Aby to neskončilo zas slzami

A toto nám reálne hrozí, keď Slováci vyjdú do ulíc ako rozzúrený dav. Ide totiž o to, že na chrbte Slovákov môžete štiepiť hoci aj drevo a občasné zaťatie do živého oplatia nadávkami a hlasovaním. Lenže liberál-fašistická čvarga pri kormidle spolu s „podarenou“ aktivistkou v prezidentskom paláci robí všetko pre to, aby tu bol majdan, ale to, čo príde v žiadnom prípade nebude folklór, ako to bolo na Ukrajine, ale skôr lov na predstaviteľov liberál-fašistickej čvargy.

Prečo?

Prvá vec je, že strašný je hnev Slovákov a je to historickými faktami podporená vec, lebo proti nadvláde Habsburgov bolo dosť krvavých a krvavo potlačených povstaní s tým, že posledné povstanie vypuklo pred 170 190 rokmi oficiálne kvôli cholere a neoficiálne proti šľachte, ktorej vyčíňanie presiahlo únosnú mieru. Preto hovorím, že umlátenie na smrť či obesenie toho-ktorého papaláša alebo aktivistu z 3. sektora či médií lynčujúcim davom bude ešte tá najmenej znepokojivá udalosť, lebo veľmi ľahko môžu skončiť zaživa vykostení, vykuchaní, upálení, alebo inak extrémne kruto zabití.

Druhá vec je, že liberál-fašistická čvarga s „podarenou“ aktivistkou v prezidentskom paláci (prečo sa mi to asociuje s kozou, ktorá bola u Kisku na audiencií?) je aj nepohodlným svedkom t.j. ich likvidácia je žiadúca tak zo strany anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, ktorý chce zapáliť prinajmenšom Slovensko, ako aj zo strany globálneho zákulisia (GP), ktorý tu chce mať proti-ruský projekt a ostrov kľudu a táto „podarená“ čvarga im ťahá časť horúcich gaštanov (chcú rozbiť náš štát, ale nestoja o horiace Slovensko). Dodávam, že pánko nielen nemá záujem ich zachrániť, lebo okrem vyššie popísaného ani nesplnili kontrakt (vysvetlené tu), ale pánko im nebude môcť ani poskytnúť bezpečnú únikovú cestu nieto útočisko.

Prečo nechcem lynč aj napriek tomu, že niektorí by si zaslúžili takúto spravodlivosť?

Okrem humanitných dôvodov a toho, že sú to zároveň svedkovia a tým pádom ich „spev“ umožní pochytať ozaj veľkých gaunerov, ale aj uzavrieť veci ozaj čisto už len tým, že sa vyvodí zodpovednosť a vyšetrí sa do detailov to, že čo a ako sa stalo v historickom kontexte. Dôvod prečo to tvrdím, že už nesmieme zopakovať to, čo sa stalo nielen na Slovensku, ale aj na celom svete je, že ak to neurobíme teraz, tak zas budeme (možno o dve-tri storočia) riešiť znovu to, čo riešime teraz „kvadratúru kruhu“ t.j. neriešiteľnú úlohu ako poľudštiť ne- až protiľudský systém postupnými zmenami v podmienkach, kde samozvaná elita (de facto vykŕmení namyslení darmožráči) urobila postupnú a evolučnú zmenu prakticky nemožnou. Inými slovami musíme rozkryť nielen to, že sú tu osoby za závesom, ktorí operujú nejakú mašinériu, ale aj to, že kto a s akým cieľom postavil tú mašinériu, a to hovorím preto, lebo väčšina pod tlakom okolností už začína šípiť, že je tu protiľudský systém.

Čo to znamená v praxi?

V žiadnom prípade neísť do násilnej konfrontácie s policajtmi na demonštráciách, lebo čvarga v to dúfa, aby mohla utiahnuť skrutky naozaj silno a rýchlo.

Priama konfrontácia so systémom je zatiaľ kontraproduktívna, lebo sú príliš silní resp. cítia sa byť silnými, a preto je teraz vhodnejší pasívny odpor vo forme generálneho štrajku, obchádzanie nariadení a „švejkovanie“ vo všeobecnosti. Inými slovami oslabovať systém tak, ako sa dá, až do kritického bodu. A po dosiahnutí kritického bodu zaútočiť na ten najslabší bod resp. najslabšie body systému. Inými slovami byť aktívny bez toho, aby človek konal.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

46 thoughts on “Aby to neskončilo zas slzami

    • Veľmi dobré doplnenie Joxovej výzvy. Pretože strašne veľa ľudí si predstavuje pod pojmom generálny štrajk, hodinové poskakovanie námestí a potom sa všetko zmení. Lepšie povedané NIEKTO to zmení.
      Naopak, musí to byť priamy tlak, každého jedného z nás, na celý systém, ale nie na obyčajných ľudí navzájom. Ako sa nás tu snažia, vcelku úspešne, rozoštvávať navzájom. Každý z nás môže informačne, v rámci možností, vplývať na svojich blízkych. Ďalšia vec je hromada neprebudených. Stále na vlne lebofico. Preto SMER treba využiť ako spoluorganizátora, rozhodne nie, ako hlavného vodcu. No a najdôležitejšie je, pri každej príležitosti pripomínať, že nestojíme o provokatérov typu Kotleba.

      Liked by 7 people

  1. Za pracujúcu triedu potvrdzujem, od dnes nenormálne zhustla atmosféra, za mnou ako starým konšpirátorov všetci chodia že čo teraz? Presne oraklove slová ako by mi čítal s hlavy , pasívny odpor nenosit nahubky nepocuvať prikazi. Ale ide to ťažko ľudia sú vytočený do biela. Očkovany neočkovaný všetci. Hrám len o čas musí to vychladnúť. Bohužiaľ nemám inú možnosť len povedať sleduj Fica čakaj. To sa veľa ľuďom nepáči.

    Liked by 5 people

  2. Poďme rátať, koľko hrachu sa už poodrážalo od tej steny: 1. Mečiar na SV po zmarení referenda, 2. Fico viackrát o hrozbe sociálneho výbuchu, 3. Fico komentujúc posledný 17. November, v tom zmysle, že smerácka akcia ukľudňovala dav a že musel veľmi vážiť slová, lebo vraj stačilo pár slov, aby sa začali diať veci, 4. ich vlastní koaliční partneri (“zaočkovaný” “fajzrom-zekenou”), ktorí sa chcú radšej vidieť na lavici svedkov než medzi obžalovanými, 5. obrovské protesty vo Viedni, v Holandsku… kde to už speje k nekontrolovateľnému násiliu, atď. Aká je ich bezprostredná odozva na tieto vážne varovania? “Uvažujeme o povinnom očkovaní, právne by to malo byť v poriadku”. Čiže áno, na ich pud sebazáchovy sa nemožno spoliehať a je to celé v rukách ľudí.

    Liked by 8 people

  3. Inak toto je geniálna mislienka , všetku zlosť treba presmerovať na politikou.Nieje toľko policajtku aby ochránili ich, ich blízkych a tých na ktorých im záleží. Díky hneď mám krajší deň 😀

    Páči sa mi

  4. Velmi dakujem za kazdy clanok tohto blogu a vzdy sa nan tesim. Rozumiem postoju autora clanku aj vsetkych diskutujucich – naozaj vo vsetkom som s vami suhlasil do chvile, kym v Rakusku nevyhlasili povinne ockovanie pre vsetkych dospelych od 1.febr. 2022. Mam par otazok, na ktore mi pravdepodobne odpoviete v klasickom “Gandhi” duchu. 1-Uvedomujete si, ze ak sa bude povinne ockovat v Rakusku, bude len otazkou casu kedy to vyhlasia v dalsich krajinach? 2-prosim vysvetlite mi ako asi chcete “nechat vychladnut” narod v situacii ked kazdy den nasi proamericki analny akrobati “srobuju” pomalicky vzdy o jeden zavit (Overtonove okno). 3-prosim o informovanie k akej zmene a kedy dojde, ked podla vas uz bude zmena aktualnej situacie mozna? (Samozrejme mierumilovnym sposobom). Nic tomu totiz nenaznacuje-vojna medzi Ruskom a “zvyskom sveta” pokracuje (ano Ukrajina so zvyskom na tom usilovne pracuje), Gates nas milostivo uz informuje, ze pride este vrazednejsia epidemia (k vsetkym informaciam sveta sa snazim pristupovat kriticky, ale Gates nam uz ukazal, ze mu to s predpovedami vychadza-hlavne ked vsetko uz vopred pripravil). Obavam sa, ze sa raz rano prebudim (samozrejme uz ako nezamestnany, kedze ockovanie odmietam), po tom co presli 3 mesiace od mojej vypovede v praci (mame jedlo v zasobe zhruba na 3 mesiace) a niekto mi pride zabavit dom, lebo som nezaplatil pokutu za to ze som sa ja a moja rodina nenechali ockovat.
    Moj osobny nazor je, ze sme sa snazili hrat hru podla ich pravidiel a nic sa neudialo (par ludi naviac sa prebudilo).
    Suhlasim neutocme na policajtov, ale podla mna krv bude musiet byt preliata… Tymto nevyzyvam nikoho na nasilie, tymto len hovorim, ze svoju rodinu ochranim akymkolvek sposobom.

    Liked by 1 person

    • Pochopim ak moj prispevok nazverejnite a vobec Vam to nebudem mat za zle. Nechcem byt tym, co spusti lavinu… Jedine, co chcem povedat, ze sme zatlaceni do kuta a pozerat sa na to ako nas kazdym dnom likviduju je strasne…
      Ameriku nenechaju zbankrotovat a tak odtial stale budu “dotovat” politikov a aj media – nastroje ns znicenie narodov…

      Páči sa mi

      • Ano viem… Zijem sice v “realnom svete”, ale snazim sa zit duchovne (tym nemyslim, ze navstevujem kostol a udieram celom o zem pri pomysleni na papeza). A z duchovneho hladiska je to, co som v predchadzajucom prispevku napisal nezmysel a duchovna samovrazda….
        Ale poradte mi ako ochranime svoje rodiny? Urcite nie tym, co som napisal… Krvou zasejem len dalsie krviprelievanie v buducnosti… Ale co ine nam zostane? Nechat sa oficialne zmrzacit vakcinami? Venujem sa dlho aj naturalnej medicine. Ludia netusia, ako ich zivoty skratili aj obycajne “bezne – povinne ockovania” a ich adjuvans…
        Tato vlada, je rakovinou tohto statu (aj ked si myslim, ze sme si ju niecim zasluzili), ale bude vyhra Fico? Jednooky medzi slepymi? Mozno on bol v pohode, ale ludia okolo neho maju skutocne za usami.
        Musime sa opat stat ludmi, ale ako to preklopit, ked doteraz nic nezabralo? A to je k dispozicii naozaj neskutocne mnozstvo informacii o tom v akom Matrixe to zijeme…
        A suhlasim aj s tvrdenim, ze ak sa preleje krv pridu este tvrdsie opatrenia… Preto si myslim, ze povstanie musi byt devastacne pre zodpovednych ludi. Nenicit majetok – ved to vsetko niekomu patri, ale povstat proti konkretnym osobam.

        Páči sa mi

        • Odporúčam si vypočuť dnešnú IV, bol tam Doc. Drgonec a vyjadroval sa aj k tomuto. Mimo iného aktuálne prebieha pri Europskom sude za ľudské práva spor, kde francúzsky hasič odmietol očkovanie, začo bol vyhodený z práce. Viac info tu: https://www.bystricoviny.sk/titulka/marica-pirosikova-staznost-francuzskeho-hasica-eslp-uz-oznamil-francuzskej-vlade/

          ROzhodnuitie v tejto veci bude kľúčové pre členské štáty. Ak sa tu rozhodne o povinnom očkovaní, občania SR sa môžu priamo obrátiť na súd.

          Pokiaľ ide o to Rakúsko, by som bola opatrná. To že to ohlásili je jedna vec. Čo tým sledujú? Aby ľudia spanikárili. Nič iné? Našla som dnes taký post na telegrame, ale bol vo forme screenshotu, že asi povinné očkovanie experimentálnou látkou nariadiť, ak majú byť klinické skúšky uzavreté až v roku 2023 by bol priamy odpis autorov tohto nariadenia. Premýšlajte s chladnou hlavou a nepodliehajte panike.

          Liked by 5 people

          • Ospravedln ma prosim – vsetko co pises je v absolutnom poriadku. Mozno by bolo dobre pripomenut, ze Fico podal podnet myslim v marci (kludne ma oprav-neviem to presne) na Ustavny sud, ktory sa dodnes neunuval vyjadrit. Pan Weiss (ktoreho si velmi vazim a je jednym z mala ludi, vdaka ktorym mam este mikro iskru nadeje) podal spolocne s mnohymi dalsimi zalobu na europsky sud (tiez celkom davno) a vysledok? Zatial sa caka…
            chcem tym len povedat, ze takto sa raz kludne dockame povinnej ihly… Prepacte ale bude mi to uplne jedno ak o 10 rokov rozhodne nejaky obdobny Norimbersky tribunal, ze to bolo protizakonne, proti ludskosti atd…
            Aj ja som za slusne jednanie a riesenie, ale som snad jediny, kto vidi ze mierumilovny protest 40000 ludi v Rakusku (10 zatknutych) pripomina romanticku jesennu prechadzku a cestou si dame este kavu? Myslite, ze toto pohne Matovicom, Mikulcom alebo Nagyom? Ved v tom dave ani nevidite nahnevanu tvar (ak nepocitam provokaterov).

            Páči sa mi

            • Peťo Weis podal oznámenie o podozrení zo spáchania zločinu na ICC do Haagu, nie na ESĽP. V Haagu však v budove súdu nie je momentálne ani vrátnik, z dôvodu “uzamknutia štátu” boli všetci sudcovia poslaní domov do svojich materských štátov. Robia sa určité kroky cez pobočku v New Yorku, zatiaľ bližšie správy nemám.

              Páči sa mi

        • Tirpitz, kľud a rozvahu! Položil si otázky a sám si ich zodpovedal.
          Povinné očkovanie je červená línia pre minimálne 50% obyvateľstva, takže v momente, ako ho uzákonia, berie 50% ľudí zbraň do rúk, a ak sa to dobre ozvučí, tak sa k nim pridá minimálne 50% zaočkovaných, ktorým už teraz došlo, ako ich medovým motúzom “očkovanie je sloboda” podviedli.
          Takže kľud, nebudeš sám, ktorý bude zubami-nechtami do poslednej kvapky krvi brániť právo na život seba a svojej rodiny.
          Dovtedy pasívny odpor, lebo preliata krv volá po krvi…

          Liked by 8 people

    • S tím povinným očkovaním v rakusku nevieme presne ako tam prebieha celý schvalovací proces: vláda, parlament, prezident, možno ústavný súd…, netreba hneď robiť paniku.
      U nas sa nezakone vyžadovali opatrenia na zaklade vyhlašky /mikasovej/ uradu verej. zdravotnictva. A čo myslíte ako to prezentovali zapradané média v zahraniči…, veď aj naši zapredanci v mediach to prezentovali ako zákonné… Prečo až teraz u nás schvalili ten diskriminačný zakon o možnosti kontrolovania očko. veď teraz to len potvrdili že to bolo nezakonné.

      Liked by 2 people

  5. riešenia už začínajú nadobúdať svoj obraz, teraz uvidíme aký sme silný, už aj na tomto bloku zaznejú radikálne riešenia ale zaznejú, riešenie dokáže priniesť aj malá skupina a exemplárne potrestať páchateľov, keď nemôže sa stať človek človekom nemôže rozmýšľať duchovne, vy čo viete a vidíte, dosť
    to komplikujete

    Páči sa mi

  6. Práve čítam “konspiracie” a zaujala ma jedna veta (neoverené, berte len informačne a s rezervou) :

    “Európa padla. Rakúsko bolo stratené a zvyšok sa do konca roka zrúti,“ hovorí MI6

    Páči sa mi

    • Také jsem to četla od B. Fulforda, ale přiznám se, že vůbec nerozumím, jak to myslí. Je to pro nás dobrá zpráva nebo ne? Můžete mi to, prosím, vysvětlit? Děkuji.

      Páči sa mi

      • Veci a udalosti sa hýbu. Ja dúfam, že len k lepšiemu. Budúcnosť je predpovedana ako vynikajúca. Už aby sme začali budovať a tvoriť novú vlast.

        Čo však dovtedy bude, je otázne. Termínov a udalosti bola celá kopa. Je lepšie na sebe pracovať a byť nachystaný, keď príde vytúžený začiatok. Ľudia sa musia uvedomiť a pripojiť. Aspoň ti, ktorí to prežijú. A to tiež chce čas.

        Nakoniec bude dobre.

        Páči sa mi

  7. Doplním len to, že možno šíriť informácie. Napríklad oboznámiť vedenie podniku, kam mi odopreli vstup o tom, že aj nacisti sa bránili vetou: robil som len to, čo mi nariadili. Dnes si to už niekoľkí vypočuli. A budú to počúvať ešte dlho a často.

    Liked by 4 people

    • Už som to písal v jednom komentári – Teraz prebieha v podnikoch súboj očkovaných s neočkovanými, čo totálne zmení informačné pole v podnikoch, nakoľko “očko presvedčení kolegovia a šéfovia” sa budú snažiť “uviesť na správnu cestu” všetkých svojich “zblúdených kolegov”, ale tí boli doteraz zväčša ticho o svojom statuse pod úpornou paľbou “médií”, ale teraz začnú tvrdo argumentovať a “očko presvedčení” sa dozvedia nové skutočnosti. Z toho vznikne úplne nové informačné pole a súčasný zápas sa postupne ustáli, nakoľko “presvedčení” za chvíľu pochopia, že donútiť kolegu, aby si do seba proti svojej vôli niečo dal, je v podstate “znásilnenie”, čo natrvalo naruší vzťahy v podniku, a budú sa postupom času len zhoršovať … Do tohto podnikového informačného chaosu teraz zasiahla aj informácia o možnom povinnom očkovaní, a tých, čo sa boja o zdravie z nežiadúcich účinkov vakcín, to postaví do pozície “boja o prežitie”. Z pohľadu všeobecnej teórie riadenia sa takýto “brutálny nátlak” (na 6. priorite) nemôže skončiť dobre, vzhľadom na informačné pole vytvorené okolo vakcín a podľa mňa je predzvesťou konca. Ponuka na predčasné voľby je podľa mňa “podaná ruka” protistrane na slušné ukončenie procesu tak, aby si každý “zachoval tvár”. Je veľmi nebezpečné, ak politik nie je konceptuálne zdatný a nerozumie možnému dosahu svojich vyjadrení, zvlášť v spoločensky “vyhrotenej” dobe …

      Liked by 1 person

        • Ja chápem, prečo si ho napísal a teším sa, ak by to čím viac ľudí pochopilo, že násilné a nezákonné riešenia v súčasnosti povedú len ku katastrofe. Ak by ľudia vedeli, že “Každý mierou svojho chápania pracuje pre seba a mierou svojho nechápania v prospech toho, kto chápe viac”, by v súčasnosti do extrémov nešli. Škoda, že do nášho vzdelávacieho systému, ktorý je rokmi ničený, nebolo aspoň čiastočne možné zabudovať informácie o všeobecnej teórii riadenia a tvoril sa tak základ pre štrukturovanú “informačnú odolnosť” ľudí. Táto odolnosť, aj keď len čiastočná, je podľa mňa v súčasnosti skôr na “báze intuitívnej” a aj preto si myslím, že ešte je to s nami zatiaľ vcelku dobre 🙂

          Liked by 2 people

      • Z vakcinacie majú niektorí nové náboženstvo. Presviedčať ich nemá zmysel, musia si to zistiť sami. Inak sú utocni. Cest výnimkám, ktorí sa uvedomia.

        Včera mi suseda zahlasila, že ma kovid a lieči sa doma. Bola smutná, lebo kvôli tomu nestihla ísť na tretie kolo očkovania. Nevedel som, čo jej na to povedať. Nadávala na tých, čo nenosia ruska a používala argumenty ako z televízie. Čokoľvek by som povedal by nemalo zmysel. Tam je nádej na evolúciu cez vlastnú škodu a bolesť. Žiaľ. Už nie je čas každého tahat z omylov. To zariadia vyššie sily.

        Liked by 4 people

        • Presne tak. Možno si tým musí prejsť z “vyššej moci”. V súčasnosti je podľa môjho názoru globálnou predikciou likvidovaný nástroj riadenia tvorby informačných polí cez hlavné médiá a prechádzajú procesom diskreditácie, ktorý asi za chvíľu prejde do svojej záverečnej fázy. Potom si všetci s “klapkami na očiach” z hlavných médií prejdú rýchlym “upgrade” a v budúcnosti ich to možno zachráni pred horšími vecami … Ako malé deti musíme niekedy nechať, aby si prešli malými zraneniami, lebo tieto skúsenosti ich možno v budúcnosti zachránia pred fatálnymi …

          Páči sa mi

  8. Kulich, toto presne sme pisali zamestnavatelovi asi 3 tyzdne predtym ako nas vyhodili, teda pardon they put us on unpaid leave of absence. Uz 5 tyzdnov sme doma. pravnici hovoria, ze ak vas zamestnavatel chce vyhodit, tak vas vyhodi a skoda sa vobec zaoberat myslienkou, ze je to nezakonne. Takze sa momentalne snazia vytrieskat aspon odstupne pre tisice kanadanov. Aj ked ma hroza chyta, Alberta ma asi 4 a pol miliona a uz je viac ako 70% zastepenich z celkoveho poctu. No uvidime.

    Páči sa mi

  9. Slzami to skonci tak ci tak. Otazka kto bude plakat a preco……..
    Kto podava ludom smrtonostnu injekciu ?……..vyzrate prasa, nepricetny vychcany milionar, lampasak s machom miesto mozgu, a mohol by som v expresivnych komentaroch pokracovat dalej, alebo ………lekari, zdravotnici, policajti, vsetci zucastneni od ktorych sa ocakava, ze budu mat zdravy usudok na zaklade svojho vzdelania, okrem ineho prisahy a uz nehovorim o ludskom rozume a KTO napochoduje este stale dobrovolne a dozaduje sa aby sa mu zachranili zivot a mohol dalej zrat hranolky, listovat letaky co je kde lacnejsie, cume ta citat si o celebritach a pekne im platit ich uzasny zivotny styl. Detom kupime mobily, tablety a vychovavaju ich v skolach cudzi ludia, v kruzkoch cudzi ludia a maju uzasne detstvo – dokonale. A potom sa cudujeme, ze tu mame bezcitne osoby, ktorim zalezi len na ich chamtivosti a ani vlastne sami nevedia preco….lebo stastni urcite nie su.

    Sucastny stav iba odzrkadluje vacsinovu spolocnost v ktorej sa momentalne nachadzame a Ti hore iba krasne zrkadlia to, co je dole. Keby je spolocnost zlozena z vedomich bytosti tak sa nebudeme stretat s takymi individuami……..Ale sa stretame……a preco ?

    Lebo sa potrebujeme naucit volaco a nakolko sme sa neucili, ked sme sa mali ako prasiatka v zite cca. poslednych 60 rokov a 30 rokov mame fantasticke mnozstvo knih a info v nich, ze sa to ani neda vsetko precitat, tak to pojde teraz troska inym sposobom. Ved to pozname, az ked hrozi, ze prepadne skolak, tak riadne zamaka……..

    A tu bude viac moznosti.

    Niektori uz prepadli a vysvedcenie v podobe umrtneho listu a nejakeho parte si uz nepreberu oni……..

    Dalsi do nepricetna nasrani budu najma zoldnieri, ked nebudu mat svoje mesacne zoldy za ochranu svojich panickov a ani si vlastne nebudu mat co za ne kupit, lebo pekari, masiari, polnohospodari budu tieeez nasrani, plus zatial prezivsie obete genocidy budu tiez nasrane a zacnu vybavovat veci rucne strucne a nikto ich nebude presviedcat aby to nerobili……….fantazii sa medze nekladu….kto chce kam, pomoze si tam a vdaka tomu budu mat vysvedcenie na zaklade ktoreho pojdu do nejakej skoly na patricnej urovni im predvedenej…………apropo…….aj ja ma len to co som si svojim konanim zasluzil, ci sa mi to paci alebo nie. Za nevedomost a blbost sa plati dalsou existenciou…….cize zivotom.

    A potom je tu dalsia moznost, ze zacnu niektori ludia makat jak o dusu spasenu a budu sa v nastavajucom ostatnom case zamyslat nad nesmrtelnostou chrusta, prestanu chodit do roboty, co im aj tak na chvilu akoze znemoznia, podporovat system a hladat odpovede na otazky VESMIRU, ZIVOTA a Vubec………..pretoze z tohto uzasne prehniteho systemu, z tejto “pozehnanej zumpy” sa da prepadnu do dalsieho vyssieho rocnika len vdaka POZNANIU a pochopeniu a to skutocne oslobodzuje…….

    Cim sa posuvame k bodu, ze Generalny straj treba urobit pokojnou cestou doma vo vlastnej hlave, tym ze mozeme nabuchat akoze myslienkoveho Egregora v inej, vedomej podobe, ale na to samozrejme treba najprv vediet CO a potom to aj hlavne ROBIT a ked sme to nerobili doteraz, ked nam bolo sveta zit, tak nas k tomu Ti herci, co su naokolo nas jednoducho nutia troska inym sposobom…….ich zargonom….v zrychlenom konani………a ze to hraju dobre kurnik……….

    A teraz Vas aj ja mozno naseriem az do biela, ked poviem, ze by sme sa im mali vlastne za to “podakovat”, nakolko nam ukazuju, ze ked budeme ako oni, tak to aj tak bude vsetko naokolo Nas vypadat……….ako to vypada

    Chceme byt ako oni ? Homo Homini Lupus……….ja nebudem s nimi vyt…..vol nebyt…….ako byt otrokom……….

    A pred 2000 rokmi tu uz nieco podobne vyhlasoval Clovek a co si vysluzil, sice to bolo troska inac, ale to teraz neni k teme……….a to bol iny macher, a nebol jediny, tolko uzasnych myslienok. Navodov na zivot je tu tolko, ze az…………skoda ze sa nekamaratil s Chuckom Norisom…………

    Co si vyberieme………..to budeme zit………….Stvoritel nam dal nepreberne mnozstvo moznosti a casu tolko, kolko len budme chciet………………..

    Páči sa mi

      • Ospravedlnujem sa, ak to vyznievalo ako nejaka vyzva k nasiliu, to v ziadnom pripade. Svet nezmenim k lepsiemu a nasilim uz vobec nie………..mozem zmenit len Seba. Poznanim. A poznanie nebudem nikomu ponukat ako jehovista chodiaci po dedine.

        Mozem akurat nieco napisat, a ked to niekoho dostatocne hegne na to aby sa opytal………tak mozem co to posunut a clovek si vyberie, ci ma chut spoznavat takouto cestou, alebo inou cestou……… vysledky a nasledky si zazijeme na vlastnej kozi, sam som celkom zvedavy………….

        Páči sa mi

        • Možno to teraz trošku odľahčím, ale na všetkom zlom, možno nájsť aj niečo pozitívne. Situácia, ktorou si teraz prechádzame, ukazuje podľa mňa aj jednu pozitívnu vec – búranie nastavenej hierarchizácie spoločnosti a “celebrít”. Napr. niekedy v dávnych dobách boli na najvyšších priečkach skupiny, čo žila v spoločenstve, ľudia, ktorí boli pre prežitie skupiny najpotrebnejší a súčasne mal každý svoje miesto, na ktorom bol svojimi danosťami potrebný. Nižšiu priečku mali napr. potulní umelci, ktorí len bavili ľudí, lebo nič iné prínosné nevedeli, ale samozrejme aj to bolo potrebné pre zachovanie tradícií spoločenstva, lebo v ich piesňach, bájkach a hrách, boli podávané z generácie na generáciu isté odkazy. A môžme sa pozrieť, ako je teraz spoločenstvo organizované a kto sú “celebrity” … Tým samozrejme nechcem nikoho urážať, lebo každé miesto a funkcia v spoločnosti je nejakým spôsobom potrebná. A takto by som mohol pokračovať cez jednotlivé stupne spoločnosti. Každá krízová situácia v spoločnosti, akou je aj táto kríza, ukáže v “plnej nahote”, čo je pre spoločenstvo potrebné viac, čo menej a ktoré spoločenské procesy kto a s akou kvalitou riadi. Keď to celé prejde, podľa mňa dôjde k prirodzenej analýze, ako je možné, že mohlo to, alebo ono nastať a ako je možné, že sa na takýto post mohol niekto taký a onaký dostať a ak to spoločnosť vyhodnotí správne, začne postupne naprávať rokmi “mrzačené” procesy, ktoré pôsobili na spoločnosť deštrukčne.

          Liked by 1 person

Pridaj komentár