Petra Kotlára na Západe milujú

Aspoň to sa dá povedať o Západnej alternatíve kvôli vyhláseniam na adresu COVID pandémie a možnej teroristickom útoku biologickými zbraňami:

PeterKInternational

Keby len o tom, že druhý krát sme sa dostali do medzinárodného povedomia, tak by som túto správu ponechal bez komentára. Lenže to ukazuje na dôležité globálne procesy podľa ktoré Slovensko sa stáva ideologickým centrom s globálnym dosahom a aby sme sa k tomuto dostali potrebujeme nielen dostatočne veľkú a stabilnú zdrojovú základňu, ale aj Slovensko musí prejsť dôsledným očistným procesom.

Preháňam?

Pozrime sa na veci:

  • Nielen EU, ale aj celé štáty v Európe sú pred rozpadom na regióny kvôli vnútorným nevyriešeným rozporom.
  • Väčšina Slovákov ak nepovažuje EU za nepriateľa, tak sa k tomuto stavia vlažne s tým, že výstrelky a dvojité metre Bruselistanu už začínajú ísť na nervy kdekomu.

Ak sa to ponechá bez náležitej kontroly resp. riadenia, tak rozpad nezastaví len u regiónoch, ale spoločnosť sa môže rozpadnúť na jedince. Zopakujem to, spoločnosť sa nerozpadne na kmene/klany/rody/rodiny, ale rovno na jednotlivcov a proces môže byť explozívny. Dodávam, že v porovnaní so zabránením rozpadu spoločnosti na jednotlivcov riešenie ekonomických otázok je hračka.

Toto je dôvod prečo viem, že Konfederácie Karpatskej kotliny  (či ako sa to bude volať) do ktorého bude patriť Viedeň bude realitou a preto viem, že Džaro Naď, “podarená” aktivistka z Pezinka a zbytok progresívnej liberál-fašistickej čvargy to odskáče buď tak, že prídu o obživu alebo začne o nich zaujímať orgány činné v trestnom konaní či zoberú nedobrovoľné letecké lekcie po ktorých zatvoria okná/dvere od balkóna za sebou v rámci toho, že ich bývalí chlebodarcovia sa potrebujú zbaviť nepohodlných svedkov.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

Pridaj komentár