Zhodnotenie nedele

Dávnejšie som napísal, že Fico vytvára paralelné štruktúry riadenia, ktoré de facto prevezmú riadenie nad Slovenskom. A Jox sa ma približne po roku právom opýtal, že kde sú tie štruktúry. Ja som mu na to nedal uspokojivú odpoveď, lebo som odpovedal, že sa to deje za zavretými dverami a že sa to buduje prevažne neštruktúrne. A to čo teraz napíšem určite vyznie ako ďalšia výhovorka.

Prečo?

Pretože keď som napísal pôvodnú predpoveď, vyznelo to tak, že sa to udeje v priebehu niekoľkých mesiacov resp. do roka. Lenže moje časovanie je mimo a nielen trochu, lebo často neberiem do úvahy ostatné súvisiace procesy, ktoré ovplyvňujú priebeh tých procesov, ktoré opisujem. A aj teraz som urobil túto chybu, lebo som nevzal do úvahy:

  • globálne procesy a ich dopady na Slovensko;

  • stav členskej základne a pripravenosti kádrov Smeru je na mnohých miestach jemne povedané sub-optimálna;

  • na vybudovanie paralelných štruktúr je potrebný čas, informácie a ľudia (nie nutne v tomto poradí).

A tu trocha odbočím k pondelňajšiemu článku, kde som povedal, že všetky kontrolné a riadiace systémy sa rozpadnú (lebo sa odkryjú aj siete zločincov), pričom sa odhalí otrokárska podstata systému a bude to výsledok a dôsledok činnosti patriotov. Lenže kým oni sa k tomuto dostali, tak prešlo minimálne 50 rokov intenzívneho zberu informácií, plánovania, organizácie, rozmiestňovania figúrok a konkrétnych krokov v posledných 5-6 rokoch.

Ako s tým súvisí nedeľa?

Jednoducho. Fico zatiaľ mohol len zbierať a distribuovať potrebné informácie na to, aby boli vytvorené základy paralelných riadiacich štruktúr pre Slovensko. Takto konal, kým na ďalší krok nenastala vhodná situácia tak doma, ako aj v globálnom meradle. Ide totiž o to, že v globálnom meradle sa dav prebúdza a prestáva byť davom. V zahraničí/na Západe sú budíčkom drakonické covid opatrenia spolu s katastrofickou situáciou inde napr. ceny energií. Ale u nás sú to primárne rozklad právneho štátu, zjavná zločinnosť a asociálnosť tejto vlády, zjavná straníckosť aktivistky zo smetiska, ich neschopnosť konať (ani zločin nedokážu spáchať tak, aby k nim neviedli aspoň 3-4 nitky) a rapídne sa zhoršujúca socio-ekonomická situácia obyvateľstva (toto je dôvod prečo som spomínal titráciu a inflexný bod, lebo viac-menej opisuje správanie spoločnosť Slovenska). A toto je dôvod, prečo Fico už môže zatrúbiť do boja za sociálny a právny štát. Tento štát však bude vyzerať úplne inak, ako to bolo doteraz, lebo tu bude úplne iný koncept usporiadania spoločnosti a z toho vyplývajúca iná ekonomika a aj iná organizácia štátu.

Čo bolo v nedeľu?

O osobných skúsenostiach a zážitkoch nemôžem rozprávať, lebo som nakoniec v Rimavskej Sobote nebol (bol som príliš unavený a nevyspatý a ani som sa tam nemal ako dostať), ale zo záznamu je jasné, že to malo podobnú atmosféru ako to košické zhromaždenie z 1. septembra. A táto atmosféra vydesila čvargu tak, že začali robiť ďalšie prieky, lenže tie iba urýchlia ich pád, pretože robia ďalšie chyby a idú do ďalších extrémov.

Ako to skončí?

Nuž, my sme už v pohybe, a preto pre nás nadchádzajúce odhalenia budú menším šokom, takže budeme potrebovať len menšie korekcie smeru vývoja. Ale okolité krajiny a Západ zažijú totálny šok a im potrvá relatívne dlhšie, kým sa rozhýbu a naberú ten správny smer t.j. my sa staneme de facto konceptuálnym a ideologickým centrom novej Veľkej Moravy/Maravy (potrvá to nejaký čas – dlhšie než si myslíme). Čo sa týka Ruska, tak to sa zbaví okov koloniálnej správy a bude môcť stabilizovať svet (možno príde o nejaké členské štáty, ale nebude to nadlho a obnoví sa možno až v hraniciach ZSSR). Avšak Čína sa kvôli Tchajwanskému dobrodružstvu (chce tým zakryť hlboké vnútorné problémy – ekonomika a nedostatok uhlia a plynu pre elektrárne) rozpadne.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

51 thoughts on “Zhodnotenie nedele

    • Sme v inflexnom bode troch rôznych fáz / “skupenstiev”
      1. Príliš rýchly krach, ešte nie celkom prebudený dav sa nebude vedieť zorganizovať a bude ho možné pásť po novom (teda po starom v bledomodrom),
      2. krach nastane v okamihu, keď bude väčšina ľudí natoľko prebudená, že sa budú vedieť chopiť budovania naozaj nového systému,
      3. krach nastane príliš neskoro a starý systém stihne prekročiť hranice dopustenia, projekt ľudstva na planéte Zem sa zavŕši neúspechom a nový projekt sa nás už týkať nebude.

      je to celé naozaj o načasovaní, keď malá zmena vo vzájomnom posune viacerých súbežných procesov spôsobí drastické zmeny v konečnom výsledku ich súhrnu.

      Liked by 12 people

  1. Pár riadkov k situácii.
    Zrejme veľa, veľmi veľa obyvateľov vníma súčasnú situáciu horšie ako za vlád Fica.
    Treba povedať ale aj to, že súčasná vláda a poslanci sa tam nedostali sami od seba ale sme ich tam navolili my, voliči. Aj keby sme pripustili manipulácie a tie komplet odrátali, tak prevažnú väčšinu hlasov zabezpečili voliči. Nie marťania, nie nadprirodzené bytosti ale voliči. A takisto svoj podiel na výsledku volieb majú aj voliči, ktorí sa rozhodli nevoliť. V skratke – zvolili sme si ich tam a výsledok sa dostavil. Pokiaľ má niekto kriminálnu minulosť, prejaví sa to, pokiaľ je niekto nevzdelanec, či plagiátor, prejaví sa to, pokiaľ je niekto komediant a ľudový zabávač, prejaví sa to. Pokiaľ budem navštevovať kominára v práci, musím počítať s tým, že sa zašpiním, ak vojdem do mlyna, môžem očakávať, že budem zamúčený a ak budem veriť plagiátorom, klamárom, komediantom, tak musím počítať s tým, že ma oklamú. Žiaľ toto je realita dneška a karmou za to, že ako voliči sme si zvolili za poslancov ľudí, ktorí už z podstaty nemôžu kvalitne riadiť štát. Akí zástupcovia – taký národ ale aj naopak aký národ taký parlament. Podobné plodí len podobné a to platí odjakživa. Musíme to vyžrať čo sme si navarili.

    Liked by 8 people

    • Presne tak to je. Osobne som pred voľbami vysvetľoval jedincom v okolí, koho idú voliť, aké tí politici majú úmysly a že médiá vytvárajú falošný obraz. Jediné, čo som nachádzal bolo nepochopenie a ignorácia. O to väčšie sklamanie je však terajšie zistenie, že jedinci ešte stále nič nepochopili!! Je to neuveriteľné, ale žiaľ je to tak, stádo odmieta uveriť realite, prijať pravdu a vlastné omyly. Doterajšie poníženie očividne nestačilo, a stav vecí sa bude musieť ešte viac zhoršiť, aby nastal posun.

      Liked by 10 people

    • Áno,súhlasím, v tom prípade je načim sa zamyslieť nad výrokom “Ak by voľby dokázali niečo zmeniť, tak by ich už dávno zakázali”. Je treba pouvažovať či už máme pripravenú alternatívu, ktorá na všetkých postoch dokáže riadiť Slovensko a zároveň manévrovať a vyhýbať sa vonkajším tlakom, ktoré stále rastú.

      Páči sa mi

    • Učasťou na voĺbách odovzdáva bytosť inej bytosti súhlas s tým , aby s ňou naložila podĺa svojej vôle…
      V rituáloch obeť musí s obetovaním súhlasiť….
      Kony Všehomíra platia pre všetkých a všade…
      A Temní to veĺmi dobre vedia.
      A tak máme voĺby, inováciu klasickej obety ( kvoli nezvladnutému počtu bytostí na Midgard -Zemi ).

      Liked by 6 people

      • V poslednom čase mam pocit, ako keby som žil v starom Egypte. Asi to robia tie masky na tvári. Ale uvedomenie si ze tato štruktúra tu je, je čím ďalej tým silnejšia! Ďakujem že tu je DVTR a KSB dosť pravdepodobne je ze bez toho by som nechápal množstvo vecí, aj keď vždy som sa na svet pozeral inak, inak ako väčšina. DVTR a KSB ma určite posunuli ďalej, teraz to viem.

        Liked by 1 person

        • áno, to je pravda ale neviem, či v tomto prípade to bolo rozhodujúce a neboli to len nejaké “kozmetické” úpravy…nechcem niekomu brať ilúzie, ale dosť ľudí volilo Matoviča a spol, čo som bola až sama prekvapená (napr. po sčítani hlasov vo volebnej komisii sme si zapli TV, kde už bežalo, že asi vyhrá Matovič a ja som z toho šoku povedala niečo ako “To, kto mohol voliť toho psychopata?” a potom tie odsudzujúce pohľady niektorých členov komisie, hlavne 2 študentky, že čo som si to dovolila povedať). Vtedy som si uvedomila, že napr. priama demokracia s takto ľahko ovplyvniteľnými a zmanipulovateľnými voličmi masmédiami by asi nebola tá správna cesta….

          Z môjho pohľadu (bola som členkou okrskovej komisie v posledných prezidentskych aj parlamentných voľbách) má každá strana/ kandidát možnosť niekoho nominovať a ak tam má správnych a čestných ľudí, tak nejaké podvody pri spočítaní by mali byť vylúčené a tiež čím má komisia viac ľudí, tak je to aj ťažšie zrealizovateľné, ale niekde je problém naplniť aj tých 5 členov komisie a vtedy by sa to skôr dalo… Potom nie je problém, si tie výsledky porovnať so zverejnenými oficiálnymi. V okrsku, kde som bola všetky údaje v obidvoch voľbách sedeli…

          Teoreticky sa podvody dali robiť s hlasovacími preukazmi (ak viem, že nebudem počas volieb v mieste svojho trvalého bydliska, tak si na príslušnom obecnom/mestskom úrade vybavím hlasovací preukaz a môžem voliť hocikde), lebo tam nebola možnosť ich nejako overiť a tie akože “ochranné prvky” na nich…Takýchto papierov sa teoreticky dalo vytlačiť kto koľko chcel a voliť koľkokrát chcel, samozrejme vždy v inom okrsku, ale neviem, či by toto až tak ovplyvnilo celkové výsledky, možno 1. kolo prezidentských volieb. U nás stačilo zmanipulovať pár prieskumov, urobiť dobrú mediálnu kampaň, resp. antikampaň a občania “zvolili koho mali”…

          Liked by 2 people

          • Zrejme každému uniká fakt, že v skutočnosti Matoviča zvolili cigáni. Cigáni mali takmer 100% účasť na voľbách. Postarali sa o to cigánske “elity”. A ďalej si nikto nechce ani len vo sne pripustiť, že cigánov v SR žije viac, ako 850 tisíc. To číslo som si nevycucal z prsta, ale je to, povedzme “súkromný tajný” výskum. Prebiehal tak, že najjepšie vie o cigánoch starosta alebo primátor a ten vie, že koho má v matrike zapísaného. Skutočné čísla však “blokuje” maďarská klika, lebo by nemihli o sebe hovoriť ako o najväčšej národnostej menšine a adekvátne k tomu brať peniaze. V skutočnosti maďarov na SK je hkboko pod 100 tis. Dovolím si dokonca povedať, že čechov je takmer rovnako ako maďarov, čiže k cigánom sú marginálni. Z toho vyplýva, že v najbližších voľbách kto nepodchytí cigánov, ako to urobil Matel cez Poláka, tak nemá šancu voľby vyhrať, pretože gádžo serie na voľby.

            Liked by 4 people

            • No tondo asi ste trafili. A ja som sa už zamýšľal nad tím že Maďarov gadžov nie je tak veľa. Ale veľa Rómov na juhu Slovenská sa hlási ku Maďarom. Lebo Maďarský Rómovia nevedia po cigánsky ale len po Maďarsky.

              Liked by 2 people

      • sedel si tam niekedy cely den do noci? pocital hlasy? vies ako to funguje?

        nerob tu z toho ameriku kde mozes ist volit bez dokladov, zase az taky bordel tu nie je…robilo sa viacnasobne hlasovanie v inych okrskoch co odhalil Dano pred par rokmi, zvazaju sa cigani, viem si predstavit skupinu ludi, ktori existuju “viackrat”, byvaju sucasne vo viacerych lokalitach a cely volebny den obiehaju volebne miestnosti (co musi byt cele kryte tajnou sluzbou a vela ich nebude, statisice hlasov nespravia), viem si predstavit/spomenut posledne volby USA, kde na kameru na hulvata clenovia jednej strany menili obsah urn – to sa da aj u nas len s tym musia vsetci zucastneni suhlasit a my na rozdiel od rusov kamery nemame (urcite sa to deje ale vela toho nebude)…SUSR len prebera data z okrskov, kde sa nezrovnalosti daju lahko overit….celkovo to odhadujem na max 2-3% co vedia nejako upravit/dotvorit

        ak mas nejake konkretne dokazy ako v nasom systeme menia desiatky percent hlasov ako v USA (co by si kazdy vsimol, aj v USA si to kazdy vsimol) tak daj…inak sa zmier s realitou, ze slovaci su naozaj taki sprosti

        Páči sa mi

        • Vo volebnej komisie sa hlasy nemanipulujú, bol som pár krát. Kde sa to dá manipulovať tak to môže byť pri nahadzovaní do systému, ale aj tam to je najmenej pravdepodobné. Skôr sa môže manipulovať v systéme v Štatistikom úrade. Ale neviem nebudem špekulovať . Ja si skôr myslím že ľudia sú manipulované médiami a podľa toho volia. Viď posledné voľby, hoci čo len SMER nie, alebo radšej Zuzu Ča. ako Ševčovič lebo je SMERAK a t. ď.

          Liked by 1 person

        • A koľko percent je potrebných aby ovplyvnili budúCnosť? Málo!!! Stačia stovky hlasov, ako u Harabina! Ak by Harabin mal 3% + 1 tak by vedel ze ma podporu a aj tu peňažnú! A to posledné scitavanie sa mi zdá ze tam bolo PS a Harabin, tak to vyzeralo na poriadne žonglovanie hlasov! A to obom stranám chýbalo pár stovák k percentám, kde by PS malo nad 7 a Harabin nad 3! Takže ja si myslím ze aj tisícka hlasov dokáže veľa! A nakoniec nemusia to byť hlasy pre politické strany ale priamo pre politikov!

          Páči sa mi

  2. Volga, ja si myslim, ze volby a hlas vhodeny do urny ma minimalny vplyv na dianie na SK. Vsak je tu davo -elitarizmus, nase vysledky volieb sa urcuju mimo nasho statu, banky nas drzia v dlhovom otroctve, uz ked nemaju co cicat a vsetko rozkradli, tak sa nas potrebuju zbavit…
    Je na nas ako sa k tomu postavime, ked uz sme sa dostali k informaciam, teraz treba pracovat na nasej zachrane vsetkymi prostriedkami, ako je komu dane a nikdy sa nevzdavat a neprestat verit ze to dokazeme… vsetkym vam zelam vela sil a odhodlania…

    Liked by 3 people

    • …..Volga, ja si myslim, ze volby a hlas vhodeny do urny ma minimalny vplyv na dianie na SK….

      Ok, to je tvoje zmýšľanie, stoj si za ním aj do budúcna, ja načrtnem možný scenár:

      Je nominovaný za poslanca evidentný blb.
      Sú traja voliči, ty, ja a jeden nepresvedčený.

      Ty tvrdíš, že hlas vhodený do urny ma minimálny vplyv, teda zrejme nebudeš voliť.
      Nepresvedčený volič si pomyslí že má to logiku a voliť nepôjde ani on.
      Ja ale budem voliť a zvolím toho blbca za poslanca.
      Prejavy toho blbca budeme ale zažívať všetci.
      Mali ste možnosť ma prehlasovať v pomere 2:1, napokon ste prehrali !
      Toto je reálny výsledok úvah, že hlas vhodeny do urny ma minimalny vplyv na dianie na SK !
      No bude sa ti to páčiť ?

      Toto je len zjednodušená forma vysvetlenia.
      Lenže toto platí aj vo veľkom.
      Pokiaľ si to neuvedomíme, nuž tak ostaňme doma sedieť na zadku s tým, že však hlas vhodeny do urny ma minimalny vplyv na dianie na SK….

      Pekný deň všetkým prajem.

      Liked by 8 people

      • Volga, ja si myslim, ze tato schema, ktoru si predstavil, je schema strachu a manipulacie, preto ked je na kandidatke blb, nechodim volit, svoj mandat mu nedam, jednoducho nevlozim mu moju energiu, ktora by bola pouzita proti mne.
        Ked by tak urobil kazdi, tak s minimalnym mandatom by sa postupne blbci na kandidatku nedostavali a uroven by sa zvysila.
        Dobry priklad je tato vlada, kde uroven je na samom dne a stale operuju so zaklinadlom, ze oni maju mandat od volicov….keby mali par hlasov, tak toto zaklinadlo by nemohli pouzit a ludia by ich vysmiali….

        Páči sa mi

        • Tak dobre,
          pokiaľ moja schéma predstavuje strach a manipulácie, tak skúsim ešte raz, za použitia matematiky a údajov Slovenského štatistického úradu.
          Pri voľbe prezidenta SR v r. 2019 bol počet zapísaných voličov 4419883, kde p. Čaputová získala 1 056 582 hlasov, čo predstavuje cca 24%.
          Moja otázka znie:
          Kde zmizlo 76% voličov ?
          Boli voľby zmanipulované ?
          Nie, nie, vážení.
          76% sa nedá ani ukradnúť, ani zmanipulovať.
          Stalo sa to, čo som napísal – tých 76% voličov jednoducho voľby odignorovala.
          Zrejme postupovali podľa mantry, že „hlas vhodený do urny ma minimálny vplyv…“
          Pani Čaputovej stačilo 24 % hlasov z celkového počtu zapísaných voličov aby sa stala prezidentkou.
          Stačí vám to už ?
          Už vám to dochádza ?
          Samozrejme môžete mať všelijaké názory, oddôvodnenia že prečo áno a prečo nie.
          Má to však jeden háčik.
          Toto nie je schéma, ktorá predstavuje strach a manipulácie.
          Toto sa reálne udialo a platí.
          Už vám to dochádza ?

          Liked by 4 people

          • 76%?Akosi mi to nesedí…Kde ostali % druhého účastníka?Takže koľko % účasť vo voľbách to bola?Len pre poriedok/správnosť výpočtov.;-) No priznám sa bez mučenia že v druhom kole som nebola voliť ani ja.Premňa obaja kandidáti boli neprijateľný na tento post.Možno by bol Maroš o chlp súcejší,ale zmýšľanie má presne také ako Monča a tak premňa nieje ani jeden prijateľní…

            Páči sa mi

            • 1. kolo bola účasť 48,74 % (2 158 859) a 2. kolo 41,79 % (1 847 417), z toho Z. Č. volilo 58,40 % (1 056 582) a M. Š. 41,59 % (752 403), teda keď sa to zoberie, tak z celkového počtu oprávnených voličov (4 419 883) volilo Z. Č. 23,90% a M. Š. volilo 17,02% a cca 0,87% bolo neplatných hlasov. Tých 76% by malo byť myslených, že nevolilo Z. Č., a to buď neprišli voliť (58,20%) alebo volili M. Š. (17,02%).

              Veľa ľudí nešlo v 2. kole voliť, lebo nemali koho, ako sa hovorí “jeden za 18 a druhý bez dvoch za 20” a niektorí zase volili “menšie zlo”…

              Liked by 3 people

  3. Ahoj Ori,

    covid operácia sa skončí, resp. zlomí sa jej priebeh až v momente, keď budú dosiahnuté ciele v transformácii aktuálneho finančného systému, čo ja osobne očakávam v decembri tohto roka. Žiaľ s termínom inkluzívny kapitalizmus sa až tak často nestretávame, aby sme ako občania presne vedeli, čo je jeho cieľom. Nehovoriac o jeho autoroch a zaiteresovaných skupinách. Do akej miery sa bude týkať aj Slovenska netuším… Aké silné budú otrasy na burzách tiež zostane otázkou.
    Ale možno konečne bude zmiernený tento šialený vakcinačný pokus na ľuďoch a dočkáme sa v otázke vakcín a vakcinácie pozitívnych správ. (Siedmy december tu nechávam pre záznam).
    Z toho čo píšeš, mám pocit, že aj Fico má problémy s kádrami.
    Ďakujem za článok, vždy si rád niečo zaujímavé prečítam.

    Liked by 3 people

    • V dnešnej spoločnosti už bude mať každý problém s kádrami. My, ktorí sme sa ešte museli v škole aj učiť, pomaly vymierame, či sme prestarnutí. Aj vtedy sme si všelijako pomáhali, ale až také výsledky, ako dnes, nikdy neboli.
      Ak sa niekto (Matovič) prizná, že vlastne posledné dva ročníky ani do školy nechodil, takže ani nemohol záverečnú prácu napísať – a napriek tomu má diplom – kde je chyba?
      A keď podnikateľ povie, že on ekonomike nerozumie a financie doma i vo firme spravuje manželka -a on je napriek tomu ministrom financií – kde je chyba?
      Tie pararelné štruktúry sa musia budovať v predstihu, aj keď verím, že vlastne veľmi niet s kým. Odborníkov máme na Slovensku určite dosť a zvládli by aj vedenie štátu, len nie sú členmi tej správnej strany. Preto by sa mala vláda oddeliť od politiky. Úradníci by mali byť profesionáli a hmotnou a trestnou zodpovednosťou. Inak sa z toho dnešného marazmu nikdy nedostaneme!

      Liked by 7 people

  4. “Tento štát však bude vyzerať úplne inak, ako to bolo doteraz, lebo tu bude úplne iný koncept usporiadania spoločnosti a z toho vyplývajúca iná ekonomika a aj iná organizácia štátu.” Toto je citácia z tvojho článku.
    Pri tejto vete ma napádajú rôzne myšlienky a predstavy, ale nebudem ich konkretizovať, lebo by som možno vyvolal búrlivú diskusiu. Len by som sa opýtal, či je možné upresniť obrazy pod týmito slovami:
    – štát… úplne inak
    – úplne iný koncept usporiadania spoločnosti…
    – iná ekonomika a iná organizácia štátu
    Ďakujem.

    Liked by 3 people

  5. Rád bych se vrátil k té Moravě. Desátého října proběhla Velká Pardubická. Jako první zaujal dostih s účastí Češka – Slovenska. V závěru a nyní to nemohu nalézt a doma se mi smáli vysvětlení jména vítězného koně Talent a moravského jezdce se synem v náručí. Odborník na matrice nejsem, ale přišlo mi to jako Velká Morava. Všiml si někdo?

    Liked by 4 people

  6. uz dlhsie mam pocit, ze slovenska vlada uz padla, a co sa deje je divadlo na dokoncenie hry, kym sa najde vhodny moment. a dlhsie mam pocit, ze Fico bol vybrany ako vodca noveho usporiadania. Mozno sledujem vela americkych konspiracii, ale zacina to tak vyzerat, aj ked som bola skepticka voci whitehats teoriam. lenze tato cvarga robi tolko absurdit a samo-zhovadenin, ze sice su sprosti, ale nie az natolko…uz to fakt vyzera, ze je to schvalne. a vacsina stale nic. ale ako pises Ori, na zapade je to s vygumovanostou horsie.

    Liked by 1 person

  7. Alfa a Omega Zmien-vseobecne ,je ta, ked spolocnost strati istoty – financne, socialne, vyvojove…a rozne tie, na ktore sme vsadzali ako rozvinuta civilizacia (EU, USA, Australia, Novy Zeland a pod. ) v minulosti.
    Podla mna su Človekovia frustrovani zo straty Cielov, ktore mali.Ich realizacia sa rozsypala ….
    Uvedomenie vacsiny pride az s prazdnym tanierom.
    A neocakavam, ze by ponukla tato vacsina riesenie.
    To riesenie, ktore je do nas implantovane teraz je prinosom len pre uzku skupinu populacie.
    Chyba nam Ciel-Nadej.
    Ciel Nadej , ktore je treba marketingovo podporit a presadit ( politicky, nasilne ).
    Zober Človekom a tym ostatnym nadej, a ti pokapu…
    Tu na tychto strankach su Človekovia rozhladeni v roznej miere poznania, ktoreho mieru vyuzili menej ci viac.No 90 % populacie taketo moznosti nema .Cim je to dane, spekulovat nebudem.
    Osobne som myslel ze z tohto ” vykorculujem” bez straty bodov.No ma to globalny rozsah.Nie je kam uniknut.
    Teorie riadenia, konceptualneho vedomia, a ine derivaty su len rozne teorie rozne interpretovane.
    Objav KSB ma nejakych 90 rokov, co je velmi malý casovy usek z niekolko tisicrocnom riadeni Midgard-Zeme overeny v kratkom case.
    My,subjekt riadenia, sme len ako deti. GP je rodic,s vedomostami, so skusenostami , s kontaktami , systematicy odovzdavanymi vekmi.
    A tak, ake mame sance?
    Pointa takychto stranok a chatov…je hladanie Spasitela,Vodcu, Cloveka .Tych 10% populacie to intuitivne vyhladava a veri ze taketo nieco existuje.
    A takto oklukou sa vraciam k Nadeji 🙂 .
    Potrebujeme Nadej-Ciel !
    No je to ten spravny smer, vyhladavat niekoho a spoliehat sa na niekoho?
    Geneticky mame dane – chranit seba, potom rodinu a dalej spolocnost v ktorej sa realizujeme.
    A tak na zaver len take heslo , ktore ma oslovilo pred mnohymi rokmi.
    Mysli globalne, konaj lokalne…..

    Liked by 1 person

    • Ahoj Free6370, vďaka ti za tvoj koment. Takže mne s toho vyšlo aj to: že preto aby ludia nestratili istotu, ciel a nádej uverili klamstvu a dali sa “zavčeličkovač” a ešte to aj propagujú. Pre nich je tou nádejou dodržiavanie protipandemických opatrení a istotou “včelička” a takto majú svoj nový ciel aby sme sa tak zachovali všetci, a preto to propagujú.
      A ešte píšeš: “Ciel Nadej , ktore je treba marketingovo podporit a presadit ( politicky, nasilne ).” …a presne takto isto teraz sa presadzuje covitcircus.

      Liked by 1 person

      • Problém je, že po druhej “včeličke” každý týždeň klesá imunita o 5% a bez vitamínu D imunita takýchto ľudí sa vypína úplne bez ohľadu na pokles vitamínu D. Ďalšia vec je, že ak si to dobre pamätám prvá “včelička” odrovná imunitu o 10-15% a druhá asi o 30-40%.

        Liked by 1 person

  8. Čo sa týka Ruska, tak to sa zbaví okov koloniálnej správy a bude môcť stabilizovať svet (možno príde o nejaké členské štáty – aké členské štáty myslíš?

    Páči sa mi

  9. Citat: “Pandemie představuje vzácnou, ale časově omezenou příležitost k zamyšlení o novém pojetí a přenastavení našeho světa.” – Klaus Schwab, prezident Světového ekonomického fóra : https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/SchwabQuote.jpg
    A o to tu ide, pandemia je len postriedok – to podstatne vylezie prave z toho vytvoreneho “okno prilezitosti (Window of Opportunity)” – ktore je casovo obmedzené (dva az tri roky? podla procesov v spolocnosti, odhad) – v ramci pandemie na preformatovanie celej spolocnosti.
    1. https://investopedia.sk/2020/12/10/okno-prilezitosti-window-of-opportunity/
    2. https://en.wikipedia.org/wiki/Window_of_opportunity
    Mozte skusit zadat tento vyraz v suvislosti s covidom a pandemiou do vyhladavacov (anglictina) a mozte hladat kolkokrat a v akych suvislostiach rozny svetovy biznismeni, globalny uradnici, experti na klimu verzie green deal a samozrejme politici tento slovny obrad pouzili za poslednu dobu prebiehajucej pandemie…
    Vlak sialenstva presiel zatial iba prve zastavky, cesta len zacina… absurdity celeho procesu (hlavne na zaciatku procesu – za pomoci pandemie) su ziaduce a vlastne potrebne… vytvaraju potrebne prostredie soku a konsternovania vo vacsinovej spocnosti. KOlko krat ste poculi od ludi svojho okolia prehlasenia typu: svet sa zblaznil, to nie je mozne, a pod.? To co sa deje napr. s elektro autami a alternativnymi zdrojmi pre mnohych vzdelanych ludi v oblasti energetiky je to postavene “na hlavu! a vedia, ze to nikdy nemoze vo velkom fungovat, nikto ich vsak nepocuva. Zamer elit je, ze to nema ani fungovat, tiez je to len prostriedok na ceste k planu. Logika, matematika, poznanie fyzikalnych, prirodnych, socialnych zakonistosti je proste pre greendeal propagatorov nepritomna. Tak isto ako odbornici v oblasti energetiky, industry a motorizmu boli odstaveny z verejnej diskusie, to iste sa stalo s medicinou pri pandemii covid, Ten isty vzorec. Mozte si najst dalsie oblasti, kde to prebieha rovnako.

    Liked by 2 people

  10. Otazka: Mozete prosim okomentovat nejako tento Blahov prekec ? Ake to moze mat pripadne dosledky? https://www.youtube.com/watch?v=qG-G0iYlf9g “Čapice hore, Slovensko dole “. Snazi sa sice o nejaky damage control vyroku, ale koalicia-clenovia v parlamente uz to otacaju proti nemu pri reakciach na jeho vystupenie, rovnako tak na socialnych sietach. Myslim, ze to “zaskocilo” vela ludi z oboch stran politickeho spektra…

    Liked by 1 person

    • Ivan:
      S tým videom bolo manipulované.
      Pozri si origo video:

      zhruba v 4:44 sa pomýli a povie: “čapice hore, Slovensko dole”

      lenže potom mu dôjde, že povedal somarinu (podľa mňa v návale emócií sa mu pomiešali slová)
      a na videu vidieť, ako úporne rozmýšľa, ako to napraviť a napraví to:
      “dajme Matoviča dole.”

      Lenže v tom videu, čo si dal Ty, je druhý krát zásah do audia a niekto tam
      spracoval audio stream do nasledujúcej podoby: “dajme Slovensko dole”
      a toto teda Blaha nepovedal. Ak by povedal toto, tak by som bol mimoriadne kritický.
      Aspoň vidíte, čo všetko sa používa v boji.

      Liked by 2 people

  11. prosím dobré duše o preklad z angl, video 6,5 hod …….aspoň hlavné myšlienky

    David Icke vede rozhovor se Zulu šamanem o jeho zkušenostech a znalostech plazích entit

    Páči sa mi

Pridaj komentár