Asi vieme, aká bude ruská reakcia

23.06.2024 prebehol útok na ruské vojenské ciele raketami nesúcimi hlavice z kazetových bômb. Tie rakety boli zneškodnené ruskou protivzdušnou obranou, ale šrapnely dopadli na pláže pri Sevastopole, kde zranili alebo zabili kúpajúcich a medzi obeťami boli aj deti. Ruská odpoveď bola, že zničili sklad rakiet a riadiace centrum s americkými „poradcami“, ktorí zadávali do rakiet ciele.

Prečo to spomínam?

Pretože o tom zaryto mlčia Západné médiá, papaláši NATO a EU spochybňujú pomaly aj to, že sa to stalo a Ukrajinskí besní psi sa zas s mŕtvymi civilistami chvália. Toto značí, že Západní papaláši vedia, že ukrajinskí bojoví psi konali na niečí príkaz a ten niekto ich ubezpečil, že sa nemusia báť ruskej odpovede.

Kto?

Nie je to Trumpov tím, resp. Trump a patrioti, a nie je to ani globálne zákulisie (GP), lebo vedia, aká vážna je situácia. Chcem týmto povedať, že niekto provokuje priamu vojnu medzi Ruskom, jeho spojencami a NATO, a preto mne z toho vychádza de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne s výraznou vonkajšou pomocou. Dôvod, prečo to tvrdím, je jednoduchý. Pri pobreží Kuby sa našli podvodné stavby a zdá sa, že to neboli len nejaké neškodné a neaktívne ruiny, a tak sa celá ruská prítomnosť pri pobrežiach Kuby začína javiť v inom svetle, než ako to prezentujú médiá (boli to Američania, ktorí zvýšili počet hliadok ako prví) a toto isté sa dá povedať aj o nedávnom spoločnom čínsko-ruskom námornom cvičení.

Aká bude odpoveď?

Nuž akcelerácia de-dolarizácie a to, že Západných žoldnierov/„dobrovoľníkov“ nebudú brať do zajatia je hádam samozrejmosťou. Samozrejmosťou je hádam aj to, že ruský medveď sa postaví na svoje zadné laby a napne svoje svaly viac, než teraz pri Kube a na Ukrajine. Chcem tým povedať, že cieľom sa môžu stať tie tri NATO základne, o ktorých hovoril Orbán a ktoré slúžia na zásobovanie žoldnierov na Ukrajine. Ďalšou vecou ale je, že Rusi zaútočia na centrum, odkiaľ vyšli povely na útok, a ako poznáme močiar, tak je to v centre možno niektorého amerického veľkomesta a v podzemí budovy. Čo znamená, že útok sa uskutoční hypersonickou raketou, resp. hypersonickými raketami prispôsobenými na ničenie bunkrov.

Bude z toho svetová vojna?

Svetová vojna zúri prinajmenšom od roku 2013 a vedie ju močiar na všetkých frontoch proti ľudstvu, pričom Sýria a Ukrajina boli prvé horúce body v tejto schéme, ale neskončí sa to atómovými zbraňami, špinavými bombami a podobnými nechutnosťami. Skôr kapituláciou NATO, trvalým prekreslením hraníc Ukrajiny a Poľska, rozpadom Británie, pádom EU a ukončením postavenia USA ako veľmoci a aj ako celostného štátneho útvaru.

A čo my?

Padne US$ ako svetová rezervná mena a táto bude nahradená košom tvoreným komoditami a zlatom, čo spolu s krokmi Ruska nás spolu s Viedňou nielen primäje k tomu, aby sme vystúpili z EU, ale nám to aj umožní vykonať hĺbkové čistky.

Francúzski vojaci na Ukrajine, ktorí veľmi dobre vedia čo ich čaká obliekli sviňu ako Macrona:

photo_2024-06-25_08-26-50-FrenchSoldiers

Jeden hovorí: Macron, kvôli tebe Francúzi nedokážu vyžiť…moja matka má veľkú faktúru na elektrinu. Kvôli tebe tu zomierame na Ukrajine…teba nezaujímajú životy Francúzov, vymieňaš nás za migrantov.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

19 thoughts on “Asi vieme, aká bude ruská reakcia

  1. “ale neskončí sa to atómovými zbraňami, špinavými bombami a podobnými nechutnosťami. ”

    Kde beriete túto istotu Mr. Oracle ? Napr. P.C.Roberts už od samotného začiatku Ruského vpádu na Ukrajinu, hovorí o postupnej eskalácii až do jadrového konfliktu a vývoj udalostí ukazuje na nepretržitú eskaláciu.

    Páči sa mi

    • Delenie Slovenska? Autor presadzuje agendu a v lepšom prípade nevie o tom. Česká republika sa môže deliť ak Pražské klany to prepísknu, ale Slovensko maximálne medzi Poľskom a Maďarskom, ale Poliaci nemajú zálusk o hory, ale o Halič a Orbán je chytrejší než aby na to pristúpil.

      Liked by 3 people

    • O zmíněném webu bych mohl sepsat “bakalářskou práci”. Ale už léta to odkládám. A počítám, že ještě asi nějakou dobu to odkládat budu. Takže zatím a zde se omezím pouze na citaci základní myšlenky ze závěru této hypotetické práce: konceptualcz tečka cz, provozovaný entitou MM, je dle mých dlouhodobých propočtů (zahájených těsně po vzniku toho webu) imitačně-provokační projekt. Jak by vznik takového projektu popsal v ČR světoznámý kuchtík Babica? Vezmi KSB (přesněji: vykraď leva-net.webnode.cz), obarvi to na modro, řádně zamíchej a protřepej. Přidej poctivou dávku otsebjatiny, znovu zamíchej. A když nemáš otsebjatinu, tak si nějaké bláboly vycucej z prstu. Když nemáš prsty, zapoj aspoň fantazii. Opepři to stylem aeronetího “pana VK”. A to ještě není všechno. Ocukruj to ala Pozorovatelka (kdysi slavný grafomanský nick na aero-netu). Servírovat možno v libovolném množství, klidně 13 článků za měsíc, prostě co kdo snese.

      Liked by 3 people

    • Vacsina vychadza z modelu rozpadu susednych krajin,ale riziko delenia Slovenska,ci dokonca zaniku je enormne.Nechcem.napadat kroky Madarska,ale preco investuju do rekonstrukcii kostolov ci oprav budov na Slovensku,preco podporuju madarske skolstoi na slovensku,dotuju skolske pomocky,usporduvaju zajazdy,podujatia a neselektuju madar slovak zucastnit sa moze kto chce.Ved oni cezhranicne podporuju svoju mensinu viac ako Slovenska reoubkika podporuje svojich obcanov doma!Predstavte si situaciu,ze Slovensko zliha v pripade ,priklad konfliktu ci velkej krizi.Madari mozu vyhmasit,ze idu ochranit vlastnych obcanov a to nie len u nas ale Ukrajina,ved preco chcu oficialne zmenit statut zakarpadska, obdoba v Rumunsku atd.Slovensko nema funkcnu armadu a podla poslednych krokov ani funkcnu vladu.Priklad ako sa vyjadril min skolstva k mimovladkam,oz,a pod ktore deformuju vzdelevaci proces a manipuluju s mladezov?Zacnite sa prosim zaujimat aj o to co sa deje v nasej kuchyni.Ake su kroky Dolinkovej aka je jej agenda?Co urobil Taraba?Suhlasil s AGENDOU EU a ospravedlnil to,ved zikame miliony.Cize znova kupcime s buducnostou Slovenska a jeho ludmi.Myslim Huliak podal navrh na zmenu a zvolnenie registracie hospodarskych zvierat!Ale hned ho aj stiahol!!!Polozte si otazku preco,coho sa zlakol?A v neposlednom rade oosledny krok Pelegriniho,akceptovali sme nazor vacsiny v Eu!!!Akej vacsiny,ved momentalne sa tvoria nove frakcie,preco sa ponahlaju s menovanim Lajna znovu do funkcie???Trochu mi to prioomina volby v USA,ked zvolili Busha mladsieho.Este neboli zratane hlasy ale media uz hlasili vitaza.Staci si precitat knihu Michaela Moora tam je to pekne ozrejmene.Nikde nikto nepovedal,ze vsetko ostane pri starom a nic sa nezmeni.Je povedane novy svet bude stat na spoluoraci krajin a na vzajomnej akceptacii ich kultur a nabozenstiev,nikde som nepocul,ze hranice ci dokonca staty ostanu!Kazdy narod ma pravo na sebaurcenie,ale to neznamena,ze to pravo za nas bude presadzovat niekto iny.TO PRAVO MUSIME VYUZIT MI,NIKTO TO ZA NAS NEUROBI!

      Páči sa mi

        • vsimol neboj,bud preto lebo tie sracky uz nechce nikto riesit alebo preto lebo prave ona to ma riesit.Obdoba kandidati na prezidenta ssa.Jeden senilny a dalsi obchodnik s teplou vodou.V reale ziadna kvalita.

          Páči sa mi

          • Ona je manažérom skazy a úspešne (bez náznaku irónie a sarkazmu, lebo na to tam ju dali) doviedla EU de facto do krachu.

            Čo sa týka Trumpa a Bidena, voči Trumpovi si nebol fér lebo obaja majú za sebou výsledky svojho prezidentovania resp. prezidentovania svojich tímov, a aj nič nechápajúci Američan vidí na svojej peňaženke a životných podmienkach kto bol lepší…

            Liked by 1 person

            • ja som hodnotil Donalda z pohladu kvality politikov v minulosti a teraz.On tiez zo svojich slubov moc.nesplnil je to obchodnik a dokaze sa predat.Pred 40tsiatmi ci 50timi rokmi by v debate skor pohorel ale.dnes a to nie len politici ssa ale vseobecne politici na zapade su kvalitou tatam.Staci si porovnat statnikov stredneho vychodu,india cina,rusko latinska amerika ale tiez nie vseobecne a na druhej strane europa je to dost rozdiel nemyslis.Mne usa peipominaju zssr v druhej polovici 80tich rokov asi tak by som to zjednodusene prirovnal.

              Páči sa mi

                    • Nemyslim,narovinu som.napisal,ze ten ci onen je v podstate blbec.Je jedno kto vyhra politika ssa sa nezmeni,budu dalej parazitovat na svete.Ved mame ziarive priklady a nie len zo ssa co sa zmenilo na politike v nemecku,v taliansku v grecku nic angela prijala.utecnecov prijala ojebala rusov ojebala,meloniova co hkasala pred zvolenim a co kona teraz a takto mozem pokracovat.Jedine co sa meni je ako a ktore agendy sa viac ozvucia.Ked tak pises,ze americania vedia kedy im bolo kepsie ano vedia ale vedia aj na ci ukor alebo aky mali dlh,doba sa razantne zmenila.A jdeno je pravda udrzovat pri zivote stare nebude fungovat pacient zomrie len agonia bude dlhsia.Jedine co brani zmene je strach ludi z noveho a neisteho.Ale najhorsi je strach politikov ci oligarchie a ich prisluhovacov,lebo oni si nevedia predstavit zivot inak ako parazitovat.Normalny manualne zrucny a zdravy jedinec prezije to je iste ale co ten ostatok,ten ich strach je doslova hmotny,preto to vajatanie.

                      Páči sa mi

                    • Zmení sa, lebo US$ ako rezervná mena skončila a tým pádom federálna vláda ako ju poznáme skončí t.j. bude tu niekoľko štátov, ktoré pôjdu kade ľahšie…

                      Páči sa mi

  2. a príde ten deň D….záblesk z jasného neba ktorý nakopne ľudstvo aby sa hromadne vzoprelo nadchádzajúcej diktatúre a entity neludskeho pôvodu spáli na prach…dúfam že toto ste mal na mysli…Trump stále hovorí že bude to biblické…čo iné biblické by sa ešte mohlo stať??

    Páči sa mi

Pridaj komentár