Ne-výhra PS a katastrofa pre Bruselistan

Nuž, myslím si, že môj stály čitateľ nemusí príliš trápiť svoju myseľ, aby pamätal, ako Michal Šimečka vykrikoval na proti-vládnych protestoch to, že „nemôžu mať všetko“. Táto jeho veta je nielen štvavá proti vládnej koalícii, ale aj vyzýva k tomu, aby sa nerešpektovali výsledky volieb a absolútne demonštruje to, že šéf Progresívneho Slovenska vôbec nechápe politiku.

Prečo to hovorím a prečo to je ne-výhra PS?

Začnem tam, že sú vonku oficiálne výsledky z volieb do EP pre rok 2024, ktoré odrážajú zaujímavý stav vecí. Úvodom možno povedať, že výsledky volieb ukázali nielen to, že liberálne progresívny tábor má mimoriadne disciplinovanú voličskú základňu, ale aj to, že PS úspešne zožrala SaS a ostatné liberálne politické strany. Ďalšou vecou je, že Smer-SSD dokázal zmobilizovať svoju voličskú základňu a je to čiastočne reakcia na mimoriadne štvavú kampaň proti Smeru, čiastočne reakcia na postrelenie Fica a čiastočne aj kombinácia ďalších faktorov. Chcem týmto povedať, že výsledky vôbec neodrážajú skutočný stav slovenskej spoločnosti, ako skôr to, že väčšine voličov na Slovensku je EP ako inštitúcia absolútne ukradnutá. Takže, kým PS s maximálne možným vypätím síl získala 6 mandátov, tak vládna koalícia po celkom vlažnej kampani získala 6 mandátov.

Prečo je to katastrofa pre Bruselistan?

Nuž, kým u nás a na Západe nižšia volebná účasť vyhovuje práve ideologickým podporovateľom súčasnej podoby EU resp. Bruselistanu t.j. byrokracie EU, tak vyššia účasť signalizuje to, že voliči sú absolútne proti súčasnej politike nielen vlastných vlád, ale aj Bruselu. Toto hovorím na základe toho, že vo Francúzsku a Nemecku vyhrala opozícia a v Benelux krajinách zas vyhrávajú euroskeptické a Bruselistanu nepriateľsky naklonené politické zoskupenia. Chcem týmto povedať, že kým súčasná slovenská vládna koalícia dokázala tlmiť excesy Bruselistanu, tak Západné vlády ich naplno podporovali a voliči ich majú úplne po krk. Západniarovi vadí hlavne ilegálna imigrácia resp. ako sa to nerieši v ich prospech, green deal a aj to, že ekonomika je v totálnom ťahu ku dnu.

Aké ďalšie veci to prinesie?

Nuž, bola prekreslená politická mapa Európy, ale to zmenu politiky Bruselistanu neprinesie, t.j. veci zostanú po starom a Uršula von der Leyen zostane s najväčšou pravdepodobnosťou hlavou EU, lebo de facto satanistickému anglo-americkému močiaru vyhovuje poslušná a hlúpa bábka, globálne zákulisie (GP) potrebuje s konečnou platnosťou rozložiť EU a miestne klany potrebujú nejakú výhovorku, aby iniciovali rozpad EU. Chcem týmto povedať, že z Uršuly sa stane symbol nielen toho, že EU nefunguje a škodí národom, ale aj bude politickým obetným baránkom, na ktorú hodia úplne všetko, vrátane aj toho, za čo objektívne nemôže.

Čo sa týka nás, tak výstrelky Bruselistanu a Uršuly spolu s ostatnými faktormi prostredia nás primäjú k tomu, aby sme vystúpili z EU a NATO, a toto zas budú sprevádzať nemalé politické turbulencie na domácej politickej scéne, ktoré vyústia k predčasným voľbám na jeseň a k dosť ohnivým a zásadným vyhláseniam Fica v novembri roku 2024.

Prečo by mal GP likvidovať EU?

Nejde tak celkom o EU, ale o jej vojenské rameno t.j. NATO, ktoré je nielen nepotrebným nástrojom pre globalizáciu (spolu s EU), ale aj celkom reálnou hrozbou pre ľudstvo samotné. Pritom na likvidáciu EU a NATO netreba veľa, stačí ak sa demonštruje ich škodlivosť a nebezpečenstvo pred davom a elitami, ale toto nie je otázka. Otázkou je, že „čo po tom“ a tu vidím to, že bolo vynaložené masívne úsilie na to, aby boli vytvorené paralelné štruktúry a veci organizované tak, aby rozpad, aj keď dôkladný, bol riaditeľný a aby sa veci nevymykali kontrole. Skrátka, v priebehu cca dvoch rokov zdanlivo všetko pôjde od 10 k 5, ale je to krok k tomu, aby sme sa dostali z marazmu a mohli znova naštartovať svoju evolúciu.

photo_2024-06-10_10-34-40-Fico voting

S pozdravom

Oracle 911

PS: Výsledky týchto volieb do EP sa čoskoro preukážu ako irelevantné, lebo konfrontácia s EU/NATO s Ruskom a smrť US$, ako rezervnej meny ukončí Západ/EU/NATO ako ju poznáme.

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

11 thoughts on “Ne-výhra PS a katastrofa pre Bruselistan

      • Rozumím. Jde mi jen o to, jestli tu vzniká něco podstatného a životaschopného, co bude pracovat v náš prospěch. Setkávám se s tím, že různé skupinky se snaží vymyslet způsob na vytvoření nové společnosti po kolapsu současného systému, ale mám pocit, že je to spíš bláhové snění než skutečná práce. Zejména proto, že ty jednotlivé skupinky neberou ohled na to, že jsou tu i jiní lidé, kteří mohou být dokonce schopnější než oni sami a mohou mít také již připravenou smysluplnou koncepci (jako např. Ing. Blahynka).

        Liked by 2 people

        • Veľa vecí sa ukáže až príde čas. Pracujte na tom aby ste boli každým dňom lepším človekom. Načo odkrývat to, čo ma plniť funkciu v budúcnosti? Aby starý svet zmietol aj to nove? Nevidím v tom zmysel. Verím v proces. Životaschopné prežije a rozvinie sa v nových podmienkach. To duševné prázdne bez vízie obsahu a konceptu neschopné spolupráce zahynie.

          Liked by 6 people

            • A práve preto Oracle celý čas vyzýva aby sme čítali hrubé knihy. Keď príde ťažká doba, tak veľká časť ľudí bude musieť byť múdra. Inak hrozí chaos, v horšom prípade rabovanie. Štát sa bude musieť vybudovať odznova. Tak ako po I. a Ii. svetovej vojne. My v podstate žijeme od roku 2014 (keď začala na Ukrajine SVO) v III.svetovej vojne. Len s tým rozdielom,že nám na hlavy nepadajú bomby.

              Liked by 3 people

Pridaj komentár