Násilné očkovanie detí? Konšpiračná teória?! Posúďte si to sami

Parlament schválil dve novely školského zákona, jeden sa týka vzdelávania ako takého (odkaz na stránky parlamentu) a druhý sa týka poskytnutie zdravotnej v školských zariadeniach (odkaz na stránky parlamentu). A chcem upriamiť pozornosť na paragraf 152a ods.2 tej druhej novely (zvýraznenie moje):

Zdravotnícky pracovník podľa odseku 1 poskytuje zdravotnú starostlivosť dieťaťu alebo žiakovi v škole alebo v školskom zariadení s informovaným súhlasom zákonného zástupcu dieťaťa alebo žiaka alebo zástupcu zariadenia.

To znamená, že ak riaditeľ zahlási, že sa bude očkovať, lebo z ministerstva prišlo také “odporúčanie”, tak deti sa budú očkovať aj proti ch vôle a vy sa o tom dozviete krížkom po funuse ak vôbec. A preto už chápem prečo Blaha z ničoho-nič burcoval na svojom FB proti násilnému očkovaniu detí.

Po tomto liberál-fašistická čvarga môže byť rada, že po násilnom očkovaní ich lynčujúci dav povesí len na kandeláber a neroztrhá ich za živa na márne kúsky. A policajti a ani vojaci ich nezachránia, lebo aj oni majú rodiny.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Viem ne sú sestry a ani lekári, ale môžu zazmluvniť mobilné očkovacie týmy cez Pentu.

PS2: Kvôli núdzovému stavu a zakázaniu mobilov nemôžete prísť ani pre svoje deti aby ste ich zachránili.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

37 thoughts on “Násilné očkovanie detí? Konšpiračná teória?! Posúďte si to sami

  1. Žiaľ, veľa ľudí stále neverí na škodlivosť injekcií, dokonca mnohí lekári len kývnu plecom, aj keď vidia pruké nárasty ochorení (informácie z rôznych sociálnych sietí). Asi však nastáva čas, že to chcú prekryť operáciou Omicron = Moronic (idiotský).

    Liked by 3 people

  2. Nie som právnik, ale zdravotník môže urobiť úkon len so súhlasom rodiča , žiaka ( dali tam hranicu 15 rokov myslím) alebo zástupcu zariadenia – detský domov,či iné sociálne zariadenie, kde deti nemajú iného zákonného zástupcu. Ale aj tak si treba dať pozor a pripraviť sa právnymi krokmi vopred, že si zákonný zástupca nepraje , aby na jeho dieťati niekto v škole robil akékoľvek zdravotné úkony , očkovanie atď.

    Liked by 2 people

  3. to či robiť alebo nerobiť protest alebo štrajk nie je otázkou dňa. Otázkou dňa je kedy a ako to urobiť aby to spoločnosti ako celku prospelo a upustil sa tak nahromadený tlak, ktorý už nebezpečne stúpa. To, že bude lockodwn spoločnosť očakávala a nebolo to pre ňu prekvapením. Prekvapením však pre ňu boli stanovené podmienky. Už to bol ťažký úder pre množstvo ľudí a dorazil to matelko svojou “reformou” s poznaním, že vláda ich hodila cez palubu.
    V spoločnosti však narastá aj ďalší problém. A to je poznanie očkovaných, že naleteli vláde a “odborníkom”. Už to poznanie a pochopenie, že sú na rovnakej úrovni ako neočkovaní je pre šokom a nepríjemným prekvapením. Čo je však dôležitejšie je to, že sa začínajú prejavovať účinky vakcín a oni cítia, že sa niečo s nimi deje. Skrz to sa dostávajú k informáciám, ktoré predtým účelovo prehliadali, ale teraz už im dávajú zmysel. Niektorí sa stiahnu, iní sa správajú agresívne a vinu za to hádžu na neočkovaných. Vidím to aj v práci kde sa mení celková nálada v kolektíve. a dnešné testovanie určite tomu nepomôže.
    Je dôležité, ba priam nutné aby sa opozícia konečne spojila a prebrala nad procesmi riadenie. Súčasná moc má z toho najväčší strach a preto robí všetko preto aby k tomu nedošlo. Opozícia vláde a novinárom musí dať jasne najavo kde sedia fašisti. Opozícia je v situácii, v ktorej by sa nemala báť reakcií médií, ale reakcii národa ak ho zradí.

    Liked by 6 people

  4. Podľa môjho názoru to nie je konšpiračná teória. Odskúšané to už je predsa v Austrálií.
    https://otevrisvoumysl.cz/australie-2-mrtve-deti-pote-co-24-tisic-deti-nahnali-na-stadion-kde-je-naockovali-bez-pritomnosti-rodicu/
    Mimochodom v Austrálií už pár rokov dozadu “perzekvujú” rodičov, ktorí odmietli dať svoje deti zaočkovať:
    https://dennikn.sk/99056/australia-nevyplati-davky-rodicom-ktori-nenechaju-ockovat-deti/

    Budúci rok môžme očakávať obrovský tlak na hromadné očkovanie poslednej, najmladšej generácie. Najskôr dobrovoľne a ak bude nedostatok ochoty, tak to ku koncu očkovacieho naratívu príde aj na hromadne na školách. Keďže jedným zo zámerov plandémie je depopulácia – tá prebieha skrz očkovanie jednak formou akútnych zlyhaní orgánov, rozmachu rakoviny, neskôr prídu priónové ochorenia a kto vie čo ešte, nepochybne k tomu prispeje obrovský nárast neplodnosti práve u dospievajúcej mládeže.

    Myslím si však, že ako sa vraví “človek mieni, pán Boh mení”, hromadné očkovanie detí/mládeže im už nevyjde. Mám pocit, že sa im to nejak rýchlo začína rúcať. Ba dokonca si myslím, že Slovensko bude jednou z prvých krajín, v ktorej, ak Generálny prokurátor/Ústavný súd/Haagsky tribunál včas nezasiahne, ľud vezme spravodlivosť do vlastných rúk.

    Liked by 7 people

  5. Týmto by som chcel poprosiť všetkých Ľudí, ktorí toto čítajú, aby tieto informácie ďalej šírili. Prezradený plán sa stáva nerealizovateľným a to či budete alebo nebudete považovaní za konšpirátorov je myslím si nepodstatné, pri ochrane najmenších.

    Liked by 6 people

  6. Spätné upozornenie: Pre bohaté a suverénne Slovensko | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  7. Ak zazmluvnia (citujem PS: Viem ne sú sestry a ani lekári, ale môžu zazmluvniť mobilné očkovacie týmy cez Pentu.), potom chýba právny predpis takéhoto konania.

    Citoval si síce odstavec 2, ale odstavec pred ním hovorí nasledovné:

    “Škola a školské zariadenie môže vytvárať podmienky na poskytovanie zdravotnej starostlivosti zamestnávaním zdravotníckeho pracovníka spĺňajúceho podmienky na výkon zdravotníckeho povolania lekár, sestra, pôrodná asistentka alebo zdravotnícky záchranár podľa osobitného predpisu 91a) v pracovnoprávnom vzťahu alebo v obdobnom pracovnom vzťahu”

    Takže školám dali právo zamestnať zdravotníkov a až tí môžu vykonávať činnosti so súhlasom zástupcu zariadenia (čiže riaditeľa školy).

    Viem, zákony sú gumené, ale toto je napríklad vhodné pre argumentáciu, aby by si niekoho zazmluvnili. Nesmú, v zákone im nik takúto právomoc nedal. Ani táto novela.

    Liked by 4 people

    • V dnešnom kovidovom systéme sú úpravy riešené cez vyhlášky.
      Tiež by ma ani vo sne nenapadlo, že by ma štát bude nútiť nosiť respirátor vonku na verejnom priestranstve či, v železiarstve a drogérii.
      Im stačí, aby v zákone mali nejakú vetu o zdravotnej starostlivosti v školách ako adaptér pre svoje ciele ohľadne očkovania. Školy dostanú právomoc od hlavného hygienika a vybavené.

      Páči sa mi

  8. Zdravím všetkých. Táto správa ma tak vyhecovala a naštvala, že som prelustroval celú stránku NRSR v súvislosti s uvádzanou novelizáciu. Podľa mojich zistení sa druhý odkaz javí ako návrhom zmeny zákona, ktorú predložili poslankyne Žitňanská, Šebová, Šofranko, Cigániková. Takýchto návrhov na úpravu školského zákona od iných poslancov je viac. Tento návrh paragrafu 152a sa podľa môjho pátrania našťastie do schváleného znenia nedostal, lebo stopku resp. negatívne stanovisko mu dalo MF SR (viď Číslo parlamentnej tlače ČPT 658) a vo fińalnom schválenom znení som ho nenašiel ( finálne znenie ČPT 640). Paragraf 152a tam úple chýba. Ak sa mýlim, prosím opravte ma, a pošlite, kde ho vo finálne schválenom znení nájdete. Každopádne ďakujem Oracle911 za sledovanie a upozornovanie na takto závažné aktivity. Mrzí ma, že neviem dať priame linky, ale píšem to z mobilu.

    Páči sa mi

  9. Ospravedlňujem sa za nepresné informácie. Stav toho návrhu je:

    Stav legislatívneho procesu: II. čítanie (NZ postúpil do II. čítania)

    Tento návrh teda prešiel do 2. čítania. Vyzerá to tak, že sa o tom bude ešte rokovať aj napriek už predtým schválenej novele školského zákona.

    Páči sa mi

Pridaj komentár