Rozklad naratív a verejný útok na zločinecký syndikát

Nuž prinesiem tri okruhy správ, ktoré nielen poukážu na cielený rozklad niekoľkých naratív, ale aj na to, že verejné odkrytie a následný útok na satanisticko-pedofilný zločinecký syndikát.

Vakcinačná a covid naratív je rozkladaná:

Naratív globálneho otepľovania je rozkladaná:

Rozpadá sa ekonomická a finančná naratív:

Začiatok útoku na satanisticko-pedofilnú kliku:

Bodaj by sa nezaoberali, veľká časť z nich do nich je namočená do obchodu so ženami a deťmi buď ako klient alebo ako obchodník či niečo medzi tými dvoma.

A teraz otázka:

Čo sa asi stane, keď dav pochopí lebo uvidí, že celý covid cirkus, ekonomické problémy a globálne otepľovanie nie sú dielom náhody, ale sú to nástroje tej istej satanisticko-pedofilnej kliky resp. odnoží na genocídu a nastoleniu totalitnej svetovlády?

Dodávam, že už do toho ťahajú aj deti tak v Austrálií, ako aj v San Franciscu a v New Yorku v prvom to urobili a v druhom prípade chystajú tak, ako vo zbytku sveta s tým, že onedlho vyjde najavo, že nielen zabíja, ale aj spôsobuje problémy ako srdcovo-cievne ochorenia a neplodnosť.

Brať spravodlivosť do vlastných rúk, ako to urobil tento otec nebude nič nezvyčajné (zabil toho muža, ktorý vraj uniesol a predal jeho dcéru).

S pozdravom
Oracle 911

PS: Nechcel som to uverejňovať v noci, tak to robím teraz.

PS2: Briti budú zatvárať ľudí, ktorí vedome šíria “nepravdivé informácie” a síce to plánujú pedogflno-satanistická klika, ale použije sa to proti nim a korporátnym médiám.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.
Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

53 thoughts on “Rozklad naratív a verejný útok na zločinecký syndikát

    • Tu sérii knih “O světě křivých zrcadel” mám v plánu.
      Taková zajímavost: V současnosti Pjakin nechává vytisknout 2., rozšířené vydání “O světě křivých zrcadel”. Knihy budou mít zhruba dvojnásobný počet stran.

      Liked by 3 people

      • O svete krivých zrkadiel – sú to veľmi dobré knihy, 1, 2 a 3 som už prečítal. Vojna – 3 diel sa mi zatiaľ páčila najviac. Bolševizmus mám tiež rozčítaný, ale teraz na to nemám čas. Doporučujem tieto knihy všetkým…

        Liked by 2 people

      • Zdravim. To vyzerá ako stiahnuty chvost. Čo teda možeme ešte urobit ,aby sa tie spravne informácie dostali k čo najväčšiemu počtu spiacich? Okrem rozposielania varujucich a oci otvarajucich správ a videii? Viem,ze hoci to odošlem napr . 50 tim roznym luďom, že mozno 5 z nich si to pozrie a dvaja to dopozeraju al.dočitaju do konca….Ako teda na to?

        Liked by 1 person

        • @Dylan
          Pýtať sa otázky ktoré nabúravajú naratívu, to je jediná vec, ktorú môžeš robiť ty osobne bez toho aby si vyzeral ako “konšpiračný teoretik” a odháňal od seba ľudí.
          Dodávam, že rôzne nezmysly a extrémy režimu tomu napomáhajú…

          Liked by 6 people

          • Oracle v prvom rade by si mal ty pochopit akého rodu je “naratív”…píšeš ako Madar po slovensky..za druhé píšeš len všeobecné žvásty,ktoré všetci poznáme, nič konkrétneho si v živote nenapísal…poznám ta už dlhé roky..si ješitný hnusný chlap…mysliaci si že máš doktorát a profesúru z akéhosi “KSB”…chod do p…a zablokuj ma ako je zvykom u takých kktov ako si ty

            Páči sa mi

        • Je nevyhnutné atakovať verejnoprávnu RTVS – vďaka ignorácii názorov občanov a nevšímania si megaprešľapov “močiarom vyvolených” má jej riaditeľ druhý najvyšší ročný príjem na Slovensku. Systematickým tlakom sa občan buď dostane na obrazovky RTVS alebo odmietne spolufinancovať takúto “verejnoprávnu” inštitúciu !

          Liked by 2 people

      • veci sa dejú najlepším možným spôsobom s ohľadom na morálku zúčastnených osôb. takže keď niet záujmu zlepšiť si morálku vlastným pričinením zverov, robotov a démonov, tak to príde tlakom Zhora. no keď sa rúbe les lietajú triesky…

        Liked by 7 people

  1. Zdravim. To vyzerá ako stiahnuty chvost. Čo teda možeme ešte urobit ,aby sa tie spravne informácie dostali k čo najväčšiemu počtu spiacich? Okrem rozposielania varujucich a oci otvarajucich správ a videii? Viem,ze hoci to odošlem napr . 50 tim roznym luďom, že mozno 5 z nich si to pozrie a dvaja to dopozeraju al.dočitaju do konca….Ako teda na to?

    Liked by 1 person

    • Kufrik pred Naka je jasny-skoncili ste a mozte si balit kufre. A poziar v Ziline o 11 je odkaz Zilinkovi ak sa neumudri tak skonci rovnako…..to su moje konstrukty
      Cca 2 tyzdne dozadu bol v nedelu o 11 hod poziar na streche ruzomberskej nemocnice( odkaz Lengvarskemu- vsimnite si ako vymäkol ohladne kovid teroru a ockovania, poznamka o odporucacom charaktere a pod.). Su to uplne jasne a zrozumitelne odkazy globalistov nasej “jelite”. A ti co chapu , chapu( Matovic tomu chape a Lengvarsky je paragan a chape vyrazkam.)

      V tomto kontexte vyhrazok Zilinkovi mi tak zvlastne do toho zapada Kotlebove zverejnenie nalezu US 8/94. Moj konstrukt preco Zilinka sa potom pytal US na Mikasa musel napadnut aj inych. Zvlastne, ze o tom poziari som cital az potom.

      Liked by 1 person

  2. Srdečný pozdrav,Pri.
    Otázka: Podľa tvojich zdrojov,sú kryptomeny( bitc.) ako vhodná záloha budúcich udalostí.
    Na alternatíve( ezo) stránkach sa ale o nich píše,že sú to vymysli” zlých chlapcov” a tak isto,že sa nimi financuje obchod s deťmi. Počul si o Tom? Ďakujem pekne,za odpoveď.

    Liked by 2 people

  3. K otázke “Čo sa stane keď dav pochopí…” : Dav NIKDY nepochopí. Bez ohľadu na to akú situáciu budeme mať priamo pred očami, dav bude vždy chápať veci tak ako mu to nadiktujú zhora. V každej vojne to tak bolo.

    Čo sa stane keď spiaci jednotlivec v dave začne chápať pravdu? Nuž, skutočná pravda je dnes tak veľmi odlišná od prezentovanej pravdy, že jedinec bude v prvom rade ešte veľmi dlho zažívať obrovskú kognitívnu disonanciu, ktorá môže viesť k sociálnej izolácii jedinca, násilnostiam/výtržníctvu, prípadne aj k samovražde. Ale nič z toho nebude potrebné, pretože kým sa prebudí dostatočné množstvo očkovaných jedincov v dave, už bude pre nich dávno neskoro – už budú mať natoľko zhoršený zdravotný stav, že nebudú schopní akejkoľvek hromadnej vzbury.

    Mimochodom, najnovšie informácie vraj hovoria o tom, že tretia dávka bude mať 10x ťažšie následky ako prvé dve dávky.

    Liked by 4 people

  4. Netuším ako som sa dopracoval kubyvete rychtarikovej, stále som hľadal odpovede ces zidojasterou po mimozemšťania. Až ona mi postieľka úlomok toho prečo som tu . Osvet krivých zrkadiel som prečítal I a II. Zrazu vidím svet úplne inak. Nie vo všetkom súhlasím s prispievatelmi na ksb. Ale tak to má byť každý sme iný a máme iné názory je to dialógu, kompromise. Som vďačný za všetky vaše postrehy.
    PS: Rýchlo sa len zle spravý.

    Liked by 4 people

  5. to, že sa tieto informácie dostávajú do novín a na net svedčí o tom, že v zákulisí došlo k veľkým mocenským pohybom a pôvodní vlastníci sú odstraňovaní z riadenia týchto info zdrojov. Už skôr bolo povedané, že na odhalenie pravdy sa využijú informačné prostriedky močiaru a GP a oni sami budú donútení pracovať na svojej záhube. Toto sa teraz deje a hoci novinári ešte dostávajú príležitosť zachrániť sa (viď predposledná tlačovka SMERu a Ficova ponuka), túto ponuku využije možno len promile novinárov. Oni sú tak zaslepení, že už nevnímajú svet okolo seba. Žijú akoby na inej planéte.

    Zverejňovanie o satanisticko-pedofilných činoch osôb a inštitúcií priamo súvisí s tým čo som napísal v prvom odstavci. Možno bulvár to bral ako senzáciu, lenže zasvätení veľmi dobre vedeli, že je zle a nemohli to nijako zastaviť. Tu sa nejedná len o OSN a jej organizácie, ale hlavne o elity, filmový priemysel, politikov a ďalších. Čo je však dôležité je to, že sa postupne zverejňuje aj dôvod prečo to robili.

    Čo sa týka neúčasti Putina a Xi na G20 a eko samite bolo povedané všetko. Avšak dôležitý je ruský odkaz západu. Jednať s vami je zbytočné a strata času. Rusko dalo jasne najavo, že je to stretnutie bláznov a aby zachovali aspoň trochu zdania legitimity, tak si prizvali aj svojich poskokov. Ak chcú spáchať samovraždu prosím, ale Rusko sa na tom zúčastňovať nebude.

    Žijeme na konci času daného systému a vyvodzovať nejaké ďalekosiahle prognózy je priam nemožné. Ich pôvodný plán sa rozsypal ako domček z karát. Celú túto situáciu celkom presne vystihuje Fulfordov citát: “Otročtí „vůdci“ skupiny G20 pózují pro fotografy, zatímco jejich páni bojují o přežití.”.

    Liked by 7 people

  6. Zdravia všetkým.
    Budú sa ešte držať, močiar GP, rôzne klany zapojené na pravo či na ľavo. Budú hrať svoje roly a hry. Budú sa snažiť udržať sa do dátumu šiestich dvojok (22.02.2022) . Dátum s veľkou váhou. Plný symbolov a významov. Tri dekády Nilskych žrecov modrých a červených. Výklad symbolov nie je moja silná stránka, to nechám na iných. No na tento deň plánujú niečo veľké. Pravdepodobne falošnú inváziu z vesmíru.
    S pozdravom Peter
    PS. Môže sa to zdať ako čisté šialenstvo no oni vedia že prehrávajú. Ich jedinou nádejou je niečo šialené a desivé.

    Liked by 4 people

    • Ano, presne tak, ja to mám tiež potvrdené, zo zdroja, ktorý si neželá byť pomenovaný, že s najväčšou pravdepodobnosťou to bude falošná inváziu z vesmíru., ale údajne majú v zálohe aj plán B, ktorý počíta s tým, že sa vynoria spod hladín oceánov a nad každou jednou krajinou sa zobrazia obrovské 3d hologramy s prejavom v materinskom jazyku tej-ktorej krajiny. Následne na to sa pravdepodobne stane aj to, čo tvrdí ďalší zdroj, ktorý si tiež neželá byť pomenovaný a síce, že dôjde k k ďalším a ďalším veľkým veciam.
      PS. Môže sa to zdať ako čisté šialenstvo….

      Liked by 4 people

    • @Peter Peto
      Je to magický dátum, ale veci sa im rozsypú skôr, lebo jedna strana konfliktu chce prebudiť dav a ukázať mu priamo, že aká hra sa hraje a ako sa to hraje.

      Lenže GP a močiar potrebuje utajenie inak sú po krk v problémoch a de facto skončili.

      Liked by 2 people

Pridaj komentár