Aktualizácia – Tichá podpora premiérovi

Lukáš Machala práve prehodnotil z bezpečnostných dôvodov výzvu na zhromaždenie ľudí na podporu premiéra Slovenskej republiky, ktorý po atentáte leží v nemocnici vo vážnom stave.

Jeho správa je tu

https://t.me/lukasmachala/1137

Náš pôvodný článok TU zaktualizujeme a upozorníme na fakt, aby sa ľudia nezhromažďovali v BB pred nemocnicou z bezpečnostných dôvodov.

Vďaka za podporu premiéra Slovenskej republiky

Jox

3 thoughts on “Aktualizácia – Tichá podpora premiérovi

  1. Toto urcite nebola akcia osameleho vlka.Jeho vyraz tvare po incidente, rozhodne to nie je tvar normalneho cloveka pri zmysloch.Techniky hypnozy a roznych psychologickych manipulacii existuju uz dlho…

    Liked by 3 people

  2. Zdravia Ti Jox.

    Práve som dopozerala Tému dňa a spomenula som ako sme sa po malom nedorozumení zhodli na tom, že P.Bielik je profík a je zároveň “náš”.

    Dnes vyzliekol do naha obuvníka, ale zároveň vyškolil aj L.Blahu, ktorý žiaľ neprekukol, kam mieril. Samozrejme chápem, že to, čo sa stalo, je preňho príliš osobné, aj pre mňa(nás), ale keby pripustil na konci debaty, že jeho rétorika je tiež niekedy príliš ostrá a neadekvátna (“americká agentka” – nie žeby naozaj nebola; že ježibaba má paprče od krvi Luxa – naozaj ešte nie sú verejné dôkazy) a v rámci sebareflexie ju obmedzí, zobral by vietor z plachiet nielen opozícii, ale aj m.médiám.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár