Blbí, blbší a demencia Joe

Blbí a blbší: Ide o Uršulu von der Leyen a Kaja Kallas, obe sú rusofóbky a tým pádom de facto manažérky skazy pre EU. Nerobím si ilúzie o tom, že Josep Borrell nie je rusofób, ale poznal realitu a bol diplomatickým pokiaľ išlo o rokovania s Ruskom, ale Kallas ako tvrdohlavá kovaná rusofóbka na ktorú Rusi vydali zatykač za odstránenie monumentov Červenej Armády je efektívne vyhlásenie vojny Rusku.

Uršula von der Leyen, keby som nevedel o čo ide, tak by som kvôli tomu, že nemal teraz vyzývateľa utrúsil poznámku o tom, že aj v severnej Kórey unúvajú pri navodzovaní dojmu demokracie postaviť kandidáta. Lenže vo veci je to, že EU skončila a všetci, ktorí majú štipku zdravého rozumu vrátane večne opitého Junckera o ktorom pochybujem, že v úrade mal triezvu minútku chápu, že by zodpovednosť padla za tento debakel na nich. Dokonca by som zašiel tak ďaleko, že hodia zodpovednosť aj za to, čo nemohla urobiť.

Teraz by sme dohadovať o tom, kto z týchto žien je blbí a kto zas ten blbší, ale to by bola jalová debata, lebo skutočná otázka je:

Ako dlho potrvá rakúskym elitám zrátať v kontexte “blbého a blbšieho” v kľúčových pozíciách EU a prosperity Ruska a jeho spojencov to, že EU skončila a treba čo najrýchlejšie z nej vystúpiť?

Demencia Joe: Po štvrtkovej debate Biden-Trump každý Američan, ktorý konzumoval len korporátne médiá pochopil, že demencia Joe nie je hanlivá prezývka trolov z diskusných skupín a sociálnych sietí, ale skonštatovanie skutočného stavu vecí. Táto debata vygenerovala kopu memečiek na internete a pár k nám sa určite dostane. Toto samozrejme nebude brániť progresívnej liberál-fašistickej čvargy v liberálnych korporátnych redakciách aby držali stranícku líniu o tom, že Trump je fuj a Biden je super.

photo_2024-05-13_14-40-59-Soroswants end Trump supporters

Inšpirácia progresívnych liberál-fašistov od ich sponzora: Alex Soros prisahal “Zmazať Trumpových podporovateľov z povrchu zemského”

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Blbí, blbší a demencia Joe

  1. Dnes som vypočula astrologický výklad na 07/2024 od Tatjany Micić a v skratke to zhrniem asi takto…
    Agresívne slová, agresívne vzťahy a agresívna politika. KoZa sa chystá urobiť niečo veľmi agresívne a zlé a hodiť to samozrejme na Rusko.
    Zoskupenie G7,tak isto aj celá EU pôsobí chaoticky a doslova smiešne. Smiešny boli aj na stretnutí v Taliansku, navyše pred pápežom. KoZa nechce počúvať prezidenta Putina (skrz jeho vyhlásenie ohľadom Ukrajiny,) tak na jeseň tohto roka to bude mať na nich dopad. Na jeseň by malo začať fungovať zoskupenie Brics. A podľa všetkého to bude “mazec”. 🤔

    Liked by 2 people

    • Ako to myslíš, že “Na jeseň by malo začať fungovať zoskupenie Brics” ? BRICS už vlastne funguje a práve usilovne pracuje na náhrade dolára ako rezervnej meny., okrem iných do budúcna prospešných vecí

      Liked by 3 people

      • Posielam video od Tatjany. V úvode videa o Brics,samite v Petrohrade a o EU hovorí,

        O Brics-e povedala,že “…uvidíme ako bude nová aliancia na jeseň vypadať.”

        Všetko je vo videu. je to naozaj vynikajúce (aspoň pre mňa osobne určite).

        Páči sa mi

      • Otázka nezní, jak to myslí mimaterra, ale jak to myslí (resp. čte z obrazovky počítače!) Taťjana Micić. A proč si dá tu práci, že stejné video separátně načte a natočí 3x: anglicky, česky a srbsky. A zdá se, že je to její běžná praxe. Odkdy astrolog pracuje jako mluvící hlava? Tohle nedělá ani můj “oblíbenec” Bautisch…

        Páči sa mi

        • Pani Tatjana je pôvodom zo Srbska (keď tam začala vojna odišla študovať do Číny,potom tam i učila – takže ovláda i čínsky), v Českej republike je cca 20 rokov vydatá za čecha a anglicky už pravdepodobne musela vedieť,lebo na začiatku štúdia v Číne by sa srbsky nedorozumela. Takže ovláda 3 jazyky. Je to naozaj veľmi múdra, empatická a inteligentná pani. A čo sa týka astrológie,tak v tom je určite lepšia ako Baudyš (môj osobný názor).

          Liked by 5 people

    • Tieto predpovede nebudú nikdy fungovať a to preto, pretože do toho zasahuje Vedomie a všetko sa mení každú stotinu. Milá Mima, cítiť z vášho energetického poľa strach. Venujte svoju energiu veciam, ktoré chcete aby nastali a boli a nie toho, čoho sa bojite. Je dobré vedieť o veciach, ale príliš to neživte.

      Páči sa mi

      • Clark ďakujem,ale určite strach nemám. Duchovnými vecami a tiež ezoterikou ako takou sa zaoberám už roky. Dokonca skrz tieto veci pomáham iným ľuďom.
        Svoju budúcnosť a budúcnosť ľudstva si určite nekreslín v čiernych farbách (aj Tatjana Micić povedala,že tentoraz to ako ľudstvo dáme”). Snažím sa však vidieť veci reálne. Z astrologického hľadiska sa nachádzame pod vplyvom planét ako počas Ii.sv. vojny, ale chvalabohu nie sú tam tie vplyvy také extrémne tvrdé. V knihe od Alexandra Svijaša (ruský spisovateľ, vedec, vynálezca, psychológ a liečiteľ sa venuje predovšetkým výkladu karmických vzťahov, karmické diagnostike, očisťovanie jemnohmotných tiel a pod. Vo svojich knihách a prednáškach ponúka čitateľom sebazdokonalenie a pochopenie tých najzákladnejších životných otázok.) Lekcie osudu autor píše, že cca 70 % je človeku niečo súdené a s ostatným môže vo svojom živote pracovať. A tak je to aj s ľudstvom. Toto všetko čo sa vo svete deje je na kolektívnej úrovni a samozrejme aj na úrovni jednotlivca. My ako ľudstvo si týmto musíme pravdepodobne prejsť Naša Zem zvyšuje svoje vibrácie a všetko sa mení. Takže aj vedomie ľudstva sa musí zmeniť. Niečo si musíme odžiť, niečo pochopiť a na veľa veciach pracovať. 🙂

        Liked by 4 people

  2. “Agresívne slová, agresívne vzťahy a agresívna politika. KoZa sa chystá urobiť niečo veľmi agresívne a zlé a hodiť to samozrejme na Rusko.” Sú informácie o false flag, útok špinavou bombou na nejaké európske mesto a obvinia z toho Rusko a US základne v Európe sú v stave vysokej pohotovosti kvôli teroristickej hrozbe. Takže niečo sa pripravuje.

    Avšak nemenej zaujímavá situácia je aj na americkej politickej scéne. Prezidentská debata mala silu jadrovej bomby a pre DS to dopadlo ešte horšie ako dúfali. Sú v panike a hľadajú možnosti ako z toho vykorčuľovať. Zachytil som info, že Clarkson má urobiť rozhovor a Assangem a to sa má udiať do týždňa od jeho prepustenia a majú byť zverejnené dôležité “výbušné” informácie na močiar. A podľa Fox news sa očakáva, že Najvyšší súd SŠA v pondelok 01.07. urobí dôležité prehlásenia. Má sa vraj jednať o prehlásenie o voľbách z roku 2020 a ich zneplatneniu kvôli podvodom. Podľa info je budova súdu obohnaná ochranným plotom.

    A čo z Uršulou a spol.? Vlak prichádza do konečnej stanice, hudba už dohráva alebo kapitán na Titaniku namiesto toho aby zmenil kurz keď zbadal ľadovec, ešte zvýšil rýchlosť. Tu je len niekoľko prívlastkov nad situáciou v EÚ. Načo bojovať a mrhať energiou keď výsledok je neodvratný.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár