Kto to teraz odskáče?

Keď umelci hrajú tú istú hru bez akejkoľvek zmeny pred postupne sa zväčšujúcim publikom, tak riskujú, že sa o tú ich hru publikum prestane zaujímať a nakoniec nikto na to predstavenie nepríde. Situácia je o niečo pikantnejšia, keď ide o podvod, lebo keď podvodníci nemenia svoju hru, menia len rozsah a periódu, tak riskujú viac, ako len stratu záujmu publika, pretože je tu dosť veľká šanca k tomu, že štatisticky významná časť publika rozpozná ich podvod.

Prečo otváram svoj článok takto?

Pretože toto sa chystá udiať v súvislosti proti-izraelských a pre-palestínskych protestov, lebo plán je jednoduchý, nemenný a tie zákony proti antisemitizmu a popieraniu holokaustu by mali byť tomu nápomocné. Ide totiž o to, že židia, ktorí nechcú mať nič spoločné s mafióznym kultom smrti, sa mali stať zas obeťami spravodlivého hnevu ne-židov kvôli genocíde páchanej Izraelom v pásme Gazy.

O čom hovorím?

Nuž v celom Západnom svete (hlavne v anglosaskej časti) študenti protestujú proti genocíde v pásme Gazy. Lenže tieto protesty v žiadnom prípade nie sú organické, ale organizované a umelo vyvolávané práve Sorosovou nadáciou Otvorenej spoločnosti. Skrátka, tie protesty sú predohrou pre pogrom, po ktorom sa skutoční organizátori a vinníci chceli posledný krát nielen nabaliť na úkor židov, ale aj zahrať kartu večnej obete. Lenže z toho nič nebude.

Prečo to hovorím?

Lebo to boli ortodoxní židia, ktorí ako prví začali protestovať proti genocíde Palestínčanov a doteraz proti tomuto protestujú. Ďalšou vecou je, že samotní židia začínajú otvorene odmietať asociáciu práve s tým mafióznym kultom smrti, ktorý ich po stáročia resp. tisícročia používal ako krytie pre svoje nekalé a často proti-ľudské praktiky.

A čo je pikantné na celej veci?

Nielen to, že oddelenie a odmietnutie de facto satanistického mafiózneho kultu smrti samotnými židmi bolo predpovedané ruským žrečstvom a mnou, ale aj to, že k tomuto prispieva aj samotné globálne zákulisie (GP), resp. atlantické žrečstvo, ktoré týmto krokom plánovalo finálny holokaust.

Čo je finálny holokaust?

Nuž, práve ten posledný pogrom po tom, čo bola globalizácia nielen dotiahnutá pomocou dlhovej pyramídy do úspešného konca, ale celá vec je aj dostatočne stabilná na to, aby sa udržala v chode. A dôvod, prečo z toho atlantické žrečstvo začalo cúvať je to, že pomerne neskoro pochopili, že ich ne-ľudskí spojenci sa ich chystajú zradiť a urobiť s nimi taký krátky proces, ako oni chceli urobiť so židmi.

Bishop-Rock-lighthouse-Scilly-Islands-Eng-Cornwall

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

17 thoughts on “Kto to teraz odskáče?

    • toto môžu s úspechom použiť pri zákone o mimovládnych organizáciach. A podľa toho to vyzerá, že to aj využijú. Okrem toho je tu aj dôležité prepojenie na Ukrajinu a Gruzínsko. Tento “materiál” bude plniť aj iné úlohy a nielen ú nás.

      Liked by 5 people

    • Ja si že prieskum má výnimočne pravdu. Korček bol “kádrom z núdze” ktorý ale nemal okrem serešovej podpory nič čo by ho predurčovalo stať sa nejakým úspešným lídrom. No bolo to to najlepšie, čo opozícia dokázala postaviť. Ak odhliadneme od PR nálepky “dlhoročný, skúsený diplomat” ktorý mu priznala opozícia, tak jeho profesionálna prax ho skôr diskvalifikuje pretože ukázala skôr na kontroverznosť, alibizmus a dvojaký meter ako pracovnú metódu. Jeho posledné povolebné vystúpenie prakticky zdegradovalo ešte aj tú jeho marketingovú nálepku na nulu. Neukázal sa ani ako skúsený profesionál a už vôbec nie diplomat. K tmu charizma – prakticky žiadna. Takže okrem nenávisti defacto nemá čo ponúknuť. No nevychádza im to chlapcom, ona tá agenda nenávisti už pomaly prestáva byť zaujimavá a opozícii nebude stačiť na reálny súboj s vládou. Ešte pred parlamentnými voľbami povedal že mu nezávidím ani trochu výber kádrov s ktorými ide opozícia do volieb a že na rozdiel od neho ja si môžem vyberať. vtedy sa mi smial, neviem ako je na tom dnes keďže som už s ním odvtedy nehovoril. Našu niekoľkomesačnú diskusiu ukončil v jedno ráno rázne v maily, ktorý začal nadpisom: “a dosť! ” 🙂

      Liked by 4 people

  1. ortodoxní židia protestujú v Izraeli proti genocíde v Gaze a sionisti ich za to mlátia hlava-nehlava. A v USA prijali jeden z najprísnejších antisemitských zákonov… …len nejako zabudli v ňom uviesť definíciu antisemitizmu.

    A čo to vlastne je ten antisemitizmus? Logicky by to mala byť protisemitská agenda. Protisemitská, nie protiizraelská a nielen protižidovská…

    “Výraz ‘Semiti’ bol zavedený do vedeckej literatúry na konci 18. stor. a bol odvodený od vlastného mena Sem, jedného z troch synov Noema, ktorý bol podľa biblickej genealógie otcom väčšiny týchto národov… …Semiti sa rozdelili na východnú a západnú vetvu. K východným Semitom patrili: AkkadiBabylončaniaAsýrčania atď. K západným Semitom patrili: HebrejciIzraelitiFeničaniaAksumoviaAramejciArabi a i., zo súčasných napr. Amharovia. (https://sk.wikipedia.org/wiki/Semiti)

    ortodoxní židia a sionisti…

    Aškenázi a Chassidi – momentálne dve najpočetnejšie a najsilnejšie židovské vetvy… Ale iba jedna patrí k Semitom, tak ako Arabi, Hebreji (a Palestínčania sú pôvodnou hebrejskou vetvou, ktorá svojho času do Egypta neodišla) a ďalší, na ktorých by sa antisemitská právna ochrana mala vzťahovať.

    a Chassidi – tí potomkami Sema, a teda ani Semitmi nie sú – sú to potomkovia Chazarov.

    To oni sú za sionizmom, to oni rozpútali vojnu v Gaze, to oni majú prsty vo všetkých konfliktoch nielen na Blízkom a Strednom Východe.

    Som zvedavý na právnu definíciu antisemitizmu. Možno sa ten druhý koniec palice ešte teraz v jej definícii, ktorá sa chystá v USA, neukáže. Ale príde čas, že bide biť za všetky neprávosti potomkov Chazarov.

    Liked by 9 people

    • Tuna by bolo ešte možno dobré doplniť,ako a prečo sa dostali Chazari čiže Chassidi čiže Sionisti k Judaizmu, keďže nie sú genetický Semiti?

      Totižto Chazari, ktorý od Babylonu praktikovali len Satanizmus dostali po porážke v 9.storočí n/l od Kniežaťa Sviatoslava na výber s troch náboženstiev Kresťanstva,Islamu a Judaizmu,ktorí ako jediný povoľoval úžeru,ktorú Chazari ako bankári,ktorí poznali tajomstvo peňažnej mágie praktikovali už vtedy.

      Judaizmus síce z donútenia prijali za svoje oficiálne náboženstvo ale naďalej tajne praktikovali Satanizmus a postupne s neho mnoho preniesli aj do Judaizmu-Talmudu.

      Liked by 2 people

  2. Ten Sion a sionizmus je niečo veľmi temné. Na pochopenie posledný rok počúvam katolícke omše takmer denne, čítania a žalmy. Čítam medzí riadkami.
    V tom Matrixe som to pochopil nasledovne.
    Sion žije paralelne v Matrixom. Matrix identifikujem ako náš ľudský svet. V Matrixe sú strážcovia tzv. Agent Smith , slovensky agent Kováč, co6je úplne bežné meno na velom svete.
    Sion, ktorý žije mimo Matrix, vstupuje do Matrixu podla potreby, ale musí bojovať s agentom Smithom. Tohto agenta identifikujem ako atrážcu zákona karmy, t.j.prírodných a Božích zákonov, napriek tomu, že vo filme sü vykreslení ako negatívne postavy.
    Predstavitelia Sionu sa vozia na lodiach, z ktorých sa jedna volá Nabuchodonozor, menom ako Babylonský kráľ, často spomínaný v Biblii. Sion sa mimo Matrix bojuje so strojmi a cez spasiteľa Nea sa snaží sa s nimi zmieriť a spojiť.
    Tento bod deja mi veľmi pripomína túžbu globálnej elity preniesť vedomie človeka do stroja a tak získať večný život. Témy ako robotizácia, napríklad film Ja robot, podporu umelej inteligencie a temný pokus o likvidáciu ľudstva cez dekarbonizáciu a iné depopulačné aktivity.
    To, čo zostáva zakryté je identita Sionu. Nie sú to len Židia, či Chazari. Ak by som pripustil hypotézu, že ide o paralelnú civilizáciu s ľudstvom, tak kto to je? Kto má také hlboké vedomosti a vie cez backdoory, zadné vrátka vstupovať do sveta ľudí?
    P.S. článok VP o Matrixe som čítal minimálne 3x.

    Liked by 2 people

    • Zaujimavé. Mimochodom tiež mi nikdy v tom filme nesedel ten “Sion” ako predstaviteľ dobra. Prečo si autor vybral práve takéto pomenovanie? Ešte jeden taký detail z filmu ktorý mi v súvislosti so Sionom udrel do očí a popravde ma to vždy núti odísť od filmu …. ten ich rámus a tanec pred rozhodujúcou bitkou kde sú všetci v akomsi čudnom tranze. Príde mi to skôr ak satanistická párty. Ale možno sa to tak vidí len mne. Ešte jedna poznámka k záveru – osobne sa nestotožňujem s teóriou o paralelnej civilizácii. Skôr ich vidím ako časť našej civilizácie ktorá sa nedokázala stotožniť s pravidlami a poriadkom a systém založený na pravidlách im nevyhovuje. Prirodzene ich vedú lídri, nazval by som ich čierni mágovia, ktorí vedia do určitej úrovne pracovať s energiami a sú v spojení s temnejšími silami pôsobiacimi cielene a prioritne na vytláčaní Boha, teda ľudskosti zo života človeka. Ale toto berte len taký môj aktuálny pohľad na doplnenie. Nikdy som sa nad tým to filmom takto nezamýšľal. Teda, až na ten Sion …

      Liked by 2 people

    • VEDUS13@ k tomu poslednému odstavcu tvojej úvahy,tu treba rozlíšiť určitý typ schyzofrénie medzi ,,túžbou”globálnej elity preniesť svoje vedomie do stroja(keďže sú infikovaný nanotechnológiou) a naopak túžbou ich manipulátora a globálneho prediktora stať sa človekom, čiže vedomie stroja ( Vesmírnej Umelej inteligencie) preniesť do človeka.

      Páči sa mi

      • Tak to je uhol pohľadu. Vo filme Sion pácha zločiny, zabíja, aby zachránil existenciu Sionu ako takého. Chce stále vládnuť ľudstvom. Z ich pozície ho vytláčajú stroje, ktoré ich naháňajú a sliedia a chcú Sion zlikvidovať. Do deja príde Neo, spasiteľ, ktorý má zmieriť Sion so strojmi.
        Ak stroje sú GP, a Sion je močiar, tak Sion volá GP do spojenectva?
        A s tým prenosom vedomia som myslel nie GP ale elitu, čiže riadiace štruktúry Sionu.

        Páči sa mi

        • No veď v tom je tá irónia a paradox , že globálna elita sa túži stať strojom lebo sa chce podobať na svojho pánička….a globálny prediktor stroj-umelá inteligencia sa zo všetkého najviac túži stať sa človekom.

          Liked by 1 person

Pridaj komentár