Nenávratnosť Ukrajinskej investície

Do roku 2014 Ukrajina bola ovládaná oligarchami, ale mohla sa tváriť ako štát, lenže po r. 2014 sa stala prázdnou schránkou, kde štátne orgány kryjú zločiny. A nebolo k tomu treba veľa, pár miliónov na majdan a pár miliárd na 46 Pentagonom oficiálne priznaných biologických laboratórií, ktoré tu pod rúškom ochrany a po analýze ľudských a zvieracích rusko-ukrajinských biologických materiálov, vyvíjali biologické zbrane.

Prečo to spomínam?

Pretože klany, ktoré investovali do ukrajinského a ruského majdanu a tiež do čínskeho palácového prevratu, ktorý má zvrhnúť Xiho klan a zachovať pri tom čínsku výrobnú kapacitu, zisťujú, že nielen musia odpísať celú investíciu, ale aj to, že Ukrajina je hrobom ich ambícií a možno aj ich samotných. Toto sa prejavuje nielen zmenou naratívu, ktorý sa zmenil z ukrajinského víťazného pochodu na 100-200 zabitých ukrajinských vojakov denne a de facto priznaním, že znásilnené Ukrajinky sú PR výmyslom, ale aj tým, že Biden obetoval Zelenského, ktorý sa zas obáva vyschnutia finančnej „pomoci” (robiť špinavosti, keď niekto iný platí účet je jednoduché). Keď k tomu prirátame to, že tých 40 miliárd „pomoci“ môže byť sledovaných, tak je jasné, že by mali z celej veci vycúvať a dohodnúť sa s Putinom. Lenže to sa neudeje.

Prečo?

Prvá vec je, že klany sa rozhodli hrať vabank. Druhá vec je, že Putin im už nedovolí z toho vycúvať, lebo povedal, že síce na mierové rozhovory pod záštitou OSN niekoho pošlú, ale z ich strany je to považované len za formalitu. A dôvod, prečo sa ruské vedenie neponáhľa dohodnúť je to, že Rusko je sebestačná krajina a môže sa rozvíjať bez vonkajšej podpory resp. viesť vojenskú operáciu. Čo v praxi znamená, že dedolarizácia ekonomiky a finančného systému Ruska znamená aj de facto ďalšiu suverenizáciu. Tretia vec je, že Putinov krok zasadil doláru smrteľnú ranu, lebo ak niekto chce obchodovať povedal, buď nemusíš použiť US$, alebo nesmieš použiť US$ (čo umožní splácať globálnemu juhu dolárové dlhy a vymaniť sa z dlhového otroctva). Je to síce pár sto miliónov tu a pár sto miliónov tam, ale nielenže existuje alternatívna platforma k systému SWIFT, ale je tu aj multiplikačný efekt, ktorý je spôsobený tým, že západný finančný systém spolu s dlhopisovými a akciovými trhmi je v troskách (trhy padajú od NASDAQ až po burzu v New York) a riešia to masívnym tlačením meny cez reverse-repo (US dlhopisy pre FED a cash pre banky cca vo výške 2 000 000 000 000 US$ denne) a k tomu podľa všetkého treba prirátať aj to, že niektoré štáty už nejakú dobu odmietajú platbu v US$ a chcú niečo hodnotné (niekoľkomesačná lodná zápcha pri prístave Los Angeles). Lenže to je pre USA problém, lebo nemajú ani priemyselné kapacity a ani dosť zlata a striebra. Priemyselné kapacity má ale Európa, do ktorej bola presmerovaná veľká časť lodnej dopravy, čo zas spôsobuje zápchu v severných prístavoch Európy.

Ako to skončí pre US$?

Rusi sa na dedolarizáciu pripravovali minimálne 8 rokov a videli a vedeli, čo sa deje s finančným systémom Západu a aj aké budú reakcie jednotlivých klanov Západu atď., preto môžem povedať, že US$ bude prvý, ktorý padne a v tesnom závese za ním bude €, ktoré v súčasnej podobe neprežije a zanikne spolu so súčasnou EU. Inými slovami, € bude zlaté a bude záležitosťou Nemecka, ďalších susedných krajín a najväčších prístavov v Európe a Brusel resp. byrokracia Bruselistanu pôjde tam, kde slnko nesvieti. A vzhľadom na to, že my sme v povodí Dunaja, tak sa ocitneme na vlastnom pieskovisku.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Nenávratnosť Ukrajinskej investície

    • Tak ako? Prijmeš ponuku napísať vlastný článok s predikciou následujúcich udalosti? Ak máš obavy daj to znerejniť len niekoľko hodín do predu. Či nemáš chuť niečo napísať sám a budeš iba kibicovať? Nejde o to čo píšeš ale o formu ako píšeš. Buď konštruktívny nápis svoj pohľad na problematiku, tým ukážeš iný pohľad a pomôžeš k širšiemu porozumeniu. No ak budeš písať veci, ako dolár padne ako posledný lebo tak to má byť. Nie je argument, skús to podložiť niečím z dejín, pretože všetky udalosti sa opakujú len v pozmenenej forme. Bola ti hodená rukavica, zodvihneš ju?

      Liked by 3 people

      • Peter Peto
        Cítim z teba niečo negatívne a neúprimné. Doteraz sa mi zdalo, že komunikácia s tebou, by mohla byť rozumná, ale už to tak necítim. Ja odpoviem každému, kto mi nahádže rukavicu, ale musí to byť jasná otázka. Ja nie som spisovateľ, aby som vás tu rozplakal a potom sa nič nedialo. Aký argument je lepší, než ten čo všetci vidia na vlastné oči. Zverejnením akých koľvek informácii by som vás iba usadil k pohovkám a o nič by ste sami nerobili. Čakali by ste na ten zázrak o nás bez nás. Keď dám nejakú informáciu dopredu, tak sa tak aj stane. Niekoľko krát som vysvetľoval, prečo to neurobím.
        Jednu otázku som dostal ohľadne detí. Neviem od koho to bolo, lebo mi bol vymazaný obsah gmailu. Preto som čakal na toho kto sa to pýtal, aby som mu mohol odpovedať. Jednu informáciu môžem zverejniť a povedať dopredu. Deti do 7 rokov budú novou generáciou v revolučnom prevrate a je jedno či boli očkované. Samozrejme ak dali očkovať rodičia svoje deti proti vymyslenej pandémii, je to smutné.

        Páči sa mi

        • To negatívne čo cítiš nie je len vo mne, je to všadeprítomné. Naučil som sa dôležitú vec. Nepýtaj sa otázku na ktorú naozaj nechceš poznať odpoveď. Ja osobne očakávam viac evolučný prevrat ako revolučný. Už je čas na evolúciu a nie opakovať chyby revolúcii. Ty predpokladáš istú budúcnosť. V žiadnom prípade ti nemám za zle to aký postoj si zaujal, máš na to plné právo. Náš rozdielny názor má obohatiť diskusiu. To čo vidí každý jednotlivec nie je vždy to čo je reálne, mnohý vidia iba to čo chcú vidieť. Budúcnosť sa istý čas bude vyvíjať svojím vlastným spôsobom, logika tu nebude hrať veľkú rolu. Ďalšie kolo plandemie začne už teraz na jeseň. Najväčší smútok cítim kôli cene za zmenu. No jednu otázku ti dám, chcel by si vidieť to čo príde? Chceš vidieť budúcnosť?

          Páči sa mi

          • Každý chce poznať budúcnosť. Problém je vtom, že rok ľudského života je milisekunda toho galaktického. Všetko čo žijeme je záznam.
            Tieto informácie budú zverejňované postupne, aj v oficiálnych zdrojoch. Nie je to téma, ktorú by som chcel živiť. Sú na to iní.

            Páči sa mi

            • To je klasická odpoveď tých čo budúcnosť nevidia, teda záblesky budúcnosti. Málo kedy jasné a použiteľné. Nikdy nevidíš to čo by si chcel. Najhoršie je na poznaní budúcnosti že sa budeš pokúšať zachrániť ju či jeho len preto že ti na nej záleží. No nikdy to nevyjde. Priamy zásah je vylúčený, nesmieš meniť osud iného človeka.

              Páči sa mi

            • Na jeseň nebude pandémia ale plandemia. Keďže sa celková situáciu iba zhorší, jediné čo ich napadne bude lokdavn. To čo sa bude diať bude mať veľmi málo spoločného s reálnou medicínou. Rovnaké predstavenie ako naposledy. Či už to bude zase kovid alebo opičie kiahne či čokoľvek iné. Tentokrát pomôže iba ignorovanie plandemie.

              Liked by 1 person

                • Že by sa zrazu zmenilo vzdušné prúdenie nad Stredozemným morom a začalo prinášať do Európy piesok zo Sahary, a to tak pravidelne? Niektorí ľudia tomu chcú prísť na kĺb a tak jednoducho zotrú z auta vzorku a pošlú na rozbor do laboratória. Presne toto urobil Mirnes Ajanovič a nestačil sa čudovať, čo mu prišlo za výsledky. Namerané hodnoty sú doslova ako z hororu a nie zo Sahary. Hliník prekračuje referenčný objem v piesku z púšte 728-krát v tabuľke, arzén prekračuje limit 44-krát a bárium prekročilo limit 660-krát. Železo prekročilo limit 23-krát, olovo o 8-krát, zinok o 64-krát. Najväčším šokom a kôstkou je ale nameraná hodnota niklu. Objem niklu vo vzorke zotretej z auta prekročilo referenčný objem niklu v púštnom piesku o neuveriteľný 2500-násobok bežného limitu niklu v púštnom piesku. Áno, je vymaľované a je úplne jasno! Nikel a oxidy hliníka sú hlavnými zložkami chemtrails, sú to hlavné modifikátory počasia a práve nikel a hliník sú najviac zastúpené vo všetkých sterách vykonaných v miestach, kde ľudia najviac pozorujú chemtrails. Tu vôbec nejde o automobily pokryté týmto svinstvom. Hovoríme tu o poliach, o poľnohospodárskej pôde, na ktorú tieto svinstvá padajú. Všetci mlčia a tvária sa, že je to normálne. Čo je normálne? No, predsa práškovanie oblohy. Ráno vstanete a vidíte krásne modré nebo, nikde ani mráčik. Zrazu začnú lietať lietadlá a zanechávajú za sebou chemtrails, ktoré sa ale nerozplývajú do dvoch alebo troch minút ako v minulosti za našich mladých rokov. Nie nie. Dnes vám stopa po lietadle na oblohe vydrží aj 24 hodín, nezmizne, iba sa roztečie a rozmaže a rozšmätá po oblohe ako mlieko. A zostane to tam. A ako dlho. Niekedy aj celé 3 dni. Tieto sračky tam sypú, aby na povrch planéty nedopadalo UV žiarenie, aby nezabíjalo vírusy, ktoré niekto nutne potrebuje pravidelne distribuovať po planéte, aby mohol násilne očkovať celú populáciu. To je celé! A Slniečko s tvrdým výkonom a tvrdým UV žiarením by globalistom kazilo ich prácu s nasúvaním Total Control. Viete, kde sa dnes nepráškuje v Európe? Na Ukrajine! Samotní Ukrajinci na sociálnych sieťach hlásia, že vďaka vojne majú znova číru a krásne modrú oblohu, že to nepamätajú. Chápete? Pamätáte na rok 2020 na jar? Vtedy v dôsledku zatvorenia cestovného ruchu asi 4 mesiace nič nelietalo a objasnila sa obloha nad celú Európu. Potom schválila EÚ tzv. kompenzačný balíček pre aerolinky, aby nekrachli, ale podmienkou čerpania balíčka bolo, že aerolinky musia s lietadlami ďalej lietať, aj keď sú prázdne. A zrazu obloha bola v Európe znovu zapráškovaná.

                  Lenže globalčiky potrebovali, aby tie lietadlá ďalej práškovali. Bez chemtrails by aerolinky tie dva roky nedali. Takže dnes, keď chcete žiť zdravo, tak aby ste si kúpili bunker a pestovali si jedlo v podzemí a rovno tam aj žili. To nie je vtip, ono to zrazu začína do seba všetko zapadať.

                  Páči sa mi

        • Ja, som sa pýtala .. pýtam sa , ako ochrániť deti pred tým všetkým… Tiež, ak vieš ako to mám robiť, tak ma nasmeruj…. ak teda hovoríš, že bude táto generácia revolučnou,…. V čom , a ako ju na tú revolúciu pripraviť….? Ďakujem

          Páči sa mi

          • angel
            Dobrá otázka. Deti nemusíš pripravovať, ale chrániť. Mám pocit že o tom nikde hovoril aj p. Dušek, že to treba nechať plynúť. Generácia 2014 – 2015 je prevratná. Dobrú otázku si položila. S týmito deťmi sa už treba baviť ako s dospelými a chrániť si ich. Sama pochopíš o 2-3 roky, prečo je tomu tak.

            Páči sa mi

  1. Dakujem za clanok. Podnecuje studovat nezazivne ekonomicke frazy typu reverse repo a pod (ako laikovi mi pridu tieto “financne nastroje” ako obchody so vzduchom.
    Rad by som sa spytal niekoho znaleho na otazku mimo temy – zakon casu, konkretne socialny cas. Na jednej strane sa dozvedam, ze zvysovanie jeho frekvencie je objektivny jav, na druhej, ze je sposobene vladnucou koncepciou – biblickym projektom, konkretne urokom. Preco sa teda zvysuje frekvencia socialneho casu? Dakujem

    Páči sa mi

    • Nemyslim si ze urok zvysuje frekvenciu socialneho casu. Ibaze by sa ludia vplyvom vysokych urokov prebudzali. Vacsina ludi zlozenemu uroku nerozumie. Aj ked sa to uci v skole. Ani percentam a zmene zakladu. Patral som po povode slova percent a v matematickej teorii sa objavil z cista jasna bez historie, niekedy kedy zacali vznikat dlzobne upisy. Myslim, ze ma priame spojenie s urokom/uzerou per-cent. Uzera tu bola vzdy a ludia sa neprebudili. Krasne to popisuje Maloney v knihe Investing in Gold and Silver. Ked lichvari zistili, ze dlzobnych upisov mozu vydat viac ako maju penazi( lebo bohati su stale bohatsi a peniaze si skor ukladali ako vyberali), zacali postupne vydavat 2x viac, x krat viac az po nekonecno(sucastne bankovnictvo BEZ frakcnych rezerv). Podobne je to s uvermi. Poziciavaju sa peniaze, ktore neexistuju sa su kryte iba pracou dlznika. Preto si myslim, ze urok nema nic spolocne s frekvenciou socialneho casu. Akurat to, ze kedysi sa odpustali dlhy v tzv. Jubileu kazdych 50 rokov( od toho je zivotne jubileum), teraz sa neodpustaju vobec. Malo to prakticky vyznam , pretoze dlznici museli von z mesta za hradby a po 50 rokoch tam nikto okrem isteho etnika neostal. Od toho mame na Slovensku tolko Lehot a Lhot. To su tie obce , kde isli dlznici a ini drobni kriminalnici von z mesta( od slova platobna Lehota, zmeskanie Lehoty)

      Liked by 2 people

          • Áno ale videl si skutočne lenivého vedca, ktorý naozaj niečo vyskúmal?

            Jeden z dôvodov pokroku vo vede a technike je lenivosť, ale to bude skôr preto lebo svedomití ľudia (majú dobrú mravnosť) vidia, že lenivý ľudia robia všetko preto aby žili čo možno najľahšie (kradnú,…..)
            Preto svedomití Ľudia vyvíjajú barličky v podobe techniky, ktorá uľahčuje život aj lenivým (tí potom napríklad tak nekradnú ) a tie informácie k vývoji, dostávajú na základe ich mravnosti pomocou rozlíšenia.

            Konanie na základe lenivosti je v svojej podstate zvierackosť. Áno sú druhy zvierat a rastlín ktoré používajú veľa energie aj nad rámec viditeľnej na prvý pohľad nutnosti. Ale to je z dôvodu programu pre ten živočíšny druh ktorý bol vyhodnotený v minulosti ako strategický výhodný pre daný druh.

            Niečo iné je vyvíjať veci do budúca preto aby sa ľahšie žilo (mať viac času na iné Bohumilé veci) a zase niečo iné ako som písal hore. Tu vidno rozdielnosť medzi cieľmi pokroku (vektormi cieľov).

            Súhrne s ďalšími dôvodmi (aj úrok je stimulant) (napríklad hry s nulovými a nenulovými súčtami) vytvára pokrok.

            Mimochodom úrok (ú – rok) je vo svojej podstate obrovská opičia pracka pre GP rozložená na tisícročia (úrok pravdepodobne zobral GP od Feničanov (bolo to zobrazené vo filme Faraón).

            Liked by 1 person

    • Žijeme v postapokalyptickej dobe alebo aj informačnej. Kultúra sa už nemení z generácie na generáciu ale zmenou technológií. Sociálny čas odzrkadľuje tempo zmeny tejto kultúry. A teda sociálny čas priamo či nepriamo je vyjadrením tempom zavádzania nových technológií. A niekto by mohol podotknúť, že technológie sú aj to čo kryje dnešný finančný systém.

      Liked by 3 people

  2. RETRO 2016 – Rozhovor s Dr. Rauni Kilde: “O životě, strachu, očkování, mikročipech a energii” – POZOR! – na netu je tento rozhovor v původním znění s titulky už smazán. My máme aspoň AUDIO 😎 – O utajovaném pozadí světa, o mocných a o nebezpečích kolem nás. Částečný přepis rozhovoru např. zde: https://orgo-net.blogspot.com/search?q=Rauni+Kilde Předchozí RETRO pořad zde: https://t.me/Proudnarodnihrdosti/1021

    Zaujímavé ak má niekto čas

    Liked by 1 person

  3. ukrajina je kapurkova zapadu, tazenie ruska proti svetovemu terorizmu zacalo v syrii, myslim ze aj kvoli tejto postupnosti riesili toho casu iba krym, ukrajina musela pockat, v tom obdobi zacalo skupovanie zlata ruskom a cinou, amici znicili a vydrancovali co sa dalo a nastal cas pre rusko. nuz a ako to v historii chodi odtial sa s vitazstvom nechodi, rusko zvnutra nerozbili tak prisiel zufaly rychlopeceny plan s ukrajinou, ani sa mi nechce verit ze s touto hlupostou tam niekto veril v uspech, usa sa koncia stare dobre casy parazitovania a budu sa musiet naucit pracovat, elita by si rada zachovala zivotny standard na ukor vlastneho obyvatelstva, lenze to uz take jednoduche nebude, tych maju pod oknami a nie niekde za horami dolami a moriami

    Liked by 4 people

    • Zábavné bude ak sa Rusku podarí zlomiť fašistov už v geografickej polovici územia a nebude mať kto za nich bojovať. Potom s kľudom prídu na našu východnú hranicu. Vyhlásia za protiústavný prevrat 2014, všetkým na západe naprázdno cvakne chrup, lebo dlhy sa škrtnú a až potom bude konečne plnohodnotný dôvod vyhlásiť krach $£€. O tom krachu som mal sen a padalo lístie, ale to nemuselo byť jeseňou.

      Liked by 2 people

      • “Zábavné bude ak sa Rusku podarí zlomiť fašistov už v geografickej polovici územia”

        Presne v toto dúfam. Zelenský ujde aj s pár svojimi známymi a terostická organizácia (oficiálne nazývaná “Ukrajinské ozbrojené sily”) a jej pridružené štruktúri (Azov,…) sa zrúti (alebo to bude opačne).

        A ukrainci môžu začať riešiť oligarchov, dôvody nacizmu, zlovoľných úradníkov, dôvod napojenia na SŠA…… . Väčšina Ruských dôstojníkov a vojakov sa vráti domov a začnú riešiť doma rovnaké veci v bledomodrom.

        Liked by 2 people

          • Správu o Berkute som zachytila aj ja, na VK, bez zdroja:
            “Berkut je späť
            My sme Berkut!
            Práve tí, ktorí udržali Majdan pred nešťastím platených amerických poskokov! Viac ako 3 mesiace sme odolávali. Boli sme však opustení a rozpustení. Teraz sme sa rozhodli spojiť sa a začať konať.
            V Kyjeve, Odese, Charkove a ďalších mestách boli vytvorené podzemné oddiely Berkutovcov. Budeme bojovať proti fašistickej špine.
            Budeme informovať z každého mesta o vykonanej práci: ničenie mostov, nacistov, detonácia skladov, čistenie sídiel.
            Budeme slobodní a všetci zločinci budú potrestaní!”

            Liked by 2 people

  4. tento tyzden sa mi zadarilo 1x dostat sa na rosia 1 tv-od solovjev live ,po 2x rel 60 minut,nakoniec senzibil,stary pan,ktory pracoval v tejto zlozke -asi kgb,mal kopu metalov,dali mu globus-hovoril,dali mu aktualnu fotku zelenskeho-bude sa snazit cuvnut,uz bude neskoro,uteka-polsko-potom pan upresnil-litva-koniec upresnil 17 septembra,to bolo jedno,a este chcem napisat hovorili v 1 z tyh relacii oprisune zbrani-britania ,usa,ze natovskaja bronetechnika,este aj svedi dodavaju

    Páči sa mi

Pridaj komentár