Drahé kovy, kryptomeny a štát

Slovensko ako štát je v rozklade, a to za normálnych okolnosti hrozilo tým, že nás okolité krajiny pohltia, čo by bol legitímny dôvod na starosti. Lenže okolnosti nie sú normálne a pár rokov ani normálne nebudú a toto v praxi znamená, že sú tu dôvody na starosti, lenže z úplne iných dôvodov.

Prečo?

Nuž ostatné krajiny sú prinajmenšom pred kolapsom sociálnych systémov vrátane vlád, kvôli kolapsu finančného systému a covid-naratívu a v najhoršom prípade pred sociálnym výbuchom kvôli tým istým dôvodom. Ide totiž o to, že to, čo sa deje v Kazachstane bude mať za následok odkrytie a likvidáciu celých teroristických a zločineckých sietí, ktoré sú naviazané na siete anglo-amerického močiara t.j. končia vo Washingtone, v Londýne a vo Vatikáne a sú zapletené do obchodov s drogami, ľuďmi (deti, ženy aj muži), orgánmi a do prania peňazí pochádzajúcich sa z týchto činností a tieto siete zas financujú a podporujú aj covid-naratív. Inými slovami, keď sa zosype jeden, tak sa sype aj ten druhý s tým, že oba sú položené na základoch finančného systému založených na dlhu, a ten cez kolaps EverGrande a spol. (nie jediná spoločnosť, ktorá má problémy) bol už odpálený a my len čakáme na to, kedy sa to prejaví. Dodávam, že ľudia začnú rozmýšľať a klásť inštitúciám nepríjemné otázky, ktoré zas povedú k zmene postojov a konania t.j. začnú brať svoje záležitosti do vlastných rúk

Prečo do toho ťahám finančný systém?

Pretože na dlhu založený finančný systém, v ktorom obeživo je dlhový inštrument (obeživo sa vytvára ako dôsledok niekoho/niečoho zadĺženia), a teda je nielen vo svojej podstate otrocký, ale umožňuje aj odkláňať finančné a energetické toky nie príliš produktívnym smerom. Mám na mysli široký byrokratický aparát, ktorý namiesto toho, aby pomáhal ľuďom, ich skôr utláča; teda širokú politickú vrstvu, ktorá je tam zväčša len preto, lebo je im ponúkaná moc a prakticky aj beztrestnosť, pričom netreba zabúdať aj na celebrity, celý rad kultu osobností a mimovládky.

Keď tento finančný systém padne, tak celý štát a prakticky celá spoločnosť prejde odtučňovacou kúrou s tým, že ľudia už prestanú vylepšovať to, čo nefunguje a začnú vytvárať veci, ktoré nielen fungujú, ale sú pre ľudí potrebné a prospešné. Inými slovami starý otrokársky systém bude nielen rozobratý a uvolnené zdroje preskupené, ale aj bude nahradený ľudským systémom. Dodávam, že dane sú zväčša použité na to, aby sa splácali dlhy, ktoré vznikajú nielen pri chode štátu, ale aj pri vydávaní nového obeživa a keďže dlhy vznikajú úročením, tak dlhy sa z princípu nedajú splatiť.

Prečo do toho ťahám kryptomeny a drahé kovy?

Nech si myslíte o drahých kovoch a kryptomenách čokoľvek, jedno je isté: ani drahé kovy a ani legitímne kryptomeny (majúce úžitkovú hodnotu a sú decentralizované) nie sú dlhové inštrumenty. Totiž na dlhu založené systémy na papieri umožňujú nielen nekonečne zadĺžiť a zotročovať, ale aj kryť skutočnú situáciu, ale keď zaniknú a zavedú sa ne-dlhové obeživá, tak spoločnosť a štát sa musí pozrieť na skutočný stav vecí a žiť z toho, čo vyprodukuje. A to znamená, že sa musí zmeniť nielen správanie sa jedincov t.j. brať na seba zodpovednosť a tým pádom sa správať ako suverén, ale aj celé usporiadanie byrokratického aparátu a štátu sa musí zmeniť.

Aký systém asi budeme mať?

Mince z kovov a odpovedajúce bankovky bude vydávať štát a budú distribuované cez poštu (banky a finančné inštitúcie v súčasnej podobe zaniknú), ale elektronické transakcie sa budú realizovať práve kryptomenami, lebo bankám a ostatným finančným inštitúciám nebude nikto veriť z toho dôvodu, že všetci budú vedieť aká je ich podstata a čoho sa zúčastnili. Kryptomeny však majú tú výhodu, že sú rýchlejšie než drahé kovy a ich prenos na väčšie vzdialenosti je menej komplikovaný a nech nikoho nezmätie fakt, že TERAZ sú potrebné burzy a kreditky sú také rýchle, lebo burzy fiat-krypto po kolapse starého fiat systému zaniknú, pričom kreditky sú postavené práve na vytváraní kreditu t.j. peniaze sa síce stiahnu prakticky okamžite a obchodník uvidí potvrdenie transakcie, ale na obchodníkov účet sa dostanú peniaze o dosť neskôr.

Keď sa zmení systém, tak bankomaty budú vydávať bankovky a mince za kryptomeny podľa aktuálneho kurzu t.j. ani štát nebude vynechaný z tej ekonomickej aktivity, ktorá prebieha. Ďalšia vec je, že keď je štát minimálny t.j. byrokratický aparát a politická vrstva je minimálna a zdravotníctvo je zamerané na vyliečenie a prevenciu chorôb, tak štát dokáže vyžiť prakticky aj zo strategických podnikov a môže znížiť daňové a odvodové zaťaženie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Drahé kovy, kryptomeny a štát

      • Táto astrologička Jessica Adams predpovedala koronu, aj veľa vecí,ktoré sa udiali… Podľa nej by malo tento rok začať zatýkanie a zverejnenie špinavostí po svete.
        Vkladám vám sem preklad ) cez translator z jej stránky. Zaujímavé čítanie. 🙂

        Jupiter a Neptún v roku 2022
        25. marca 2021
        V apríli 2022 vytvorí Jupiter vzácnu konjunkciu s Neptúnom. čo to pre teba znamená? Pokračuj v čítaní.
        Jupiter planéta príležitostí, rastu optimizmu a riešenia budú tvoriť vzácna konjunkcia s Neptúnom, planétu úniku, uvoľnenie, úľavy a sviatkoch od reality, 9. apríla th až 12 th , 2022. To je skvelá správa pre všetkých z nás a v závislosti od vášho znamenia zverokruhu vám váš obvyklý horoskop odhalí, kde dochádza k prelomom. Jupiter a Neptún v roku 2022 vás pozdvihnú tam, kam patríte. Tento cyklus sme nevideli od roku 1856. Využite ho naplno.
        Ako je ovplyvnený váš horoskop
        VODNÁR – Ide o vaše peniaze, majetok, dom, firmu, byt.
        BARAN – Ide o vaše tajomstvá, tajomstvá, ktoré uchovávate, a všetko neoceniteľné úsilie.
        RAKOVINA – Je to o cestovaní a tiež o cestovaní v mysli – teda web alebo knihy.
        KOZOROŽEC – Ide o váš hlas naprieč všetkými médiami (ako je internet) a všetkými médiami.
        BLÍŽENCI – Ide o vaše ambície, poslanie a postavenie – status a úspech.
        LEV – Ide o smrteľne vážne alebo vážne zvodné finančné, majetkové alebo obchodné vzťahy.
        VÁHY – Ide o váš vzťah medzi telom, mysľou a duchom a vašu každodennú pracovnú záťaž.
        RYBY – Ide o váš imidž, profil, osobný vzhľad, povesť a balík.
        STRELEC – Ide o váš dom, rodinu, rodné mesto, vlasť, byt, spolubývajúceho.
        ŠKORPIÓN – Ide o vážnych sexuálnych partnerov, bábätká, deti, mladých dospelých či mládež.
        BÝK – Ide o vaše priateľstvá a skupiny všetkého druhu od klubov až po tímy.
        PANNA – Ide o vášho bývalého, súčasného či potenciálneho partnera a prípadné duely, ale aj duety.
        Máte 23 stupňové faktory horoskopu ?
        Konjunkcia prebieha pri 23 Rybách. Ak máte vôbec niečo na 23 stupňoch znamení zverokruhu, toto je nezvyčajný čas expanzie, veľkých odpovedí a alternatívy k skutočnému svetu. Jupiter je šťastie, šťastie, expanzia, nádej a rast. Neptún je únikom z reálneho sveta. Dajte ich dohromady v rovnakom znamení a máte ‘veľký skutočný sen.’
        To, čo je skutočne zarážajúce asi apríla 2022 je to, že cez víkend v sobotu 9 -tého a nedeľu 10 -tého apríla, nájdeme aj na sever Uzol 23 Taurus a Južnej Node 23 Scorpio. Jupiter a Neptún v roku 2022 spolupracujú aj s inými faktormi.
        Pozrime sa na to ešte raz:
        Jupiter 23 Ryby
        Neptún 23 Ryby
        Severný uzol 23 Býk
        Južný uzol 23 Scorpio
        „Čo“ z príbehu závisí od toho, čo máte pri 23 stupňoch, v ktorom znamení zverokruhu a dome. To vám povie oblasť vášho života, z ktorej budete mať prospech.
        Takže napríklad, ak máte Venušu na 23 Blížencoch v treťom dome médií, internetu a publikovania, toto je obojsmerný projekt alebo párový podnik (Venuša) o rádiu, televízii, knihách alebo celosvetovom webe. Je to pravdepodobne sexuálnej povahy, takže vy dvaja máte vzťah a projekt.
        Čokoľvek máte pri 23 stupňoch, bude zrelé na vzlet alebo na vyriešenie problému v apríli 2022. Tento vzor môžeme vidieť v grafoch pre Organizáciu Spojených národov, Spojené kráľovstvo, Spojené štáty a Austráliu. Apríl 2022 je celosvetovým zlomom.
        O aký faktor horoskopu ide?
        Faktor, ktorý máte pri 23 stupňoch nižšie, vám ukazuje, ktorá časť vášho horoskopu sa spustí, keď Jupiter a Neptún v roku 2022 urobia svoju značku.
        SLNKO – Ako svietite, žiarite v tme, získavate pozornosť, prijímate úsudok, nachádzate spätnú väzbu a zažívate svetlo reflektorov.
        MESIAC – Ako potrebujete byť potrební. Ako „matujete“ iných ľudí alebo zvieratá, bez ohľadu na to, či ste muž alebo žena.
        MERCURY – Ako komunikujete. Ako používate internet. Tá časť vašej osobnosti, ktorá je spisovateľom/rečníkom.
        VENUŠA – Ako vediete sexuálne vzťahy. Ako vnímate svoje deti a svokrovcov. Vaša márnivosť a túžba.
        CUPIDO – Ako rozdúchate túžbu, ale aj jej podľahnete. Tá časť vás, ktorá sa zamiluje do ľudí, miest, myšlienok.
        PSYCHA – Ako prežiť testy a skúšky. Odmeny sú niečo o vás, čo žije večne – čo nikdy neumiera.
        MARS – Ako súťažíte, bojujete, presadzujete sa, idete naplno, aby ste zvíťazili, buďte prví, útočte, ako reagujete na núdzové situácie, stres a horúčavy.
        VULCANUS/VULCANO – Ako získate silu silou vôle – ovládaním svojich emócií a impulzov železnou vôľou.
        JUPITER – Ako sa vraciaš. Ako ste štedrí k ostatným. Ako využívaš svoje šťastie tým, že upravuješ životy iných.
        JUNO – Tá časť vašej osobnosti, ktorá sa chce zaviazať. Vaša túžba uzavrieť dohody výmenou za bezpečnosť.
        FORTUNA – Ako slepo roztáčate koleso osudu a šťastia pre iných ľudí. Ako nevedome ovplyvňujete ich životy.
        MINERVA – Múdra časť vás samých. Tá časť vašej osobnosti, ktorá radí, radí a pozná najlepšie odpovede.
        DIANA – divoko slobodná a nezávislá časť seba, ktorá nemá rada záväzok a vyžaduje priestor a autonómiu.
        BACCHUS – Pôžitok a potešenie vytvárajúca časť vašej osobnosti, ktorá vníma život ako jednu veľkú, dlhú hostinu.
        APOLLO – Váš vnútorný vodca! Tá časť vás, ktorá mentoruje, vedie a inšpiruje ostatných. Váš vnútorný superstar multi-tasker.
        CHIRON – Tvoj vnútorný individualista. Ako ohýbate pravidlá, aby ste zistili, či ich môžete zmeniť. Ako sa z toho všetkého dostaneš.
        AESCULAPIA/AESCULAPIUS – Tá časť vašej osobnosti, ktorá oživuje, vzkriesi a privádza ju späť z pokraja.
        PANACEA – Môžete opraviť, opraviť, vyliečiť a vyriešiť situácie, ľudí alebo „veci“ pomocou svojho Panacea – ale je to aj etické?
        HYGEIA – Vaša časť, ktorá si uvedomuje bezpečnosť a ochranu a ktorá chráni budúcnosť poistením proti riziku alebo problémom.
        SATURN – Vystrašená časť vás, ktorá sa sabotuje, aby sa cítila „v bezpečí“ – je vaša metóda zvládania horšia ako hrozba?
        OPS – Silná, praktická, optimistická, pozitívna časť vás samých, ktorá sa snaží napraviť aj tie najnegatívnejšie situácie.
        VESTA – Časť vašej osobnosti vtiahnutá do rodovej politiky s jedným mužom/dvoma alebo viacerými ženami. Feminizmus vám pomáha.
        URÁN – Ako spustíte rebéliu alebo revolúciu tým, že odmietnete to, čo vytvoríte, vyprodukujete alebo vymyslíte – váš „hups výtvor“.
        NEPTÚN – Ako unikáte z takzvaného skutočného sveta tým, že sa strácate v alternatívnej realite bez hraníc.
        SALACIA – Vaša schopnosť pohodlne koexistovať v dvoch rôznych paralelných vesmíroch alebo alternatívnych realitách. Ako utečieš.
        PLUTO – Vaša dominantná stránka, ktorá mení pomer síl pre vás a ostatných. Vaše vášnivé, silné ja.
        CERES – Ako sa vyrovnávate (a nie) s vynútenými kompromismi v oblasti kontroly a moci. Ako sa naučíte zdieľať.
        PROSERPINA – Váš vnútorný sprostredkovateľ. Ako udržíte obe strany šťastné. Ako spájate dvoch mocných ľudí/entít.
        ASCENDANT (STÚPIACI ZNAK) – Ako premietate konkrétnu povesť alebo imidž, či už k lepšiemu alebo k horšiemu, či je to správne alebo nie.
        DESCENDANT (DC) – Tá časť vašej osobnosti, ktorá sa odráža vo vašom partnerovi, ale napodiv aj vo vašom nepriateľovi.
        MIDHEAVEN (MC) – Váš najvyšší duchovný úspech. Vrchol vašej hory. Môže a nemusí to súvisieť s vašou kariérou.
        IMMUM COELI (IC) – Odkiaľ pochádzate. Dominantná téma vo vašom rodokmeni, kultúre, krajine, meste, ktorá sa opakuje.
        SEVERNÝ UZOL – Tá časť vás, ktorá sa reinkarnovala, aby z diaľky sledovala opakujúce sa konkrétne životné príbehy.
        JUŽNÝ UZOL – Tá časť vás, ktorá sa reinkarnovala, aby opakovala konkrétne životné príbehy, aby sa naučila odpútanosti.
        Jupiter a Neptún 600×289 – Jupiter a Neptún v roku 2022
        Raz za život – Jupiter a Neptún
        Toto sa môže stať len raz v živote. V týchto znameniach ste jednoducho nevideli šťastný Jupiter, Neptún, severný a južný uzol karmy, všetky zoradené pod uhlom 23 stupňov. Jupiter a Neptún v roku 2022 v Rybách sú o úteku z príliš reálneho sveta.
        Dve z týchto príznakov tu jedná pravidlo peniaze (Taurus a Scorpio), takže to vyzerá ako dominový efekt z niečoho väčšieho, ekonomicky, 9. apríla th a 10 th , 2022. Peniaze mení všetko, a to aj na diaľku. Aj keď sa vás to týka len nepriamo.
        Teraz sa pozrime, čo to znamená pre svet, keď Jupiter a Neptún v roku 2022 nadobudnú účinnosť.
        The Big Globálne Zisky 9. apríla th a 10 th , 2022
        Keď vidíme tieto zriedkavé prechody Jupitera, Neptúna, Severného uzla a Južného uzla pri 23 stupňoch, kto a čo celosvetovo finančne získa?
        Kto a čo získa na trhu s nehnuteľnosťami? Býk vládne ekonomike, Rak vládne cenám nehnuteľností a Škorpión vládne akciovým trhom.
        Všetky tieto nižšie uvedené krajiny zažijú v apríli 2022 oživenie ekonomiky a trhu s nehnuteľnosťami alebo v rámci politiky.
        Spojené kráľovstvo (Glorious Revolution Chart) – Chiron 23 Taurus, Pluto 23 Cancer
        Spojené kráľovstvo (Graf Snemovne reprezentantov) – Mars 23 Taurus
        Spojené kráľovstvo ( graf zjednotenia ) – rakovina 23. slnka
        Austrália (26 th januára Chart) – Mercury 23 Kozorožec
        Spojené štáty americké (Lexingtonský graf) – Venuša 23 Býk
        Saudská Arábia – Rakovina Pluto 23
        Južná Afrika (Mandela Chart) – MC 23 Taurus
        Organizácia spojených národov – Mars 23 Rakovina
        Irak (graf nezávislosti) – Pluto 23 Rakovina
        Francúzsko (graf Vichy Republiky) – Urán 23 Býk
        Izrael – Slnko 23 Býk
        Existujú miliardy ľudí (celé generácie), ktorí sa narodili s faktormi 23. Škorpión, znamenie ovládajúce sex, smrť a peniaze. Jupiter a Neptún v roku 2022 sú v Rybách na 23, takže tvoria trigón.

        Zatknutia týkajúce sa prania špinavých peňazí / obchodovania so sexom a prostitúcie
        Je to o manželstve a financiách („Kým nás smrť nerozdelí, pre bohatších pre chudobnejších“) a je to aj o odpornejšej stránke Škorpióna: prostitúcia, pornografia a pranie špinavých peňazí.
        Táto vzácna zostava okolo 23 Scorpio nám ponúkne potenciál vymaniť sa z dusivých zákonov a pravidiel o manželstve, ale aj od celosvetového prania špinavých peňazí (špinavých peňazí) postaveného na sexe.
        V apríli 2022, keď sa zmocnia Jupiter a Neptún, dôjde k masívnemu reťazcu celosvetového zatýkania, ktorý zastaví obchodovanie so sexom, zneužívanie detí, pornografiu a prostitúciu, ktoré sú zásterkami na pranie špinavých peňazí.
        The Times Bill Clinton Chelsea Clinton Ghislaine Maxwell 600×400 – Jupiter a Neptún v roku 2022 princeandrewjeffreyepstein lede 1300×868 1 600×401 – Jupiter a Neptún v roku 2022 The Guardian Maxwell Trump – Jupiter a Neptún v roku 2022
        Maxwell, Epstein, Clinton, Trump a Andrew v apríli 2022
        Ako píšem to 22. marca nd , 2021 (takže som hľadal asi rok do budúcnosti), Ghislaine Maxwell je vo väzení v New Yorku . Kde skončia správy o princovi Andrewovi, Virginii Roberts Giuffreovej a obvineniach z „sexuálneho otroctva tínedžerov“?
        Ghislaine Maxwell má byť súdená v júli 2021, takže uvidíme, čo to znamená s Jupiterom a Neptúnom v roku 2022.
        Kde budeme skončiť s ságe Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein, Billa Clintona, Donald Trump a kniežaťom Andrejom 9. apríla th a 10 th 2022?
        Tu ide o peniaze. Vzory Býk 23 a Škorpión 23 poukazujú na rodinný odkaz a bohaté dedičstvo. Toto je o jednej alebo viacerých dynastiách a samozrejme Trumpovci, Maxwellovci a Clintonovci sú to všetko – rovnako ako Windsorský dom. Sledujte peniaze. Jupiter a Neptún v Rybách sú posvätné. Triedia Škorpióna cez miliardy osobných tabuliek. Škorpión je sex.
        Môžeme očakávať návrat k posvätnému sexu. K duchovnej stránke sexuality. V apríli 2022, keď Jupiter a Neptún vytvoria toto dokonalé spojenie, budeme svedkami ohromnej vlny zmien, ktoré odstránia sex z peňazí (pornopriemysel) a čisto fyzického – do oveľa posvätnejšej, špeciálnej a duchovnej sféry. V Austrálii sa Brittany Higgins a Grace Tame stali hromozvodmi toho, čo ženy chcú. A požadovať.
        grace krotká Brittany Higgins 600×338 – Jupiter a Neptún v roku 2022
        Politika, sex a ženy
        Po triumfe Grace Tameovej a Brittany Higginsovej v marci 2021 vyššie vidíme, že jedna žena dominuje Austrálii, keďže národ konečne vidí transformáciu v politike, ktorá do apríla 2022 kladie ženy na prvé miesto. To je to, čo dostanete, keď Jupiter a Neptún zladia Raka (rodina) a Škorpión (sexualita) uhly tabuľky.
        Jedna ženská veľmoc sa presadila v Austrálii. Globálne bude veľa krivd napravených na trigonoch Jupitera a Neptúna. Toto je však globálne. Môžete to nazvať ďalšou fázou od Me Too.
        Jupiter a Neptún v roku 2022
        Sledovanie Jupitera a Neptúna 2021-2022
        V Rybách, znamení, ktoré vládne náboženstvu, snom, spánku, Tarotu, psychike, terapii, psychológii, paralelným vesmírom, Reiki, liečiteľstvu a všetkým alternatívnym realitám – od mája 2021 do decembra 2022 môžete očakávať boom. To, čo bolo na okraji, pôjde do hlavného prúdu. Nové inovácie a technológie pomôžu oblastiam, ako je veda o spánku, ale aj meditácia. Uvidíme obrovský nový záujem o ESP, ktorý má tendenciu ísť v módnych cykloch. To, čo sme vedeli o Uri Geller v sedemdesiatych rokoch a z televíznych médií, ako je John Edward nedávno, ide na inú úroveň, keď Jupiter a Neptún tranzitujú Ryby.
        Budovanie 23 stupňového príbehu
        Apríl 2022 sa buduje v pomalých fázach a zakaždým, keď uvidíte tranzity pri 23 stupňoch, všetko sa pohne dopredu.
        Akonáhle je Jupiter v Rybách cyklus začína May 14 th , 2021, prvé, naraziť ‘, ktorý vám pomôže, je Mars v 23 Raka v utorok 1. júna st , 2021, Trine Neptún v Rybách 23, v ten istý deň. Naozaj využite tento cyklus na pestovanie a pestovanie. Len si pamätajte, že planetárna akcia je v Rybách, Býkovi a Škorpiónovi, takže z toho profitujú najmä umiestnenia zemských a vodných znamení. Čo máš v mape na zemi alebo vo vode?
        Jupiter na 23. mieste Vodnára
        Ak hľadáte dobré termíny používať v tomto historickom cykle, mali by ste byť tiež sledovanie Jupiteru 23 Vodnára, ktorý sa stane 16 septembra th až 28 th , 2021. čokoľvek 22, 23, 24 v grafe alebo grafy tých okolo vás krásne vmasíruje do života. Dokonca aj v kvadratickej alebo opozícii vám Jupiter prospieva.
        Jupiter je potom pri teplote 23 Vodnára znovu od 8 th k 19 th novembri 2021. The Sun je 23 Scorpio v utorok 16. novembra th , 2021, takže dátum je významné.
        Bez ohľadu na to, či sa spustí vaša osobná tabuľka narodenia, alebo len sledujete svoju krajinu (alebo svoje slnečné znamenie), vplyv Jupitera a Neptúna 2022 je obrovský. Naposledy sme to videli v Rybách v roku 1856 a verejné priestory sa stávajú meditačnými únikmi. Fontány pokrývali Európu a vládli široké parky s riekami. Architektúra veľkých miest, ktoré dnes obdivujeme, nám pripomína kolobeh, do ktorého sa teraz uberáme.
        zmeňte svoje šťastie jupiter v rybách s Jessicou adams – Jupiter a Neptún v roku 2022
        Vedomá kaviareň a Jupiter-Neptún v Rybách
        Dátumy, ktoré treba sledovať, aby ste začali a potom začali s cieľmi, sú od 14. mája 2021 do 20. decembra 2022, ako sme diskutovali v kaviarni The Conscious Cafe, ktorú organizovali Gina Lazenby a Judy Piatkus v Británii.
        Vrchol dosiahneme konjunkciou 9. až 12. apríla 2022 a neuveriteľný počet dátumov vidíme 9., 10. apríla so Severným uzlom na 23. Býka (bankové a obchodné financie), južným uzlom na 23. Škorpión (sexuálne vzťahy a financie/ majetok), Neptún pri 23 Rybách (duchovno, náboženstvo a psychický svet) a Jupiter tiež pri 23 Rybách. Vyzerá to a cítime sa ako naše vnútorné životy – naše duše a duchovia – v súlade s veľkým ekonomickým posunom. Museli by ste očakávať, že Vatikán a rímskokatolícka cirkev sa potom budú pozerať na svoje financie. Všetci získavame. Toto je náboženské a materiálne, vzlietajúce spolu.
        1856 je 2021-2022
        To, čo sme videli v roku 1856, sa vracia. V roku 1856 boli ópiové vojny, ale teraz uvidíme zameranie sa na ópium, bez vojen. Stredobodom záujmu bude priemysel ópiového maku a morfínu, možno z dôvodu pokračujúcej pandémie. V roku 1856 Haussmann premenil Paríž svojou prestavbou. Paríž bude do roku 2022 pretvorený. Väčší, zelenší, s viacerými vodnými prvkami, čistejšou pretvorenou Seinou a svetlom a vzduchom. V roku 1856 sa to stalo kvôli cholere. Do roku 2022 je pandémia. Paríž sa stal gigantickým meditačným a náboženským priestorom v roku 1856. Veľmi Ryby.
        William Morris z Británie dal do prevádzky svoj slávny Červený dom na poslednom prechode Neptún-Jupiter v Rybách. Ústredným prvkom bola studňa prianí. Chcel opäť obrovský meditačný priestor so všetkou spiritualitou Prerafaelského bratstva vo vnútri. Vytvoril záhradné izby. Tento trend v architektúre sa vracia do roku 2022, čiastočne kvôli trigonom od Jupitera a Neptúna po uhly Raka (nehnuteľnosti, územné plánovanie) na toľkých mapách.
        V roku 1856 došlo k rozmachu spiritualizmu a mediumizmu vďaka vplyvným knihám Alana Kardeca a iných. To sa tiež vracia. V roku 1856 úmrtia na choleru vyvolali potrebu vedieť, že milovaní prešli bezpečne do ducha a možno ich kontaktovať. Do roku 2022 je samozrejme pandémia. V Conscious Cafe sa ma spýtali, či sa závoj zdvihne. Áno, myslím si, že je to správne. Viacerí z nás budú mať kontakt s druhou stranou – a nájdeme ducha pomocou (okrem iného) iPhonov.
        Čo sa ešte vracia? No, uhly od Jupitera a Neptúna v Rybách až po Škorpióna (sexualita) sú do roku 2022 rovnako silné ako v roku 1856. Vtedy sa objavila uvoľnená krinolína, ktorá dávala ženám oveľa viac slobody pod pásom. V každom zmysle slova. V roku 1856 sme tiež videli prvý spoľahlivý kondóm vyrobený z vulkanizovanej gumy. Ktovie, čo život prinesie do roku 2022.
        Náročná realita, veda a čas
        Jupiter a Neptún v Rybách boli tam, keď bol spustený Big Ben. Najmenej spoľahlivé hodiny na svete. Sneh zastavuje čas. Teplo zastaví čas. Vtáky sediace na minútovej ručičke posunuli čas nad Londýn asi o štyri minúty. Big Ben je zábavným príkladom „žiadnej reality/alternatívnej reality“, keďže oneskorenie v analógovom rádiu znamená, že niektorí Londýnčania počujú na Silvestra zvoniť Big Ben 13-krát. Počujú čas v dvoch samostatných realitách, jedna v rádiu, jedna cez okno.
        Vážnejšie môžeme očakávať, že kvantová mechanika a fyzika vo všeobecnosti posunú naše chápanie alternatívnych realít, multivesmíru, paralelných vesmírov a tak ďalej – a času samotného – keď sa Jupiter a Neptún opäť stretnú v Rybách.
        Máj 2021 – apríl 2022 a vy
        Od prvého príchodu Jupitera do Rýb až po vrcholné prechody v apríli 2022 je čas prijať to, čo vzlietne.
        *Nová veda o spánku, spánku a výskum a interpretácia snov
        *Náboženstvo a spiritualita
        *Psychický svet mediumity, Tarot, automatické písanie, channeling a aporty.
        *Psychika, duša, duch a svet Carla Junga a Freuda – nevedomie.
        Pamätajte si, že počasie v znamení Rýb vytvára ohromujúce triky so Škorpiónom (sexualita) a Rakom (domy, rodné mestá), takže to sú ďalšie dve oblasti, v ktorých môžete skutočne fungovať – astrológia je praktický biznis, ktorý vás odmeňuje, keď používate cyklus.
        Obrázky s láskavým dovolením Unplash.com a Pinterestu .

        Jessica Adamsová
        Jessica Adams BA. písala horoskopy pre Elle, Vogue, Harper’s Bazaar, Bloomingdale’s a Marie Claire počas globálnej kariéry profesionálnej astrologičky. Medzi jej astrologické knihy patria Astrolove, Kabelkové horoskopy a 2020 Vision (Tučniak) a najpredávanejší Amazon 2020 Astrology – Your Five Year Horoscope Guide. Jessica je tiež spisovateľkou vo vydavateľstve Penguin. Žije v Tasmánii v Austrálii a vydáva sprievodcu Holiday Goddess po Paríži, Londýne, New Yorku a Ríme (HarperCollins).

        Liked by 1 person

      • Mars je rychlá planeta, v konjunkci s ostatními planetami je tedy poměrně často. Tzn. nehraje až tak velkou roli v celospolečenských procesech, spíše na osobní úrovni. Ale záleží samozřejmě na další aspektaci, pokud má udělat něco zásadního ve společnosti. To, co se teď děje (transformační procesy), bylo odstartované konjunkcí Pluto(transformační planeta) se Saturnem (řád, přísný učitel) v Kozorohu (mj.znamení vládnoucích struktur) cca 12. ledna 2020. Dále máme Urana (revolucionář, nová filozofie) v Býku (hodnoty,majetek,tradice) a ten převrátí vše, co není v souladu s hodnotovým (božím) systémem na ruby. V podstatě to změnové období započalo několikanásobnými konjukcemi pomalých, transpersonálních planet v r. 2020. Takové množství konjukcí vždycky ukazuje na zásadní změny ve společnosti. Byly v minulém století např. kolem světových válek. V tomto století jsou pouze v r. 2020! Na základě dalších astro-konstelací předpokládám, že největší změny budou 2020 -2030. Klíčový je podle mě rok 2025. Ale o tom třeba jindy 🙂

        Páči sa mi

  1. Zjednodušene: Mars sila nárazu, ktorá Vám má niečo v živote prekopať. Príde, udrie a ide ďalej. A tento Mars teraz bude každému v nás triasť cez pluto, saturn, následne jupiter, neptun a posledným zatrasie uránom. Tam to bude najzaujímavejšie. Pre niekoho je v živote pluto v pozicii klifotov. Takze ak mu na tieto pozicie vstupi uderný Mars… poupratuje mu v tejto oblasti života.
    Otázkou je, či chcete cez astrológiu vedieť čo sa s Vami bude diať a budete to vedieť “korigovať”, alebo sa necháte viesť len tak karmou? Ale toto už je tušim astro mágia.

    Liked by 8 people

    • My sme mikrokozmos a ony (planéty)sú makrokozmos.Čo sa deje s nimi,cítime aj my, tak nejako to pred cca tisíc rokmi hovorila sv.Hildegarda z Bingenu. A liečila podľa toho.
      Takže by som to určite nepodceňovala,navyše,Hilderardu neupálili,ale naopak,všetci arcibiskupi k nej chodili ,vraj je “Bohom požehnaná”.Čo radíš v tejto situácii?

      Liked by 1 person

  2. Ahojte, prajem všetkým šťastný a zdravý rok 2022. Je to rok sily pod znamením č 6 tak hádam ju využijeme aj pre seba a na presadenie svojej vízie …. postupne.
    Len jedna poznámka k finančnému systému. Podľa mňa je krypto na báze bllockchain je podstatným zlepšením finačného systému ktorý definitívne zlyháva, nakoľko nespĺňa potreby takmer nikoho, okrem traderov a špekulantov. Celosvetové zadlženie v desiatkach biliónov je toho dostatočný dôkaz a dlhy stále rastú aj v týchto sekundách …. Toto je to, čo človek dokázal:
    https://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html
    Kryptomeny založené na blockchain technológii prinášajú nový prvok do finančného systému, ktorý finančný systém na úplne iný level. Ide hlavne o TRANSPARENTNOSŤ. Ďalším momentom je SLOBODA, kde si účet spravuje sám vlastník … pokiaľ chce, tá možnosť tu je. Nerátam teraz x sekundárnych prínosov (rýchlosť, dostupnosť, likvidita ….., ani neriešim jednotlivé kryptomeny lebo to teraz NIE JE podstatné. Ak sa bavíme o BTC, tak poviem že to je len ikona …. ovšem dôležitá. Crypto treba vnímať ako POTENCIÁL. ktorý má čo ponúknuť, v celej šírme možností. Podobne ako aj nástup internetu mnohými kritizovaný ako zneužiteľný, je nástup crypta braný rovnako. Silne však pochybujem že sa ešte dnes nájde niekto, kto povie že internet je temným miestom kde sa predávajú zbrane a anonymne objednávajú vraždy a najradšej by ho zakázal (možno okrem, našej prezidentky). Asi zabúdame že je to zas len o človeku. Je jedno aký má v rukách nástroj či potenciál, reálne sa účinok prejaví podľa toho, ako s ním bude narábať. V princípe zlato či keš …. to sú prekonané nástroje, tiež už nežijeme na stromoch. Všetko sú to možnosti, ktoré len dostávame k dispozícii ako sa naša civilizácia postupne rozvíja. Ako to povedal majster Ogway? “Správa nie je zlá ani dobrá, je to len správa”. To hovorí za všetko.

    Liked by 4 people

      • To by musel niekto ovládnuť 51%. Ale to je tak vo všetkom. Väčšina jednoducho rozhodne. Nie inak tomu je v demokracii. To je jedno či je to krypto alebo nie. Mimochodom, jedna zo ktorá sa už u krypta ukázala je jej komunita a tá má istý samoregulačný rámec. Boli v minulosti situácie keď sa výpočtový výkon entity blížil k ovládnutiu povedzme “významnejšieho podielu” a ten sám sa skorigoval na prijateľnú úroveň. Aj v záujme toho aby udržal hodnotu BTC napríklad alebo inej meny. Takisto bežne mineri majú hlasovacie práva a zúčastňujú sa všetkých kľúčových rozhodnutí ktoré sa týkajú siete a meny … takisto sa večší mineri dohadujú a korigujú pozície aj v záujme udržania potrebnej decentralizácie siete … Proste všetko ide keď je vôľa a zatiaľ to tak aj funguje.Ono, tak či tak všetci pracujú vlastne na stabilite meny, ktorej sami sú podielnikmi takže tak. Prípadné “nepriateľské prevzatie” či pokus, to už sme v štandardnom finančnom svete … krypto nie je výnimkou. Faktom je, že zatiať to drží a pokusy boli. nejaké menšie meny boli aj zlomené ale taký je život …

        Liked by 1 person

      • Od roku 2019-2020 sme v rastovej formácii N3/WEEKLY. Takáto formácia má priemernú životnosť 1 rok na menových pároch, 2-3 roky na kryptomenách a 3-5 na indexoch. Pokles bude maximálne tesne nad úroveň 28 300. Je pravda, že sa do formácie rútime, ale som si istý, že sa ešte formácia dlhodobého poklesu nepotvrdí. Pozerám sa na to celé ako umelo vytvorenú mediálnu paniku, ktorej neverím. Prioritou je oslabenie BTC, ale ešte nie. Najprv sa pozrieme nad 60 000.

        Páči sa mi

  3. Pokles EUR/USD, ani BTC/USD nebude obchodovateľný na Forexe bezprostredne, keď oslabenie začne. Nebudú tam adekvátne korekcie. Ten kto si to nevie predstaviť, môže sa pozrieť, ako to vyzeralo v roku 2015, kedy kurz USD/CHF drasticky oslabil.

    Páči sa mi

Pridaj komentár