Sám sebe lekárom

Bude to z núdze cnosť a jedným z dopadov uzavretia kapitoly COVID cirkusu spolu s výpadkami v zásobovaní a riešenie pre vzniknutú situáciu vyjadruje tieto obrázky:

Začnime tam, že vhodná strava, ktorá berie ohľad na vaše genetické špecifiká je liekom automaticky. Háčik je, že v súčasnosti takú stravu je problematické zohnať, lebo komerčne dostupná strava nielen nemá v sebe potrebné minerálne látky, čiastočne ani vitamíny a signálne látky kvôli umŕtvenej a vyčerpanej pôde, ale je plná aj zvyškov pesticídov, herbicídov a znečisťujúcich látok z prostredia. Problematické môže byť aj komerčné organicky pestované jedlo, lebo síce obsahujú minerály a vitamíny, ale signálne látky, ktoré sú potrebné na správne nastavenie genetickej expresie a funkciu organizmu chýbajú. Inými slovami ak nepestujete vlastné potraviny, tak potrebujete nielen dodávať minerály a vitamíny, ale aj robiť detox organizmu častejšie, ako keby ste pestovali.

Ďalšia vec je, že parazity, ktoré môžu byť baktérie, prvoky, plesne, rôzne červy a veci, ktoré som z nejakého dôvodu nevymenoval dokážu narobiť veľké problémy v organizme aj keď strava je vhodná pre vašu genetiku. Inými slovami z času na čas musíte robiť anti-parazitické kúry resp. púšťať do tela anti-parazitické frekvencie.

Do tretice: bylinky sú cenným pomocníkom nielen v liečení rôznych stavov, ale aj pri udržaní zdravia resp. pri prevencií.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

5 thoughts on “Sám sebe lekárom

  1. začala som sledovať holistickych lekárov a odborníkov, sú na fb aj youtoute:

    Dr Eric Berg, Dr Barbara O’Neill a Gary Brecka. Ten posledný robil pre poisťovne odhady životnosti klientov na zaklade krvných a iných testov a teraz radi, čo robiť pre dlhší a kvalitnejší život.

    Liked by 2 people

  2. Dobry den.To co pises je jedna kocka z mnozstva v skladacke v ktorej vsetko sa navzajom ovplivnuje.Zakladom je,ze sme akceptovali zivotny ktory je odtrhnuty od prirodnych ciklov.Predlzujeme si den svetlom,predlzujeme si leto teplom a preco aby sme mohki viac pracovat ale nie pre seba ale pre druheho.Zenieme sa za nepotrebnostou co nas stoji peniaze a aby sme peniaze mali odovzdavame.stale viac svojho casu,svojho zivota.A z toho su vsetky problemi,ci zdravotne,socialne atd.Umelo skracujeme cas rastu zvierat rastlin len aby bolo viac ale za aku cenu???V konecno dosledku polovica potrvin skonci v odpade.V podstate sami zivime sistem otrockej retaze.Sami prijmame a akceptujeme propagandou davane vzory a zamotavame sa do pavucin konzumu,bez spatneho pohladu kde sme boli pred 30siatmi rokmi kde boli nasi dedovia atd.Najhorsie je ze automatizacia nam.ulahcuje zivot ale ako nalozime s volnym caso prahsprosto ho premrhame a na sebazdokonalenie ani pomyslenia.Nie davno som.zazil prihodu,padla otazka na ceske vydavatelstvo preco odborne knihy nemaju slovensky preklad?Odpoved naco ved u vas sa cita tak malo,ze je to nerentabilne.Uz len to,ze treba preklad z cesriny je podivne ale nech,ale ze sa necita to je to horsie.Viete preco v koncentrakoch boli statisice ludi v moci par stovak?Lebo sa postupne nechali obrat o sebauctu!Az napokon rezignovali a to sme urobili mi nevazime si sami seba,suseda rodica.A rezignovali sme na vlastny zivot.Preto sme tam kde sme.Ludstvo kraca po ceste vystlanej mamonom k vlastnej zahube,rezignujuc na zdravy rozum.

    Liked by 2 people

    • Obsah Tvojho príspevku je nesmierne zaujímavý a podnetný na premýšľanie, ale forma je úbohá. Trpím pri čítaní. Môžeš s tým niečo urobiť? Spellchecker/korektor, alebo doplnkové hodiny gramatiky? Vopred ďakujem …

      Liked by 5 people

Pridaj komentár