Koluje to na Nemeckom nete

Jedna pani ma skontaktovala ohľadom toho, čo sa koluje na po nemecky hovoriacom segmentu internetu. Nahrám teraz originál dokument a preložený text. Snáď bude ja otitulkované video. Najprv dokumenty:

20 thoughts on “Koluje to na Nemeckom nete

  1. Americka TV sa opytala ludi, ci stratili neockovaneho blizkeho na Covid. Odpovede stoja za to, tento vycnieva:

    It’s about 4 weeks after the 2nd shot for me…. I have chest pain all the time…. im terrified I’m going to drop dead of a heart attack (especially after reading the comments).
    I’ve gone for an echocardiogram and have bloodwork later today to try and figure out my heart. I’m a very healthy professional athlete and registered nurse, 35 yr old.
    I had Moderna x2.

    Liked by 3 people

    • článok zo smetí z 2008 cit.:
      “Máte predkov s menom Lipstein?“ spýtal sa Daniela Lipšica počas rozpravy Vladimír Mečiar. Poslanci opozície sa začali proti takémuto správaniu búriť. Pavol Minárik vyzval predsedajúceho schôdze, aby poslancov za antisemtiské narážky napomínali.
      Mečiar vzápätí povedal, že to chcel vedieť len preto, lebo jeho priateľ Augustín Marián Húska si myslí, že ho kedysi vo väzení mučil práve predok Lipšica. Húskov predok bol pritom arizátor.

      „Považujem za naprosto nechutné pripomínať niekomu, že má prípadný židovský pôvod. To čo si dovoľu­jete? To je antisemitizmus,“ rozčuľoval sa František Mikloško.

      Rodina Lipšicovej mamy zomrela v koncentračnom tábore. Lipšic povedal, že si váži svojich katolíckych aj židovských predkov a je smutné, na akú úroveň klesol slovenský parlament.”

      https://www.sme.sk/c/4061226/harabin-lipsicovi-si-hajzel.html

      Páči sa mi

Pridaj komentár