Toto nie je už otázka na “či?”, ale o dĺžke lana

Takže podľa tohto článku, lekárska štúdia Harvardu dokázala, že jediný dôvod za masívnym nárastom myokarditídy, perikarditídy a smrteľnej cerebrálnej ischémie, ktoré je spôsobené nedostatočným prítokom krvi do mozgu u mladistvých a detí je COVID očkovanie.

Čo to znamená aj pre nás?

Asi to, že bola nielen spáchaná genocída na globálnej úrovni, ale minulá vláda, “podarená” aktivistka z Pezinka, časť štátnej správy a prakticky všetky korporátne médiá sú okrem iného spolupáchatelia aj v genocíde. Čo je zločin proti ľudskosti kvôli čomu vešali právoplatne odsúdených vinníkov na takúto šibenicu:

gallows-ropes-loop-wooden-frame

Dodávam: nevolám po tom, aby niekoho rozzúrený dav obesil na najbližší strom alebo kandeláber, ja volám po tom aby prebehli vojenské súdy s tými, ktorí sa do toho namočili.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

17 thoughts on “Toto nie je už otázka na “či?”, ale o dĺžke lana

  1. Jestli mohu, tak mám na tebe Oracle otázku.
    Podle tvého názoru, věděli Fico a Pellegrini co se chystá a proto jim bylo “doporučeno” odejít ze scény a nechat padnout Covid problém na Matoviče a spol.?

    Celé mi to totiž přijde jako cílená hra aby se ty největší problémy daly shodit na tu konkrétní vládu nebo vládní strany? U vás na Slovensku dříve Matovič, Heger, Čaputová a u nás v Česku vládní koalice SPOLU v čele s Fialou.
    V posledních dnech totiž vnímám, že se na naši českou vládu kupí jeden problém a aféra za druhým, je připravováno informační pole na dehonestaci vlády a skončí to pádem vlády.

    Liked by 7 people

      • To ano, při Covidě u nás vládl Babiš. Ale ten za to není nikterak více kritizován.

        Mám dojem, že u vás na Slovensku se více řeší Covid a patřiční lidé za to budou potrestáni. Naopak energetickou krizi jste zvládli mnohem lépe.
        U nás v ČR jsme zase lépe zvládli Covid. O to více se bude řešit energetická krize i korupce a patřiční lidé taky budou potrestáni.

        Jiné příčiny. Důsledky ale podobné.
        Prostě se to na ty špatné z části narafičilo aby se to na ně později vytáhlo a byli odejiti z politického světa.

        Liked by 6 people

    • Vedeli, že dačo sa chystá alebo aj dostali echo aby odišli bez toho, aby im niečo konkrétne vysvetlili, lebo potrebujú kádre, ktorí dokážu hodnoverne poprieť to, že vedeli o chystanej genocíde, ale tvoje podozrenie je na mieste

      Liked by 3 people

    • Popsaná šablona byla pravděpodobně uplatněna i v USA. Takže počítám s tím, že Trump bude první us prezident, který bude vládnout 4 po sobě jdoucí období. Jsou to tato:

      1. období Trump
      2. období Biden
      3. období Trump
      4. období Trump

      Jen si vzpomeňme, jak Trumpa “nepochopitelně” nepodržel Nejvyšší soud v jeho stížnostech na volební podvody. Nepochopitelně proto, že tam měli (a mají) většinu jím jmenovaní soudci.

      (a když se nad tím tak zamýšlím, tak čistě formálně by se do téhle škatulky možná dal přiřadit i Medveděvům “záskok” za Putina)

      Páči sa mi

      • přesně tak 🙂
        jak Biden tak i Medveděv tam byli instalováni právě proto aby si progresivní strana myslela že tam má svého koně. Ti ale potají dál pracovali pro posílení Trumpa, Putina nebo u nás Babiše a Fica.
        A jakmile progresivci zjistili že jich jejich černý kůň zradil, tak už bylo pozdě na změny. Jejich skrytá podpora těchto vůdců jim mezitím dala takovou moc (ať už politickou, mediální nebo psychologickou), že už o tu moc nemohli přijít. A jak jejich vládnutí bude pokračovat uvidíme během pár let.

        Páči sa mi

  2. S týmto plne súhlasím a k tomu by som ešte dodala, že všetko čo rozhajdákali im pekne spočítať a v tej sume im zhabať majetky ani o cent viac ani o cent menej. Viem, že to nepomôže tým infikovaným z vakcínky, ale môže to pomôcť s tými prostriedkami podaktorým na liečbu. Pritom my sme mali kvičať ako svine na bytúnku , ale kvičať budú postihnutí vakcínou.

    Liked by 7 people

    • Mati, je to presne tak. Nevolám po pomste, ale jednoducho musí prísť spravodlivosť a misky váh sa musia vyrovnať. Vedeli, úmyselne škodili a ešte sa aj obohacovali. A aj keď sa v článku nespomína, ale viacerí sa dopustili aj vlastizrady. Preto musia niesť zodpovednosť a áno, toto musia riešiť vojenské súdy. Čo by aj tak malo byť, podľa informácií, ktoré sú tiež k dispozícii. Neviem dohľadať bližšie info k Norimbergu 2…..ani čo je nateraz s Dr. Fuellmichom. Naposledy viem, že bol zatknutý.

      Liked by 3 people

  3. Dobry vecer.Kazdy by chcel spravodlivost ale mam dojem pokial nebude hlas ludi dost pocutelny a nebudeme mat silnych zastupcov,spravodlivosti sa nedockame.Akoze odborna verejnost,cize odbornici ktorych viskum je zavisli od grantov a ktory su protezovany v mediach nikdy nepriznaju svoju chybu a pojdu si svoje aj so statnymi uradnikmi a lekarmi ved v tom boli vsedcia od novinarov,lekarov politikov proste vstcia.Preto jedinou spravodlivostou by bolo zmenit sistem.Sistem ktory je zavisli od sukromnych ci uninich zdrojov je nanic.Tak ako vo vede,skolstve,ci v hospodarstve.Obera kazdu spolocnost o suverenitu a umlciava hlas rozumu a umocnuje hlas profitu.Uvediem taky priklad v istej chemicke doslo k uniku z dovodu chybneho cidla.Myslite si kto bol potrestany?Desat ludi na smene!Aj ked povinnosti si nesplnil nikto v celom retazci od udrzby az po meranie odpadovych vod.Vedenie to odbilo,co mame prepusrit pol podniku!?Ved by museli priznat,ze tomu bordelu sefovali.A tak to dopadne aj tu,pokial sa to bude riesit bez nas.Ale pritom najviac sme trpeli mi,mi sme museli znasat ich amaterstvo,tak by sme nemali mlcat a cakat,ze to vyriesia v nas prospech bez nas.

    Liked by 4 people

    • slepý nikdy neuvidí, hluchý počuť nebude. A kde je kapacita 2 litre, 5 nenaleješ. A potom – je tu niečo, čo sa im rozpadá ako tá kartová hra “záchod”, ktorú sme ako deti hrávali. Hodíš nahromadu všetky karty a dve postavíš oproti sebe. A ťaháš karty po jednej. Čím menej kariet zostáva, tým väčšia pravdepodobnosť že sa dve karty položia a spadne záchod (vieme kam). No a im zostáva už prudko málo kariet. Preto prskajú ako prskafky, už sú topánkami tam, kde si mysleli, že oni nikdy stúpiť nemôžu…….ten smrad cítiť už dobre dlho 🙂

      Liked by 1 person

      • Svätá pravda, Inka ! 👍🏼
        Mne je to však občas dosť nepochopiteľné, ako majú niektorí ľudia doslova zatemnenú myseľ… Postavíte ich tvárou tvár oproti faktám a pravde a oni stále idú svoje (“…lebo Fico, lebo mafia, lebo Putin, sláva Ukrajine, vakcíny nezabíjajú,to bol covid, SŠA je najúžasnejšia krajina, a Rusko nás neoslobodilo..”) 🤯Slepo budú brániť tú ich “realitu”. Doslova až fanaticky. Pár krát sa mi stalo, že títo ľudia chytili doslova amok. 😱
        Táto doba má však naučila jedno…
        Nesnažím sa im už vyvracať ich “vieru”, ani hovoriť im pravdu. Zbytočne sa oberám o pozitívnu energiu a ich to tiež nikam neposunie. Oni sami sa budú musieť naučiť vnímať svet z inej stránky. Vlastné “facky” od života ich potom snáď naučia poznať skutočnú pravdu. Bohužiaľ je to ale smutné, pretože niektorí z tých ľudí boli moji dlhoroční priatelia, alebo členovia rodiny. 🙁
        Spoločnosť je až priveľmi rozdelená a to naozaj nie je dobré. Keď sa systém zrúti, tak títo ľudia budú doslova v šoku,ak to ovšem psychicky unesú. 🤔

        Páči sa mi

        • Čo je dôležité sa naučiť, je PRIJATIE.

          Mohli by sme človekov a “ľudí” rozdeliť na tých, ktorí to majú zaplatené, iba ako komparz (to sú tí, pre ktorých sú doležité many, many, many)…..a sú ochotní zapredať aj matku, otca.

          Potom sú tu tí, ktorí vedia o čo ide a sú určení na plnenie toho ich plánu za každú cenu.

          A potom je to tu rozčlenené asi aj takto: https://www.facebook.com/groups/492662383187945/permalink/496871006100416/

          Je to taký magľajz, že ani mária sa v tom už nevyzná. Jednoznačne – aspoň ja osobne, idem tak, ako mi moja intuícia velí, ako mi, hádam zdravý rozum, sem tam pošepká. Kde môžem a viem, pomôžem. A z veľa vecí som úplný magor 🙂 Vôbec z toho nemám depky, každý tu máme nejakú úlohu, tak sa do toho, čomu nerozumiem, ani nepletiem. Je fakt, že by som aj chcela rozumieť, ale tí, čo vedia, veľakrát nie sú ochotní vysvetľovať. A aj keď ja som číslo 5 – informace, informace, nie všetky si viem spojiť…… Ale ani to mi nevadí. Ja zasa rozumiem tomu, čomu oni nie……Tak to má byť. Nepotrebujeme zvláštne dary…..podľa mňa stačí, ak ľudia fakt budú vedieť, čo je to spolupatričnosť, pochopenie, ľudskosť, úcta, láska…….lebo potom tie hnusné hovädá nemajú šancu, nie sú kŕmení energiou, ktorú pre svoje fungovanie potrebujú. Ale aj to sa uprace. Cítim to energeticky – kur…nik, niekedy už to je fakt sila, ako sa vibrácie zvyšujú. Takže som v kľude a tí, čo sa ešte majú ukázať a povyliezať z dier, nech vyliezajú, nech sa dohrá, čo sa má…….ja si dám nohy na stôl, nakrájam melón a pozriem nejakú dobrú komédiu 🙂 Všetkým nádherné dni želám 🙂

          A sľubujem, že už prestanem s dlhými príspevkami 🙂 🙂

          Páči sa mi

          • Inka vynikajúce !!! Zdieľam. 🙂 A čo sa týka tých dlhých príspevkov,tak tiež sa rada občas rozpíšem (alebo rozrečním). Mám to bohužiaľ v povahe. 😊 Ale snáď nám to Oracle odpustí. Veď sme len slabé stvorenia. 😉

            Liked by 1 person

Pridaj komentár