Nie až tak šokujúce paralely

Dôvod prečo nazývam fašistami progresívnych liberálov resp. prečo nadávam im do progresívnej liberál-fašistickej čvargy je prostý, používajú tie isté metódy ako Goebbels a nemecká nacistická strana alebo Mussoilini, a celú vec vyjadruje tento internetové memečko:

FascistLiberalParallels

Nezačalo sa to plynovými komorami. Začalo to tým, že dobrý ľudia zatvorili oči a nechali to stáť

Preklad ďalšieho textu:

Začalo sa to keď jedna strana prevzala kontrolu nad médiami. Jedna strana kontrolovala naratív. Jedna strana určila čo je pravda. Jedna strana cenzurovala a kontrolovala opozíciu. Jedna strana rozdelila občanov “my” a “oni” a vyzvala svojich podporovateľov aby obťažovali “ich”.

Prečo sú to paralely?

Stačí si spomenúť ako sa správala a čo robila vtedajšia vláda počas COVID hystérie, čo navrhovali experti aby nezaočkovaní “kvičali ako svine”, čo robila FB stránka “Hoaxy a podvody” pod vedením Púchovského, Progresívne Slovensko navrhovalo aby neočkovaní platili ošetrenie zo svojho, čo robili redakcie SME, DenníkN, SME a ostatné liberálne korporátne redakcie, a hlavne ako reagujú na kroky súčasnej vlády. Skratka nielen majú dvojitý (kilo)meter a používajú fašistické metódy, ale (pre nich žiaľ) aj tá Ficova ponuka vyšla na prázdno. Dodávam, že vládna koalícia je múdrejšia aby použila tie isté metódy, a radšej vydáva pomalšou, ale zákonnou cestou.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

19 thoughts on “Nie až tak šokujúce paralely

Pridaj komentár