Princíp slobodnej vôle – Prediktorovi od korektora

Keď sa začítate do Koncepcie sociálnej bezpečnosti a do prác vnútorného prediktora SSSR, ako aj do prác a prednášok Budhizmu, ale aj indických jóg, nájdete v nich jednu informáciu spoločnú.

Boh stvoril Človeka so slobodnou vôľou. A v rôznych kultúrach je uchovaná informácia o svedomí a o korekcii od Boha, Najvyššieho Korektora, pomocou jazyka životných okolností.

Dnes chce Jox13 urobiť vyhlásenie prediktorovi od korektora, od Joxa.

Prediktorovi od korektora.

– Viem, že si uvedomujete princíp slobodnej vôle,

– Viem, že vidíte zástup temnoty, ktorý sa vám vymkol z rúk

– Viem, že si uvedomujete, že predikcia ukazuje možnosť odklonenia sa od Božieho Zámeru tak, že nebude možné korigovať manéver

– Viem, čo ste chceli dosiahnuť, ohlásenia boli urobené a teraz ich postupne likvidujete, pretože to zašlo priďaleko a počet planetárne významnych katastrof narastá.

– Viete zo záznamov, ako do dopadlo naposledy, keď prišla korekcia od Najvyššieho Korektora

* *

*

Preto vyhlasujem za všetkých, ktorí súznejú s nasledovnými myšlienkami:

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na ďalšie používanie geneticko degradačných a geneticko-mutačných zbraní, ako nástrojov riadenia,na udržanie tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme,

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na ďalšie používanie vojenských, polovojenských, policajných, teroristických a iných zoskupení, ako nástrojov riadenia,na udržanie tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme,

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na ďalšie používanie úroku a jeho variánt, ako nástrojov riadenia,na udržanie tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme,

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na ďalšie používanie cirkevného, mediálneho priestoru a informačných tokov, ako nástrojov riadenia, na udržanie tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme,

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na ďalšie používanie obslužných modulov v zdravotníctve školstve, riadiacom, ako aj dalších sektoroch, ktoré nesú konflikt medzi Božím zámerom a zámermi Prediktorovho kolektívu, ako nástrojov riadenia, na udržanie tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme,

– znalí princípu slobodnej vôle, odoberáme vám súhlas a povolenie na riadenie Zeme a udržania tzv. davo-elitárneho programového modulu riadenia Zeme.

– odoberáme Vám súhlas a povolenie na brzdenie rozvinutia plného genetického rozvoja Človeka a Ľudstva, ako súborného intelektu Ľudí

* *

*

Všetci čakali na proroka. Posledný, ktorý bol priemerne úspešný, stvoril Islám. No ďalší prorok má prísť vtedy, keď ten predchádzajuci a jeho dielo sa odklonia od možností korekcie slabými manévrami s pohľadu časovej nídze. Podľa Jox13 bol tým posledným prorokom, spolutvorcom KSB a tým, čo kládol jej zaklady, práve Vladimír Michajlovič Zaznobin.

A viem, že Vy to viete, kolegovia z Kolektívu Prediktora. No korekcia musela prísť, korekcia už beží, no musí byť podporená horeuvedenými bodmi.

Nezabudnite, to upozornenie z dávnych dôb, spracované vo zväzku Mŕtva voda:

«„Kto budú moji pomocníci pred Bohom?“ Apoštoli povedali: „My sme pomocníkmi Boha. Uverili sme Bohu, buď svedkom, že sme oddaní.“» — súra 3:45

Po uistení apoštolov o ich vernosti Bohu stojí v Koráne veta: A chytráčili oni, a chytráčil Boh, ale Boh je najlepším z chytrákov — súra 3:47(54).

Ďakujem Najvyššiemu Korektorovi za rozlíšenie a prosím zapracujte túto korekciu do plánu korekcií.

S vďakou a želaním pevného zdravia

Jox13

26 thoughts on “Princíp slobodnej vôle – Prediktorovi od korektora

  1. Aj ja ďakujem, výborné vyjadrenie
    Ja som presvedčený že korekcia od Najvyššieho nás – ozajstných ľudí – tentokrát natrvalo zbaví týchto parazitov, samozrejme musíme k tomu veľkou mierou prispieť aj my…

    Liked by 3 people

  2. Vynikajúco napísané. Davo – elitárny programový modul riadenia už značne degraduje a nakoniec skrachuje na základe totálnej zvrhlosti, primitivizmu a zväčša “živočíšnej psychiky” väčšiny “elít”, ktoré sa za elity nevypracovali prirodzene svojou mravnosťou, činnosťou v prospech ľudí a spoločnosti, ale elitami boli vytvorené na základe informačných modulov, ktoré tvoria “bublinu” okolo ich “vnútornej úbohosti”. Ich jediným strachom a tým aj poslušnosťou je, že tá umelo vytvorená informačná bublina “praskne” a každý človek uvidí ich mravnú, mentálnu a ľudskú úbohosť. Česť výnimkám.

    Liked by 6 people

  3. a nienje Vám už zle z toho, ako dostáva ľudstvo stále tymi hrablami?
    Dostali sme DVTR a KSB preto, aby sme to zmenili.
    A Joxov prispevok je presne o tomto.
    A tym, ze tak krásne nihilisticky konštatujete čast pravdy ale len casť, tu, ktorá prave davovo-elitarny riadiaci modul podporuje, tomu veľmi nepomáhate….

    Liked by 3 people

      • nie, nenapísal.

        Napisal ste, ze človek má slobodnu vôľu a nasledne text nihilizmu a sociálnej idiocie.
        A Mŕtvu vodu ste nečítal. Ak by ste ju čítal, dostal by ste na Vás text odpoveď a program v knihe obsiahnutý, by obohqtil Vase vedomie.
        Prrto sa pytam kazdeho, cital ste? Lebo odpoved je v texte toho človeka. Bud necítal s rozlišenim alebo necítal.

        Páči sa mi

        • áno , takto to s vyhľadavačom viem zacitovať aj ja.
          To, čo ste napisal je nihilistický ateizmus, v Mŕtvej vode ho máte definovaný. A nie, ze nie. Pod článok o vypovedani zmluvy zo slobodnej vôle, ste začal rozpravat o tom, ze aj tak je to vsetko naprd, ak mám parafrazovať Vás pôvodny članok a od toho momentu idete do diskusie, kde v podstate pastujete.
          Najskor uplne chybny záver, následne ste zopakoval citátom z MV to, co ste nenapisal, ale čo napisal autor bez dalsieho vysvetlenia.

          Takze, čo je vektor Vášho cieľa pod clankom? Prosim vysvetliť…

          Páči sa mi

          • Takže:
            Citát: “Človek má slobodnú vôľu pokaziť veci a my to robíme veľmi dobre… “Povedať a) bez b) je také kopnutie do gulí celého Ľudstva. Ak by ste cital Mrtvu vodu naozaj, nájdete tam veľa rôznych prikladov toho, ako sa slobodná vôľa (v aj mimo hranic davo-elitarizmu) využíva správne….
            Citát:”Ak máte konečnú bytosť, Boha naprogramovanú tak, aby napravil čokoľvek, čo človek pokazí, uvedomíte si, že slobodná vôľa mimo jeho parametrov je prinajlepšom slabá.” Kde je tvrdenie, že Boh je “naprogramovaný” tak, aby napravil, čo Človek pokazí… V Biblii. Ale nie v Koráne, V Budhizme a ani v KSB. To tvrdenie apriori potláča slobodnu vôľu Človeka, lebo Boh apriori nenapráva, Boh sa zhovára JŽO (jazykom životnych udalostí). Inak by nebolinsvetové vojny a ine katastrofy a kataklizmy…
            Citát:” Boh aktívne programuje našu existenciu až do bodu mikroriadenia činov tých, ktorí sú dôležití v jeho celkovom pláne”
            Takže tvrdíte, ze existujenvyvolena partia ľudí, tí “ktorí sú dôlezití v jeho celkovom pláne”. Vyvoleny národ, další z antagonizmov z Biblie.
            Mikroriadenia? Takže si protirecíte s tou slobodnou vôľou, pokiaľ boh podľa Vás programuje a mikromanažuje.
            Citát: “Má k dispozícii filter na očistenie spoločnosti od falošných teológií, filozofií, zvykov… a robí tak pravidelne každých 12 tisíc rokov.”
            Takže trestajuci boh (zasa z Biblie) a nemáme s tým čo urobiť, lebo kazdych 12000 rokov pride reštart….
            Pane, stačí toto na rozobranie Vásho kaleidoskopického, Biblickou koncepciou nasiaknutého prispevku podpory davo-elitarizmu na to, aby ste dostal spätnú väzbu, ze ste Mŕtvu vodu nečítal a ak áno, tak nie s porozumením?
            A odpoviete mi, čo je Vašim vektorom cieľov? Lebo horeuvedená analýza hovori o jasnom vektore.. No možno sa mylim, no stale ste nevysvetlil, v čom, ale siel ste dalej:
            Citát:”Vy sa pasujete na niečo viac ako je Boh a chcete ho prechytračiť?” Ad hominem bez udania toho, v čom je problém. Typické pre tzv technológiu charactwr assasination s tým, ze sa zacieli na autora, emotívnou vsuvkou, ktorá vyvolá asociáciou s niecím znamym, protichodné emocie u čitateľa.
            Nasledne tu máme:
            Citát:”
            Napísal som to isté, čo je v úvode, len inými slovami, pretože čítam aj iné hrubé knihy, nielen KSB a DVTR. ”
            Kopnutie si do KSB a DVTR ale neindikovanie, ktoré iné “hrubé knihy” autor prispevku čítal a odkiaľ vychadzaju jeho znalosti tym padom sa neda overiť ani protiargumentovať.
            Posledny citát je zasa emotivne zafarbene trafenie sa do autora, bez udania dalsích detailov: “Na prvom mieste sú znalosti…
            Je to presne z toho, z čoho ma skúšate.”
            Máte pravdu, na prvom mieste sú znalosti, v tomtompripade aj s pôsobenia v diskusiach a tým pádom aj riešenia takychto sporov.
            Takže máme možnosť, vysvetlenia toho, co je vektor Vašich cieľov, dnes do 20:00, alebo cele toto vlákno zmazem, trollov, aj ked profi, nebudem tolerovať.

            Páči sa mi

  4. @robo: Pravdepodobne si v zajatí egregora kresťanského “dedičného chriechu”, pretože, ako už vyššie Jox napísal, ak nám dal Stvoriteľ slobodnú vôľu, tak nás nemôže nás za jej používanie trestať! Naviguje nás správnym smerom pomocou JŽO.

    Liked by 1 person

  5. Radoslav urobime to takto. Nie prvý krát trolite. Zmenilnste si nick, ale necham Vás pod mojim článkom s jednou podmienkou.
    Ze vysvetlite, ako Vaša tapeta suvisí s mojim článkom.
    Ak.to.nevysvetlite zmazem aj tapetu aj Vašu reakciu dnes o 20:00.
    Budte zdravý.

    Liked by 1 person

  6. Super a myslím že to bolo potrebné nahlas povedať. Aby bolo “oficiálne zaznamenané”, že bianco mandát od ľudí už nie je ďalej k dispozícii. Symbolicky sa to rovná vypovedaniu zmluvy, ktorá už vyčerpala svoj potenciál. Jej predmet činnosti, metódy a nástroje ako aj spôsoby exekúcie už nezodpovedajú realite. Zmluva je tak neplatná z titulu odstúpenia jednej zmluvnej strany – človeka. Od tohto momentu, akékoľvek kroky namierené proti človeku a jeho ľudskosti násilne vynucované v duchu pôvodnej zmluvy zo strany subjektu riadenia, vrátane pokusov o obmedzenie resp. zviazanie slobodnej vôle človeka sú považované za nelegitímne/zločinné jednostranné akcie motivované zištným úmyslom na získanie privilégií a výhod pre seba, na úkor ostatných. Je to zároveň výzva na maximálnu zdržanlivosť do podpisu novej zmluvy… Takto som to pochopil.

    Liked by 11 people

Pridaj komentár