Šíriť nenávisť, lži a rozdeľovať spoločnosť

Hovorím o korporátnych médiách a mimovládnych organizáciách financovaných zahraničím, ktorých činnosť som práve opísal. A toto som pozbieral z Telegramového kanála Mimi Šrámovej:

photo_2024-06-12_11-13-42-Hoax-Aktuality

Skratka vymyslia niečo a namiesto toho aby pravdivo informovali, tak  prezentujú to ako pravdu v rámci pretláčania dajakej agendy, a po tom sa čudujú, že klesá ich dôveryhodnosť, sledovanosť u konzumentov a potom de facto dožadujú aby ľuďom obmedzili prístup k informáciám resp. slobodu slova.

Toto samozrejme pre nich nemôže skončiť dobre, otázka je len, že ich bude ignorovať širšia verejnosť a skončia v zabudnutí alebo sa roztočí špirála nenávisti a násilia. Ja osobne želám to prvé a ich zamestnávatelia, vlastníci a skutoční páni to druhé.

Dodávam jednu vec: Tí, ktorí vedia a chápu, že na čom pracujú t.j. na roztočení špirály nenávisti a násilia so všetkým čo k tomu patrí, a sú ešte stále na Slovensku úprimne veria, že sa ich to nedotkne. Opak je však pravdou, lebo ich ich páni a skutočný zamestnávatelia považujú za nepohodlných svedkov a keď ich nedostane rozzúrený dav, tak zalietajú z okna a balkóna a po tom za sebou zatvoria okno a dvere. Predpokladám, že 3 určite zalietajú a ak polícia nezapracuje, tak ten štvrtý namiesto ochrannej väzby zalieta tiež.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

3 thoughts on “Šíriť nenávisť, lži a rozdeľovať spoločnosť

Pridaj komentár