Slovensko v ukrajinských farbách len navonok?

Bláznivá vlastizradkyňa a p-rezidentka Čaputová a hlúpi vlastizradcovia vo vláde a parlamente nasvietili Bratislavský hrad v ukrajinských farbách, ďalší idioti zneuctili Slavín tými istými farbami, o rusofóbnej hystérickej pandémii rozpútanej sorošovskými médiami sa ani nebudem zmieňovať.

No, zmienim sa o niečom inom:

Vypočujte si pozorne toto video o tom, čo všetko sa “pestovalo” v biolaborátoriách na Ukrajine pod kuratelou Západu, a predovšetkým USA, a testovalo na jej slovanskom obyvateľstve: https://www.youtube.com/watch?v=GesDfm9sTHE

V tom videu Ministerstva obrany RF (od 3:12) sa hovorí, že všetko dôležité pre pokračovanie vývoja a výroby týchto biologických zbraní bolo už vyvezené z územia Ukrajiny.

Otázka prvá: KAM vyvezené?

Otázka druhá: Čo robil náš smutno-slávne známy covid-virológ Pavol Čekan na našej východnej hranici po spustení začisťovacej akcie “Z” Ruskou federáciou na území Ukrajiny? Bol tam videný!

Otázka tretia: Prečo dostali naše vysoké školy, napr. Vysoká škola veterinárna v Košiciach pokyny, aby okamžite prijali špičkových vedcov z tejto oblasti, utekajúcich z Ukrajiny? (Ak sa jedná o špičkových vedcov, tak isto nepracovali v bežných medicínskych laboratóriach…)

Otázka štvrtá: Kam odviezla slovenská armáda antigénové testy z celoplošného testovania v roku 2020? Tie modré vrecia na korbách vojenských vozidiel smerom na Poprad…

Otázka piata: Ako toto všetko súvisí a aké nebezpečenstvo z toho pre obyvateľov nielen Slovenska, ale aj susedných krajín vyplýva, ak vieme, že americká inštitúcia priznala, že antigénové celoplošné testovanie neboli odbery za účelom sekvenovania vírusov SARS-Cov2, ale odber DNA obyvateľstva?

Otázka šiesta: Máte, vy všetci vlastizradcovia a šialení rusofóbi, platné cestovné pasy a zbalené kufre? Pretože tak, ako RF neakceptovala tieto OSN zakázané biologické pokusy vo svojom susedstve, t.j. na území Ukrajiny, nebude ich akceptovať ani v susedstve “Z”ačistenej Ukrajiny.

Otázka siedma: Uvedomujete si, vy príslušníci orgánov činných v trestnom konaní, že guľka snajpera si vyberá, no vírus zabíja plošne? A teda je rizikom aj pre vás a vašich najbližších? Budete sa naďalej nečinne pozerať na porušovanie Ústavy SR a ďalších zákonov a medzinárodných dohovorov v podaní našej (ne)vládnej koalície a predovšetkým v podaní agentky cudzej moci p-rezidentky Z.Čaputovej, agenta cudzej moci J. Naďa a ďalších? Budete čakať, až skutočne “náhodou” vyletí nejaký “netopierí zmutovaný” vírus tentokrát pre zmenu zo slovenských laboratórií?

27 thoughts on “Slovensko v ukrajinských farbách len navonok?

    • Vykonáva iba to čo môže, nič viac a nič menej, v mene jej pomýlených predkov. Podľa hesla CAPUT SLOVAKIA. Národ a štát sú rozdielne veci. Bratislava nepatrí Slovensku, ale zahraničným záujmom. Je to len provizórna cesta, neskolaudovaná. Bez života.

      Liked by 1 person

  1. Budu sa diat veci, tie cervene pilule, ludia dostanu budicek ………..a niektori sa uz ani neprebudia.
    O tomto sa vedelo uz davnejsie……….akurat forma realizacie sa priebezne vyvyja podla toho, nakolko je vedome obyvatelstvo…………
    Drzte si Svoju moralnu kvalitu, slusnost, poctivost adt. To je ta najlepsia imunita a prevencia.

    Naplnajme infopole, Egregora pocitmi toho, ako mame chut zit a zime tak uz teraz…………….neviem ako to dopadne………….ale aspon som sa o to pokusil…………… aj snaha sa pocita………….

    Presne sa ukazalo, ukazuje a este aj ukaze, kto je aky clovek – od prezidenta cez poslancov, policajtov, sudcov, lekarov, zdravotnikov, ucitelov, zamestnavatelov, az po kazdeho jedneho z Nas……….ono sa to v podstate deje stale, akurat teraz to ide v zryclenom tempe…………..pre nieco………..

    Liked by 3 people

  2. Co se tyče nasviceni modroźutou vlajkou, nejste v tom sami. Bydlím v Praze a tak jsem se jel uklidnit na Karlstejn. K me hrůza visela ukrajinská vlajka i na hradě.. Bylo mi z toho nanic, jel jsem raději domu.

    Liked by 3 people

  3. Ori, pekne. To, že Expert, PhD. má “rôzne” úlohy som šípil. Ale že sa zúčastní aj tejto hnusoby, som nečakal. Zrejme sa nehrá o fazuľky. Takíto ľudia boli sem dosadení roky pred danou akciou.

    “Plenárne zasadnutie Vedeckej rady MZ SR otvoril predseda Vedeckej rady MZ SR prof.
    MUDr. Ján Danko, CSc., ktorý privítal všetkých prítomných.
    Zároveň informoval o personálnych zmenách vo Vedeckej rade MZ SR – dňa 11. 6.
    2018 vymenovala ministerka zdravotníctva SR v zmysle Čl. 2 (Časť I.) ods. 2 Štatútu Vedeckej
    rady Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorý nadobudol účinnosť dňa 2. mája
    2018 (ďalej len „Štatút“ – v správnom gramatickom tvare) dvoch nových členov Vedeckej rady
    MZ SR, a to Pavla Čekana, Ph.D. a Dr. Ing. Róberta Mistríka.”

    Ďalej: https://www.infovojna.bz/article/romsky-vedec-cekan-je-zhrozeny-z-masivneho-odporu-slovakov-proti-ockovaniu-a-nevidanych-protestov-pred-domami-propagatorov-vakcin-priznal-vsak-ze-pri-juhoafrickej-variante-koronavirusu-ktora-je-horsia-ako-delta-sa-nic-zavazne-nestalo

    A ešte: Pavol Čekan Ph.D. člen 11. 6. 2018 do 21. 3. 2019.

    Liked by 2 people

  4. Otázka teda znie ..Ako ideme naložiť s touto informáciou,kedže tu je teda reálna hrozba..ja by som možno aj začal pátrať po ľuďoch čo môžu v tých labákoch pracovať ..snáď sú príčetní…a možno začať tou Teplicou…

    Páči sa mi

  5. vsetci vedia co robia a podla vsetkeho je to ich jedina vstupenka na “slobodu”
    Niekto tu napisal pred casom cim horsie tym lepsie, asi nejaky masochista. Na urovni jednotlivca mi to nevadi ale na urovni naroda velmi
    toto je klincek do rakvy – https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/619126-heger-matovic-aj-caputova-hovoria-o-konci-ruskej-ropy-a-plynu-v-europe-sa-uz-o-tom-diskutuje-aku-ma-slovensko-alternativu/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy

    Páči sa mi

    • nepočúvaj tlčhubov – hovoriace bábky pre zombíkov…
      RF bude mať pod kontrolou všetky ropovody a plynovody na Ukrajine, a sama EÚ priznáva, že to bez ruských zdrojov nedá. Takže kľud a rozvahu – tranzit cez SR bude, aj keď nevylučujem krátke prevýchovné stopnutie.
      US Steel má železnú rudu už len na mesiac, zbytok stojí na Ukrajine, vraj je poškodená širokorozchodná…
      Maďarsko obmedzilo vývoz cementu – prednosť má vnútorný trh.
      Drevo, cement, rudy a mnohé iné už do EÚ z Ukrajiny neprúdi, z RF detto (okrem ropy a plynu) a zbytok po svete vykupuje USA, Čína, India…, zatiaľ čo EÚ pácha sankčnú samovraždu.

      Liked by 3 people

      • To EGO je silná energia. Nakoniec EU bude musieť začať vnímať realitu lebo iné jej neostane. Ale poznanie novej reality, keď troskotajú pracne a dlhodobo pripravované plány …. to musí byť pre nich tvrdý úder a predýchavať to budú dlho. Poniektorí to jž ani nerozdýchajú anezmieria sa s osudom …. ale to už je len ich vlastný problém. ChválaBohu sa všetko netočí len podľa nich a je ešte niečo vyššie, inak by to dávno stiahli do bahna a zničili.

        Liked by 1 person

  6. Pavol Čekan rozhovor Forbes 2/2017 v článku “Liečme lepšie rakovinu”.

    Z článku:
    “Ja som predajný ksicht. Pre Ameriku ideálny. Mám energiu, entuziazmus, mám sen a víziu,. Za tri minúty ju predstavím investorom. Lenže ja mám aj iný sen. Nerobím si „fuckin’“ srandu. Chcem na Slovensko niečo priniesť.”
    “A firma by v roku 2023 dokázala vytvoriť tržby na úrovni 20 miliónov dolárov a tak by sme boli za vodou, boli by sme sebestační a nezávislí od ďalších investícií a grantov.”

    Čo nám chcel Čekan vlastne priniesť na Slovensko a čo nám skutočne priniesol? Pýtajte sa všetkých kompetentných…

    Liked by 4 people

  7. to, čo sme vedeli, dostáva konkrétnu podobu, skladačka sa dopĺňa, kto hovorí, že občania volili vychádza za hlupáka a náš majdan bol opäť nežný a mrazivý

    Páči sa mi

Pridaj komentár