Európa zahorí, žiaľ nie láskou

Otázka je preto, akým ohňom a ako veľmi „to“ bude horieť. Inými slovami, pokúsim sa predpovedať mieru krvavosti udalostí v prostredí, kde každý má po krk toho covid cirkusu, „vlastnej vlády“ a kde nielen ľudia, ale aj kapitáni priemyslu sa začnú pýtať “načo nám je EU“ a dochádzajú k záveru „do čerta s Bruselom“ kvôli plynovo-energetickej dráme t.j. v podmienkach, kde je priveľa neznámych premenných.

Prečo sa tým zaoberám?

Nuž na Bielorusko-Poľskej hranici sa odohrávala imigrantská dráma a na Rusko-Ukrajinskej hranici sa tiež znovu odohráva dráma. Dôvod je ten, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne chce za každú cenu zapáliť Európu a zatiahnuť do toho aj Rusko, lebo v tom vidia vlastnú záchranu. Dokonca veci zašli tak ďaleko, že NATO blízko hraníc Ruska nacvičovalo nálety na ruské mestá, lenže triezvejšia časť globálneho zákulisia (GP), Aliancia patriotov a Rusi to zatiaľ úspešne blokujú všetky ich pokusy. Tieto výstrelky močiara nútia GP a Alianciu urýchliť niektoré veci, t.j. chystá sa niečo veľké, niečo, čo odstaví močiar od pák americkej armády, a tým pádom aj od NATO a toto všetko na pozadí práve prebiehajúcej bitky o odhalenie volebného podvodu za úporného mlčania korporátnych médií (v štáte Wisconsin boli vznesené prvé trestné obvinenia, v štáte Texas zas prebieha forenzný audit a aj v štáte Kalifornia sa niečo deje) a v predvečer masívneho procesu s pasákom Ghisaline Maxwell. Inými slovami USA, prakticky celá severná Amerika a zvyštok sveta sa práve chystá ponoriť do politického chaosu s tým, že nám klope na dvere aj chaos vo finančnom systéme (EverGrande, de-dolarizácia atď). Lenže konflikt NATO a Ruska nie je jediný spôsob ako zapáliť Európu.

Narážam na migrantov, že?

Žiaľ áno, a tu sa pokúsia o americký scenár s BLM a Antifa. Vysvetlím: úderka BLM a Antifa sú kariérni zločinci, násilníci, psychicky narušení jedinci a pedofili, ktorých najíma Soros a spol. na to, aby robili nepokoje a zabíjali nevinných (napr. zámerne naraziť do Vianočného pochodu, alebo podpáliť obchody etnických minorít ako sú Latino, Indovia alebo Černosi) a keď veci sú hotové, tak ich jednoducho odpracú. Chcem tým povedať, že mimovládky/agenti tajných služieb najmú niekoľko skupín na to, aby v európskych mestách vyčíňali (pochybujem, že už dokážu spustiť projekt európsky chalifát) a to vyprovokuje miestnych k činom, lebo nielenže im dôjde, že ich zámerne ožobračovali tým, že v Európe prebiehala de-industrializácia pod rúškom hesla „treba zabrániť globálnemu otepľovaniu“, ale aj to, že sem bola dovezená nepriateľská sila pod rúškom „humanizmu“ tretieho sektoru. Takže vypuknú etnické nepokoje medzi miestnymi imigrantami a vládou, pričom v pozadí prebiehajú veci ako plynovo-energetickej kríza, výpadky v zásobovaní, tuhá zima a globálny politicko-finančný chaos. Nuž a teraz je otázka, či sa budú koncentrovať nepokoje na nejaké epicentrá, alebo sa to spojí do jednej veľkej fronty a čo bude vyháňať imigrantov viac, boje alebo zima.

A čo Slovensko?

Významná udalosť v USA, ktorá odstaví močiar od pák vyvolá zdesenie tak v Bruseli, ako aj u nás po úvodnom šoku. Liberál-fašistická čvarga vo svojej panike prakticky okamžite sa začne navzájom potápať a bojovať medzi sebou o prežitie, a to tak, že vynesú špinu na svojich konkurentov a niektorí sa pokúsia ujsť, ale zistia, že nebude kam. To ale znamená, že nás čaká veľa práce pri obnove ekonomiky Slovenska, Slovenska ako takého, Česko-Slovenska a Veľkej Moravy.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Počúvam správy, že v Austrálií domorodcov obklopili vládne jednotky a násilne ich očkujú (vraj je to show, ale nemám to overené) t.j. šíria sa správy o genocíde a to skončí krikom a slzami predstaviteľov vládneho režimu.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

40 thoughts on “Európa zahorí, žiaľ nie láskou

  1. Myslím, že bežný človek v má tomto čase v kútiku mysle už len Vianoce. Je zo všetkého tak unavený, že nič iné už ani nechce riešiť, len “to dovtedy nejako vydržať”, neriešiť lockdowny, infláciu, fašizáciu a iné veci, “potom už nejako bude…”. Aspoň taký je môj dojem z toho, čo pozorujem. Je takého psychické nastavenie más priaznivé alebo nie? Resp. čomu priaznivé?

    Liked by 2 people

      • Áno,problém aj riešenie v jednom súvetí, Ori.Presne takto sa cítim,trocha strach,trocha sa ale aj teším. Každý odvážny človek je mi blízky,úplne jedno,odkiaľ je,či z Austrálie,alebo z Trnavy.

        Liked by 1 person

      • V súčasnosti je totálne presiahnutá “miera” v tlaku na ľudí a preto je jasné, že v krátkom čase k niečomu dôjde. Lebo tak, ako sú teraz pošliapavané ľudské práva a je jedno v “záujme čoho”, v takom rozsahu to takto koordinovane na väčšine sveta asi ešte nebolo a je to viditeľné pre väčšinu ľudí, ktorá prichádza na to, že “zrejme je to riadený proces z jedného centra”. Cieľ, o čo istým elitám ide, bol málokedy až tak zrejmý väčšine ľudí, ako teraz a ich nástroje riadenia “frontoví vojaci” – médiá hlavného prúdu, mimovládky, “správni politici”, “nezávislí” analytici, “správni odborníci”, … sú príliš “prehľadní”. A oni vo svojej “pýche a vlastnej dôležitosti” ďalej idú “po svojom” a málokto z nich pochopil, že sa totálne zmenilo informačné pole vnímané verejnosťou a každá ich ďalšia iniciatíva v záujme “ich veci” môže vyjsť len kontraproduktívne. Niekedy sa dobre zabávam na redaktoroch našich hlavných médií, ktorí na tlačovkách sa “odhaľujú” stále viac a už aj pre ľudí, ktorí ich doteraz brali ako relevantných profesionálov, začínajú pôsobiť mierne povedané komicky.

        Liked by 4 people

    • Presne tak!Ako pise ori..
      Citime, ze guma je nasponovana na maximum…a cakame..
      Tych lenivych zaujima nejaky vymysleny sviatok, ti s informaciami kupuju municiu…
      Pomer skupin snad poznas…
      No ked guma praskne, cisla sa radikalne zmenia…
      Ale neskoro.

      Páči sa mi

  2. Vážení priatelia, očkovaní aj neočkovaní. Nakoľko konzílium odborníkov pozabudlo na dôležitú skutočnosť v boji s pandémiou a to je množstvo použitých rúšok a respirátorov kontaminovaných nebezpečným smrteľným vírusom, ktoré sa povaľujú v našich mestách a obciach, musíme konať my zodpovední občania.
    Ak takýto biologický odpad nájdete v žiadnom prípade sa ho nedotýkajte. Ďalej je potrebné privolať policajnú hliadku na čísle 158 a oznámiť im nález nebezpečného biologického odpadu. Hliadka miesto nálezu zabezpečí a privolá hygienikov, ktorí nález odborne odstránia a kontaminované okolie dekontaminujú. Aj týmto môžeme dopomôcť k víťazstvu nad nebezpečným vírusom (svojim spôsobom)

    Liked by 5 people

    • Pozrela som si to celé a priznávam,že chvíľami sa mi to zdalo dokonca krásne. Sisi a vláda týmto zrejme sledujú naštartovanie upadajúceho záujmu o Egypt ako významnej turistickej destinácie a zároveň podporu patriotizmu a hrdosti na vlastné dejiny . Nie som nejaký znalec egyptskej mytológie, je dosť krkolomná pre nás,ale nie nepochopiteľná. Najväčším zlom je had Apop, nepriateľ Slnka Re ,opak bohyne pravdy a poriadku Maat. Nenašla som jedinú zmienku po detských obetiach.
      Z čoho by som mala naozaj strach,ak by sa podobný rituál konal pre Baala. Po našom Belzebuba,Pána múch,toto monśtrum chcelo a chce deti,deti,deti.
      Preto elity a pedofília .Preto sa to musí konečne svet dozvedieť.

      Liked by 5 people

  3. Taká paralela: Nemci si za Hitlera, vďaka bankám a korporáciám zbudovali najväčšiu diaľničnú sieť v Európe a možno aj na svete. Táto diaľničná sieť je toho času a minimálne 5 rokov rozširovaná, mosty a nadjazdy sú spevňované pre vojenskú techniku. Tak ako za Hitlera, dnes dochádza k segregácii, fasizmus je úplne bežný. Dnes v reštaurácii v Nemecku ma ešte obslúžili ale už som si nesadla, fašistka mi ukázala dvere…takže príprava na vojnu je stále v plnom prúde, ľudia sú úplne očarení a vôbec si už nepamätajú židovskú hviezdu na kabátoch našich spoluobčanov. Boli to susedia, priatelia, spolupracovníci.
    Dnešná príprava vojny, segregácia aj ľudia čo to cele organizujú a platia, su ti istí ako za 1. a 2. svetovej vojny. Mňa hnevá, že ani si nedajú námahu aby vymysleli niečo nové. Stále počítajú s našou pasivitou a poddajnosťou.
    ALE CHCEM PRIPOMENÚŤ, ŻE PREHRALI!
    TI KTORÍ VYHRALI SA DOŽILI SPRAVODLIVOSTI A TI KTORÍ SA NA FAŠIZME PODIEĽALI, ZAŽÍVAJÚ NIKDY NEKONČIACU HAMBU.
    JE NA NÁS, ABY KEĎ OPÄŤ VYHRÁME, SA FAŠIZMUS NIKDY NEVRÁTIL.

    Liked by 4 people

  4. Pravda o Americkej (španielskej) chrípke
    Pouze očkovaní zemřeli

    Pro ty, kterým verze původu „Španělky“ Kevina Barryho nepřipadala fantastická, nabízím doplňující zdroj na stejné téma: „The 1918 “Spanish flu”: Only the vaccinated died“ („Španělská chřipka roku 1918: pouze očkovaní zemřeli“). To je název blogu, který vede Dr. Sal Martingano, známá veřejná osobnost ve Spojených státech, pedagog, aktivní bojovník za obnovu pošlapané americké ústavy, autor uznávané v Americe knihy „The declaration of dependence“ („Deklarace závislosti“). Její podtitul zní „A Betrayal of the American Dream – Book one: Media and the Government“ („Zrada amerického snu – Kniha první: Média a vláda“). Autor pravděpodobně plánuje ve své práci pokračovat.

    Click to access Spanielska%20chripka%20-%20co%20to%20bolo.pdf

    Kľúčové slová: Eleanor McBean, Kevin Barry

    Liked by 3 people

Pridaj komentár