Do posledného Európana

Na internete kolovalo to, že Západ je ochotný viesť vojnu proti Rusku do posledného Ukrajinca, keďže z cudzieho krv netečie. Lenže to delostrelecké ostreľovanie obyvateľstva, tá chystaná provokácia proti Rusku vrátane chystaného a čiastočne prevedeného biologického útoku na Rusko prinútilo ruské vedenie zakročiť. Problém pre Západ je však to, že tento ich krok bol očakávaný a boli pripravené scenáre s odpoveďami, ktoré rátali s reakciami Západu, a vzhľadom na to, že aké mentálne „kapacity“ sú Západné elity, tak to bola ľahká vec. Takže problém pre Západ je, že Putin dokázal veľmi ľahko vniesť rozkol do ich radov jednoduchými opatreniami, ktorými odštartoval bezohľadný boj o prežitie medzi elitami.

O čo ide?

Najprv Brusel nariadil, aby sa na South Stream vzťahoval tretí energetický balíček t.j. aby aj tretie spoločnosti mohli využiť plynovod (následne na to Rusi presmerovali plynovody do Turecka a vytvorili dcérske firmy) a núti členské štáty, aby nakupovali plyn na burze (čo je výborný obchod pre špekulantov). Sankcie proti Rusku v 2014 nielen poškodili európsky priemysel a otvorili trh americkým firmám, ale aj ruská odpoveď bola devastačná pre európske poľnohospodárstvo. Teraz to isté sa deje v bledomodrom, najprv sa zrušila väčšina dlhodobých zmlúv, čo vyhnalo cenu plynu do stratosféry a keď Rusi spustili svoju vojenskú operáciu, súčasne na kroky EU a spol. zareagovali tak, že všetky nie-priateľské štáty od prvého apríla musia začať platiť v rubľoch či v zlate. Takže krajiny EU môžu použiť na nákup rubľov Gazprombank s tým, že v rovnaký deň keď Rusi oznámili plyn za ruble/zlato Gazprom vystúpil zo svojich európskych dcérskych spoločností (odpoveď na sankcie, zmrazenie a zhabanie ruských rezerv a ostatného majetku). A keby to nestačilo, Rusko chystá ďalšie sankcie pre nie-priateľské štáty, po ktorých 10% mesačná inflácia bude prechádzka ružovou záhradou, lebo Rusko prestane dodávať energetické nosiče, kovy, neón (potrebný pre výrobu čipov), ďalej zhabe majetok cudzincov z nie-priateľských štátov, zrušenie duševného majetku agresorov, zákaz platieb vrátane platieb dlhu entitám z agresorských krajín a za všetko ostatné platby v rubľoch. Rusku toto spôsobí len menší problém lebo svoje komodity predá Indii, Číne alebo ich použije na vlastnom trhu, ale ekonomika Európy bude v ťahu.

Tak prečo ten nadpis?

Nuž, Brusel je pod plnou kontrolou anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, ktorý je tvorený prevažne finančnými klami, a tieto majú vo zvyku získať svoj funt mäsa stoj čo stoj a presadzujú nielen veľký reset, ale aj chcú zarobiť na našom nešťastí t.j. Londýnu, Bidenovej administratíve a Bruselu naozaj nevadí, že vykapeme od hladu, len kvôli tomu, aby ukázali Rusku a svetu, že kto je tu pánom. Lenže obyčajnému ľudu dochádza, že aká hra sa tu hrá a ani priemyselníci nie sú z vyhliadok nadšení, a preto sa tu varí povstanie nielen voči Bruselu, ale aj voči všetkým vládam, ktoré skáču tak, ako Londýn resp. Bidenov majiteľ píska.

A čo my?

Hore popísané tvorí to globálne zákulisie, na ktorého pozadí sa odohráva táto politická dráma na Slovensku. Ide totiž o to, že tá liberál-fašistická čvarga vyrazila po Ficovi a Kaliňákovi, ktorí nielen zabezpečujú to, aby tu veci prebiehali civilizovane, ale aj poukazujú na to, že táto vláda namiesto toho, aby riešila problémy Slovenska a Slovákov, ktorí ich zvolili práve na toto, nielen kašlú na nich, ale riešia covid, Ukrajinu a Fica, ktorý poukazuje na ich špinavosti a na to, že sú neschopní a riešia jeho. To už sám o sebe je problém pre čvargu kvôli politickým a iným dopadom, ale ak sa Kaliňákovi a Ficovi niečo stane v tej väzbe, tak po tom, čo sa tu strhne môžu byť radi, ak z toho vyviaznu živí a na pánka sa nemôžu spoľahnúť, lebo aj keby mohol, neochráni ich, pretože pre neho sú to len užitoční idioti, ktorých má dosť a ktorých nie je škoda obetovať rozzúrenému davu.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Pokrytectvo Bruselu je ešte vypuklejší, keď si človek uvedomí, že 8 rokov nielen prizeral, ale aj podporoval vraždenie civilistov Kyjevským režimom na Donbase, dôkazom je nielen to, že Haagsky tribunál pre ľudské práva dostal takmer 700 podnetov na prešetrenie zločinov na Donbase a nič nerobili, ale aj to, že naďalej podporujú kyjevských fašistov (nečudujem sa, mali jednu politickú mater.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

102 thoughts on “Do posledného Európana

  1. opeť výborný článok…
    v súvislosti s Ficom..
    nechápala som , prečo až také enormné ataky na jeho osobu.
    vrámci aktuálneho diania v ru, ktoré opísal Oracle, …s močiarom…..psituácia na ua , navyše dnes len blokácia v azovstali, nie vojenská likvidácia – kto je tam vlastne ” uveznení”…?! ..nato so západom ” šalejú”..
    Orby je akosi “záhadne nedotknuteľní”…vrámci p l á n u- medzimorie, trojmorie, rakúsko- uhorsko?!..

    no, počas vlády Fica, ten bol viac než rovnocenným politickým partnerom Orbána…dokonca formoval politiku, postoje V4 – situácia s “utečencami”, podanie na súdny dvor, Kaliňákov shengen na našich hraniciach – posilnenie na hu hraniciach, …nielen kvalita potravín vo východnom bloku eu…atď…všade sa Orbán v podstate pridal k Ficovi..
    výtlak Fica nielen za sk, ale aj vrámci V4 nezapadal do “plánu” s východným blokom eu…aj preto m u s e l byť , musí byť odstavený..
    lenže v š e t k o je akosi ináč…než naplánovalo globálne zákulisie..aj v ru, aj v ua,… eu… a bude aj na sk..
    aj zásluhou Fica…nepodceňovala by som ho, absolútne..

    Liked by 7 people

    • ak dovolis,ta v 4 bola uz ku koncu dost zavadovy element,toto bolo treba rozbit,a bolo velmi vyhodne dopracovat sa k slusnym vztahom -madari-slovaci,uz z toho historickeho hladiska,no ale zacalo to konevom,neviem,kde lezi,no a potom su tu poliaci s ich ideou velkeho naroda-no tak 40 milio a 4 je ozaj rozdiel,a vieme odkial im usi trcia,to je to-co sa deje pred volbami-nove a nove strany,,vsetko vacsie rozbit,to je filozofia anglosasov,lepsie sa to ovlada,skoda,ze tu sme kazdy proti dakomu

      Páči sa mi

      • môj osobný názor …V4 bolo od začiatku “plánované” ako “jadro” budúceho medzimoria, trojmoria….a pl s hu mali zohrať zásadnú úlohu…
        preto bola ku koncu “závadový element”…
        myslím , Fico to “čítal”…preto jeho aktivity aj vrámci V4 , ktoré som spomenula vyššie..
        a tiež preto jeho “likvidácia”…nebola v záujme “plánu”…
        a vzťahy s maďarmi ureguloval práve Fico, premyslene, vrámci postojov V4…orby nemal na výber..
        dnes “naša” banda na čele so Skládkou ruší doslova všetko …aj doma, aj vrámci vzťahov so susedmi, aj vrámci eu, najme v mene “plánu”…
        a tiež si myslím, že to s nami nie je až také “tragické”…naozaj som presvedčená, že podstatná, kritická časť národíka je “prebudená”..len mlčí..nám dlhšie trvá, kým sa prejavíme ..ale potom to stojí zato..naše historické prežitie nás to naučilo.a .to je v poriadku…preto sme stále tu..

        Liked by 1 person

        • mima,to by malo byt tak,ze ak ma diagnozu,bol vysetreny,mal lieky,alebo ma,tak akosi z etickeho hladiskaby sa to malo u cloveka respektovat,ved choroby si nejdeme kupovat,ale zase ked zobereme to druhe hladisko-co mu vsetko funkcia umoznuje,nie so skupinou ludi,ale s narodom a statom,tak to moze byt desive,az destruktivne pre nas,nemam vs vzdelanie -ale musela som absolvovat 2 rocnu specializaciu-velmi si to nesmiem dovolit-ale verte ,ze v tejto vlade,a v parlamente je velmi vela uchyliek,az mi to chvilami prislo,akoby ich daky magnet stiahol dokopy,preto treba byt velmi opatrny pri kandidatkach a pri volbach,a niekedy aj kustik urcitej moci urobi z naoko riadneho cloveka cosi necakane,dobre vysvetluje profesor koukolik ,vynikajuci neuropatolog-neunavi ,a pochopi kazdy,prepac-ak vela pisem

          Páči sa mi

  2. ono to vyhladovanie suvisi s depopulaciou a je to len jedna z niekolkych much ktore chcu trafit naraz, takto to robia vzdy, nikdy neudru raz na to aby dosiahli len jeden ciel ale maju v tom naplanovanych niekolko tahov, co sa tej zlocineckej skupiny ktora tu vladne tyka robia co maju zadane a to zahrna aj likvidaciu slovenska, naprogramovanie a robotizacia mysle je krasne vidiet na hegerovych neprirodzenych az mechanickych prejavoch

    Liked by 4 people

  3. Ak by sa Ficovi alebo Kaliňákovi v base niečo stalo…tak…ani nič. To si naozaj myslíš, že by to ľudí reálne trápilo až tak, že by s tým niečo robili keď nič nerobili doteraz?

    Možno by niečo roztočil GP ak to bola jeho akcia na dvihnutie preferencií…rovnako tak pri akejkoľvek inej udalosti, Venezuela má infláciu cez 200%, Turci cez 60% (minulé roky 20-30%) a nejaké extra tlaky na vládu tam nie sú. Ani Slováci nebudú nič riešiť, prejde sa na šedú ekonomiku.

    Liked by 1 person

    • fico je lider najsilnejsej opozicnej strany, zalezi od toho koho tym oznacenim ludia myslis, najdu sa taki co by s tym nieco robili a aj taki co by s tym nerobili nic, zalezi od kazdeho do ktorej skupiny by sa zaradil a vobec v ktorej skupine je zaradeny uz dnes

      Liked by 5 people

      • no takmer vsetci okrem par ludi v ich okoli, ktori by sa bali, ze ich to zomelie tiez…ale ti su skor za vodou a zdrhli by odtialto…ale podla toho ako sa Kali skeri do kamier to bude ten PR scenar 😉

        Páči sa mi

              • SMERu najviac nakloneni policajti tam uz nie su, klucovi radovi policajti sa zacali presuvat na ine institucie uz zaciatkom februara 2020 (citas dobre, pred volbami), do konca toho roka odislo cca 10%. Co tam zostalo nepohne pre nikoho ani prstom, nepohli aj pre seba a pre nich osobne sa diali daleko horsie veci ako nedajboze umrtie taketo cudzej persony, ktoru videli maximalne v televiznych novinach.

                Umrtie Lucanskeho bolo verejnostou a policajnym zborom totalne odignorovane. Fico teraz ohlasil “velky desattisicovy prostest” za zachranu demokracie a co ja viem coho…kolko clenov ma SMER? Budme trosku realisti.

                Páči sa mi

  4. Ja nechapem, kde zas beries tu istotu ako lud zakroci a ti hore budu radi, ze z toho vyviaznu zivi.
    Uz to pocuvame rok a stale nic.
    Aky lud? Bol tu clanok s Weissom, kde bolo jasne rozpisane, ze lud serie zvysoka na vsetko a necha na sebe orat a predstava, ze tu bude nejake povstanie mne osobne pride ako doslova sci-fi.

    A nezabudnite ma zas zmazat.

    Liked by 3 people

    • a kde beries istotu ze to tak nebude, iste nie je nic, da sa len vymerat nejaky predpoklad, neostava ti nic ine ako cakat a dalej sa stazovat, pretoze keby si sa nespoliehal na to ako to niekto spravi za teba by si nikdy nic take nenapisal

      Liked by 2 people

    • Myslim ze slovaci sa v covidere drzali staticne a dopadli sme pomerne dobre na tu masaz a tlaky ake tu bboli. Co ma prijemne prekvapilo za posledne 2 dni, 95 % ludi odlozilo respiratory z xichtu hned ako to bolo zrusene. Chodim denne vlakom a az na vynimky, vsetci to dali dole. A to plati 2 dni. Slovaci nikdy neboli bojovnici navonok, ale vnutri ak su o niecom presvedceni, tak su ako skala a akonahle sa ukaze prilezitost, svoj nazor ukazu. Ideme cestou vnutornej revolucie a tu nic nezlomi. Inzmi slovami, nech by sa dialo cokolvek, nasu dusu ani srdce v moci nemaju … a na tom sa da vzdy stavat. Klidek. Prezijeme aj teraz a zase pojdeme nenapadne dalej.

      Liked by 12 people

              • Pani aveeeva PROSÍM len si nenadávajte a nepodceňujte sa (ani len zo žartu). Znižujete si tým vibrácie a svoju energiu.

                Na akej frekvencii vibrujete?
                Veda už dokázala, že hmota je vibrácia molekulárnych častíc atómov. Rovnako aj naše telo a vedomie. Všetko vo svete, vo vesmíre je v ustavičnom pohybe a vibráciách.

                Aj my ľudia vyžarujeme vibrácie. Vedci zistili, že naše vibrácie súvisia najmä s kardiovaskulárnym systémom. Tieto vibrácie boli rozdelené na tri typy. Prvý typ súvisí s tlkotom srdca, druhý s respiračným rytmom a tretí s emočným napätím. Ľudské emócie teda ovplyvňujú frekvencie našich vibrácii. Naše vibrácie sú zrkadlom nášho vedomia a našich pocitov. Láska, radosť aj strach majú svoje vibrácie. Ako môžeme svoje vlastné vibrácie vedome ovplyvňovať?

                Najskôr si povedzme niečo o tom, na akých frekvenciách vibrujú naše pocity. Najvyššie má šťastie a láska, najnižšie strach. Preto sa cítime tak dobre, keď sme šťastní a naopak tak mizerne, keď sme plní obáv a strachu. Ak systém, v ktorom žijeme nechce aby boli ľudia šťastní, tak v nás neustále vyvoláva pocity strachu a obáv. Ale my to môžeme vedome zmeniť.

                Na akých frekvenciách vibrujú naše pocity:
                Šťastie – 205 Hz

                Bezpodmienečná láska – 150 Hz

                Srdečná láska – 147 Hz

                Súcit – 144 Hz

                Jednota – 50 Hz

                Vďačnosť – 46 Hz

                Prijatie – 38 Hz

                Optimizmus – 30 Hz

                Podráždenosť – 3,5 Hz

                Sebaľútosť – 3 Hz

                Pocit moci – 1,9 Hz

                Pohŕdanie – 1,5 Hz

                Hnev, pýcha – 0,9 Hz

                Klamstvo – 0,6 Hz

                Strach, pocit viny – 0,2 Hz

                Na akej frekvencii vibrujeme?
                Zdravý organizmus vibruje na vyššej frekvencii, choroba vibrácie znižuje. Keď človek ochorie, časť jeho tela začne vibrovať na nižších frekvenciách. Pre uzdravenie je potrebné zvýšiť vibrácie práve v tej časti organizmu, kde je choroba a až potom v celom organizme.

                Pri svojich energetických terapiách tieto nižšie vibrácie cítim vo svojich rukách. Ak je postihnuté miesto alebo energetické centrum, ktoré vibruje nižšie moja ruka stuhne a toto miesto ju priťahuje ako magnet. Doslova si pýta dobiť energiu.

                Ako zvýšiť frekvenciu vibrácií
                Za zdravým organizmom alebo chorobou sa ale ukrýva naša psychika, naše emócie a pocity. Staroveké kultúry vedeli, že pocity a emócie sú naviazané na konkrétne orgány. Ak je chorá napríklad pečeň, tak za touto chorobou sa ukrýva agresia, hnev, zloba na ľudí aj na seba. A samozrejme zajedanie a zapíjanie tohto hnevu k sebe samému. Ak chceme zvýšiť vibrácie v tomto chorom orgáne, najskôr musíme zmeniť svoje vnútro, odpustiť a vysporiadať sa s týmito emóciami. Samozrejme zvýšime tým vibrácie celého nášho organizmu. Ak Vám akýkoľvek liečiteľ umelo zvýši vibrácie bez toho aby ste urobili zmenu vo svojom vnútri, vráti sa Vám to ešte v horšej podobe.

                Aké sú kritéria vysokých vibrácií?
                pozitívne myslenie – chcem byť šťastní
                radosť – a to z každého okamžiku
                pozitívna nálada – za každou búrkou vyjde opäť slniečko
                pocit nezištnej lásky ku každému a všetkému na okolí vrátane samého seba
                nalaďte sa na úspech – splnenie svojho zmyslu života, svojich snov
                neposudzujte a neodsudzujte nikoho – každý má svoju životnú rolu
                buďte vďační za každú chvíľu žitia.

                Aké sú kritéria nízkych vibrácií?
                negatívne emócie: hnev, zloba, závisť, nenávisť
                pesimistické a negatívne myslenie – vo všetkom vidíme len tú zlú stránku
                strach, obavy a výčitky pri všetkých životných situáciách
                potreba moci a ovládania iných ľudí
                neustále ľutovanie samého seba

                Najjednoduchšou cestou k zvyšovaniu vibrácií je pozitívne myslenie.
                Myšlienky sú energia a formujú nielen udalosti nášho života, ale aj náš fyzický a duchovný stav.

                Ak sme naladení pozitívne a pozitívne myslíme, frekvencie našich vibrácií vzrastajú.

                Rovnako dôležité sú aj naše pocity. Pocity ovplyvňujú naše emócie. Naučiť sa zvládať emócie na vedomej úrovni nám pomôže eliminovať tie negatívne a pomôže nám nastaviť sa na tie pozitívne.

                Otvoriť naše srdcia, srdcovú čakru a napojiť sa na nekonečno. Milovať seba aj iných ľudí bez výhrad je najlepšou ale aj najťažšou cestou k zvyšovaniu vibrácií.

                Vibrácie nám pomôže zvyšovať aj meditácia, cvičenie jógy, čchi kung ( je starodávne čínske cvičenie (resp. súbor cvičení), spájajúce posilnenie svalov, šliach, kostí a kostnej drene s meditáciou) alebo iných energetických cvičení. Energetická terapia môže byť prvý krok, ale následne musí nastať zmena vo vnútri každého z nás. Zbaviť sa starých vzorcov nám zas pomôže životný koučing.

                A v neposlednej rade nám vibrácie pomôže zvýšiť vďačnosť. Ďakovať každý deň bohu, vesmíru, nekonečnu by mal byť každodenný večerný rituál.

                Posielam slniečko do srdiečka. 😉

                Liked by 4 people

                  • PPP Kožné problémy môžu mať súvis so zlým trávením (možnosť alergií, alebo aj intoleranciou na niektoré potraviny), hormonálne zmeny, alebo psychika. Každý nespracovaný vnútorný problém sa odzrkadľuje na pokožke.
                    Skúste si zohnať knihu od profesora Christo Mermerski a dr. Janko Mermerski (sú to otec so synom a sú lekári a liečitelia z Bulharska) s názvom Zdravie z prírodnej lekárne. Sú tam naozaj vynikajúce recepty na liečbu (a tradičnou prírodnou metódou). Ja sama som veľa z nich vyskúšala.
                    Peknú nedeľu prajem.

                    Liked by 1 person

                • vdaka,chapam,naposledy som k hzom citala smerom k vnimaniu hudby,to si len tak trocha utahujem zo seba,podla teba sa to u mna hybe ,od hora-po 144,ajtak ti dakujem,s weisom sa vynajdem

                  Páči sa mi

  5. Nuž, či Fica alebo Kalináka zoberú do väzby alebo nie, a čo sa potom bude diať, či sa ulica pohne alebo nie, to je zatiaľ všetko len budúcnosť, ktorá sa vyvíja a je tam veľa možností.

    Ale takisto je tu jedna možnosť, na ktorú upozornil JUDr. Harabin a síce aby časť poslancov zložila mandáty. Táto situácia potom musí vyvolať nové voľby.

    Táto informácia bola mnohokrát diskutovaná a prevládol názor, že sa nestane nič, lebo že parlament pokiaľ má nadpolovičnú väčšinu, tak je uznášaniaschopný a teda sa nestane nič.
    Tu treba poznamenať, že tento právny názor je správny ale len do chvíle, kým NRSR má plný počet členov t.j. 150.

    To, na čo upozorňoval JUDr. Harabin je ale niečo iné a síce, NRSR Ústava definuje počtom 150 poslancov. Teda nie 143, 128, nie nadpolovičná väčšina. NIE. Stanovuje 150. Bodka.
    Takže pokiaľ sa niektorí poslanci rozhodnú vzdať sa mandátu a miesto nich nie je ochotný nastúpiť náhradník, tak sa musia vyhlásiť nové voľby, lebo do parlamentu sa poslanec musí dostať zákonnou cestou, t.j. prostredníctvom volieb.
    A keďže ústava definuje NRSR ako kolégium 150 poslancov, každý iný počet de jure ruší právnu subjektivitu NRSR !

    To je ten základný a zásadný rozdiel, v týchto dvoch videniach činnosti NRSR.
    JUDr. Harabin nikdy nehovorí do vetra, je to dlhoročný kovaný právník, ktorý vyhral všetky súdne a disciplinárke konanie, ktoré voči nemu boli iniciované.

    Riešenie teda majú v rukách poslanci a síce poslanci opozície.
    Takže otázka, že prečo nekonajú podľa uvedeného ? Nuž zrejme za to, že im plne vyhovuje byť v teple, suchu za veľmi krásne peniažky o ktorých sa nám môže tak snívať. ! Pokiaľ by to myslelii úprimne tak by to už dávno a dávno spravili a ukončili by toto trápne divadlo.

    V diskusiách odznelo, že v takomto prípade by mohli byť voľby každú chvíľu.
    A ja vravím – NO A ČO ??? Však je demokracia či nie ? Sú voľby demokratické či nie ?
    Nech sú voľby aj viakrát tým pádom sa aspoň hlas ľudu viackrát prejaví, tým pádom sa aspoň klamári, podvodníci, plagiátori tým skôr preosejú !
    Ja fakt neviem na čo poslanci čakajú ????
    Majú to v rukách a nekonajú. Miesto toho robia plamenné tlačovky, plamenné statusy a to je tak všetko. Čakať, že sa pohne ulica je čakať do doby neurčitej. Ale mandáty môžu šmariť ešte dnes a nemusia na nič čakať a bude sa musieť s tým robiť presne to, čo je v ústave.

    Liked by 1 person

    • Topiaci sa aj slamky chytá. Slovensko, Slováci sú hrdinovia, lebo “záchranu” nepotrebujú! Nechcú vidieť nebezpečenstvo, sú zlí, hlúpi, t.j. nezodpovední!. To je následok “Slobody a demokracie”. Už čoskoro sa otvoria oči všetkým slepím a uši všetkých hluchým, ale na záchranu už bude neskoro! Každý je strojcom svojho šťastia a “rozum sa nedá nasilu naliať do hlavy”! Tu zostáva to posledné, bieda a tá už kráča nám oproti a zakročí!

      Páči sa mi

        • Hanbím sa, že som Slovák, lebo Slovensko zaspalo ako Šípková Ruženka. Potrebujeme “odvážneho mládenca”, aby nás prebudil, lebo národ je na istej ceste k zániku.

          Páči sa mi

          • za svoju narodnost sa nehanbi, to by bol zaciatok osobneho konca, hanbi sa za svojich rodakov ktori miesto toho aby povstali sa hrbia pri internete alebo sa nechavaju ozarovat televizorom, pripadne sa oddavaju toxikomanii a niekde sa ozieraju, takto ich to roky ucili, pardon este dovolenka, kvoli nej nechaju do svojich deti napumpovat experimentalny roztok pretoze ak si nebol na dovolenke pri mori stracas svoje spolocenske postavenie usporiadaneho moderneho obcana, vsetci taki ale nie su a bud hrdy ze medzi nich nepatris, hanbit sa znamena rezignaciu

            Liked by 3 people

            • bud rad,ze si slovak,mame cosi navyse proti anglosasom,preto oni nas vobec nevedia pochopit,nechapu mentalitu slovanov,ja so m si pozila medzi nimi,a tito blizsi,to vie tolko,ze to nemozem ani napisat,skoda,ze mame tu neprajnost,tu zavist a hyperkriticnost voci jeden druhemu,nikto nam nie je dost dobry,stale zakladame tie akoze strany-a kazdy chce byt ten preeedceda,potom tak tie volby aj vychodia,no a terazky sme sa dostali do pekneho lajna,a musime sa vyskriabat,hadam aj geopolitika nas poratuje-lenze aj tam sme sa zachovali ako ti blbsi,ja so uz dakde aj napisala,ci ten putin nie je nahodou aj ludozrut

              Páči sa mi

              • Je to zámer satanistov z Británie. Rozdeľuj a panuj za cenu nevinných životov. My nie sme ľudia, iba zvery pre týchto “demokratov”. Toto dokazujú už poriadne dlho! Briti vždy bojujú cudzími rukami. Sú hadie plemeno tesne pred svojím definitívnym koncom!

                Liked by 1 person

    • Sú tu dva aspekty… 1. precedens… ak to urobia teraz, kde je napísané, že to nebude robiť každá opozícia, 2. pri terajšom ohýbaní práva (referendum, vyhlášky a pod.), kde je zaručené, že už na túto alternatívu nemajú protizbraň a možno to otočia tak, že sa nám z toho zatočí hlava? Veď si uvedomte tie absurdity čo sa dejú… Fico to robí dobre… po správnosti, pomaly a opatrne… POZOR na unáhlené ťahy na šachovnici…

      Liked by 6 people

      • neviem dat lajk ale absolutny suhlas, je to dobra teoria avsak postaveha na vode, proti harabinovi nic nemam, ked s tym vysiel ma ihned napadla otazka ze co potom dalej a ci to nie je dvojsecna zbran, po case sa vyjadril ze co by bolo dalej by sa este len uvidelo, to ma uistilo v pochybnostiach do ktorych zahrnam presne co si napisal

        Páči sa mi

        • Tiež si to myslím. Ja som v práve úplný laik, ale podľa dostupných informácií to obvinenie nemá logiku a Fico s Kaliňákom budú zbavení obvinenia. Ale je tu pokračovanie, na čo je toto všetko dobré. Tá sebránka vo vláde bude po voľbách čeliť rovnakému obvineniu, no na základe vážnych dôkazov a nebudú môcť ani ceknúť, že to je likvidácia opozície. Len dúfam, že sudcovia budú spravodliví.Teraz, aj potom.

          Liked by 4 people

    • Všetci tí, ktorí útočia na JUDr. Harabína majú nečisté svedomie. Im nejde o spravodlivosť a už vôbec nie o pravdu! Sú v službách zla a to neváhajú ani dávať najavo! Samozrejme, že nie otvorene, ale vždy skryte hľadajú zámienky, jednoducho klamstvá! Po skutkoch ich poznáme. Lepšie by im bolo uviazať mlynský kameň a hodiť sa do mora ako pohoršiť čo i len jedného z maličkých! To sú veľmi, veľmi vážne slová, ale ľudia ich berú jedným uchom dnu a druhým von!

      Páči sa mi

    • Niečo také by mohlo fungovať proti protivníkovi ktorý rešpektuje Zákony a Ústavu. Lenže táto luza nič nerešpektuje. Aj keby celá opozícia zložila mandáty pôjdu si veselo ďalej, veď majú dosť poslancov aby bol parlament je uznášaniaschopný. To im stačí a hlasovania budú vždy úspešne. Len sa nikto z opozície už nebude môcť k ničomu vyjadriť v plene parlamentu. Harabin tára v tejto veci, aj keby mal pravdu tomto zločincom to bude úplne jedno.

      Liked by 2 people

    • Ak sa Harabin pri svojom navrhu vzdania sa mandatov v NRSR poslancami opozicie odvolava na ústavu /ustavny sud/, tak sa pýtam prečo ked podal podnet na ustavny sud za manipulaciu pri prezidentskych volbách, tak v tom prípade mu to nič nie platné.. Takže dá sa v tomto štate spoliehať na ustavnosť, aj mnohych inych pripadoch okolo kovidu ustavný súd nekonal. Položme si otazku, tak prečo toto Harabin presadzuje /myslim vzdania sa tých poslaneckych mandatov/ aj velmi to ozvučuje aj časť alternatívnych medii napr. infovojna.

      Liked by 1 person

  6. Slovensko likvidujú satanisti! Nemáme žiadnu morálnu autoritu, ktorá by sa zastala pravdy! Kde si kresťanské Slovensko? Dopadli sme ako v Sodome a Gomore? Budeme zjednávať, aby pán Boh zachránil Slovensko, keď sa nájde aspoň 100 spravodlivých? Slováci, kde je naše svedomie? Chceme aby žili naše deti, vnuci a pravnuci, alebo je koniec?

    Liked by 1 person

  7. V arboréte Turčianska Štiavnička, Révayovský kaštieľ prebieha mohutná výstavba luxusných apartmánov. Síce je to chránené bio územie, ale za obeť už padli dreviny. Areál od bývalých vlastníkov(RF), ktorým živ. prostredie dlhé roky odmietalo vydať súhlas na stavbu kúpila firma :
    https://ismont.sk/projekt/kastiel-revay/

    z TRNAVY

    treba popozerať vlastnícku štruktúru, a napr. porovnať s dodávateľmi nejakých testov…

    Páči sa mi

  8. Súhlasím s Orim – článkom aj všetkými komentmi. Nám nepomôže hanbiť sa, plakať a nadávať; treba sa poučiť od iných a poznatky preniesť do každodennej praxe. Napríklad od Ukrajiny.
    1. CIA na Ukrajine [1].
    Skrytý program pre Ukrajinu, riadený polovojenskými jednotkami pracujúcimi pre CIA, vytvorila Obamova administratíva. Pod Trumpovou administratívou sa rozšíril a Bidenova administratíva ďalej pokračuje v jeho rozvoji. Jeho základom sú viactýždňové programy CIA, realizované v USA, zahŕňajúce výcvik v strelných zbraniach, maskovacích technikách, pozemnej navigácii, taktike „krytie a presun“, v spravodajstvo a ďalších oblastiach.
    CIA hraje ústrednú úlohu v podvratnej činnosti s cieľom dostať Ukrajinu z ruskej „obežnej dráhy“ a odovzdať ju západným korporáciám. Deje sa to prostredníctvom vlastníctva majetku a správnych ľudí vo vláde a verejných inštitúciách, kontrolou národných tajných služieb, infiltráciou všetkých politických strán, manipuláciou sociálnych a politických procesov, verbovaním ľudí a ich dosadením na požadované miesta. CIA infiltruje armádu a spravodajské služby a zároveň buduje civilnú základňu prostredníctvom neziskových organizácií.

    2. Je možná debanderizácia a potrebuje ruský svet Galíciu? [2]
    Hlavnou chybou Ruska vo vzťahu k Ukrajine je úprimné nepochopenie podstaty štátu, ktorý vznikol na území bývalej Ukrajinskej SSR. Faktom je, že postsovietska Ukrajina je banderovská krajina. Bude možné súdiť Porošenka a Jaceňuka, Turčynova a Korčinského, Zelenského a Arestoviča; bude možné zbombardovať všetky arzenály a vytlačiť nové učebnice. Potomkovia Banderu sa však nikdy nestanú masovou súčasťou „ruského sveta“.
    Je možné vykonať demilitarizáciu a dokonca denacifikáciu, ale debanderizácia pravdepodobne nebude fungovať. Bude možné to zastaviť, nenechať sa šíriť, zahnať späť do Haliča, ale je nepravdepodobné, že by sa to úplne zničilo.
    Nevieme, ako sa špeciálna vojenská operácia skončí a aké sú plány ruských úradov ohľadom vývoja Ukrajiny, vieme však určite: nechceme mať nič spoločné s haličskými mutantami ani s nositeľmi tzv. banderovskej ideológie. Nech majú svoj malý štát s jedným štátnym jazykom, s pomníkmi Banderu, Šucheviča a všetkých trestateľov sveta, nech cvičia s drevenými samopalmi na drevených koňoch, ako dobývajú Moskvu, nech zabudnú na mená Puškina, Lenina, Vatutina, nech zostanú v blaženej dôvere, že obrovská krajina Rusko žiarli na malú Halič kvôli záchodom a chladničkám. Nech si robia čo chcú a snívajú o čom chcú. Nech si napíšu do učebníc, že vo vojne v roku 2022 porazili Rusko, nakrútia o tom filmy a kreslia komiksy. Nechať to byť. Len keby sa im uzavrel vstup do Ruska a na Ukrajinu.

    [1] https://zavtra.ru/blogs/tcru_na_ukraine
    [2] https://www.fondsk.ru/news/2022/04/23/vozmozhna-li-debanderizacija-i-nuzhna-li-russkomu-miru-galicia-56033.html

    Liked by 2 people

  9. odporucam velmi dobry rozbor Judity Lassakovej…
    Pár slov k 108 stranovému uzneseniu a Žilinkov postup

    ja som s toho mimo ine, pochopila aj to, preco zvolil Zilinka taky postup ohladne vyziadania suhlasu parlamentu na vydanie R.Fica … a je tam mnoho dalsich zaujimavych veci z pohladu pravnika

    Liked by 1 person

  10. Situácia okolo Fica a Kaliňáka naznačuje, že situácia v zákulisí sa zmenila a veci sa pohli dopredu. Tí dvaja boli dva roky nedotknuteľní, prečo práve teraz? Náhoda to nie je a celé toto divadlo má iný účel ako je to oficiálne podané. Celé to obvinenie je chabé a divadlo pre verejnosť, lebo tí dvaja slúžia ako prostriedok na dosiahnutie cieľov. Ale koho? Močiara alebo patriotov? Tu si myslím, že to riadia patrioti cez močiar. Tí dvaja, hlavne Fico, majú iný potenciál. Neviem kto to tým hlupákom poradil a dal im zelenú, ale našli spôsob ako vyprovokovať nepokoje za účelom ustanoviť totálnu kontrolu spoločnosti. Fico a Kaliňák sú pre časť spoločnosti neprijateľné osoby a pri demonštráciách a provokáciách, môže táto časť spoločnosti “požadovať” tvrdý zákrok štátu a tomu zodpovedajúce opatrenia. Aspoň to chce močiar. Tu si však myslím, že Slovensko v tomto smere nebude osamotené v Európe a nepokoje prebehnú vo viacerých štátoch (možno v celej Európe). Napr. vo Francúzsku už ľudia vychádzajú do ulíc ohľadom výsledkov volieb. Veľa bude záležať od toho čo sa udeje na Ukrajine, lebo z tamadiaľ môže preskočiť (a asi aj preskočí) iskra nielen do Európy, ale potom aj do celého sveta. Veľa sa hovorí, že riešením je armáda.

    Liked by 3 people

    • Apokalypsa sa už začala! Zomierajú ľudia, ktorí mohli žiť. Pripravené: podvod C-19, lockdowny, konflikt na UA, likvidácia jadrových elektrárni, nedostatok energetických zdrojov, hnojív, potravín, rozprávky o Green deal+ Grétka, bábkové vlády v celej EU… – to je len začiatok tyranie satanistov a ich prisluhovačov. My musíme vytrvať a byť si vedomí, že platí: “Nakoniec moje nepoškvrnené srdce zvíťazí!

      Páči sa mi

    • Sleduj veci okolo UA. To ti pomôže pochopiť ako sú na tom RF vs USA. Ako náhle sa situácia výrazne zmení, budú padať hlavy po celom svete.
      O to šťavnatejšie to bude ak tí blbci stihnú pozatvárať aj svojich oponentov.

      Liked by 1 person

    • Len uvažujem. Žeby sa priblížila hrozba priameho stretu vojsk NATO s Ruskom ? A riešiť by to mala taká situácia v Európe, aby USA nemalo priestor donútiť jej vlády poslať vojakov na UA? Tj. armáda by bola nasadená doma, na riešenie sociálnych nepokojov. V časoch fašistického Nemecka nebojovali na strane nacistov Francúzsko, Rakúsko, ani protektorát Čechy a Morava… obsadené krajiny nemuseli bojovať po boku Nemecka, ale 1.SR ako štát spojenec, kolaborant, áno. Teraz je spojencom UA celá Európa s USA. Potom by tá výzva Blahu “buďte pripravení na mobilizáciu!” bola významovo aj v inej rovine. Všetky zbrane zo Slovenska už odišli na UA, sú na rade vojaci? Rusi skoro na dennej báze používajú v Tv termín “vojna toľko načinajet” a tiež “my sražajem sa s absolutnym zlom!”.

      Liked by 1 person

    • súhlasím… všetko to robia (po celom svete) na vyvolanie nepokojov… vtedy si môžu na pozadí robiť čo chcú a tým nemyslím politikov… Tu sa tiež ukáže pravá tvár Fica a spol., či budú burcovať alebo budú riešiť a upokojovať. Treba si zachovať chladnú hlavu… my sme príliš slabí na to aby sme výrazne ovplyvnili vývoj… treba čakať na správnu príležitosť… a verím, že budeme vedieť kedy to bude a čo robiť… božie mlyny

      Liked by 1 person

Pridaj komentár