Pripomienka a možno predčasné oslavy

Pripomienka: Klásť otázky do ďalšieho kola rubriky otázky a odpovede môžete tu a pod príspevkom Patreon do 23.06.2024 23:59. Ďalej prispieť na chod tohto blogu môžete na mojej Patreon alebo na mojich Ko-fi stránkach. Ešte raz zdôrazňujem, otázky píšte na na to vyhradené miesta, inak sa stane to, že tú otázku nezodpoviem.
Dodávam: Prosím vás, komentárová sekcia tu je na diskusiu a otázky dávajte tam, kde odkazy smerujú. A opakovať sa nebudem, lebo výnimky kvôli zneužívania výnimiek nerobím.

Prečo sú predčasné oslavy?

Máme síce nového prezidenta, ktorý nie je aktivistka z Pezinka bez vlastných originálnych myšlienok, neopakuje ktovie kým napísané prázdne frázy a otvorene neplní nariadenia Pražských klanov a americkej ambasády, ale prosím vás, to ešte neznamená, že vedome nebude pracovať aj na cudzích záujmoch. Napriek tomu predpokladám, že bude pracovať prevažne v záujme  Slovenska a pripíjam na jeho meno čerstvou domácou kombuchou.

Bishop-Rock-lighthouse-Scilly-Islands-Eng-Cornwall

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

Pridaj komentár