Zas, stále ich to baví?!

Mám na mysli vypúšťanie potenciálne smrteľných vírusov a strašenie pandémiami, ktoré môžu ukončiť ľudskú civilizáciu. Nedávno Dr. Fauci priznal, že americká vláda financovala výskum vírusov resp. biologických zbraní vo Wuhan t.j. z laboratória odkiaľ covid vírus vypustili. To, že Američania robili výskum biologických zbraní na Ukrajine je už verejné tajomstvo, a je verejným tajomstvom aj to, že Dr. Fauci na to tiež dohliadal, a boli to osoby ako Barack Obama (2005-medzivládna dohoda s Ukrajinou o vývoji biologických zbraní-oficiálne je to ochrana proti nim), Joe Biden (koordinoval činnosť vedúcich programov), Hilary Clinton (presadzovala legislatívu o dvojitom využití programov a stratégiu na boja proti použitiu biologických zbraní) a George Soros (hlavný sponzor vojenského výskumu a lobista pre Big Pharma), ktoré podporovali ho v tejto činnosti:

4 Enablers of Fauci

Prečo to spomínam?

Nuž niekto vypustil ďalší vírus z laboratória, konkrétne podľa publikovaného výskumu, ktorý robil Peter A. McCullough a spol. posledný vírus vtáčej chrípky je z laboratória, a tvrdia to na základe týchto znakov:

  1. Zvýšená prenosnosť vedúca k výrazne rýchlejšiemu medzikontinentálnemu šíreniu.
  2. Zvýšená perzistencia spôsobujúca netypické ohniská počas letných období.
  3. Zvýšená virulencia pre domestikované aj voľne žijúce vtáky.
  4.  Zvýšený rozsah hostiteľov vrátane rôznych druhov cicavcov.

Skratka po moru ošípaných z biologických laboratórií na Ukrajine budeme mať vtáčiu chrípku, ktorá bude decimovať divoké a domestikované vtáctvo a bude predstavovať nebezpečenstvo pre ošípané, hovädzí dobytok a pre človeka. Aspoň to budú tvrdiť médiá, a môžeme brať jed na to, že za týmto sú tiež tie mená, ktoré spískali covid a biologické zbrane na Ukrajine.

Avian Flu

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

12 thoughts on “Zas, stále ich to baví?!

  1. Virus ako taky, neexistuje, uz to bolo povedané a vyvratene odborníkmi. Jedna sa o 5G zbraň. Ľudia sú oziareni z kazdej strany. Plus sa jedna o spike proteiny, grafen a nanocastice. Menia sa tela s uhlika na kremik. AI je ta pointa. Filmy ako Matrix, Terminator, Duch v Stroji. To nie je žiadne sci-fi, ale dokumenty.

    Liked by 4 people

    • V minulosti tzv vírusové choroby neboli tak rozšírené ako dnes.
      Ten rýchly nástup roznych chorôb je záhada. AIDS, borelióza aj chlamýdie môžu mať pôvod v laboratóriu.
      Môj názor je, že to, čo imituje akože vírus sú rôzne toxické bielkoviny a toxické látky ako napríklad azid sodný a iné.
      Vyvolávajú reakciu s teplotou a prejavmi ochorenia dýchacích ciest.
      Niekedy mám pocit, že to náhodne objavenie sa akože nových chorôb súvisí s čerpaním z nejakeho neznámeho zdroja informácií ako je v sérii Nadácia od I. Asimova.ako Galaktická knižnica.

      Liked by 4 people

      • Pane, so všetkou úctou, študujte a vzdelávajte sa. Jedna sa o elektro smog, ziarenie a radiáciu. Ľudia majú v sebe ťažké kovy, plus nanocastice a grafen. A to je to, čo sa deje. O tom bola celá španielska chrípka, nemala nič spoločné so žiadnym vírusom! V krvi ľudí nachádzajú odborníci robotické štruktúry, malé počítačové štruktúry, ktoré sú riadené pomocou 5G a iných frekvencií a menia telo a DNA.

        Páči sa mi

        • Ako potom vysvetlíte obdobie pred 5G technológiami a pred masívnym použitím grafénu?
          To, že sa to dá frekvenčne riadiť nemám pochybností, ale nebude to len 5G. Musia existovať aj iné neznáme technológie.
          Verte mi mám otvorenú hlavu ale mám aj otázky.

          Liked by 1 person

  2. Chcem ešte všetkých upozorniť na jeden fakt, ktorý mnohí aj vidia, ale neprikladajú tomu dôležitosť.
    Je to umieranie stromov sprevádzané machmi a lišajníkmi na kmeňoch aj konároch. Je to aj na strechách budov. Pripadá mi to ako toxický postrek arboricíd a následné zarastenie machmi, alebo invazívny kmeň machova lišajníkov, likvidijúci stromy. Treba nájsť spôsob ako to liečiť.

    https://www.zahrada.sk/forum/choroby/lisajnik-a-mach-na-stromoch/?page=1

    Liked by 1 person

Pridaj komentár