Generálny štrajk, Robert Fico, Marián Kotleba, Peter Pellegrini a všetci ostatní

Týmto člankom sa chcem pripojit s mojou osobnou vyzvou čitateľom oracleblogu.

Dnes 20.11 v deň vyročia začiatku Norimberských procesov, kde sa vešalo a rozdavali sa dozivotia a dlhé tresty, poslanec Milan Mazurek v relácii Politicky nekorektne KULTURBLOGu vyzval Slovensko, aby začali ľudia žiadať Róberta Fica a dalších z opozície, aby prevzali tému Generálneho štrajku a určili dátum. Republika sa pridá, aby to malo zmysel. Bez SMER-SD to nepôjde, nebude oslovená dostatočna masa. Ostatni su len dobry pridavok.

Všetci, ktorí chcete pomôct, začnite s touto požiadavkou bombardovať fejzbuk (ksychtoknihu) týchto politikov:

pán Róbert Fico https://www.facebook.com/robertficosk

pán Ľuboš Blaha https://www.facebook.com/LBlaha

pán Erik Kaliňák https://www.facebook.com/kalinakerik

pán Robert Kaliňák https://www.facebook.com/rkalinak

pán Peter Pellegríni https://www.facebook.com/pellegrini.peter

pán Erik Tomáš https://www.facebook.com/ErikTomasSR

pán Marián Kotleba https://www.facebook.com/ErikTomasSR

pán Róbert Švec https://www.facebook.com/robertsvecsho

Ak to myslia vážne, vyzvú na predvianočný štrajk spoločne. Vysledok? Vianoce s darčekom vo forme predčasných volieb… Ctení čitatelia, ak Vás bude 100, nepohneme to. Ak Vás bude 100 000, pohne to aj skúseným Róbertom Ficom.

Vďaka a nezabudnite sa okrem tlaku na opoziciu, sa denne pytať aj svojho hygienika.

Jox

P.S. Dakujem Joxovej manželke za sumarizaciu ksychtokníh politikov, Jox nemá účet na ksychtoknihe

P.P.S. som rád, že Vás v Kulturblogu teší, že Vás pozerajú aj konceptuáli. Nás zasa teší, že Milan, Dušan a možno aj Lívia medzi dojčením, čítajú a často citujú oracleblog.

94 thoughts on “Generálny štrajk, Robert Fico, Marián Kotleba, Peter Pellegrini a všetci ostatní

  1. Neviem či si niekto z vás štváčov aspoň trochu uvedomuje, že masívnym štrajkom poškodíte v prvom rade slušných ľudí a až v úplne najposlednejšom rade politikov bez chrbtovej kosti. Tým ľuďom, ktorým chcete adresovať štrajk ako akúsi formu “pohrozenia”, tým ľuďom urobia akékoľvek odstávky, protesty, rozbroje a obmedzovanie obyvateľov, v podstate iba dobre na duši.

    Páči sa mi

    • A ktorí sú to tí lepšolidi? Tí čo zvolili týchto fašistov, alebo aktuálni sympatizanti tejto vlády podporujúci fašizmus (cca tretina až polovica očkovaných)?

      Štváčov? K čomu štvú? Vieš aký je endgame tohto celého? Aké ponúkaš riešenia ty?

      Páči sa mi

      • Endgame je jasny – znizenie poctu ludi a tych, co ostanu, zviazat do otroctva.
        Riesenie je zatial jedno – pripravit sa na okamih, kedy kazdy uz bude musiet zaujat miesto na jednej alebo druhej strane. Dovtedy prezit v co najlepsej forme a v co najvyssom pocte, aby sa lepsia strana nebola oslabena.

        Liked by 9 people

    • Prežili ľudia lockdown trvajúci niekoľko týždňov? Prečo by potom nemali prežiť pár dní v podobnom režime?

      Ak vláda po dvoch rokoch menežmentu krízy nevie ani len nastaviť funkčné pravidlá na testovanie zamestnancov, tak tam už skutočne nemá čo hľadať. Zamestnanec či menežér, ktorý vyrobí opakovane takýto prešľap a zlyhanie, má v každej normálnej firme hodinovú výpoveď. V každej firme! Tak prestaňte štvať.

      Liked by 8 people

    • Rozvediem tu dve myšlienky, ako som myslel svoj prvý príspevok.

      1)

      Mnohé mainstreamové weby a mnohé alternatívne weby, vrátane tohoto, majú tú spoločnú vlastnosť, že radikalizujú ľudí, podnecujú nevraživosť a nepokoje.

      Z istého uhla pohľadu je to v poriadku. Určite treba poukazovať na zlé veci ktoré sa dejú, so zámerom aby sa prestali diať. Vieme aké to sú tie “zlé veci”.

      Ale je tu problém: Ste detinsky až komicky naivní, keď chcete ísť proti “elitám” zbraňou s názvom generálny štrajk. Elity sa takej zbrani môžu zhlboka zasmiať, a aj to spravia, to vám garantujem.

      Ale smelo do toho, burcujte ľudí do GŠ. Elitám to skvelo vyhovuje, pretože za a) pomáha im to rozhodiť súdržnosť a psychiku davu, a za b) budú mať zámienku pritvrdiť hru, pekne v súlade s globálnym naratívom.

      Docielite presný opak toho čo chcete.

      Inými slovami, vyčíňanie elít rozhodne neoslabíte tým, keď si oslabíte svojich vlastných ľudí štrajkami, ochromením zásobovania atď. Ba presne naopak. Elity sa na to tešia a robia a budú robiť aj naďalej všetko pre to aby ľudí vyburcovali. A vy hráte ich hru.

      Napíšem vám to ešte viac polopate. Generálnym dlhodobým štrajkom zlikvidujete vlastných, zatiaľ čo elity posilníte.

      2)

      Ak som správne pochopil váš dlhodobý zámer, chcete v konečnom dôsledku odobrať moc nevhodným ľuďom a vložiť ju do rúk tým ľuďom s vhodnejšími resp. ľudskejšími ideami. Okej, super. Ale prečo to idete robiť obetovaním vlastných ľudí?

      Silným štrajkom a silnými protestami sa vám môže podariť dočasne ochromiť vyčíňanie systému, no určite sa vám tým podarí v prvom rade ochromiť vlastné rady. Nedokážem strategicky ani racionálne uchopiť prečo to chcete. Existujú predsa oveľa efektívnejšie a rýchlejšie metódy ako odstaviť “svine od koryta”.

      Napísať ich ale nemôžem, to by bolo trestným činom. A ani nemám gule na to aby som tie skutky vykonal. Som však presvedčený, že séria takých skutkov by mala okamžitý a dlhodobý účinok a v súlade s tým čo chcete docieliť. A nemuseli by ste vôbec odrezať národ na neurčité obdobie od zásobovania.

      Rečnícke otázky kto je dobrý a kto zlý si môžete odpustiť. Všetci veľmi dobre vieme o akých ľudských či neľudských hodnotách sa na tomto webe bavíme, nech už označíme ich nositeľov-vykonávateľov hocakou nálepkou.

      Hovoriac o ľudských hodnotách – mrzí ma to čo som tu napísal. Ísť na svine priamočiaro sa mi nepáči. A ani nechcem pôsobiť ako štváč. Len sa vám snažím vysvetliť, že ak si myslíte, že zákonnými postupmi vyhráte nad elitami, tak ste v hlbokom omyle a bude to bolieť veľa ľudí v našich vlastných radoch.

      Páči sa mi

      • Rasto dam Vám otazku inak. Hovorite u druhych o radikalizacii a sam napišete, ze Vase riesenia by boli trestnym činom a ze nemate na to gule, to urobiť… Poznáte tu fotografiu s tymi 8imi delfinmi? Teda, ak.na nu pozerá dieťa…https://i0.wp.com/metro.co.uk/wp-content/uploads/2016/10/dolphins-e1475417619239.jpg?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=540%2C531&ssl=1
        ked tu vidite radikalizaciu a sám hovorite o zabijaní, nie je to tym, ze vidite svet momentalne len tymto smerom?

        Aky obraz máte za slovom generalny strajk? Pretoze niekedy je problém to, ze je jednemu slovu v hlave jedinca pridelený opačný obraz. Gen strajk su pre Vas plne ulice, alebo prazdne ulice, firmy, urady, pekarne, elektrarne, zeleznice, školy……

        dalsia otazka je, ktoru z hrubych knih ste doteraz precítal? Aspon jednu, dve… Napriklad Stalin a Ford, ako zit ľudsky? Alebo inu?

        Liked by 6 people

        • Ďakujem za rekaciu. Všetko čo som napísal, som písal skôr než som prečítal diskusiu. Po prečítaní diskusie + týchto Vašich otázok, Vám asi rozumiem. Viaceré Vaše komentáre znejú rozumne, resp. majú perspektívu pre niečo dobré (ale aj zlé).

          S tými delfínmi a Vašou prvou otázkou je to zaujímavé, pretože ja som nepísal striktne o zabíjaní, ale Vy áno 🙂 Napadajú mi rôzne iné nedobrovoľné a nezákonné postupy, ako konkrétnym skupinám ľudí či inštitúciám, internetovým či fyzickým, znemožniť ďalšie ich vyčíňanie. Už keď sa o tom bavíme, tak áno aj smrť znie ako jedno z priamočiarych riešení – ikeď myslím si že nie je najvhodnejším, pretože by sa to veľmi ľahko zvrhlo.

          Pod GŠ vidím akúkoľvek zákonnú metódu, ktorou sa celý národ hromadne vykašle na udržovanie systému v chode. Každý na tom svojom piesočku prestane na nejaký čas participovať, aby ukázal mocnejším, že keď to spraví dosť ľudí, že dokážu znefunkčniť komplet všetko. Pre nedostatok slov vo svojom politickom slovníku som to nazval takto.

          Problém vidím v tom, že kdesi som tu medzi riadkami vyčítal názory, že čím väčší a dlhší bude GŠ, tým istejší bude výsledok že to elity vzdajú. No a ja vravím, že to je postup, ktorý ak by trval krátko tak nesplní účel, a ak by trval dlhodobo tak zlikviduje vlastných ľudí nie elity.

          Ku knihám: Asi Vám dám eso do rukávu, keď napíšem že spomedzi hrubých kníh ktoré Ori odporúča, ktoré máte na mysli, som neprečítal asi žiadnu. Namiesto toho operujem na základe: 1) mám isté vedomosti z psychológie (nechcem konkretizovať kvôli anonymite), a 2) vlastné srdce so silnými morálnymi základmi

          Je však otázne, či absencia niektorých kníh zo mňa robí menej chápavého, cítiaceho, ľudského, alebo viac. Knihy majú tú moc naučiť človeka dávať druhým i sebe nálepky, čím sa paradoxne môže vzďalovať od svojho vnútra. Či sa nám to páči alebo nie, každá informácia, vrátane tej zo super super knihy, nás ohýba. Indoktrinuje do určitých myšlienkových vzorcov, ak chcete. A postupom času človek zistí, že mnohé tie vzorce a nálepky by pre vlastné dobro radšej zabudol…

          Každopádne naberať vedomosti, dieliky do puzzle, je super. Ford a Stalin Ako žiť ľudsky vyzerá zaujímavo a zároveň presne ako kniha ktorá človeka ohne 🙂 Ale možno tomu dám šancu…

          Liked by 1 person

          • ppcul ate o Henry Fordovi? A Josifovi Stalinovi? A Ježisovi? A ….
            No a teraz, ak si pozriete do tych knih, pre Vas naozaj tu o Fordovi a Stalinovi. Atretnete sa v tych knihach s mozgami so svedomím, ktori budovali to, co chceme aj my.
            Zvyšok je o aspektoch a texhnologiach, ako sa dostat blizšie ku Kráľovstvu Nebesnému na Zemi. Je to nieco, ako briliant, aj ten má veľa brusnych rovina a kazdá odraza svetlo inak ale stale su tie roviny a iny svetelny lom len vyjadrenim brusneho majstrovstva brusica a vlastnosti diamantu v novej forme.

            Liked by 2 people

  2. Skôr ako začnete ľudí vyzývať na štrajk, doporučujem preštudovať na stránke nwoo.org články BOŽIE MLYNY. Vyšla už IV. Pracujem medzi ľuďmi a tak viem, že ľudia nie sú ešte ani prebudení a ani nepôjdu štrajkovať. Školstvo od nežnej revol. urobilo svoje. Nestačí Vám ta hrstka študentov bez akejkoľvek podpory. Iba pán Fico ich podporil. Toľko čo bolo 17.11. v uliciach , toľko bude aj na generálnom štrajku. Možno chcú ľudí do ulíc, aby bolo po kom strieľať ako v Holansku. Je lepšie vyložiť si nožičky, dať si kávičku a počkať nech sa systém zožerie SÁM, ako NÁS . Hráčmi na vrchole celosvetovej politiky nie je Slovensko, a od tiaľ sa všetko posúva. Podporujem pána Putina a pána Fica, lebo bujujú za nás.

    Liked by 7 people

    • Putin bojuje za rusov a Fico za seba – nie za nás. Pochopte to už konečne a nefavorizujte Fica, lebo po ovocí ho už poznáme. Máme aj iné a neskoruptované kádre! A nie sú nimi tí, ktorí sú aktívni či už v koalícii alebo opozícii. Študujte KSB a kádre v pravý čas dajú o sebe vedieť a predstavia život po covide, na ktorý je potrebný spoločný súhlas a až potom skončí fašistická vojna s názvom covid.

      Liked by 1 person

  3. Štrajk je právne upravený jednak Ústavou a jednak zákonom o kolektívnom vyjednávaní č. 2/1991 Zb. Od r. 1989 u nás generálny štrajk nebol. Kto chce vedieť podrobnosti o nesúlade úpravy v Ústave a zákone, praktické skúsenosti,, porovnávanie s inými štátmi a iné použiteľné informácie sú veľmi dobre zhrnuté v článku, ktorý prikladám., Pán Fico veľmi dobre vie, prečo ešte nevyzval ku generálnemu štrajku.,
    https://euractiv.sk/section/podnikanie-a-praca/news/pravo-na-strajk-problemy-nejasnej-upravy-021501/

    Liked by 6 people

  4. Cteni čitatelia. Vďaka za Vaše komentáre do tohto momentu. Tešim sa na dalšie. Teraz ku obsahu:
    1. Minimálne časť z Vás ma home office. Nemusim sa pytať, viem. Takže nemáte ten tlak, ako majú pekári rožkov, kuchári taxikári. V podstate si objednáte, privezú Vám, napapáte sa a potom programujete, q robite kopec inej dôlezitej činnosti ale v bubline Vašej domacnosti
    2. Nemáte, minimalne casť z Vás, rodinné úspory vložené to 5, 10, 15 rokov rozbehnutého podnikania, ktoré sa nazyva služby obyvateľstva. Teda pekárne, cukrarne, restauracie, hotely, obchody dennej spotreby, alebo Vás nezivi živnosť ako vodar, klampiar, murar, elektrikár s čisto slovenskym kapitálom.
    3. Cast z Vás nemá deti v školopovinnom veku, ktoré su denne nutené do nosenia handier tak, aby na konci dňa deti sami tlačili na rodicov, aby sa dali zapichat tou experimemtalnou genovou terapiou
    4. Časť z Vás nie je veriaca, nechodila cely zivot do kostola, nezila podľa pravidiel a moralky o ktorej ste boli presvedceni, že bola ta správna.
    5. Cast z Vás uz neuvazuje o dalsom dietati alebo nema tehotnu manzelku, ktorej môžu kedykoľvek odmietnut zdravotnu starostlivost, ci vykonat pôrod preto, že junotestujú aj nasilne a zistia, ze je pozitivna. Resp. casti z Vas asi nehrozí, že následne po pôrode poskodia saci reflex tycinkou v nosteku novorodencovi a odseparuju novorodenca od matky.
    6. Casti z Vas nehrozí, ze ho vyhodí z prace korporát, ktory zamestnava na Slovensku a ktorý bude porušovať zakony, lebo prilis veľký nato, aby ho zatvorili…..
    Pre tuto cast z Vás, cteny čitatenia, pre tu z Vás je tento článok o ničom, je to mozno ohrozenie Vásho pohodlia a bezpečneho utociska…..

    Pre vsetkych ostatnych, ktorínechcú, aby ich deti vyrastali v totalitnej spoločnosti a sú ochotní preto, cast svojho pohodlia docasne obetovať, je to alternativa… Prečo?

    Ked nebude mať Sulik teplé rožky, ked Matovoč nebude mat kožku z kuraťa, keď Kollarovi nebude mat kto otvoriť lekareň pre jeho milenku, ked caputovej nebude mat kto urobit úçes a vyzehlit šaty, ked nebude mat kto otvorit parlamentny bufet a obsluziť ppslancov, keď nebuete Vy, za klavesnicami z tepla home offisov mať možnost isť do autoservisu a budete si musiet volat taxíka a ten nepríde, ked nebudete mať ako ani kde nakupiť, pretože zamestnanci nenastupia do práce aby Vas obslúžili, lebo ich vláda núti íst na nedobrovoľne ockovanie experimemtalnou genovou terapiou, ktora zmeni ich život, spôsobi casyi smrt hned, casti spôsobí kratkodobé choroby, či dlhodobe chronicke stavy vsetkych organov (mozgu cez priony, srdca cez mio a perikarditídy), potom možno aj Vy pochopíte, že ľudia uz nemaju inu možnosť.

    a viete, čo hovorí staré porekadlo? Pomôž si človeče, aj pán Boh Ti pomôže.

    Teším sa na dalsie komentáre….

    Liked by 11 people

    • Dajte si studenú sprchu, neburcujte zbytočne národ, stupajte tam kde si vidíte pod nohy,odhoďte to čo ste počuli za múrami kostolov a prebudte sa do reality. Lebo si začínam myslieť že ste si pomýlil smer a pridal ste sa k periférii.

      Páči sa mi

      • ďakujem za reakciu ctena citateľka. Viete, niekedy stací tak malo, však? Koľko z tych bodov spĺňate? Vsetky? Prinesu Vam papanie, prinesu Vam všetko a ste spokojna, pretoze Vás nikto netlačí?
        a nemyslim tonir9nicky, nastavujem Vam zrkadlo. ku znamenlmu lekarovi chodia milionári s tym, ze placu, ze im peniaze nepomahaju a likvidujunim firmy a oni su za rodiny tych ľudí zodpovední.

        A ja viem, ze zrkadlo bolí, no pozrite sa na to. Realne tu nikto nedal ani jeden kus protiargumentu mne, alebo Milanovi Mazurekovi, preco nie.
        Budemnpočitat, že sa zhodneme, ze prvy premier SR V. Mečiar nechce genocidu naroda. Uz rok melie len jedno. Referendum s Caputovou potopia, pomoze len generalne odopretie poslušnosti cca 200 elitarom tam hore.
        Ja som hore dal argumenty. Vy ste, bohuziaľ skusila nariadit mi, aby som neburcoval narod, take nariadenie z Vasej strany beriem, ako sepkanie demona vo vetre. Rozplynie sa s prichodom rána.

        A to, ze som pouzil priklad kostolov Vy ignorantka, je fakt, že Slovensko je stále štát s veľkou časťou veriacich. Ja v kostol neverim, nepotrebujem prostrednika, ani verit v Boha, ja viem, ze Boh je a verim, ze ma vedie spravne….
        no veľa ľudí kostol potrebuje a vedia sa k Bohu obratit prave tam…a aj to im vzali, pod tlakom nasilnej aplikacie experimentalnej genovej terapie…

        Liked by 6 people

        • Asi som trafila správne pán —- spolu s Mazurekom burcujete národ. Jeden ste riadený a druhý naivny. Pre tento národ stačia obete terapie a vyčkať v zákopoch kým prefrčí front. Nie ešte obete ulice. Neplette pojmy a dojmy, ja s tou ulicou žijem a neberiem poslanecký plat. Pre mňa je ČLOVEK aj posledný bezdomovec. Neženiem situácie do extremov. Asi sklamal aj tento blog, lebo ženiete Slovákov pod gilotínu.

          Páči sa mi

          • chcete diskusiu? Diskutujte s argumentsmi. Inak je to vylievanie špiny na supera a to Vam tolerovat nebudem.
            Prave ste prekrocila tzv. straw man argumentom hranicu mojej tolerancie.
            Vysvetlim preco.
            Ani jeden argument ale uz niekoľka nalepka. Este raz a dalsie Vase komentare pod tymro clankom zmazem.
            Ak chcete diskutovat, diskutujte, ale argumentujte, ziadne dalsie nalepky. To za prvé.
            Za druhé, co znamená burcujete narod? Niekto tu spomenul Nikitu, citala ste zaciatok toho posledneho clanku? My sa snažíme, Milan, ja , Robert Fico kazdy deuhy piatok V. Mečiar a daľší, formovat informačné pole tak,aby vysledkom bolo riadenie naroda pomocou naroda a nie nieco ine.

            Nepaci sa Vám, že davame do rúk národu nastroje? Ake obete ulice, o čom to rozpravate? Vôbec viete Vy, ze takato aktivita znamena ked ľudia zostanu doma?

            Pod gilotínu? Do extremov? Sľubil som, ze Vám dam sancu na diskusiu, ale po konci Vasho prispevku vidim aj to druhé. MatovičoHegerovska vlada tu naetolila diktarúru, tvrde potláča, rozvaľuje, rozbíja, hlavne tlaci do najskor do testovania, potom nepriamo do ockovania, potom cez ekonomicku prioritu zmeni protiustavne zakony, vyhraza sa Ustavnemu sudu zrusenim, nasledne sa vyhráža tym, že zavedie povinné očkovanie EXPERIMENTALNOU GENOVOU TERAPIOU a Vy poviete ze Mazurek a Jox to zenu do extremov…
            Koľko hrubych knih z ksb ste precítala?

            Liked by 4 people

          • Pridam sa k tejto debate, ked mozem.
            Pisal som o tom v mnohych blogoch. A co dalej? Mame plan, co dalej ,vektor cielov? Lebo tie tezy o spravodlivej spolocnosti nestacia. Teraz mi tlacenie na pilu pripada naozaj ako pomoc druhej strane. V momente ked bude vysloveny vektor cielov, nadobudne to uplne iny charakter. Pretoze generalny strajk moze byt ( zatial) ciel oboch stran. A Robko o tom musi vediet a byt s tym OK, lebo je to jedina sila , co nas vyvedie z baziny. Akurat musi byt s tym OK, ze je sprievodca na prezitie, iba na vyvedenie z bazin, nic viac. Historia ho oceni, lebo je to extra dolezita uloha.
            Vektor cielov by mohol byt, ak by to malo mat zmysel( od ciela najnizsej priority)
            1.Generalny strajk, resp.referendum
            2.Predcasne volby
            3.Docasna vlada s Ficom( on musi vediet , ze je docasny, aby mu nezachutila moc)
            4.Zmena volebneho systemu a politickeho systemu celkovo( vid vyjadrenie Janecka na Nove pri Slavik21- overtonovo okno)
            5.Nova koncepcia- Spravodliva spolocnost podporujuca rozvoj potencialu kazdeho jednotlivca, zivot v sulade s prirodou, odstranenie vykoristovania lichvou( ze by blockchain?) Atd.

            Je len “rychly” priklad v nejakej nadvaznosti, je to plan , su urcene kadre, postupnost, ale chlapi ja v tych vasich blogoch zial strukturu nevidim. Ved KSB je prave v jasnej strukture. Citam to, zaujima to. Najviac ma zatial zaujal Nikita na nwoo.
            A pokial nikto s Ficom nebude hovorit v zmysle koncepcie , nema to zmysel. On je velmi sikovny, ale neviem, mozno to robi intuitivne, lenze tu ide o sachovu partiu, kde treba mysliet 7 tahov dopredu. Harabin je fakt dobry aj logikou myslenia a vyzna sa v KSB, co vidno na jeho vyjadreniach. Mozno spojit tychto dvoch…
            Ked ma niekto na tricku KSB, neznamena to nutne, ze je KSB. Velmi dobry priklad je postava Camboru( Latinak) vo filme Obc. Prukaz. Silne mi to pripomina vela dnesnych “burcovacov”( ze by M.S..n?)

            Liked by 5 people

            • dam len jeden typ. Prelistujte si rok dozadu, na výrocie zimného slnovratu a tiež realneho vyhlasenia SNP tu partia nadsencov dala dohromady víziu. Nič veľke, nič dlhé.
              tu je https://oracle911blog.wordpress.com/2020/12/21/vizia_21-12-2020-mig-a-kolektiv/

              nasledne ponjej prečítaní, si môžete polozit otazku, nakoľko je to tu nestrukturované. A druhu otázku, kde vziať kádre na takuto zmenu.

              Odpoved na druhú najdete v knihe DVTR, v časti, kde sa hovorí o utvaraní noveho vektora , ktorý sustavou myšlienok nasledne vytvorí štrukturu sám, pretože ako vysavac vcucne do seba mravne a vedomostne, ako aj telesne a dusevne pripravenych jedincov…
              Ako boľševici dokazali z 2% gramotnosti v carskom Rusku urobit za necelé 2 generacie skoro 100%?
              Učil, kto mohol. Pracoval, kto.mohol. Staral sa, kto.mohol. Aby myslienka mohla byt naplnená….
              Take je to.jednoduche a zaroven ťažké.

              Liked by 6 people

              • Je to jeden z burcovacov a podobnost s filmom je cisto nahodna. Zrejme sa to dostane na svetlo. Teraz to nie je dolezite.
                Ked sa teda smiem spytat , aky je vektor cielov? Mat viziu je OK, vektor cielov je ako sa k tomu dostanem. Matovic mal tiez viziu ukoncit korupciu a pod jeho vedenim sme si v rebricku este pohorsili.
                Vysledok je vzdy najdolezitejsi. Bud absentuje vektor cielov, alebo je iny vektor cielov( skryty), alebo je chyba riadenia.To su moznosti.
                K tej vizii- ja mam viziu zalozit sebestacny sad starych odrod na lazoch. Je to projekt na 10 rokov, Ked sa ma spytate, co chcem urobit tento rok a na buduci rok ,viem odpovedat. Na tuto viziu je samozrejme nadviazana moja misia, prezit v prirode co najvacsiu cast zivota a tesit sa z kazdeho dna. Ale strategia( vektor cielov) je to, co idem pre to urobit v postupnosti.
                A na to sa Vas pytam. Bez akejkolvek ironie. Proste ma to zaujima. Nie osobny vektor cielov( aj ked sa s tym moze zhodovat). Ale ten vektor, co je naviazany na generalny strajk.

                Liked by 2 people

                • Ked to nie je dolezite, preco to tam potom svieti, aj ked tomu nerozumieme?
                  Vektor cieľov je tam jasne definovaný:
                  ,,Zmyslom života človeka je jeho slobodný tvorivý celostný rozvoj. Náplňou verejnej činnosti slobodného človeka je zabezpečiť na to vhodné podmienky: primerané bývanie, materiálne zabezpečenie, dostatok prostriedkov, možností a času na starostlivosť o rodinu, výchovu detí, na svoj osobný telesný, duchovný a duševný rozvoj. Slobodný Človek s úctou k svojim predkom a k ich poznaniu a skúsenostiam, ochraňuje a rozvíja tradície, bohatstvo,  kultúrnu svojbytnosť a súlad s prírodou a národmi. Verejnou činnosťou vytvárame a udržujeme také životné podmienky, aby každý jedinec mal možnosť si plne uvedomiť, rozvinúť a naplniť svoj talent a potenciál  a využiť ho pre dobro seba a spoločnosti tak, aby každému bolo umožnené stať sa Človekom.“
                  Otazka je, vektor tam je, poviem inak, je tam tenzor, nie vektor, ak mam byt presný.

                  Liked by 2 people

                  • Ok, poviem este raz, mozno som nechapavy, vektor je postup ako postavit stavbu. Ak je zaklad stavby generalny strajk, co je dalej? Ake budu steny,okna, strop a pod?
                    Neviem sa uz jasnejsie vyjadrit, ale ma pocit , ze uhybate. Mna to naozaj zaujima, ja som s Vami, ale nechcem dopdnut ako bezci za Forrestom, kde ho prestalo bavit behat( A co bude dalej s nami?)

                    Liked by 1 person

                    • Jox, nie nie je mi to jasnejsie, linkli ste. viziu a vydavate ju za vektor cielov. ektor cielov je rozobraty v prvych kapitolach KSB, nechce sa mi to linkovat. Su to hierarchicky usporiadane podmienene ciele smerujuce k dosiahnutiu hierarchicky najvyznamnejsieho. NIE JETO VIZIA. Neviem preco tu pletiete tenzory z vikipedie. Bavime sa o KSB, nie o satanistickej wikipedii. Ak. neviete odpovedat. na zakladnu otazku z prvych kapitol KSB, je mi luto ze sa vzajomne oberame o cas a energiu. Bud tomu. nerozumiete(m), alebo su Vase ciele skryte. Nehovorme prosim o vizii( konecny zelany stav)
                      Pokial mi nevysvetlite hierarchicky nadviazane ciele, neverim Vam. Pri vsetkej ucte.

                      Liked by 2 people

                    • Vázim si vás zaujem. je to super a tak poďme dalej. Este raz. Co je tenzor? Je to mnohosmerový vektor.
                      A teraz sa vratme ku jednej knihe. napisane bolo. A budiš svetlo. A svetlo bolo. A to bolo dobre…
                      Poznate teoriu MIM. Materia, informacia, miera? A jej praktickénpouzitie, ze po zasadení myšlienky a vytvorenia tenzoru do poľa informacií, ak to urobite gramotne, vznikne egregor, ktory nasledne vytvorí a definuje vektory cieľov ku tenzoru nadradenému, nasledne ku tymto vektorom vytvorí dočasné struktúry na vyplnenie tychto vektorov.
                      Osvietilo to trocha viac tuto temu?

                      Liked by 1 person

            • Vážený pán Maro, chcem sa Vám poďakovať, že ste sa ma vecne zastal. Doplním v skratke. Pán poslanec , dobre viete, že R.Fico nemá záujem ani o GŠ ani o spoluprácu s Vami. Tak sa ho týmto snažíte vyhecovať-vyprovokovať k tomuto kroku. Ak generál ide do boja, musí vidieť armádu pred sebou a armádu za sebou. Čo vy asi zámerne prehliadate. Lebo tento národ na taký krok nie je pripravený. Ale Vám by to asi vyhovovalo, a nesplietajte p. Mečiara a pána Fica do jedného koša s Vami.Lebo tomu tak nie je. Je pravda, že hoci ste prečítal všetky hrubé knihy, okrem analýz nemáte žiadne konkrétne kroky vpred. To, že vykrikujete v parlamente, to nie je politika, ale kritika.

              Páči sa mi

              • Ak sa na mna obraciate ako na Milana Mazureka, musim Vas sklamať. poslanec som nikdy nebol. Nie som Mazurek. (Milan, ak to bude čitat, si bude buchat hlavu o stôl, alebo sa smiať). A ak chcete vediet preco, nalistujte si moje članky spred roka.

                Ak ste chcela vidiet armadu nespokojnych, stacilo 17.11 byt v Ba. Ak ste nemohla, stacia vyhľadavace. Odporučam duckduckgo.com
                Ak by niekto daval dokopy panov Meciara a Fica, Ti dvaja by sa pobili fyzicky, tak sa maju radi. jeden urobil 1000 klikov, druhy zodvihne v 80ke 140kg, nedopadlo by to dobre pre národ.
                Ale vidim, ze robite jeden nesprávny záver za druhym.
                Este raz, precitala ste aspon jednu hrubu knihu od Kolektivu autorov?
                Ak nie, najdete ich tu http://m.leva-net.webnode.cz/prace-vp-sssr/knihy/ z Vasich reakcií by som Vam odporucil Sociologiu 1 a Ford a Stalin, ako zit ľudsky. Verim, ze Vam otvoria dvere.

                A nakoniec spoludiskutujuci sa Vas nezastaval. Zasa zly dojem. Diskutoval a pytal sa, čo dalej. Odpoveď je jednoduchá. Vytvoreny egregor musi začat pracovat. Lebo egregor sa da matematicky popisat ako tenzor. @maro je to uz jasnejšie?

                Liked by 1 person

              • K Jox13 18:19,( neda sa mi odpovedat proamo) opat ste neodpovedali na otazku o vektore cielov. Mate ho ,alebo nemate?
                CO CHCETE DOSIAHNUT GŠ? A CO POTOM?
                Tu neplati Midasov dotyk, ak sa to tu rozdrbe, treba riesenie a vodcov. Lebo z davu vzidu falosni vodcovia a dopadneme ako Orwellova zvieracia farma.
                Preco skryvate vase ciele? Vizie su jasne, ciele nie. A mam pocit ,ze pada hmla.

                Liked by 3 people

                • Nie. Ale trocha mi pripominate toho smädného na pušti, ktorý stoji po kolena v studni s cerstvou vodou a kričí: “Umieram smädom”.
                  Kričite, povedzte, čo chcete urobit. A ked Vam to poviem, kricite sle to nienje to. No bezstrukturne riadenie nefunguje, ako napisany plan q. potom 2. potom 3 atd atd…

                  Liked by 1 person

                  • Vy chcete bezstrukturne riadit GŠ a to potom? No zbohom. Bezstrukturne( pomale riadenie) sa pouziva na riadenie predvidatelnych procesov. Na riadenie dynamickych procesov je nutne pouzit strukturne riadenie.
                    To je ako dat opici samopal, pardon za vyjadrenie, netyka sa to nikoho osobne, je to prirovnanie.

                    Liked by 1 person

                    • Maro, teraz ste uz v tej vode po pas a kricite, pomóc zachrante ma umieram smädom ale asi sa utopim.
                      Pýtal ste sa na vektor cieľov. Dostal ste vysvetlenie cez víziu, kde je mnohosmerný súbor vektorov. Nestačilo, dostal ste vysvetlenie vzniku egregora na bezštruktúrne samoriadenie myšlienky. Nestačí a zeraz sa to snažíte prekrútiť späť na operatívne riadenie zo strategického a spájate nespojiteľné.

                      Fajn, tak späť na začiatok,čo chcete vedieť, čo neobsahuje vízia?

                      Liked by 1 person

        • No,nebyť tejto nezvčajne dynamickej debaty, by som si ešte dlho,a hlavne tajne myslela,že Jox je niekto celkom iný. “))
          Teta,prepáčte,Vaše správanie k Joxovi sa mi zdá nevhodné.
          Má právo na anonymitu ako každý. Obaja sa však podľa mňa mýlite v tom ,že sú len dva antagonistické postoje,generálny štrajk a pokračovanie v pasivite.
          Vzniká tu ( sama od seba) tretia cesta,celkom spontánne, vytvára sa neverbálna dohoda medzi ľuďmi,min.v tom,že obchody majú aj zadné dvierka. Budeme si pomáhať. Ale pst,netreba chodiť s bubnom na zajace.

          Liked by 6 people

      • Teta256, načo sa rozčuľujete a radíte radíte minimálne papagájovi čo opakuje len to čo niekde videl. Dotyčný si totižto okolo seba vybudoval KOBku a teraz čumí a kecia ako tá povestná žaba v studni

        Páči sa mi

    • Ja s tebou mozem v tomto zial suhlasit len ciastocne.
      – ak sme my v bubline, tak Sulik, Caput … su este vo vacsej, ver, ze oni ani po 2 tyzdnoch GS nebudu vidiet nejaky nedostatok
      – k vypadku to smeruje, ale na kazdej strane – energie, potraviny, zasobovanie, zdravotnictvo … nie je potrebny ani GS
      – kukni do Francuzska, Rakuska … ake velke protesty boli a nepomohli. Proste, toto planoval a riadi niekto inej vahy, ako je Matovic / Caput a spol. a inde ako SR. Tu aj keby sa mesiac GS, tak si to svet ani nevsimne.
      – v SR sa vlastnou pracou zivi menej ako 300 000 ludi, dalsich 1 500 000 ako zamestnanci v sukromnych firmach. Vacsina je vsak tzv. neproduktivna – starsi, mladsi, verejny sektor …
      – a hlavne, ak chces robit GS, musi nan byt pripravenych aspon 500 000 ludi. Mas tolko so zasobami aspon na mesiac a pripravenych vydrzat za kazdych okolnosti? A ak to nevyjde, si si vedomy, ze uz ziadny dalsi pokus nik riskovat nebude?

      Liked by 1 person

      • Vyčkajte času. Protesty boli len včera a vy už hodnotíte, že nič nevymohli. Ak očakávate okamžitú reakciu systému alebo si myslíte, že to bol posledný protest, potom neviem aké máte znalosti riadenia či predikovania.

        Liked by 10 people

        • Hm, vsimne … Vo svete nik, v SR mozno, ak … ak bude aspon 200 000 aktivnych ludi aspon mesiac drzat naozaj spolu. Je to realne?
          BTW – GS sa v podstate deje celosvetovo. Pomaly, nenapadne, krok za krokom si vsimni, ze chyba rozny tovar a ceny idu raketovo hore. Limitne sa to blizi ku celosvetovemu krachu, resetu … a nejaky GS na SR to moc neovplyvni. Ale par jedincov, co rozmysla a toto vie, sa pripravuje … Kym sa este da …
          Ak hras sach tak vies, ze zautocit skoro aj neskoro je prehra. Ideal je stavat obranu na prvy utok (staci menej zdrojov ako utociacemu) a po odrazeni a vycerpani nepriatela zautocit. Prvy utok v Covide este neskoncil …

          Páči sa mi

          • A hovori niekto o tom, že to ma byt zajtra? Taketo nieco je potrebne pripravit. Nonokno overtona otvorili aj Hegeromatovičovci povinnym ockovanim, aj Republika (chvala Bohu za nich) Generalnym strajkom. Pretoze ked Vlado o tom melie uz rok a nic sa nedeje, ked Jox o tom melie uz rok a nic sa nedeje, pokiaľ sa toho nechyti relevantna sila, nepôjde to. No a ked sa chytí a vyzvw ľudí na zasobenie sa a vyzve ľudí a da metodiku, ako to urobiť, bude Hegeromatovicovska banda musieť začať balit kufre. Už len priprava na taketo nieco znamená odhodlanie a ak su relevantni, znamená to odchod oblúd od kormidla

            Liked by 5 people

    • jox má pravdu.
      Mám to šťastie, že som sa na toto obdobie pripravil a relatívne možem byť len pozorovateľom z pohodlia “bubliny” svojho relatívne bezpečného domova.
      No som dennodenne v styku s ľuďmi, ktorí sú po týmto enormným tlakom, a dennodenne riešia ako prekľučkovať v tomto období, pretože doma hladné krky a oni ich živia skrze svoje zamestnanie, kde sa im vyhrážajú, že ich prepustia, ak sa opichať nedajú…
      A ten tlak sa bude ešte zvyšovať až do tej miery, že riadne zatlačí aj na bublinu doteraz relatívne bezpečného domova. DOTERAZ a RELATÍVNE “bezpečného”… Pretože práve v tom “bezpečí” sa skrýva nebezpečie.
      Ak teraz nepomožeme tým, ktorí sú pod bezprostredným tlakom, tak o chvíľu budeme pod takým istým tlakom na brány svojich príbytkov, avšak s tým rozdielom, že už nam nebude mať kto pomocť.

      Liked by 7 people

      • Dobre, tak moj postup:
        – mam zasoby na pol roka
        – testovat ani ockovat sa nedam a ked ma budu nutit, nech mi daju vypoved
        – v tejto dobe keby islo 500 000 ludi na pol roka na urad prace, tak je to viac, ako akykolvek GS – vsimni si vodicov v BA
        – a pokial niekto investoval do svojej firmy, tak vedomosti ani majetok mu nik snad nevezme a ked o pol roka otvori, bude na tom lepsie, ako financne, psychicky aj ludsky vystavena konkurencia neustale sledujuca meniace sa podmienky
        Poznam chlapika, co vsetko zavrel, zobral uspory 5 000 € a uziva si dlhu zimu na Bali v pohode. Na jar sa vrati a uvidi sa co dalej.

        Liked by 1 person

          • Aj ja mam deti :-).
            Vzdy sa da nieco vymysliet, hlava je na rozmyslanie, nie na buranie murov.
            BTW – ti na sidliskach si mozu prenajat nieco v hornej/dolnej za par € na pol roka, nezamestnanecka ti pride vsade … kym sa da. Na Bali je fajn aj s detmi, ale je to len priklad :-).

            Páči sa mi

            • Killer a spol!!!
              Vaše predstavy sú iracionálne!!! “”Nezamestnanecká””” nepríde nikomu a nikam!!
              Velký reset ráta so zúfalstvom ľudí a keď ich naženiete sťa dobytok na ulice, tak satanské zrúdy budú pripravené na rituálnú obetu (ala Kuciak) a indroktináciu hlúpych gojov smerom do otroctva.
              Ak chcete satanistov porazit, musíte vediet ich metodiku konania na základe tzv. vektora cielov. Potom musíte urobit strategické rozhodnutia na druhej priorite riadenia a bleskovo ich zverejnit v celom národe (štáte).
              Ľudia musia vediet a chápat čo robí satanská čvarga a čo má pripravené v zálohe. No a potom možno bleskovo (mimo siete) tichou poštou pripravit takmer cez noc odpoveď (akciu čo im zlomí vaz).
              Ako malá nápoveda, čo tak nasmerovat po 200 000 ludí v jeden den a hodinu na jedno miesto (Kuchyňa, Sliač, Košice). Bingo!! Občania SR možu predsa slobodne obkolesit hociaké verejne dostupné územie.
              O slobode Slovákov sa nerozhoduje v Bratislave, ale na vidieku, len ten už nefunguje.
              Pokial si Slováci nezoberú do svojich rúk zdroje krajiny, je odpor zbytočný.
              Akéže zdroje:
              1) pracujúcich (tvoriacich hodnoty)(nie parazitov na úradoch a kolaborantov v ordináciach)
              2) polia, lúky, lesy, rieky, hory (Slovenská zem Slovákom)
              3) výrobné kapacity (fabriky, farmy, dopravu, obchody)
              4) riadiace kapacity (úrady, mena, správa obcí, školy)
              5) vládnúce štruktury (súdy, armáda, policia – bez poblitikov, tý si hodia mašlu sami)
              Emerikánský páníšek sa darmo bude snažit niečo riešit cez mrtvého koňa (zradcou národa a jelity).
              Akcie musia byt pripravené, utajené a podporované masou občanou (ako v Martine v auguste 1944)!!!
              Generálný štrajk je dobrý len ako zastierka k odvádzaniu pozornosti jelit (vo vojenskom slengu KRYTIE).
              Je to posledná šanca Slovákov i ostatných Slovanov, inak čo nezvládne kovid, zvládne hladomor (prázdné regály v kaufu) a čo nezvládne hladomor zvládne ALLAH (preto ich tu máme!!!).
              MOR HO HAJZLA SATANSKÉHO!!!
              Karči Varči

              Páči sa mi

        • Tomu neverim . Ked tak Panama ci Dominikanska rep.
          Bali je problem.
          Nepustia ta z letiska ,ak nemas v sebe srajdu.
          A aj potom len na bussines viza.
          5 dni v karantene v drahom hoteli v Jakarte…Potom mozes ist.
          Cize letenka v dobrej cene 600€. 150$x5 = 750$ , Presuny na Bali 300$.
          Viza 750$…
          A borec ma o 2 litre menej…🤣
          S troma tisickami pri skromnosti maximalnej vydrzi do februara…ok…to by sedelo.
          Ubytovanie denne min 25-50$….
          Co bude jest?
          No to je pre “batozkara” bez zavazkov…
          Momentalne su na tom indosi horsie ako my tu.
          Len im staci ryba raz za tyzden a ryza.
          Viem co pisem.20 ludi som tam prepustil…

          Páči sa mi

    • Zhrnute,podtrhnute. …
      Velmi trefny postreh…
      Pridal by som vypadky energii a potravin.
      Kedze pozname vektor udalosti, je vhodne tento katalyzovat.
      Diagnoza je jasna a predlzovat pacientovi agoniu neprinasa ziadny bonus.Ba je to nehumanne.
      Bud rychlo vyhrat,alebo rychlo odist…

      Páči sa mi

  5. Ja som za všetko čo porazí tento fašizmus. Pridávam malí postreh, teraz s prepáčením nastali zamestnávateľov s nezrealizovatelným špajdlovanim, počet zdravotnikou a ich premiestňovanie v raných hodinách ces firmu sa samo rovná generálnemu štrajku. Je to s môjho pohľadu nezrealizovatelne. A zamestnávatelia a odbory sú jedna ruka a teraz sa dostali pod obrovský tlak. Aspoň ja to tak vidím keď sledujem tieto procesy. Sme chvíľku pred výbuchom. Už len čakám kedy dajú vyjadrenie odbory. Je to len môj názor. Ale s minuloročných skúsenosti keď nás testovali vo firme tak to bolo dvakrát a strávili sme tam minimálne hodinu s pracovného času. Potom to majiteľa prešlo a už sme spajdlovacou vo firme nevideli. Celé si to nedokážem s pohľadu infraštruktúry predstaviť. Ráno budú od piatej zdravotníci lietať po firmách všade sa na nich bude čakať a potom keď skončia poletia na pracoviská? Ako to vidím ja sme pred výbuchom a zamestnávateľom a odborom ostane jediná vec a to obrátiť sa na autoritu ktorá ich už pomalí rok volá domov.

    Liked by 3 people

  6. PS
    Generalny strajk spomali tok “krvi”-penazi v organizme spolocnosti. Kaskadovito sa prenesie na najvyssie struktury .
    Prestanu fungovat “organy” spolocnosti.
    A to je ucel!
    Nastupi RZP -rychla zdravotnicka pomoc a privedie organizmus k zivotu pri dodrziavani zakladnych,zivot podporujucich podmienok.
    Co je hore,to je dole….Hermes Trismegistos

    Liked by 2 people

  7. Pre Stefana F. presne pre to, co ste ukazal v príspevku som ho zmazal. skuste este raz a uz bez tej retoriky o vyhrazani sa a ad hominem, bez jedneho argumentu ku clanku.
    Diskusia pod clankom všetkých má isť ku polytandemovemu pristupu a diskutuje sa s argumentami.

    Liked by 3 people

  8. Ako sa vraví treba si dať pozor na to čo si želáme.GŠ ktorý má cieľ zavrieť ekonomiku?Len aby sa ešte niekedy otvorila.A nieje náhodou cieľ pandemie zníženie nadspotreby/ekonomiky a likvidácia bielej rasy?
    Tak ako teraz?Alebo sa postaviť do čela procesu?

    Páči sa mi

  9. Neviem, či už dozrel čas štrajk. V súčasnosti zrejme nadnárodné riadenie vydalo jednoznačný pokyn a vlády začali s koordinovaným tvrdým tlakom na nezaočkovaných takmer všade. Tí sú teraz v panike, lebo sa boja o svoj život a zdravie a navyše okrem vlády tlačia na nich aj šéfovia a “presvedčení” kolegovia a každý rieši, ako sa z toho dostať, pri riešení každodenných nevyhnutných potrieb. V podnikoch práve prebieha bitka argumentov za a proti očkovaniu a až keď sa toto informačné pole ustáli a hlavne zaočkovaní sa dozvedia nové skutočnosti, ktoré doteraz možno ani nepočuli a neočkovaní si vydobyjú svoje práva v podniku, podľa mňa, až potom začnú vnímať aj čo sa deje v okolí, lebo teraz sú v “polohe boja o prežitie” a väčšina nebude konať racionálne. Osobne si myslím, že aj “vykonávatelia pokynov” majú strach z toho, čo robia a časť z nich s tým vnútorne určite nebude stotožnených. Každý potrebuje teraz aj “únikovú cestu”. Neočkovaný, ktorý sa za žiadnych okolností zaočkovať nechce, potrebuje cestu, ktorú mu môže vytvoriť “nestotožnený vykonávateľ pokynov”, ktorý bude môcť šéfovi reportovať “spravil som čo sa dalo, ale žiaľ, …). Slovensko, vzhľadom na počet obyvateľov a nastavenie nadnárodného riadenia reálnu suverenitu nemá. Sme v tom aj jedna aj druhá strana “v jednom vreci”. Teraz je podľa mňa čas na “zákulisné vyjednanie tretej cesty” prijateľnej pre všetkých. Vyhrať “brutálnym tlakom”, je Pyrrhovo víťazstvo a nezostane bez rýchlej proti reakcie, to si určite uvedomujú aj “vykonávatelia pokynov”.

    Páči sa mi

    • preto to doteraz nefungovalo, lebo sa tpho nechytila strana s relevantnymi kontaktami. Vsimnite si, kde vsade Republika zacina vytŕčať. Presne v budovani, postupnom, ale stálom, vztahov s medzinaeodnymi strukturami.
      A ak sa toho chytí aj SMER, ktory tieto už má, presne sa da isť Vami popisanou cestou…

      Liked by 3 people

      • Súhlasím s Vami. Teraz je totálne vyhrotená situácia a ak tento globálny proces správne uchopia lídri národne orientovaných opozičných strán a vyjednajú “tretiu cestu”, dostanú sa do čela zmien, ktoré budú prijateľné pre všetkých a stanú sa lídrami ukončenia tejto krízy.

        Liked by 1 person

  10. Pridám svoj pohľad do ďalšieho obdobia, ako posilniť fraktál ludskosti.
    1. Čo sa tyka štrajku. Vyčkaj času ako húska klasy.
    2. Ako sa dá zamedziť masívne očkovanie? Prekonaním ochorenia. Získame 180 dní času a svet za pol roka bude inde.
    3. Ísť sa nakaziť a mať zároveň lieky podľa FLCCC na vyliečenie sa. V tichosti.
    4. Budú pribúdať dáta o nečinnosti očkovania a bude lepšie argumentácia.

    Páči sa mi

    • 1. na koho?
      2. a co ti, co uz raz mali? 180 dni gyprcha skoro
      3. toto sa na Slovensku organizuje uz rok. sam som pomahal a pomaham uz rok presne v tomto. nic nové
      4. to jeno formovani informacnehonpoľa doma a v zahraničí. clankov je habadej, no fasisti si z tpho nic nerobia

      Páči sa mi

      • Miera prebudenia ľudí je veľmi nízka. Vo svete detto.
        Hnev je zlý radca. Ľudia volili túto sebranku hnevom s heslom “len nie Fico”. Výsledok je tu. Miera chápania sa dostaví až po priškrtení kohútikov.

        PODOBENSTVO O DESIATICH PANNÁCH
        1 Vtedy bude kráľovstvo nebeské podobné desiatim pannám, ktoré si vzali lampy a vyšli naproti ženíchovi. 2 Päť z nich bolo pochabých a päť rozumných. 3 Tie pochabé si totiž vzali lampy, ale nevzali si olej; 4 tie rozumné si však vzali s lampami aj olej v nádobách. 5 Keď ženích meškal, zdriemli všetky a zaspali. 6 O polnoci nastal krik: Ajhľa, ženích, vyjdite mu naproti! 7 Vtedy prebudili sa všetky panny a pripravovali si lampy.
        https://biblia.sk/citanie/sep/mt/25/7

        Bod 2 vám nepripomína súčasné rozdelenie spoločnosti 50 na 50?

        Liked by 1 person

        • Pokračovanie . Pripravenosť ľudí, keď príde pokušenie.

          8 Tu pochabé povedali rozumným: Dajte nám zo svojho oleja, lebo naše lampy hasnú! 9 Ale rozumné povedali: Aby potom nestačilo ani nám, ani vám? Choďte radšej k predavačom a kúpte si. 10 Keď však odišli kupovať, prišiel ženích; pripravené vošli s ním na svadbu a dvere sa zatvorili. 11 Neskoršie prišli aj ostatné panny a hovorili: Pane, pane, otvor nám! 12 Ale on odvetil: Veru vám hovorím, nepoznám vás! 13 Preto bdejte, lebo nepoznáte dňa ani hodiny, kedy príde Syn človeka.

          Páči sa mi

  11. Ja to nekritizujem.Vladna chutná je pripravená na zmenu ale spoločnosť ešte nie.Ja myslím že až po vianociach.
    Netreba začínať niečo keď nevieš ako budeš pokračovať? Sa len pýtam ,lebo vyzerá že ekonomika,Fiat money,zásobovacia sieť , nedostatok všetkého sa za chvíľu naplno prejaví .A nechce to náhodou chunta?Chunta nevie čo ma robiť a týmto dostane dôvod a novú výzvu k svojej existencii.Myslim že Fico keď spomína jar to vyhodnocuje veľmi dobre

    Liked by 3 people

    • príprava takehoto niecoho trvá. preto teraz. A dufam, ze v pripravnej faze, ak sa to raz mysli vazne, to aj zostane, lebo druha strana sa vzdá voci presile. Je to 200 voči 5.3 miliona. Len 200 je lepsie riadenych a organizovanych, to je celé.

      Liked by 3 people

  12. Prečo poslanec Mazurek vyzýva,, aby ľudia vyzvali poslanca Fica na GS, veď sedia v jednom parlamente a tichučko môžu GS pripraviť To je také dnešné, prenášať zodpovednosť.. Ĺudia si písaním na FB Ficovi vypália “baterky” a na GS im nebudú svietiť. Pritom je stále veľa tých, čo sa boja covidu nepredstaviteľne veľmo, veľmo, veľmo Sledujú čísla…..sú v klietke covidu a nič iné pre nich neexistuje.
    Stačí nenápadne vystrašiť tých, čo nechcú niesť zodpovednosť a ak sa budú báť, tak sa potknú aj o vlastný tieň a spadnú.

    Páči sa mi

    • jednoduché. su dve cesty referendum a táto. Referendum rozlozenim síl a hlavne info o vyhrážke zrušením ÚŠ (pozrite si to video na zaciatku článku zo vcera) jasne hovoria o tom, že nie je možné ísť touto cestou. Ľudia vedia, ze by referendum bolo úspešné, ale Hegeromatovičovská vláda Smerom nahlodany pravny štát uplne rozložila. A ak bude niekto chcieť kricat, ze co sa obuvam do smeru, moj sudny spor s podvodnikom je teraz po 12 rokoch na ESĽP. 3 roky sudnych prietahov zo strany sudkyne. Sudcov malo, system pomalý, niekde nefungujúci. Súdne poplatky na stavené tak, aby sa ľudia nechceli súdit.

      No spät ku teme. Ak sa podarí urobit tlak, bude to spoločenska objednávka. A spolocenska objednávka sa musi vybavovat, ak zlyhávajú mechanizmy, keď sa neda urobit jeden spoločny protest, lebo sa robia predvolebné mitongy a snemy. Tak vyzeral November 2020 aj November 2021. Jediny rozdiel.je, ze november 2021 je radovo 5-6x tlacoviek oproti novembru 2020…

      Liked by 1 person

  13. Môj názor je, že je to test… Do konca z jednej aj druhej strany…. Z jednej strany sa “vláda” rozhodla pritvrdiť a teraz testuje kam sa dá až zájsť pri “práci” s davom a na strane druhej znova ako test ako sa dá riadiť “obrana” davu požadovaným smerom…
    V 89tom zradili národ zapredanci infiltrovaní ako komunisti a vydali národ do otroctva za sľub od Západu, že budú kapitalisti a priemyselníci a po tridsiatich rokoch zistili, že sú iba kápovia v base… Teraz im vypršal čas a znova národ zradili a vydali na projekt Zlatej miliardy za sľub, že sa dožijú o týždeň dlhšie a stoličku im podkopne nakoniec sám páníček….
    Preto si netreba robiť ilúzie….
    Páníček začal najprv likvidovať na dobrovoľnej báze indoktrinovaných liberálnou ideológiou a teraz keď ich má opichaných, pomocou kryptofašizmu sa snaží zlikvidovať aj tých, ktorí indoktrinovaní v potrebnej miere neboli…
    Našou smolu je že doteraz sme nedokázali zabojovať na ideologickej priorite… Neraz som na to upozorňoval. Jednoducho nemáme ideológiu… Koncepciu áno, ale ideológiu, nie…
    A to je chyba…
    Teraz sa iba handluje, kto, koľko a za čo… je na predaj….. a či vôbec…
    Vláda, dav, oligarhovia, politici, klany, členovia každej rodiny….
    Je to test….
    Na úpis…

    Páči sa mi

  14. @kulich: “nevie ani len nastaviť funkčné pravidlá na testovanie zamestnancov,” Ľudia, ja už vám nerozumiem. O akom testovaní, o akých pravidlách testovania tu hovorite? Už aj Fico mi lezie na nervy s jeho kvalitnými PCR testami, ako východisko z povinného očkovania, Žiadne testovanie – testovanie je len príprava na fašizáciu spoločnosti. Pred rokom 2019 sa nikto netestoval a keď bol niekto chorý išiel k lekárovi. Chorý som, keď sa cítim chorý, zdravý som, keď sa cítim zdravý. Všetko ostatné je cesta na kontrolu spoločnosti = totálny fašizmus. Neotvárajte Overtonové okno TESTOVANIA.

    Liked by 4 people

    • on hovori ako.priklad jednoduchehonsuboru pravidiel, ktoré by zvladla normalne firma so stredoskolsky vzdelanym manazmentom (lebo nasa vlada moc vysokej skoly nema) za jedno p9bedie. Experti->formovsnie nazoru->uznesenie sa->vytvorenie 9redpisov->efektivna komunikacia->zavedenie KPI->pravidelna kontrola na baze dôlezitosti… Nic zvlastne na tom nie je, pokiaľ to nie je a) amaterizmus, b) zamer c)cieľ niekoho iného, ako pise vyššie Kulich.

      Liked by 1 person

  15. Väčšina kritikov v diskusii očividne nevie čo generálny štrajk vôbec je, predstavujú si nejaké horiace barikády, krivprelievanie, plné ulice…

    Pripraviť generálny štrajk bude naozaj trvať, najprv to slovne spojenie asi treba ľuďom vysvetliť.

    Inak prišlo to len tak zrazu, Švajčiarsko (vieme čo je to za krajinu a kto tam sídli) povolilo test na protilátky, švajčiarski policajti vyzvali rakúskych a nemeckých kolegov aby sa postavili za ľudí proti fašizmu a následne sa začalo v Rakúsku a Nemecku vyzývať na generálny štrajk. A teraz zrazu Kotleba s Republikou a už aj tu na tomto webe…

    Liked by 1 person

  16. Pasívny odpor jednotlivca voči korone opatreniam charakterizuje osobný postoj, pričom množstvo protestujúcich jednotlivcov predstavuje váhu vplyvu súboru jednotlivcov na spoločenské procesy. Naproti tomu generálny štrajk v rezorte/rezortoch je kolektívnym prejavom, ktorý charakterizuje kvalitu vlády a jej riadenia spoločenských procesov.

    Vláda vo vzťahu ku korone robí opakovane tie isté chyby – varí korona-polievočku – doplnila už poslednú ingredienciu – povinné očkovanie. Polievočka sa už dlho variť nepotrebuje – 3? mesiace. Keď sa dovarí, budú ešte sily na generálny štrajk, resp. bude mať žiadúci efekt? Pritom pasívny odpor tu bol prítomný v podstate od vypuknutia korony. Dnes narastá jeho kvantitatívny ukazateľ, jeho celospoločenský vplyv však zostáva (vďaka masmédiam?) zatiaľ malý.

    Jox má pravdu. Burcuje za dosiahnutie/naakumulovanie čo najväčšej potenciálovej energie, tj. váha pasívneho odporu + úroveň pripravenosti generálneho štrajku. Generálny štrajk predstavuje transformáciu potenciálovej energie do kinetickej a jeho dynamická sila závisí na veľkosti akumulovanej potenciálovej energie. Je to prechodný proces, ktorého priebeh definujú počiatočné vnútorné a vonkajšie podmienky (plne definované kategóriami MIM).

    Pre úspešnosť generálneho štrajku je dôležité odhadnúť správny časový okamžik. V diskusii tézy – pseudoargumenty: „radšej ešte počkať, ešte nie je všetko vyjasnené“… „neburcujte zbytočne národ“ … „pre tento národ stačia obete terapie a vyčkať v zákopoch kým prefrčí front“… je nutné odmietnúť. Môže sa ľahko stať, že prespíme aj svoju smrť, keďže podľa teórie chaosu sme tesne pred bifurkačným bodom, po ktorom sa rysujú dva atraktory: jeden superštát vs súbor národných štátov. Budíček! Vstávajme!

    Liked by 6 people

  17. Z mojho pohladu, by to ani nemuselo ist do strajku, ale malo by to byt o prevzati iniciativy a vseobecnej neposlusnosti. Mnohym ludom, resp takmer vsetkym opatrenia nedavaju zmysel a preto by to malo ist napriec spolocnostou a zaviest opatrenia ktore zmysel maju.

    Prvou vecou je tlak na testovanie neockovanych u zamestnavatelov. Tu by sa mali zamestnavatelia vzopriet a zacat testovat vsetkych. Nie nikoho, ale vsetkych. Nejaka choroba tu je, ale mame tu polovicu populacie, ktora je opravnena ju volne sirit. Ak chce vlada buzerovat, tak buzerujme vsetkych bez rozdielu, ono sa to nakoniec aj vyplati.

    Respiratory by mali byt okamzite zakazane, studii je dost a vsade by mali byt jednorazove ruska, pri vstupe do zamestnania ci do potravin. Mne to prekrytie je nanajvys odporne, ale dusit ludi v respiratoroch je 100x horsie, najme dochodcov, ktori si to nemenia ako je tyzden dlhy. Aj to len v chripkovom obodobi a po nevyhnutnu dobu.

    Ambulantna liecba, ak to stat nedokaze, ambulantni lekari to nechcu, tak lekarnici musia pripravit balicky prvej pomoci s liekmi podla FLCC protokolu, sice bude chybat IVM ale ten si ludia vedia zohnat. Pomohlo to v Indii aj v Japonsku, to je uz naozaj velka vzorka populacie.

    Povinne ockovanie je nasilny lekarsky zakrok na urovni Mengeleho, mozeme to prirovnat k znasilneniu a z merita veci, mam moralne pravo sa branit so zbranou v ruke.

    GS ma nad vladou visiet ako Damoklov mec az do konca ich dni.

    Liked by 2 people

    • prva otazka:
      – co testujú Ag testy? qrt- odpoveď mal Donald Trump na jednej z prvych krizovych tlacoviek. V minulosti sa to volalo ARO, twraz ARO vymizlo a vola sa to COVID19, nie infekcia SARS-COV-2. Vidite ten rozdiel?

      – akekolvek handry na hubu su nebezpečné. Je na to toĺko uz studii, ze by som vedel s tym vytapetovať jedno obchodne centrum

      – ambulantna liečba je kľúč. A ked SLK a dalsie organizacie daju lekarom jasne vedenie, ako liečiť (ARO z minulosti) klesnu aj umrtia…

      toĺko k tomu a preto generalny strajk je potrebny, aby sa presne toto stalo! Tieto tri body su schopne zachrániť ľudí a odpáliť ako taku celu plandemiu

      Liked by 3 people

  18. pre Maro.

    Siel ste ad hominem v koľajach svojho nepochopenia. Ryba sa nenaučí plavat tym, ze sa bude snaziť liezt na strom.
    Ako som povedal pred tym, tento proces a diskusia je dolezita, no musi.mat prinos pre vsetkych. Prosim prejsite si este raz hrube knihy a mozeme diskutovat, ked pochopite, ze jedna vec je strukturne riadenie, no to vznika na zaklade konceptualneho zakladu bezstrukturneho riadenia.

    Na zaciatku bolo slovo, vesmir vznikol nasledne. Teória MIM funguje aj tu…
    Ja sa na Vas nehnevam, ale budem mazat ro, co môže zasiat chaos pod diskusiou, ktora sa dost zneprehľadnila.

    Liked by 2 people

  19. ad. Maro a vektor cieľov v jeho chápaní – rozumiem, na čo Maro poukazuje.
    V 1989 sme tu takýto generálny štrajk mali. No dav, ktorý do štrajku išiel vektor cieľov nemal, mal len určitú túžbu, víziu…, no nie konkrétne kroky na ich dosiahnutie a kontrolné mechanizmy na to, aby to potrebným smerom pokračovalo. Vektor cieľov a všetky následné kroky z PFR však mali tí, ktorí tento štrajk vyprovokovali. …a po 32 rokov sme všetci tam, kde nikto z nás nechcel. Viac k tomu je skor na samostatný článok, možno sa dnes k tomu dostanem, no nesľubujem.
    Mara bysom nemazal, pretože súc poučený výsledkom štrajku z 1989, poukazuje len na jedno: GŠ a čo ďalej? Čo konkrétne, aby GŠ odštartoval realizáciu našej vízie, a nie plány niekoho iného. Kto koho konanie začlení do svojho plánu, svojej vízie?
    Ale ako vravím, to je na samostatný článok…

    Liked by 1 person

    • Ano je. Ale.. To, co chceme my, je to, co sme deklarovali uz pred rokom (a bol si pri tom a vies, ake to bolo tazke skĺbit, aby z toho vyšla prave ta cast, ktoru sme publikovali a tie detaily sme tam nedavali, nie bezdôvodne).

      Problem je v tom, ze v pripade, ak Republika deklaruje ciele, Smer deklaruje ciele, ja ich podporím, pretoze idu s dost veľkou zhodou s našimi, tiez, keď riesime postupnu korekciu cieľov, čo je delikatna vec, ale je to vec, ktora nachadza odozvu, tak zacat palit slepymi na krdeľ vrabcov urobí svoje.
      Jeden a potom druhý ad hominem som ešte nechal. Ten posledný ale už nemam preco nechat v diskusii…

      V pohode o cieľoch urob článok, bude to len dobre, pp vcwrajsej diskusii ja sa budem koncentrovat na to, kompetentnych dostať do toho, aby definovali obraz za slovom generalny strajk a začali to uzvučovať a edukovat ľudí.

      Liked by 1 person

  20. Spätné upozornenie: ad. Generálny štrajk | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár