O čom teraz mlčia korporátne médiá

Šéfovia Pfizer a Moderna odstúpili zo svojich pozícií po tom, čo sa na verejnosti objavili informácie o tom, že ich covid vakcíny zabíjajú (článok).

Otázka je, že kedy začnú korporátne médiá meniť naratív ohľadom covid vakcín?

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

49 thoughts on “O čom teraz mlčia korporátne médiá

  1. No ja neviem Ori, ale mám z ozaj dôveryhodného zdroja info, že áno covid končí, avšak prichádza vtáčia chrípka, s plánovaním sprísnením opatrení od augusta, a doktor Mengele sa vyjadrili, že nikoho prosím o vakcínovanie nebude, zavedie sa povinné. Toď čo sa mi dostalo do uši..

    Liked by 1 person

      • Hadam tu nechces tvrdit ze ludia zas skocia pre zmenu na vtacie vakciny ktore budu povinne. Vsak to uz aj ten najsprostejsi prekukne a posleme ich s tym do perdele hromadne. Pridam jednu hlasku z Fantomasa ktora ma hodne do seba : “U nas ve skotsku povazujeme len kratke vtipy za dobre.” V kazdom pripade, drzme si palce priatelia.

        Liked by 9 people

        • To platí v prípade zopakovania fejkovej “najsmrteľnejšej pandémie od dôb vyhynutia dinosaurov”, ktorú sme tu mali doteraz.
          Myslím, že po 2 rokoch bolo jasne vidno, že aj veľa múdrych a príčetných sa sklonilo pod náporom šikany. Ak si aj nedali včeličku do prdele, všetci chodili zamaskovaní, aby mali pokoj od primitívov a kefovali si frňáky, ak chceli ísť k doktorovi/nemocnice a pod. Kto mohol, ten to možno nejak ošvejkoval (správy o úplatkoch za falošné “certifikáty”).
          Nemyslím si, že tomu bude inak v budúcnosti, pretože zohľadnia korekcie v riadení na základe skúseností z posledných 2 rokov.

          Páči sa mi

          • oni zohladnia korekcie a my ludia co? Zostali sme na stromoch? To uz je jedno s akou vakcinou pridu ci covd ci vtacou, princip je ten isty. A ci zas budeme pocuvat ze nas jedine vakcina zachrani, a podobne pitominy. Tomu sam nemozes verit co hovoris.

            Liked by 1 person

            • Opakujem, platí len v prípade ďalšej fejkovej “pandémie” (ak bude princíp ten istý), počas ktorej zmizla chrípka, s čím ich, samozrejme, pošleme doprdele. Myslíš, že sú takí blbí a nerátajú s tým? Ak ten istý bluf vytiahnu znovu, tak jedine preto, aby sme za nich vykonali špinavú prácu. Ak začnú ľudia chorľavieť alebo umierať, sme odzbrojení a čaká nás včelička do prdele so sociálno-kreditným prídelovým systémom, keďže na jeseň bude ekonomická situácia (panika?) ešte vypuklejšia.

              Páči sa mi

              • Obávám se, že tak blblí opravdu jsou: “Myslíš, že sú takí blbí a nerátajú s tým? “. Neb jsou pilí svojí mocí a nedotknutelností. Ti debilové si fakt myslí, alespoň tady v Čechách, že jsou všemocní bohové. Jenže oni plánují a dopadnout to může jako vždycky. S ohledem na ekonomickou situaci by mohli mít soudruzi ku podzimu také dost starostí sami se sebou, třebas kam se schovat.

                Liked by 4 people

                • No tak v tom prípade idú podľa nôt/scenára, ktorý im dal niekto, kto toho rozumie a chápe viac než títo vylízaní blbci a pri hraní sa na ďalšiu “vlnu” chrípky nás nechá spraviť špinavú prácu. Aj to je možnosť, o ktorej som písal.
                  Alebo druhá možnosť je, že viditeľne začnú ľudia vednúť “na niečo nové”, čo nebudeme vedieť spochybniť (v danom momente) a budú na koni s ich agendou sockreditu, expirujúcich qr kódikov a nútenej gencíny. Uvidíme na jeseň…

                  Páči sa mi

        • To je ten správny postoj! Z človeka, ktorý je presvedčený o svojej pravde nie na základe viery v neviemčo, ale na základe získaných znalostí, vyžaruje taká istota, že všetky lži a podvody mocných sa od neho odrážajú ako od panciera. A vtedy sa mocní stávajú chudákmi a nič si nedovolia…

          Liked by 2 people

      • staci otocit tu povestnu vetu “psi stekaju a karavana ide dalej” – teraz si to vymenime, oni budu ti psi a my ta karavana 🙂 … ako si to ockovanie vynutia u pevne rozhodnutych ludi?
        takze je to len a len na nas

        Páči sa mi

  2. na slovensku sa podla vsetkeho rysuje dalsi bomba kseft a nakup vakcin akoby neomrzel, pandemia stala na testoch, ziadne testy ziadna pandemia ziadne opatrenia, dokonca sa to niektorymi kritikmi ockovania prezentovalo ako rozumna alternativa pred genovou terapiou, bola taka rozpravka o vynalezcoch a vynasli dobricko, co ste si zazelali z dobricka vyliezlo, s testami je to podobne, nuz uvidime s cim vylezu a ak hodlaju pokracovat ci bude mat niekto na vec pohlad ako lukasenko, pokracovat bude lakave pre mnoho fasistickych hlav, ak to spustia je otazne ci sa opat prida cely svet, ak nie hra skoncila

    Páči sa mi

  3. Ľudkovia zlatí, podľa srbskej astrologičky Tatjany Micić sa v srpnu (to znamená v auguste) spoja viaceré skupiny (možno mala na mysli strany) a bude. Bude skrátka mela. Ľudia sa skrátka poriadne vzbúria a už nedajú so sebou zametať. A toto hovorila vo svojom videu na margo spustenia zase nejakých viróz. Takže uvidíme čo a ako bude.
    Ale myslím si, že ľudia už nie sú hlúpi a veľa veci už prekukli.

    A posielam vám video z Odyssey od Yvetky Richtaříkovej. Je to o Rusku,o kryptomenach, o FED, inflácii, o dolároch atď. Trvá to síce 1 hod. 38 minút, ale celkom poučné.

    https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2022-04-28-Seth-H.-Putin,-zlato,-rubl-a-p%C3%A1d-dolaru-%C4%8Desk%C3%BD-dabing:b

    Liked by 4 people

    • mimuska,ja uz nielen astrologii,ale aj bosoractvu by som verila za kazdy kustik nadeje,ze sa nieco zlepsi,ja si uz doklepem,ale mam te vnucata,no tento rok maturujem,to je tretie,a potom 17 a 15,a ze veru bosoractva aj robim,sa priznam

      Páči sa mi

      • Pani aveeeva milé. 🙂
        Viem, že možno to “bosoráctvo” nie je práve najlepšia voľba pre človeka. Ani Pánbožko by to neschvaloval (keďže je to dielom satanistov – či už biela mágia o čiernej ani nehovorím) ale človek je odpradávna tvor zvedavý a rád odhaľuje rôzne tajomstvá. Hlavne budúcnosti. A ja si osobne myslím, že keď človek úmyselne neškodí iným ľuďom, tak je to od Pánbožka snáď aj prepáčené. 🙂

        Páči sa mi

    • To je tiež len ďalší z dôkazov že je to celé podvod. To ako že politik rozhodne že 3 dávky stačia. Niekde ročne, niekde 2 x ročne …. Nuž vám poviem že to taký lekár som aj ja ako títo pandemickí experti všetko. Idiotstvo v priamom prenose.

      Páči sa mi

    • @FEI, skúšajú všetkými spôsobmi, 3x a máte “kľud”, ale čo bude ďalej nikto nevie.
      1. Takže termín určiť je ťažko, niekto zomrel hneď po očkovaní, iný dva týždne po očkovaní, ďalší o dva mesiace, a veľa zomrelo na neposkytnutie zdravotnej starostlivosti na čas (konzultácia iba cez telefón, strach z nemocnice atď.) Nikto nevie ako dlho budeme tu. Model 3x a dosť očkovania nevyhovuje tým dole pri koryte a k tomu dokonca bez vakcíny Pfizeru (a poliaci to ozvučili, za čo sa im treba poďakovať).
      Vakcinácia nám dala šancu naučiť sa rozhodovať v modeli sám za seba. Nech sa už každý rozhodol ako chcel – učíme sa na vlastných chybách, a to je podstatné. Netreba nikoho odsudzovať.
      Poliaci pomocou médií nenávidia rusov. Ale zároveň je Poľsko prvým kandidátom, ktorý zabezpečí rozpad EÚ. Nie nadarmo majú večný spor s Francúzskom, o to kto prvý vynašiel vidličku….
      2. COVID pá, pá SS.
      Tu si len dajme pozor, aby sme opäť so všetkým nesúhlasili. Koľko konateľov bojovalo a ozývalo sa proti elektronickej komunikácii s daňovým úradom, a s ostatnými úradmi. Koľko ľudí bojkotovalo e-zdravie (predtým dokonca sa to volalo cudzím výrazom e-health)? Obdržanie mzdy prevodom a nie v hotovosti? Myslím tých čo s tým nesúhlasili sa dá spočítať na prstoch jednej ruky!!!! Veď ako vždy je to také výhodné…
      3. A tá čudná mediálna vojna, koľkí močiarnici sa ozvali: vypočujme si obe strany, poďme hromadne za Putinom a rokujme. Zabezpečme mier. Až na dvoch aj to nevieme aký bol výsledok jednania. A pritom František kričí 2% z HDP a viac na zbrojenie je šialenstvo, ale nikto ho nepočúva. V Poľsku prijali zákon, že kto podporuje agresiu Ruska bude postihnutý ( a pritom najviac podporuje agresiu sám prezident s premiérom pretože dodávajú zbrane na Ukrajinu (t.z. hádžu polienka do ohňa, ale veď oni sú takí svätí …). A možno je to celkom inak, ale o tom niekedy inokedy.

      Liked by 3 people

  4. Na jeseň vidím jednu z dvoch základných možností:
    A, kovidova/vtáčia/prasacia/kiahňová agenda. Biologický útok na obyvateľstvo. Úmrtnosť vysoká. S očkovaním budú pomáhať aj vojaci.

    B, vojnová agenda. Mobilizácia aj u nás. Rozšírenie denacifikacie do celej Európy.

    Liked by 3 people

    • prosim-ake kiahne vidis,a vidis,alebo si myslis,pretoze viem-ze niekto vidi,vojnova agenda z ktoreho smeru-ak mozes,denacifikacia-v dpbrom zmysle by bola velmi potrebna,ak neobtazuje,-kym som vobec nabrala odvahu sa pytat,volakedy -mozno este na levanete bol isty pan vitezslav-a ten niekedy takto povedal

      Páči sa mi

      • Kiahne myslím variolu, chorobu s vysokou úmrtnosťou. Písal o tom Boletus na kob-fore:

        https://kob-forum.eu/2022/03/01/specialni-operace-rf-na-ukrajine-ma-velmi-vazne-duvody/

        Ak chcú oživiť pandémiu, potrebujú vyrobiť nový “veľký tresk“ alebo to celé pustiť k vode. Takže smrtiaci biologicky útok s vysokou úmrtnosťou, ktorého následky sa nebudú dať nijako poprieť/spochybniť. Niekde v našom regióne. Všetko za mediálnej pozornosti. Hneď prídu super tvrdé lockdowny, povinné očkovanie. Vojaci budú najprv iba pomáhať a neskôr vyhľadávať neočkovaných aj osobne. Tých amerických je v Európe okolo 100 000. Načo je ich tu toľko? Čakajú na prevrat v Rusku, čo sa nepodarí, tak aspoň “pomôžu” s vakcinaciou.

        Verím však, že sa tak nestane! Zdegenerované šváby z elitných západných kruhov nevedia nič spoločensky prospešné vymyslieť. Už len hystericky kopú, no o to viac sú nebezpeční. Do prdele s takýmito ich agendami 👎.

        Čo sa týka denacifikacie, tak musí byť predovšetkým v politickej a mediálnej rovine. Môžu sa však pokúsiť o mobilizáciu pod zámienkou, že nás ohrozuje Rusko a začať posielať vojská na Ukrajinu. Zapojiť Poľsko, Rumunsko a pod… Na to sa im vykašleme. Veľa bude závisieť od času.

        Nech bude akokoľvek, vidím to tak, že to zvládneme to bez väčšej ujmy. 👍

        Liked by 1 person

        • vdaka,za odpoved,no dufam,ze sa im nepodari vsetko podla planov,pretoze sa cely svet preformatuvava,ibaze na dakych topkach sa o tom nepise,vsak,verim,ze su tu sily ,ktore to nedovolia,nejdem cez kostol,ale vek a udalosti cloveka dobre poucia,a este daco-verim a vidim,ze ami budu mat dost roboty udrzat poriadok doma,ine nepocut-len kolko stoji galon natankovat,vsetky ceny letia hore,a oni neboli nauceni na skromnost

          Páči sa mi

      • Chápem. Súhlasím. Je to iba odhad vývoja. Určite by bol lepší rozpad davo-elitarnych štruktúr a vznik nových spoločensky kvalitnejších. Zrejme stojíme pred nejakým rozuzlením.

        Páči sa mi

Pridaj komentár