Otázky a odpovede č. 132 [Aktualizované]

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať a možno to nebude ani v pondelok, ale v stredu. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem tri veci:

Vatikán, úradné lži a pravda o vakcínach a osobná poznámka

Pred pár mesiacmi som sa dopočul, že v roku 2020 na príkaz Trumpa americká armáda prepadla Vatikán a nielen oslobodila obete satanistickej pedofílie a sexuálneho zneužívania (údajne boli tam aj ženy, z ktorých urobili stroje na rodenie detí), ale aj popravili až na pápeža všetkých kardinálov kvôli satanistickým praktikám. Túto správu som bral s veľkou rezervou až do prečítania správy o tom, že s viacerými kardinálmi sa koná súd kvôli podvodom, vydieraniu, sprenevere, praniu špinavých peňazí a zneužitiu právomocí. Hovorím to preto, lebo mocní veľmi často používajú dvojníkov, napr. Trump má niekoľko takýchto, s tým, že niektorí môžu nosiť masku aby posilnili ilúziu, alebo podľa naozaj divokých špekulácií sú tu aj klony, ale nech je pravda kdekoľvek, nejako musia dvojníkom poskytnúť spôsob ako opustiť scénu bez toho, aby to vyvolalo u verejnosti podozrenie a odsúdenie za pomerne mierne zločiny, je dobrý spôsob odchodu zo scény.

Vakcíny: Jeden „náš“ expert bohorovne tvrdí, že nezaočkovaní sú vystavení zvýšenému riziku ochorenia na delta variantu. To ale odporuje empirickým dôkazom tak z Anglicka (u 65% zaočkovaných vyššia šanca na hospitalizáciu a 1540% vyššia šanca na smrť na covid), ako aj z celého sveta a americké úrady potvrdili, že zaočkovaní môžu šíriť delta variantu (zaočkovaní Američania, ktorí robili tomu reklamu z toho šťastní nie sú a nastupujúca demencia resp. kognitívny pokles je viditeľný) s tým, že covid vakcína od Pfizer je podľa ich ex-zamestananca čistý jed a podobne je to s vakcínu od Moderny (kvôli oxidu grafénu, čo je tajná zložka t.j. neuvádza sa v letákoch a patentoch) s tým, že Moderna mala mRNA vakcínu ešte pred vypuknutím epidémie covidu v Číne (článok). Dodávam, že podľa vynálezcu technológie mRNA vakcín vakcíny proti covidu sú nebezpečné a v USA už začalo masívne vymieranie lebo sa začala distribúcia vriec na telá (video). Skrátka, táto čvarga, ktorá momentálne sedí vo vláde a v prezidentskom paláci bola sem dosadená kvôli tomu, aby nielen okrádali tento národ, ale aj aby bola spáchaná genocída a údajní novinári, ktorí by mali strážiť demokraciu sú v tomto spoluvinní a tým pádom očkovanie je sloboda zdochnúť s úsmevom na tvári, ako sa o tom presvedčil jeden Američan, keď našiel svojho priateľa týždeň po podaní druhej dávky mŕtveho, lebo dostal zápal pľúc.

Osobná poznámka: Nikdy som nevystupoval pod nickom Cico Ciciak (bol tu taký mail), s nikým nejdem na kávičku alebo na rande ako Oracle (chránim si takto súkromie), nie som tu na to, aby som naplnil niekoho predstavy a požiadavky ako pracovať pre národ (bol tu taký mail) a nemám mocenské chúťky, lebo by som už bol členom nejakej strany alebo organizoval protesty. A kvôli tomuto robím túto prácu takto hlavne z jedného dôvodu: ja som súčasťou varovného/analyticko-prognostického systému, a preto mojou úlohou je pozorovať veci detailne a v čom najširšom kontexte a dávať verejnosti analýzy, prognózy a náčrt riešení, a z tohoto vyplýva aj to, že keď ja sa rozhodnem vyjsť na „barikády“, tak to znamená, že som zlyhal a že treba napraviť veci, ktoré dospeli do katastrofického stavu.

Otázky a odpovede

Olap sa pýtal v maili:

OTAZKA:
Ahoj,
kupil som pozemok a idem kupit malotraktor, premyslal som nad tym, ze by som kupil elektricky, ale je slaby, nezvladne vsetky prace okolo statku. Ako to vidis ohladom benzinu/nafty? Aky je tvoj pocit bude vypadok aj tejto komodity?

Naša planéta prechádza masívnymi zmenami, ktoré sa momentálne prejavujú aj polárnou žiarou pri niektorých búrkach a je len otázka času, kedy sa tie zmeny prejavia aj v zemskej kôre t.j. distribúcia a množstvo ropy a plynu sa bude meniť, čo v praxi bude znamenať, že benzín a nafta sa o pár rokov sa stanú nedostatkovým tovarom (hoci tie motory po úprave pôjdu aj na rastlinný olej a etanol). To je prvá vec. Druhá vec je, že ropa obsahuje všelijaké zlúčeniny a to znamená, že príde doba, keď ropa bude príliš cenná na to, aby bola spálená.

Michaela sa pýtala v maili:

Ahoj Oracle911, na tvoj blog som narazila prednedávnom a musím priznať, že som v dobrom slova zmysle ohurena rozsahom informácií, ktoré nám poskytujes, preto sa pýtam
1)kde nachádzaš zdroje informácií? Je ich priveľa, aby sa dali dennodenne spracovať a pretriedit
2) čo si myslíš o Q ? ( Možno to bolo spomenuté)
3) čo si myslíš o alternatívnych médiách Infovojna a Tv Slovan?
4) čítala som tvoj názor na Petra Sochu, medzi zatiaľ jeho posledné príspevky patrí aj ten, kde opisuje uzatvorenie hraníc Slovenska ako celku, obchody sa budú rabovať z dôvodu nedostatku potravín atď…
5) aj pasívne sa dá protestovať ( nechodiť na testy, vakcíny atď) , aký máš názor na protesty pred parlamentom a blížiacim sa pred prezidentským palácom? Zuza to podpise, ako si pomôcť ďalej?
Ďakujem a prajem nám všetkým veľa optimizmu , sily a viery vo víťazstvo dobra, tebe ďakujeme za správy a optimizmus 😉

Nemáš za čo, a teraz odpovede:

1) slovenské fórum KSB je dobrý začiatok, a medzi tým počúvam rôzne podcasty/streamy, čítam Zerohedge, dostávam aj maily a sledujem nejaké twitter stránky.

2) Bolo to spomenuté, má to znaky psyop kvôli tomu, aby niektoré procesy prebiehali ľahšie, ale nie je to zlý projekt, lebo je to projekt určitých armádnych kruhov.

3) Čiastočne už pochopili, že na čom pracovali.

4) Pokiaľ čvarga dosiahne svoje, tak to bude pravda, a preto treba pracovať na tom, aby protesty neboli násilné.

5) Môžu sa tváriť, že všetko je v poriadku, ale keď dosť ľudí povie „takto nie“ a prestane ich poslúchať, tak sa veci pohnú.

Havran sa pýtal:

Ahoj Ori,

Otázka: 1) Zveřejnění výsledků arizonského auditu se pořád oddaluje. Kdy se asi dočkáme úplného zveřejnění?

2) Když to zveřejní, jaký to bude mít dopad na zbytek světa?

3) Jaký to bude mít dopad na tu sebranku, která nám vládne?

1) Deň ti nepoviem, lebo je to výsledok vnútorného boja medzi americkými patriotmi a anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne, a ten posledný používa špinavé triky vrátane vrážd. Takže zverejní sa to, keď sa to zverejní, ale všetko je už prepočítané a už len čakáme na výsledky.

2) V USA výsledky mainstream označí za pochybné a miestny mainstream zas to nebude príliš rozmazávať (ak to vôbec spomenú) lebo pre miestnych poskokov to bude poriadna informačná facka, ale americká a miestna alternatíva sa v tom bude poriadne šprtať, a následné občianske hnutia odhalia celé vplyvové štruktúry, ktoré sa zúčastnili vo volebných podvodoch a ktoré svojou činnosťou podporujú genocídu a potláčajú ľudský potenciál t.j. globálna čistka začne v Amerike a zbytok sveta použije ich recept.

3) Pre nich to odhalenie bude absolútna katastrofa práve kvôli tomu, že sa potvrdia všetky podozrenia o nich a budú nasledovať čistky.

Veronika sa pýtala:

Otázka: aký máš názor na tento projekt –https://hnutiearcha.sk/? Ďakujem za odpoveď

Vyzerá to zaujímavo a niečo také budeme potrebovať, ale viac by som povedal o tomto projekte po tom, čo by som sa stretol s organizátormi.

Galina sa pýtala:

Zdravím Ori.
Otázka : Po udalostiach,ktoré bez pochybnosti prídu,mohol by byť na Slovensku zrušený úrad prezidenta? Od vzniku samostatného Slovenska je tento úrad zásadne v rukách škodnej,nikdy v ničom nám občanom žiadny z prezidentov po Husákovi nepomohol,naopak. Dúfam,že po pôsobení Čaputovej by to mohlo byť sebazáchovné rozhodnutie,ako keď Rimania prekliali titul Rex.Zbavme sa toho hniezda zmijí!
Ďakujem za Tvoju prácu, aj ostatným.

Za málo, a teraz odpoveď:

Nebude sa preklínať, lebo sa preorganizuje celý štát okolo samorganizujúcich sa miestnych kolektívov (viac o tom v pondelok). Dôvod je prostý, súčasný systém nielen podporuje korupciu (korupcia je systematická t.j. Fico s tým mohol bojovať koľko chcel, ale z princípu nemohol vyhrať), ale aj skorumpovateľných, ktorí chcú len moc bez odpovedajúcej zodpovednosti, a preto paralelne s čistkou sa preorganizuje aj štátna správa.

Milan sa pýtal:

Otazka 1: Keď sa presadzoval zákon prečo hlas a smer sa nedostavili?
2 Ako to vidíš z migráciou u nás?
3 Kedy príde výbuch Francie?
4 Bude norimberg 2?
5 Prida sa Harabin k niekomu?

1. Pretože aj tak by sa presadil ten nepodarený zákon, ale tým, že neprišli, tak nelegitimizovali ten zákon. Teraz ale majú všetku politickú muníciu proti Zuzke zo smetiska a zbytku liberál-fašistickej čvargy a čím viac budú tlačiť, tým viac ľudí vytriezvie z covid ošiaľu.

2. Ak myslíš migráciu k nám, tak len od rodených západných Európanov, lebo Afričania a Arabi pôjdu domov kvôli tomu mrazu, čo príde. Ide totiž o to, že tá extrémna horúčava v Kanade a Ruskej a Fínskej Arktíde má za následok topenie sa permafrostu, čo zas navýši sladkú vodu v Beaufortovom kolobehu nad kritickú hranicu, čo osladí Ľadový oceán a priľahlé moria, čo zas nielen „vypne“ Golfský prúd, ale aj umožní arktickému vzduchu na západe dostať sa až k Severu Afriky (a tým pádom Taliansko sa stane bránou migrácie do Afriky a Južnej Ameriky či Austrálie).

3. Už sa to deje, len sa ešte nepridala do zmesi armáda, pridá sa po tom, čo sa potvrdí podvod v USA.

4. Otázka je, či sa toho dožijú plánovači a vykonávatelia.

5. Pochybujem o tom.

FEI sa pýtal:

Otazka
Ahoj Oracle, prosim Ta okomentovat nasledovne otazky:
1. Je vystrel 100-tisic diviakov na SK pripravou pred planovanym hladomorom alebo nesuvisiaca udalost? Aby sme si ani nemali co “upytliacit”, ked sa vyprazdnia regale?
2. Je bratislavsky /ruzinovsky “blekaut” “nahoda” alebo skuska alebo varovanie?
3. Tvoje postrehy a odporucania ohladom digitalneho eura, ktore ma (docasne) existovat paralelne popri “fyzickych” peniazoch, plus vyzva, aby sa neakceptovali anonymne penazenky? Bude menova reforma alebo nam zoberu vsetko, zvlast “nezodpovednym jednobunkovym dezolatom”, nakolko s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou v buducnosti naparuju nase fasipasy na nase bankove ucty/krypto penazenky (obdoba cinskeho modelu)?
Velmi pekne Ti dakujem za Tvoju pracu aj odpoved.

1. Vyzerá to tak, a mor ošípaných na to dáva dobrú výhovorku s tým, že by som najradšej rozbombardoval to americké laboratórium v Ukrajine, ktoré vyrába túto biologickú zbraň.

2. Zatiaľ by som to zariadil do kategórie porucha, ale ďalšiu poruchu infraštruktúry by som zaradil do kategórie varovanie.

3. Digitálna mena je niečo iné ako cryptomena, lebo digitálna mena sa dá centrálne ovládať a dá sa preto napasovať do čínskeho modelu fašizmu. Cryptomena ak sa urobí dobre je stroj na dôveru. Lenže vo veci je to, že dav sa zobúdza a prestáva byť davom, a preto to močiar spolu s GP nepresadia.

Peter Peto sa pýtal:

Zdravia ti Oracle.

Otázka:

1. Čo má ozvučiť správa Igor Matovič neklamal a dostal prvú dávku vakcíny Sputnik V.

2. Schválenie novely zákona o očkovacom aparteide a podpisanie zuzkou do 24 hod od schválenia je posun úplne do absurdna?

3. To že sa odrazu vyrojilo toľko anal-ytikov čo podporujú očkovací fašizmus je znamením ako veľmi im dochádza čas?

S pozdravom Peter.

1. Bude sa očkovať aj keby na chleba nebolo, Matelko má aspoň toľko rozumu, aby si zobral tú najmenej škodlivú vakcínu.

2. Zo strany močiara, ktorej poskokom je liberál-fašistická čvarga na čele so Zuzou, je to spôsob, ako zatlačiť na dav pred tým, než im vyprší čas a zo strany amerických patriotov je to spôsob, ako dať zbytku sveta, teda aj nám, budíček.

3. Áno aj, lebo močiaru dochádzajú aj zdroje, hlavne nemajú na úplatky a na vplyvový aparát (drogy a obchod s bielym mäsom už nevynáša toľko, čo v minulosti, hlavne kvôli záťahom na centrá).

Nesmelý sa pýtal:

Otázka: možno očakávať, že vláda sa pokúsi svoj nátlak na ľudí preniesť aj do kybernetického priestoru? Totiž, 1.augusta 2021 nadobudne účinnosť zákon č. 287/2021 .z., ktorým sa novelizuje zákon č. 69/2018 Z.z. o kybernetickej bezpečnosti a ktorý o.i. dáva Národnému bezpečnostnému úradu (NBÚ) ďalšie právomoci. Aj keď právomoci, ktoré NBÚ pôvodne požadoval, poslanci do istej miery obmedzili, podľa prijatej verzie NBÚ „môže rozhodnutím zakázať alebo obmedziť používanie konkrétneho produktu, procesu, služby alebo tretej strany na poskytovanie základnej služby ak zistí, že takéto používanie … ohrozuje bezpečnostné záujmy Slovenskej republiky“ (nový §27a zákona). To by nemuselo byť tak strašné, keby novela zároveň do analýzy rizík kybernetickej bezpečnosti nepridala aj tzv. politické riziká, ktoré schvaľuje vláda (§20, nový odsek 5). Myslíš, že sa môžu pokúsiť toto zneužiť?

Áno, trafil si do čierneho, lebo je to gumový a náhubkový zákon smerujúci proti opozícii a ľuďom, a to presne zapadá do rámca cyber cvičenia WEF. Lenže je tu háčik, či skôr kotva: alternatívy sa nájdu a tie sa dajú limitovať len totálnym vypnutím internetu a to by malo katastrofálne následky aj pre nich. Takže veci len spomalia, za cenu toho, že celospoločenské hnutie proti tejto čvarge získa väčšiu hybnosť.

Teta256 sa pýtal/a:

otázka : 1/ Plánujú na nás okrem vody a ohňov ešte aj kybernet. útoky. Čo môžeme očakávať?
2/ Musk investuje poniaze do satelitov. Môžu byť využité pri rozpútaní voj. konfliktu na východe ako boj. technika?

1. Áno, lenže to budú útoky pod falošnou vlajkou resp. budú klamať aj o tom, že prebehol nejaký útok (viď odpoveď vyššie).

2. Oficiálne sú to komunikačné satelity a pochybujem, že ich niekto použije na komunikáciu pri bojových manévroch ako primárny komunikačný kanál, ale môžu sa použiť na cyber útoky.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Systém občas blbne a ani ja nie som najrýchlejší pri schvaľovaní komentárov.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

20 thoughts on “Otázky a odpovede č. 132 [Aktualizované]

  1. Ahoj Oracle,
    ja som nedostal odpovede – zaujimalo by ma, ako to vidis Ty.
    1. vystrel 100-tisic diviakov
    2. blekaut v Bratislave
    3. projekt digitalne Euro

    Dakujem pekne.

    Páči sa mi

  2. Ďakujeme za odpovede Ori,

    Čo sa týka hnutia Archa, podľa vyjadrenie ženy s ktorou som telefonoval sa jedná o pokračovanie projektu zosnulého P. Šveca. Bolo mi povedané, že treba zaslať prihlášku spolu so sumou 50 eur ako členské. Vyžadujú aktivitu každého člena, inak mu zrušia členstvo. Stanovy dajú na web v dohľadnej dobe. Viac sa dozviem na osobnom stretnutí, ktoré plánujú v rôznych mestách ku koncu augusta.

    Jaro

    Liked by 4 people

      • Zdravim Michaela, je to asi do urcitej miery pravda s tou vodou, znami nam spominal, ze sa v BA zmenila chut vody. Nevieme to samozrejme zatial technologicky podlozit, ale ta moznost tu je. Polozili ste otazku a dovolim si na nu odpovedat.Jedna z moznych alternativ, sama posudite, ako sa Vam to bude javit a tak isto aj iny citatelia.
        Poznate pracu a studie p.Emoto Masaru o vode, treba si to najst, stoji to za to, bolo to okrem ineho spomenute aj vo filme What the bleep do we know, ktory stoji tiez za zhliadnutie. Takze, vyskusajte sa vode, ktoru si naplnite niekde do nadoby, pohara, flase jednoducho uprimne a s laskou v srdci podakovat. Viem, znie to moc inak, ale za to nic nedate, voda je zazrak a dar zivota tak isto, ako vsetko ostatne naokolo nas. Su velmi dobre dokumnty o nej, a vedci este stale nevedia, ako to vlastne funguje, ale vedia ze to funguje. Zabudli sme, ze vsetko naokolo je obrovsky dar a az ked o to zacneme prichadzat, pochopime co sme mali. Nepopisem komu vlastne presne Dakujem za to vsetko naokolo, ze mi bolo dopriane, lebo to je asi dost nepopisatelne, ale nic za to nedam, ked sa za to podakujem, a nie len za to. Za vsetko co je navokol nas. Niekto si povie….hm, cudne, mysli to ten cloviecik ozaj vazne. Su tu badatelia, dokonca aj vedci, ktori tieto teorie aplikuju uz aj v praxi, akurat sa o nich este nehovori, lebo tu nejde o biznis…ako vo vsetkom. Aj p.Tesla mal vselico vymyslene, ale ked zistili, ze mu nejde o peniaze, ale o blahu bytosti, ako to s nim dopadlo a aj ked sa niektore veci sprvu zdaju byt take, ake sa zdaju, buducnost vzdy dokazala ich existenciu. Elektrinu pozname cca.150 rokov, ale principy magnetizmu, med, zelezo su tu od vzniku zeme a ked niekto pred 200 rokmi povedal, ze by take veci mohli byt…..tak sa mu bud vysmiali, alebo ho pre istototu upalili ako kacira. Historia je plna info. A zaujimave je ze, to 0,001 percento bolo vzdy k poznaniu blizsie a nik neveril.
        Takze ja budem v tejto pohnutej dobe za jedneho z tich, ktory Vam povie svoje poznanie a uprimnu skusenost, ze to funguje….. Dakujte, z uprimneho srdca a plnosti vasho bytia, dakujte za vodu, za chlieb nas kazdodeny, za to ze zijeme este stale tak ako zijeme, za vsetko co Vas len napadne, nic Vas to nestoji, nikto Vas ani nevidi, mozete dakovat vsetkemu, stale a vsade a aj tomu, kto to tu vsetko vymyslel….nic nepokazite. Funguje to.
        Hladajte, citajte aj hrube knihy aj mudre knihy……kto hlada, ten najde, kto sa pyta z uprimeho zaujmu, tomu bude zotpovedane a pravda nas oslobodi.

        Dakujem, ze ste polozili otazku a mohol som Vam napisat moj nazor. A aj vsetkym ostatnem, ze sa snazia najlepsie ako vedia odpovedat a hladat cestu k poznaniu a pochopeniu, k tomu co sa tu deje. S zelanim svetla poznania v nasich zivotoch Seneca

        Páči sa mi

        • hovorilo sa o striebornych minciach, ale neviem ci to funguje aj na relativne kratkodobe ucinky….zasa je pravdepodobne, ze len nieco pridali, nie ze otravili tu vodu…..a na to by mohlo to fungovat. Lenze skor sa mi zda, ze pridali nejaku novu chemikaliu do vody nez ze by sami seba ohrozili. To uz nie je ako kedysi, ked sa dala pit studnicna voda niekde na Liptove, uz aj tam casto je plna dusicnanov

          Páči sa mi

  3. Ja už len doplním jedno známe: “Človeka nepoškvrňuje to, čo vchádza do úst, ale čo vychádza z úst, to poškvrňuje človeka.” V tom je vyjadrená konkrétna zákonitosť, a to zákon spätného účinku. Samozrejme to neznamená vedome pojedať jedy a veci podobné ( napr. génovú terapiu), ale byť si vedomý toho, čo je rozhodujúce. A ako písali vyššie, úprimná vďaka za všetko robí skutočné zázraky.

    Liked by 1 person

  4. Ikarus, Michal Novák , hovoríte mi z duše . Všetci, ktorí sú neni štepení, sú požehnaní, Stvoriteľom pobozkaní. V Biblii sa píše -,, Kto má oči, vidí,…,, Kto má uši, počuje. ” Oči a uši teda– plánovane nemal mať každý človek, ale iba vyvolení, tí čo myslia, veria, konajú dobro, snažia sa ostatným otvárať oči.,, Dávam Ti rozum a slobodnú vôľu”. Povedal HNR. Nie je náhoda, že sú TU práve TERAZ ľudia, ktorí vidia a počujú. Je to Stvoriteľov PLÁN. Len mi je ľúto tých, čo majú zatemnený rozum. Ale aj to môže byť JEHO PLÁN, aby sa mohli zobudiť za pomoci vyvolených, s uvedomením si ich, aj svojho poslania. Už som to niekedy písala, že keď prosíme Stvoriteľa o niečo, odpovie nám jednou z 3 možností : 1- ÁNO, 2- TERAZ NIE, 3- MÁM S TEBOU INÝ PLÁN.
    Modlitba a vďaka, čo ide zo srdca, robí ozaj zázraky. Máš pravdu. A preto ďakujem tým tunajším vyvoleným, ktorí nám dokorán otvárajú naše polootvorené oči a uši. Ori, Popolvar, Jox, Kulich, Kancelár a ostatní.

    Páči sa mi

Pridaj komentár