Budíček?!

photo_2023-01-04_08-44-39

Kde sme podľa Elona Muska resp. tých, ktorí ho predvádzajú

MastodonPedo

Mastodont je sociálna sieť plná pedofilov a detského porna

BabylonBeeCredibleSource

Transgender muž porodil dieťa nebinárneho partnera a donorom spermií bola žena (kde sa hrabú satirické plátky?!)

photo_2023-01-04_09-27-25

  • 1 z 5000 mladých mužov má problémy so srdcom po vakcíne
  • Počet prípadov náhleho zastavenia srdca je okolo 15 (málokedy nad 20 rokov života)
  • 1598 prípadov náhleho zastavenia srdca u atlétov od januára 2021, 69% z toho smrteľných (priemerný vek takýchto atlétov pred vakcínou bol 29 rokov)
  • “Veda” toto ignoruje a toto je dôvod prečo ľudia kladú otázky

Podľa Elona je to dôvod na ďalšie vyšetrovanie

Moja poznámka: Informácie sa šíria a pracujú a je len otázka času, kedy sa situácia bude vyzerať takto:

gatesFauci

“Čo sa do pekla deje?” “Prestali pozerať korporátne médiá a začali preverovať veci sami”

photo_2023-01-04_09-26-08

Pomenujte túto chlapčenskú skupinu

Inflation-US

Inflácia v USA

photo_2022-12-27_00-16-18

Ak všetky krajiny vo svete sú zadlžené, tak kam sa podeli všetky tie peniaze?

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

28 thoughts on “Budíček?!

  1. Dlhšie sledujem čo robí Musk s twitterom a odhaleniami. Zatiaľ to vyzerá tak, že tá jeho malá digitálna revolúcia plynule prechádza od “Zrušíme cenzúru aby sme odvrátili pozornosť od pravdy” cez “Odtajníme niečo o zlých figúrkach ktoré už nie sú dôležité” ku “Masy nás prekvapili tým čo všetko znesú, musíme toho zverejniť ešte veľa aby sa konečne rozpútali tie nepokoje, ktoré povedú ku zmene systému”.

    Liked by 2 people

      • Niekedy na odhalenie zmrda netreba nejaké veľké domýčľanie. V jednoduchosti je krása, aj efektivita. Stačí zopár momentov ktoré si všimneme a máme jasno. Superboháč ako zástupca “svetla” by nikdy nemohol podporovať ukrofašizmus a vojnu. Svoj majetok a peniaze (ktoré mu boli k svetlým účelom dopriate) by rozhodne využil inak. Analýza hotová. Žiadny ďalší argument nie je potrebný. Vec vybavená.

        Páči sa mi

          • Viem ako to myslíš a chápem, napriek tomu trvám na tom že vyslanec svetla by sa správal inak. Jedna vec je povedzme “manipulácia” súpera, iná priama dlhodobá podpora strany stojacej na strane temna. Vychádzam pritom tiež z predpokladu že vyslanec svetla by mal zhora pripravené celkom iné podmienky než aby sa “musel uchyľovať ” k podpore krviprelievania. Pravý vyslanec svetla bude mať dopredu vytvorené všetky podmienky na to, aby zvládol vyriešiť svoje poslanie.

            Páči sa mi

              • Do plánov prozreteľnosti nevidím a môžem len hádať že ak príde pravý vyslanec, bude pôsobiť v každom okamihu proti temnu. Menej či viac nápadne, či možno dokonca priamo .. Pod menej nápadne si však nepredstavujem spojenie s nepriateľom ktorý zastáva satanášske pozície. Lebo to by sa priamo vylučovalo. Cesta ktorú zvolí preto bude iná. Oveľa viac mi to napr. vychádza na Putina keď už. Tak napr. u neho nie je na rozdiel od Muska vojenská spolupráca s temnou stranou ktorá by napomáhala udržavaniu konfliktu ale naopak, robí všetko preto aby sa konflikt čo najskôr skončil. Všetky jeho prejavy sú o potrebe mieru a mierového spolunažívania národov. A podľa toho sa snaží konať. Ak vedie vojnu, potom je to vojna obranná, nie útočná. A to je asi aj najlepšia odpoveď na Tvoju záverečnú otázku. Ale to je moje videnie, nemusím mať nutne pravdu.

                Páči sa mi

                • Chceš pravého vyslanca svetla?! Pozri sa do zrkadla, uvidíš ho. A hovorím to s plnou vážnosťou lebo si sadol na lep zlu. To je prvá vec.
                  Druhá vec je, že treba vykoreniť zlo a nielen odseknúť výhonky, a to žiaľ trvá a niekedy konflikt treba poriadne natiahnuť.

                  Liked by 2 people

                  • O tomto by sa dalo hovoriť celé hodiny a nakoniec by sme našli spoločnú podstatu ale na to tu nie je čas. Nejdem sa hádať, ja viem dobre ako to myslím ale neviem to podať tak elegantrne a jednoducho aby to bolo správne pochopené a aby to nebolo na 10 strán diskusie Tá zdanlivo jednoduchá otázka totiž nie je vôbec jednoduchá a je za tým x vecí ktoré by bo treba dôkladne vyargumentovať čo dokladuje aj táto diskusia. Preto do toho hlbšie nejdem zabŕdať.

                    Páči sa mi

            • duj68, ako by si prosím zaradil (svetlo-temnota) vymyslenú postavu profesora Severusa Snape-a v Harrym Potterovi? 🙂
              môže aj v reálnom svete existovať človek, ktorý by sa správal a konal podobne – zdanlivo pracujúci pre napr. temnotu a pritom oddaný svetlu (alebo naopak)?

              Liked by 1 person

          • “že vojna je predovšetkým o klamaní”
            Bingo! Je to umenie klamstva.
            Pravdu vidíš len srdcom. Ak ju vieš, nepísať to tu verejne. Čert nespí.
            Človek sa stane rovným Boha, ale nie Bohom vtedy, ak nahliadne na svetlú, aj temnú stránku bytia a existenčne sa dostane “nad matériu”. Znamená to mať neoblomnú vieru, pokoru, vnútornú silu. V tejto úrovni bytia už informácie k Človeku prídu samé. Ak ťa zbavia majetku, za kratky čas ho máš späť. Ak ťa zbavia života, za krátky čas ho máš späť.
            Súdiť človeka preto môže len sám Boh stvoriteľ, lebo len on pozná celú pravdu. Človek súdi výsostne subjektívne. Ani Muska by som nevedel 100% posúdiť. Ako pomôcka slúži múdrosť našich otcov. Chceš vedieť aký je to človek ? Spoznaj jeho rodičov…

            Páči sa mi

    • Nesúhlasím. Kým bude existovať ruská civilizácia, nič z predpovedí nebude. Budúcnosť programujú naše myšlienky, ktoré sa zhmotňujú. Prebudenie nie je možné časovo obmedziť. Keď už i len menšina vysloví nesúhlas s diablovým zámerom, nachytať ľudí na komfort, lži a ” čertove obrázky -peniaze”, za ktoré, za moc a za slávu sú schopní aj zapredať dušu, tak mu to nevyjde.

      Liked by 2 people

      • vedus13 Samozrejme. Súhlasím. I keď cez koronu škandál to zo začiatku vyzeralo tak,že ľudstvo je doslova v pasti. Teda pokiaľ neprišlo na to,že o čom to celé je.
        A tiež je jasné,že to tým satanistom nevyjde. Boží zámer je úplne iný. Navyše aj to Rusko im do toho už hodilo vidly. 😉

        Páči sa mi

    • 4 klauni apokalypsy. Sú to v konečnom dôsledku len užitoční idioti temna na jednej drobnej planétke vo vesmíre. Už teraz v nich nie je život a ich ego skončí na onom svete ako prd vo vetre. Zatiaľčo čo duše skvelých ľudí ktorí “našli sami seba” pôjdu hore domov – za za svetlom a novým životom.

      Liked by 3 people

Pridaj komentár