Ale kdeže…

Toto je moja reakcia, keď niekto spomenie, že na Ukrajine, či v Poľsku, môže vybuchnúť atómová bomba a podporia to tvrdením, že Pfizer predáva jódové tablety. Lenže ten, kto tvrdí, že na týchto miestach môže buchnúť atómová bomba, tak nevie čo hovorí buď z nevedomosti alebo z hlúposti, či rovno klame, aby nazbieral body u rôznych elít.

Prečo tvrdím to, čo je v nadpise?

Začnem tam, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a jeho okultné vedenie nekontroluje žiadne atómové zbrane napriek tomu, že sústavne vytvára to zdanie a toto je dôvod, prečo som v kľude. Nehovorím ale to, že nemôžu nafingovať útok špinavou bombou (štandardná bomba, ktorá rozptýli rádioaktívne izotopy), alebo inak, či tie jódové tablety od Pfizera nie sú pančované ktovie čím.

Čo by bolo cieľom takéhoto útoku pod falošnou vlajkou?

Nasadenie psej hlavy Rusom a vyvolanie vojny na zakrytie krachu systému. Lenže Rusi vedia o čom je celá vec minimálne od konca 2013 a na základe toho sformulovali stratégiu a taktiku vedenia celého konfliktu. Samozrejme, toto nie je jediný dôvod, prečo tvrdím, že skutočná bomba nevybuchne.

Čo ešte?

Máme tu globálne zákulisie (GP) a Alianciu patriotov, ktorí tiež veľmi dobre chápu, že takto veci nemôžu ísť ďalej a čím skôr sa tento systém rozsype, tak tým rýchlejšie sa dajú veci prebudovať, a preto aktívne veci blokujú. Preto hovorím, že maximum čo môže prísť, bude fingovaný útok. Pritom GP/Aliancia zabezpečí aby sa v prípade nafingovaného útoku celý verejný obraz rozsypal v priebehu niekoľkých hodín alebo dní, maximálne do dvoch týždňov. Dôvod je jednoduchý: potrebujú znemožniť vinníkov.

Prečo hovorím o zbieraní bodov?

A toto súvisí s riadením sociálnych systémov. Ide totiž o to, že niekedy človek potrebuje vypustiť dezinformáciu resp. tolerovať ju, aby dosiahol určitý žiadúci efekt. Konkrétne teraz, tak GP ako aj močiar tými informáciami o chystanom atómovom útoku sledujú dva veľmi rozličné ciele: močiar chce postrašiť ovečky, aby prípadnou vojnou v Európe zakryl skutočné dôvody krachu a GP/Aliancia zas chce upriamiť pozornosť tých menej otupených na to, že aká čvarga je vo vedení toho-ktorého štátu. Pritom GP a Aliancia sú tí úspešnejší, lebo dokázali vyprovokovať to, aby sa elity štátov doslova pustili do močiara, do jeho vedenia a do ich chápadiel prakticky na každej fronte.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

21 thoughts on “Ale kdeže…

  1. Tu som nasiel nieco ohladom krachu davo-elitarizmu z KSB 🙂
    “Aby z tohto dôvodu zabránili krachu davo-„elitarizmu“ alebo, aby aspoň v každej historickej dobe znížili pravdepodobnosť apravdepodobnostnú predurčenosť takéhoto krachu, tak Talmud dáva v rôznych obmenách odporúčanie s takýmto obsahom: «Najlepší z gójov (nežidov) je hoden smrti» (!!!). Kým sa určité kruhy riadia týmto odporúčaním, a spoločnosť si neželá alebo sa nedokáže pred ním uchrániť, tak zo spoločnosti zrezávajú vrcholky jej duchovnosti a história tejto spoločnosti je predurčená, ako 2 x 2 ± 3.999, pretože ak je aj pravdepodobnosť krachu davo-„elitarizmu“ v objektívne sformovaných podmienkach nenulová (t.j. krach je možný), tak niet osobností, ktoré by ju dokázali realizovať s vysokou kvalitou riadenia ako objektívnu pravdepodobnostnú predurčenosť.”

    Páči sa mi

  2. Zhruba pred dvoma-troma týždňami bol najpravdepodobnejší variant budúceho vývoja zhruba takýto: falošný útok jadrovými zbraňami (falošný na spôsob hologramu vo viacerých oblastiach EÚ, pričom cenzúra a rýchly sled udalostí by znemožnil overiť pravdivosť. Proste u nás by informovali, že v tej a tej krajine vybuchli Ruskom vypálené jadrové rakety, v iných krajinách by informovali, že zase v tej a tej krajine…), následne všeobecná mobilizácia, zavedenie vojnového stavu a odovzdanie moci vládami jednotlivých štátov centralizovanému vedeniu – NATO a Bruselu. Demarkačná, nie frontová línia zhruba na hranici delenia Ukrajiny. Mobilizácia má zabezpečiť “zabetónovanie” východnej hranice Shengenu a diktatúru centralizovanej moci vo vnútri Shengenu, a nie frontálny stret s RF.
    No, ako vravím, to bola pred 2-3 týždňami…

    Liked by 4 people

    • To je neuveriteľné. Oni si hádam ešte stále myslia, že ukočírovanie ich spočiatku prudkého manévru s pandémiou, ktorý za nich (zjavne bez ich vedomia) prebrali tí gramotnejší, že to zastabilizovanie situácie úsilím GP a VVP bolo ich vlastným úspechom a prejavom ich “neobmedzenej geniality” alebo čo… Veď za posledných dva a pol roka sa dosť jasne ukázalo, kde sú hranice stability systému. A oni to vážne chceli totálne prestreliť takým nezmyslom? Neskončilo by to inak ako katastrofou pre nich a aj pre všetkých ostatných.

      Liked by 2 people

    • Docela bych řekl, ze o selhání tohoto plánu mohli jednat před par dny v Praze. O akci Kercsky most vedeli a ze přijde protiakce RF jim už také bylo jasne. Proto nepustili na “jednání” katarskeho sejka. Ono to totiž asi o energiích v Praze nebylo. Mysleli to “dobre” dopadlo to jako vzdycky. Aneb žádný plán nevyjde úplně. Parchanti, skončí v pekle.

      Liked by 6 people

  3. Prepáčte odbočím na Slovensko. Ohavné “kortešačky” na podporu pána s jamkami práve odštartovali včerajšou akciou cestou na hrad v hlavnom meste. Dal by sa poslať do éteru asi len jeden odkaz Babičky: “Do prdele půjdete.. ne na zámek”

    Liked by 7 people

    • Jazvečík. Je to priveľmi priehľadné,aby to mohlo ovplyvniť človeka pri normálnych zmysloch,vo volbách už vôbec nie. Ale Lipšic je už na mieste od rána, a doslova povedal,že budú monitorovať komentáre na alternatíve,čítaj,”nenávistné”.Pániček sa veľmi bojí predčasných volieb.

      Liked by 1 person

  4. Spätné upozornenie: S bar

  5. V rámci relaxu ….. mrknite si tento článok. Nejde o propagáciu ale je dobre to vidieť na vlastné oči lebo práve tu sa v plnej nahote odkrýva podstata dnešného systému. Už sa tu ani nebavíme o pokuse informovať druh Homo sapiens. Ide naopak o plné, nefalšované informovanie ovčieho stáda. Posledná otázka článku tomu nasadila korunu. Inými slovami: s dnešnou elitou sa nedá diskutovať, pretože tým pravda nič nehovorí, tú treba proste VYHNAŤ, samozrejme legálnymi prostriedkami a neskôr brať na zodpovednosť. Ja myslím že máme na to a dáme to.
    https://svet.sme.sk/c/23032111/ukrajina-rusko-vojna-zaporozie-anexia-ostrelovanie.html?ref=njctse

    Liked by 1 person

  6. Mimochodom, čo si myslíte o iniciatíve Slovensko na 1 mieste? Ja to zatiaľ hodnotím veľmi nádejne aj ako hnutie do budúcna … že by sa zablyslo? Ide hlavne o to že za tým stojí istá intelektuálna elita a neustále sa rozširuje. Nie je síce úplne homogénna ale však to je aj dobre. Ak sa bavíme o spoločných vektoroch cieľov, nadlho sme v súlade …
    https://srnaprvommieste.sk/podporuju/

    Liked by 3 people

  7. Taka fiktivna uvaha.Mne to cele smrdi, same udajne, pravdepodobne. Pri zaistovani sa pravdepodobne zasamovrazdil( parafrazujem). A gambaty tam bol vtedy ked este pravdepodobne nemohlo byt jasne o koho ide ohladne statusov atd. A moj nazor na tie statusy pod nejakymi smiesnymi nickmi- boli to skutocne jeho statusy, alebo tiez udajne?(nielen pod mojim nickom, ale aj z mojho telefonu mozu ist veci o ktorych majitel nema tusenia)? Existuje video, kde nieco podobne tvrdi? Preco nenatocol vlog, ale zverejnil nejakych 65 stran nenavisti?Kto by to preboha cita?(6+5=11) Mladi drzia pozornost tak 10s, mozno si pozru 5 minutove video max…. Mrtvi nehovoria a tyka sa to aj vraha.
    Pele vcera doslova levitoval nad stolickou v Na hrane, hned som to prepol ako som videl Veronu. Ficovi ani Harabinovi to iste nepomoze a neviem si teraz predstavit mna na rodicku ako budem bojovat proti indoktrinacii deti v skole… Ihned je zo mna podporovatel/spolupachatel dvojitej vrazdy.
    Hraci stol je pradvepodobne rozlozeny na predcasne volby, prieskumy skutocne su zrejme ine ako tie zverejnene…takze zase to ide cez emocie. Deda zabijaka spajaju s Edom, tohto budu spajat s Pistom…

    Liked by 1 person

Pridaj komentár