Pre bohaté a suverénne Slovensko

Viem, nevyzerá to tak, že sa to v našom živote uskutoční resp. či sa to vôbec uskutoční. A to nielen preto, že vo vládnych postoch vyčíňa liberálno-fašistická čvarga, ktorá aj v lepšom prípade je len neschopná a v horšom prípade vlastizradná, ale aj preto, že korporácie a banky prevažne vysávajú nami vytvorené hodnoty a kapitál von cez vývod dividend, transfer pricing-účtovanie vnútropodnikových/prevodných cien, daňové raje a iné spôsoby daňovej „optimalizácie“. Inými slovami sme otroci vo vlastnej krajine a nikto cudzí nás nezachráni.

Čo sa musí stať aby sa to zmenilo?

Sedmospáči-ovce ako celok musia byť doslova konfrontovaní s pravdou a to musí byť vo forme, ktorá vyvolá silnú emocionálnu odozvu napr. náhle ukončenie Biden show a vyhlásenie Trumpa za právoplatného prezidenta a vrchného veliteľa ozbrojených síl USA. To vyvolá celosvetovo tú emocionálnu odozvu po ktorej sa začnú pýtať „a v čom nás ešte klamali“ a „tí konšpirační teoretici mali v niečom pravdu“, a potom im dôjde, že elity a ich vlastná vláda vedie proti nim vojnu. Dodávam, že nasmerovať sa dá na cestu prebudenia aj okolie človeka len tým, že sa kladú tie správne otázky napr. „vedel si, že novela školského zákona platná od 15. novembra umožňuje vykonať lekársky zákrok v škole aj len so súhlasom žiaka alebo predstaviteľa školy t.j. budú môcť očkovať aj bez súhlasu rodiča?“, a toto občas stačí a občas to len zneistí.

A čo po tom?

Nuž veci sa začnú diať, lebo Slovákom v konečnom dôsledku dôjde, že ich médiá klamali po celý čas a čvarga vo vláde Slovenskej republiky a „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci páchajú vlastizradu prakticky na každom kroku (otázna je rola Matelka, ktorý zas môže pracovať pre Vojenské spravodajstvo Slovenskej republiky – HYPOTETICKÝ scenár, ale nie nemožný). Ďalším krokom bude to, že začneme budovať štát a ekonomiku od základov, lebo štát je v dezolátnom stave a finančný systém spolu s covid naratívom bol zlikvidovaný. A bude to úplne iný systém, lebo budeme musieť prevziať sami za seba zodpovednosť, a tým pádom nadobudneme aj suverenitu. Čo znamená aj to, že budeme chcieť a aj mať priamy dohľad nad štátnou správou a politickými procesmi, budeme chcieť ekonomický systém, v ktorom tretie strany nebudú hrať prakticky žiadnu rolu a médiá buď budú hovoriť celú pravdu, alebo zaniknú.

A prečo nejdeme Ruskou cestou?

Nuž, Rusi mali v 90. rokoch svoj krach, v ktorom nielen museli znova vybudovať svoj štát podľa cudzieho konceptu, ale súčasne mali a majú aj dostatočne zdatné vedenie a zdrojovú stabilitu na to, aby postupnými krokmi nadobudli suverenitu a došli ku kritického bodu, po ktorom finalizácia suvrenizácie je otázka niekoľkých mesiacov (aj oni budú musieť riešiť niektoré otázky). My s tým budeme bojovať dva možno tri roky.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Istý Boris mi poslal článok, podľa ktorého WHO vyhlasuje, že prítomnosť dieťaťa v škole je informovaný súhlas s vakcináciou.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

52 thoughts on “Pre bohaté a suverénne Slovensko

  1. necakal som tolko naivity od autora smerom k moznosti prebudenia slovenskeho naroda.
    slovenske ofce su zdebilizovane do hlbky svoiich kosti, zatial su to poslusni otroci, TV žumpa , školy, mimovladky, politici, vedci, lekari… skratka system ich ma v hrsti.
    jedine ked ofce padnu na same dno, ktore je este poriadne dalekko, budu hladovat, budu musiet zrat travu doslova,nebudu mat cim svietit, pridu o väcsinu svojich blizkych….
    potom mozno niektori z tych co preziju precitnu a otvoria oči dovtedy zaslepene systemom….
    do vtedy isto nie, aj ked urobia z Trumpa velitela, to ofce neprebudi

    Páči sa mi

    • No asi tak, ani nevedia, ze nejaky Trump bol prezident a ked hej, tak tie tri vety, co si o nom zapametali z tv.
      Panuje tu strasna naivita, ze ludia sleduju nejake procesy.
      Pani, co toto pisete, pre pana jana, ved to musite vidiet, ake telce chodia okolo vas po tych uliciach, skuste prehodit slovko dve.
      Pripadne zajst do najblizsej ordinacie, co za doslova debilov tam sedi.
      Ved to nema ziadny zaujem o nic, okrem svojej bubliny skrecka v kolese.

      To, co opisujes ako mozny bod precitnutia predbehne povinna opichanost, kedze podla viacerych info je 75 percent opichanosti povinnost pre tuto cvargu, aby mohli dostat peniaze na svoje ksefty z EU.
      Samozrejme je to jeden z dovodov.
      Teda, upresnim, ani nie tak precitnu, ako povstanu, lebo si nenechaju zabit rodicov, pripadne seba.
      Teda v to dufam.

      Páči sa mi

      • Nesledovať procesy a veci ignorovať je hlúposť, za ktoré teraz tie ovce platia, ale nazvať preto ich hlupákmi je veľká chyba. To je prvá vec.
        Druhá vec je, že ľudí tlačia do celej veci násilím resp. metódou “dobrovoľne nasilu” a to má dosť limitované použitie, a oni ten limit už nejaký čas prekračujú.
        Tretia vec je, že zamieňať pasivitu Slovákom súhlasom je tiež veľká chyba, lebo Slováci kvôli dosť krvavo potlačeným povstaniam cirkus príliš nebudú robiť, ale to len do času.

        Liked by 5 people

        • Na to, aby si vzpomenuli na krvavo potlacene povstania z minulosti by museli mat znanie.A o tom veeeeelmi pochybujem.
          Cize toto mozeme vylucit.
          Pre mna je to stale dilema, co si z tej informacie o nezaockovanosti na SK vybrat.
          1. Bud su vsetci skryto vedomi a pacifisti, cakajuc na vhodnu prilezitost sa prejavit,
          alebo
          2. su tak nevedomi a nevsimavi, ze az ked bude prazdny tanier zdvihnu oci…Nevravim ze sa daju v pohyb… 😉, pretoze spolocnost je socialne vrstevnata.A tak zumpa (v tomto pripade ) bude stupat pomalicky nahor az zaplavi aj najvyssie poschodia…
          Takze je to proces kvantovy, nesposobujuci zmeny v celej spolocnosti , v jednej vlne.
          Divide et impera, Salamova metoda…no…skratka nespecifickym riadenim maju satanisti vysledky.
          Chovanie narodov v EU maju dokladne ocekovane…

          Páči sa mi

        • Ja som ten jeho prispevok pochopil ako o slovenskych ovciach. Nie vsetkych, len tych ovciach.
          Spomenul som konkretnych ludi, nemalo to vyzniet pausalne.
          Miera chapania fungovania spolocnosti je ale velmi nizka.
          Len sa uz bude musiet povedat a dost, ci tato chvila nastane.
          A ci nastane aj inde. Tuki tuk.

          Páči sa mi

          • Mať spiacich čo je 75% za ovce je jedna vec, ale mať ich aj za klinických debilov je už vec druhá a u mňa nepriechodná. To je prvá vec
            Druhá vec je, že ovce sú ovce len preto, lebo im premyli mozog a nedostali ešte ten impulz aby sa prebudili.
            Tretia vec je, že nie každý má silu a čas na to aby šprtal v správach, a nie je to náhoda.
            Posledná vec je, že ako funguje spoločnosť sa síce týka každého, ale nie každý je povolaný byť majstrom.

            Liked by 5 people

            • Ja som nenapisal nic o 75 percentach, ktorych mam za “klinickych debilov”
              Len ty.
              Pisem o ovciach/teliatkach, tymi debilmi som myslel konkretnu profesiu, ktora toto cele riadi, resp
              Pisu mi lekari, ze su ako ostrovceky sami v obkoleseni kolegov, co su zmagoreni az na kost.
              Ak je odbornik na nic, nieje to odbornik a ked ti zacne trepat tie hovadiny, tak to oslovenie sedi.
              To je cele.
              Politikom neveria, ale veria, ze ti “odbornici” v tych plastoch im pomahaju a zachranuju ich tymi hovadinami.
              To je na dlhu debatu.

              Páči sa mi

      • Dnes som bol u lekára, mam opačnú skúsenosť. Stále je veľa tých, či veria systému (s jedným pracujem), na druhej strane je stále viac tých, čo prichádzajú na to, že niekto nás tu “ťahá za nohu”.

        Liked by 1 person

    • Ak je toto ciastocna odpoved na debati Maro-Jox, uz sa viacmenej vyhranujete, ze to nebude tak uplne vektor cielov podla KSB( preco nejdeme ruskou cestou). Pritom koncepcia a cesta su 2 odlisne veci. Koncepcja je pouzitelna, cesta musi byt individualna. Opat to nechavate na “prebudenie ludi” , na akysi vystrel z oblohy , ktory lrebudi ludi a ti sa okamzite vrhnu na “budovanie noveho statu”.

      Páči sa mi

      • Fermentácia, aj tá sa deje za určitých podmienok napr. fermentovať zmes obilia a vody sa dá na pivo, na obilnú pálenku alebo na chlieb. A v spoločnosti prebiehajú dajaké procesy a keď tie podmienky sa zrazu zmenia, tak celá vec sa môže vykypieť a dať sa do pohybu…

        Liked by 2 people

    • si hodne mimo, s propagandou ktora trva uz takmer 2 roky 24/7 a so zaockovanostou stale okolo 50% chces tvrdit, ze su Slovaci zdebilizovane ovce do hlbky svojich kosti? A ty si kto?! Chod prec, nemas tu co robit.

      Liked by 3 people

      • ano to tvrdim, debilizacia naroda prebieha uz vyse tridsat rokov, najsprostejsi su halvne zo vsetkych tych televiznych programov , debilnych novych filmov, relacii, reality šou, proste co im povedai v televizii , to je pravda a konec
        škoda reči
        ak nepadnu uplne na pisk , nic si neuvedomia, vot eto vsio

        no len tak medzi rečou kamarat,teba sa j avobec nebudem pytat , ci tu mozem byt a ja mi uplne jedno, co si dristas

        Páči sa mi

  2. Po pár dňoch mimo práce , spať v slovenskej realite. Ľudia kompletne na hlavu, niektorí ….

    Opäť k deťom…. Prosím o nejaké právne okienko, ako vystaviť dokument, na úrovni, ktorý jednoznačne bude znamenať,že “don’ t touch” smerom k vedeniu školy. Plus nejaké jasné kroky proti takej situácii. Ide o veľa, takže…. Ďakujem

    Liked by 3 people

  3. Podľa môjho názoru, súčasná moc už na Slovensku prehrala. Reálne dokáže ovplyvniť menej ako 20% ľudí. Jej prehru vidieť hlavne v tom, že už je schopná čokoľvek presadzovať iba silou a takto sa reálne dlhodobejšie fungovať nedá. Dotlačiť ľudí “silovými nástrojmi riadenia” do “apatie” tiež nevyšlo, takže koniec je blízko. Hlavne na manažmente COVIDu začína byť jasné, o čo tu ide a už začínajú zdola pracovať očistné procesy (lekári s iným názorom, ktorí sa neboja), ktoré nielen ukazujú chyby súčasného riadeniam, ale aj navrhujú, ako by mal byť proces COVIDu efektívne riadený. Ich názory boli uverejnené aj v iniciatíve “Hovorme spolu”, ako napr. MUDr. Bukovský, MUDr. Šúch, MUDr. Janeková, PhD., ktorá zrejme ako jedna z mála, možno jediná, vyliečila ambulantne z COVIDu, na základe svojho postupu, desiatky pacientov a tým ich zachránila pred hospitalizáciou a “ventilátorom”. A ak sa toto informačné pole, ktoré vytvorili, dozvie kritické množstvo ľudí, vláda, aj keď možno nechtiac, bude musieť celý proces prestaviť. A takto je možné začať riešiť aj ostatné “pokrivené” spoločenské procesy a začnú zmeny “zdola”, kde sa začnú identifikovať noví spoločenskí lídri (po vzore týchto lekárov, ktorí možno o publicitu nikdy nestáli, ale už nedokázali mlčať), ktorých uvažovanie a morálka bude v súlade s názvom ČLOVEK. Médiá hlavného prúdu budú do nich útočiť, stavať proti nim x “správnych” analytikov, odborníkov atď., ale tým im iba pomôžu. Bude to proces dlhodobejší, ale podstatné je, že už začal …

    Liked by 9 people

  4. Toz po mojej analyze len 2 varianty.
    1. Vybavit fejkovu vakcinu ( dost problem , len par magorov pediatrov vakcinuje deti a musis najst nejakeho uplatneho…)
    2. Vyzistit si a vybavit mimoskolske studium pre decko – trebars z dovodu ze pol roka nebudes v republike .Nech daju osnovy a decko pride na preskusanie.

    Plati to od 15. 11. ten zakon, urcite na tom makaju.No nie su kapacity.
    A musia to spravit celoplosne.
    Ak by len lokalne , tak sa odpali atomovka bez profitu…

    Takze ja osobne vyuzijem moznost 2, pretoze aj v pripade 1 bodu su schopni ti bezmozgovi pedagogovia decko dat zaockovat znova…

    Apage satanas !

    Liked by 2 people

    • Dieťa na prvom a druhom stupni sa môže vzdelávať doma, preskúšanie na polroku a konci roku. Sú to tzv. domáci školáci.
      Ak je možnosť, tak dieťa odhlásiť zo školy, nájsť si školu podporujúcu domáce vzdelávanie, zabezpečiť vzdelávanie + garanta. To isté je možné aj pre predškolákov.

      Liked by 1 person

    • Studoval som 18 rokov cisteho casu v mladosti…Potom len letmy dotyk s informaciami. Teraz staci nadpis a par uvodnych viet …a je obraz.
      KSB mam literaturu, no zrejme to nepreluskam…Nikdy som neopakoval ucenie, nikdy nepozriem film 2 x.
      Nebavi ma opakovat info co je zapisane v kebuli..alebompodobne.
      A tak , ber to volne…nie je to podmienka, je to platforma, v ktorej sa musis volne hybat..A ak nevies, nieco si nalistuj a precitaj…
      System je empiricky, podany v “instantne”..Lepsieho nastroja nemas…
      A tak podla vlastneho infopola, je vhodne tymto nastrojom “zaplatat” “diery” vo vlastnom informacnom poli.
      A kedze vojna prebieha informacna, zrejme je to relevantne…
      Vidim v Tebe disbalanciu harmonie duse s vyzadovanim externej pomoci. Tu to nenajdes, akmsa nezharmonizujes…
      Nosati prezentuju stvorenie….” …a prev bolo slovo…”..
      No moj nazor je, ze slovu predchadzala myslienka…
      S veskerou uctou a …drz sa!

      Páči sa mi

  5. Načo čakať, že niekto iní za mňa všetko vyrieši. Načo sa rozčuľovať, že druhí ešte spia. Treba žiť v pravde a meniť seba a zmení sa aj svet Zbaviť sa strachu a byť príkladom, inšpiráciou pre susedov, známych. Slová nestačia. Treba činy. Postaviť sa neprávu. To neznamená byť terčom, do ktorého si každý jeden strelí. To znamená, byť človekom s veľkým Č.
    Ja posudzujem druhých podľa seba, preto viem, že sa dokážeme vzoprieť, že je to v nás a otočíme aj celý svet, keď sa rozhodneme to urobiť a povieme si, sami v sebe. dosť, stačilo.
    My nie sme a ani nebudeme obete, my máme v krvi Mor ho! Tak ako vidíte seba v lepšom svetle, tak viďte aj svoj, náš národ. A on takým je. Verte. Lebo vy takí ste, my takí sme.. Vy, my sme národ, .

    Liked by 5 people

  6. Minule mi jeden mladý muž povedal že on boje každý večer na internete za slobodou a rovnosť…ja som mu odpovedal že to nemá žiadny význam a nič nevybojue strašne sa čudoval? Toto čo sa tu teraz deje na Slovensku je plánované riadenie… ľudia to nemôžu ovplyvniť za nich rozhoduje niekto iný… Kto si myslí že opozícia chce zvrhnúť túto vládu je na omyle!!!! Toto čo sa teraz deje na Slovensku a Čechách je jedno sprosté divadlo. Naši najbližší susedia chcú rozložiť a podeliť si Česko a Slovensko…o to im hlavne ide. Český a slovenský národ je už v riti… oligarchovia zradili obe národy.
    Najlepší najšikovnejší a najmúdrejší mladí ľudia to dávno pochopili už nie sú na Slovensku ostali tu len nevolnoci podvodníci plagiatori mafiáni a starí ľudia…☀️ Dopadneme tak ako dopadla Veľká Morava….

    Páči sa mi

    • Tí najsamšikovnejší a najmúdrejší ľudia sa pokakali a zľakli a zdrhli bez boja preč ako vystrašené myši. Kam utiekli, do ktorej diery sa skryli? Tipujem, že do tej, z ktorej je útok na ich vlasť vedený. Čo mi to pripomína? Migrantov zo Sýrie, ktorí namiesto boja utekajú do Británie a Nemecka. Všetko samý jadrový fyzik, lekár a biológ, ako nám bolo v roku 2015 navrávavané.

      Tak teda utekaj. Ak tieto plané reči nepíšeš už spoza hraníc.

      Liked by 5 people

      • Prečo sa na Slovensku neaktivuje mládež a občania v mestách a dedinách nezakladáju bunky odporu a boja za národ a slobodu ale len píšu má internete a zbytočne polemizuju…cez skorumpované politické strany nič nezmenia .

        Ja žijem na Slovensku nepokakal som sa ale pravdivo som pomenoval situáciu v ktorej sa nachádza Československo.

        Kde sú naši lekári a sestry vedecký pracovníci čo chýbajú v nemocniciach a v priemysle asi sú v zahraničí…☀️tu sa nedajú vykoristovat…

        Viete kto tu na Slovensku a v Čechách teraz vládne :
        deti ŠTBakov a deti bývalých funkcionárov komunistickej strany. Ich otcovia privatizovali majetok bývalej ČSSR.

        Páči sa mi

        • A? Furt len vyratúvaš to, čo tlačí na tvoju psychiku, podobne to máme aj my ostatní. Prečo tým kŕmiť diskusiu? Rieši to nejako problémy nášho života, alebo ako to má prispieť k riešeniu problému, ktorý asi vidíme podobne? Robíš niečo konkrétne, čo by prispelo k nejakému zlepšeniu kvality infopoľa ľudí v tvojom blízkom a vzdialenejšom okolí? Klobúk dole pred tým, čo dokázali bratia z Maduaru a ich Hovorme spolu. Včera dali výzvu a kto pre záchranu seba a svojho rodu nič nerobí, má možnosť začať.

          Liked by 5 people

        • Tak.
          Nie je Slavien ten , ktory opusti svoj Rod a svoju zem…Ten nema moznost dalsieho vyvoja…
          Nasi predkovia /myslim predkov daaaaaavnych..7530 rokov dozadu../ nepoznali Ja.
          Len My! / Podobne to mali indiani…/.
          A tak som tu! / Hoci mozem kedykolvek odist na rovnik a z dialky “stekat” ako Shark alebo Danny z ” “bezpecnej” lokality./
          Takze, …tu je to spravne miesto…,organizovane…,vytvarajuce koncept…./ je to nutne – #1.Myslienka #2. Slovo #3. Cin /.

          Liked by 4 people

    • Áno, máte pravdu, že to, čo sa teraz na Slovensku deje, je plánované riadenie. Ale to na nás pôsobí už dávno. Ľudia ho môžu zásadne ovplyvniť tým, že ho pochopia. Ešte nikdy v histórii nebolo tak viditeľné, ako teraz. Prirovnám to k tomu, ako keď turistovi budete každý mesiac postupne pridávať do ruksaku 1/2kg. Zo začiatku si to ani nevšimne, prirodzene si zvykne na väčšiu záťaž a za pár rokov sa plazí po zemi a pripadá mu to prirodzené. Ale teraz, mu za krátky čas niekto pridal 50kg, padol na kolená a začína hľadať odpovede, ako je to možné a čo sa stalo. Tiež je jasné, o čo majú niektorí naši susedia záujem, ale myslím, že v spolupráci s Čechmi to znovu zvládneme a naša spolupráca, bude teraz na kvalitatívne vyššej úrovni, ako v minulosti. Väčšinu tých “najmúdrejších a najšikovnejších”, čo zo Slovenska odišli, to v západných krajinách “zomelie” ďaleko viac, a skôr pochopia, “o čom to celé je”. Nadnárodné riadenie sa nás podľa môjho názoru snaží postaviť do pozície “slabej obete” preto, aby sme si neuvedomili vnútornú silu národa a zdroje, na ktorých sedíme …

      Liked by 5 people

  7. Len take zamyslenie ohladom nadpisu clanku.
    #1 Bohate Sovensko….
    Bohate v com? V akom assete , komodite , clovecom potenciali, znani..???? Ja viem, ze myslene je hospodarstvo, peniaze…
    No, ak by to malo byt nieco s cislami , peniazmi… tak je to cesta k zahube…Pristupime na hru nasich protivnikov.Ideme v ich programe . Teza, antiteza, vysledkom je synteza, no nie v nas prospech.
    V Rusku sa nazyvaju digitalne spolocnosti CIFROVIKI. Cifrovikov “splodili” Nosati…
    Cize , peniaze v akejkolvek forme su nositelom ich Kultu Satana.
    My sme mali system Bukvice /nemyslim buzikov😅, hoci pismo to evokuje/, kde informacia sa dala ziskat pri citani z prava, z lava, z hora, z dola..Vyssim kryptogramom bola Runa…
    A tymto sa chcem dostat k blockchainu-kryptomenam /pre nasu filozofiu krok dozadu, je to docasne -pre nas/ ako vychodiskovemu parcialnemu rieseniu….????Co vy na to?

    #2 Suverenne Slovensko
    Toto slovne spojenie ma privadza k uskrnu…Suverenne Slovensko Nikdy neexistovalo a ani nebude existovat.
    Iluzia predoslych 30 rokov o suverenite…uff..KSB ! Snad tomu neverite! Pozrite len na tu handru-vlajku, symbol zaradenia v systeme…
    SUCAST niecoho, je nas Mod bytia…
    A treba si len rozumne vybrat….
    A to musi vyjadrit vacssina…
    A My , pisalkovia, chceme to vyjadrenie ovplyvnit…
    Tot, nas prvy ciel…!

    Liked by 2 people

  8. Spätné upozornenie: Oznamy a čistenie žalúdka | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár