Kto a načo bojuje proti zmene?

Planéta Zem sa mení a ľudstvo sa mení dosť rýchlo doslova pred našimi očami. Sú dve hlavné dôvody prečo sa ľudstvo mení:

  • Posledné roky osvojujeme ako ľudstvo tie lekcie, ktoré sme mali osvojiť posledné desať- až stáročia.
  • Celú slnečnú sústavu cca od 1998 vo zvýšenej miere zasahujú energie z galaktického centra a tieto energie nadchádzajúce desať- až stáročia resp. tisícročia budú čoraz intenzívnejšie.

Ani jedno z týchto vecí nevyhovuje kultu uctievania Elohim, ktorý má pod palcom de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a ostatné svetové náboženstvá a cirkvi, ale vyhovuje to Atlantickému žrecstvu, ktoré tvorilo jadro globálneho zákulisia t.j. GP a ostatnému žrecstvu, ktoré pracuje pre dobro ľudstva.

Prečo aj pre GP?

Nuž pochopili jednu vec, že nielen židia sú na odstrel, ale v konečnom dôsledku aj oni, lebo pred cca 5000 rokmi prebehla mimozemská invázia s ktorými uzavreli strategické partnerstvo s cieľom vykonať pomstu za zničenie Atlantídy na Hyperborejcoch a ich potomkoch. Lenže stále platí, že “ak sa chystáš na pomstu, tak vykop dve hroby, jednu pre svojho nepriateľa a druhý pre seba” a v konečnom dôsledku pochopili aj kvôli vonkajším vplyvom, že treba otočiť smerovanie globálnej civilizácie inak aj oni skončia zle. takže v druhej polovici 90. rokov urobili otočku a odvtedy zrádzajú svojich už bývalých spojencov tam a tak, ako môžu.

Bishop-Rock-lighthouse-Scilly-Islands-Eng-Cornwall

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

5 thoughts on “Kto a načo bojuje proti zmene?

Pridaj komentár