okolí myslím práca susedia a blizka rodina sú všetci napichani (celkom mi to neladí s preockovanostou slovenska) nikomu nič nie je, teda mali nejaké horúčky triasky ale inak nič, teda okrem jedného kolegu manžela ktorý je tri týždne PN, nemôže rozprávať, ale inak všetci spokojní že sú napichani, na druhej strane ja ani nepoznám nikoho s ťažkým priebehom kovidu. Sorry za dĺžku príspevku, chcela by som veľa odpovedí, viem ze nič nie je jednoduché, ale tak pripravujem sa na všetko, na stratu zamestnania, život veľmi obmedzený slobodou aj finančne, aj keď asi na to sa neda celkom pripraviť ale furt lepšie ako vojna

    Liked by 1 person

    • @Adriana
      Tak tu je niekoľko vecí:
      -treba ich poslať na D-dimér test (krvný test), ktorý preukáže či sa u nich tvoria zrazeniny krvi, ak áno tak majú problém;
      -Západné vakcíny neboli navrhnuté tak, aby zabíjali okamžite, ale postupne a niekoho predsa skosí v priebehu niekoľkých minút.

      Páči sa mi

    • Rožomberok a Martin 1944 – predčasné nekoordinované vypuknutie SNP. Ako to dopadlo, si stačí prečítať aj na wiki.
      Každá vojna nezmieriteľne rozdeľuje, o to viac vojna občianska. My sa budeme krvavo mlátiť medzi sebou a niekto si bude mädliť ruky a uškŕňať sa, jak zase si Slováci nabehli na vlastné vidly.
      Jednoznačne sa musíme vyvarovať toho, aby SNP bolo občianskou vojnou. SNP musí byť bojom za oslobodenie Slovenska z pod nadvlády domácej a zahraničnej fašistickej chunty. Má jednoznačne byť koordinované, vypuknúť v pravý čas a má národ zjednocovať proti jeho skutočnému nepriateľovi, ktorého teraz zjavnou podobou je fašistická vláda a p-rezidentka. Prečo Mikulec neprišiel do parlamentu, prečo Kollár hneď zdúchol? Neplánovali vyprovokovať občiansku už skrze protestov pred parlamentom? Prečo toto zasadnutie bolo cez víkend? Žeby preto, že ľudia nie sú v práci a nič im nebráni zúčastniť sa protestu? Všimli ste si koľko policajtiek tam bolo? Policajtiek!!! To by boli titulky, ako rozzúrení dementi ublížili ženám v policajných uniformách. Toto nevyšlo, tak už tu máme protidemonštráciu svedkov Covidových.
      Prečo si myslíte, že všetci tí fašistickí pohlavári zdúchli za hranice na dovolenky po víkendovom zasadnutí parlamentu? Niekto to tu zámerne hecuje, aby to vypuklo predčasne.
      Nedajme sa vyprovokovať a počkajme si, až sa vrátia tí hajzlíci z dovoleniek domov. 1.9.2021 – Deň Ústavy SR. Symbolika tohto dátumu je aj číselne tak silná, že až. 1 a 9 – alfa a omega – začiatok a koniec. 2021 = 5 – to je číslo Zeme – živel Zem.
      Prečo zbytočne prelievať našu krv a vyprázdňovať vlastnou hlúposťou zem našich predkov pre cudzích osídlencov, ak niekto trefne poznamenal: Čím viac očkovaných voličov Spolu, tým menej očkovaných voličov Spolu!, a teda aj demoštrantov za ich covid svet. Čas pracuje pre nás. Aj Rusom pomohla zima pod Moskvou v 1941/2. S príchodom jesene prichádza chrípka a riadne problémy pre zaočkovaných. Prečo krvopotne niečo ničiť, ak je už vidno, že to vyhníva samé…
      31.7. končí výnimka používať experimentálne dostatočne nepreverené vakcíny (okrem Pfizeru) proti covidu, a 31.8. to končí aj pre Pfizer.
      31.8. končí Pfizer a 1.9. je Deň Ústavy SR a začiatok SNP II. Dovtedy partizánčiť – vyhýbať sa očkovaniu a za každú cenu sa vyhnúť nejakému “Ružomberku” a “Martinu”!!!
      Chystajte si zatiaľ vlajky Slovenska a červené zástavy. A každého osobné jednoznačné NIE očkovaniu.
      Veď už aj prijatím novely zákona 355/2007 sa dosiahlo jedno malé víťazstvo: Tí, čo prekonali sú postavení opätovne na roveň zaočkovaných, takže to znefunkčnilo vyhlášku 231/2021 ako tlak na zaočkovanie aj pre tých, čo majú už prirodzenou cestou získanú špecifickú imunitu po prekonaní alebo stretnutí sa s vírusom.
      A všetko ostatné tu už bolo. Čas sa im kráti – odolajme pokušeniu dať sa vyprovokovať, pretože potom by sme fungovali podľa ich plánov, v ich matrici udalostí. Nedovoľme protivníkovi zvoliť si zbraň, miesto a čas boja. Toto musí byť v réžii slovenského národa, nie prisluhovačov cudzej moci!!!

      Liked by 8 people

  7. Jox, to CDC na záver nie je žiadne prekvapenie. Náš labák Medirex má už dlhšie vyšetrenie za 120 Euro špecificky na covid a čítaj ten popis testu:

    “Príznaky chrípky a koronavírusovej infekcie sa nedajú klinicky jednoznačne odlíšiť. Preto je novozavedená PCR metóda vhodná na vzájomné odlíšenie častých pôvodcov respiračných ochorení v chrípkovej sezóne.”

    https://www.medirex.sk/vysetrenie/respiracny-panel-covidflursv-pcr#informacie

    Páči sa mi

Pridaj komentár