Vlastnými rukami

Je málo známym faktom, že v neskorších dobách éry šógunátu Tokugawa samurajovi jeho pán, ak dostatočne pochybil, mohol nariadiť spáchanie harakiri t.j. seppuku resp. keď sa pán dostal do politických problémov, tak zodpovednosť hodil na toho-ktorého samuraja a ten zas spáchal rituálnu samovraždu. Nebol vôbec zriedkavý prípad, že takýto samuraj noc pred spáchaním samovraždy s priateľmi vymetal nevestince.

Prečo to hovorím?

Nuž niektorí obmedzenci oslavovali pokus o atentát a vyjadrili ľútosť nad tým, že atentátnik bol neúspešný, ale tí, ktorí si napriek agresívnemu Sorosovskému školeniu dokážu dať dva a dva dohromady, vedia, že je veľmi zle. Lenže ani tí veľa rozumu nepobrali a hneď to chceli hodiť na Rusov, alebo ako to chcela Radičová, „podarená“ aktivistka z Pezinka a veľa ďalších kreatúr z radov progresívnej liberál-fašistickej čvargy chceli hodiť zodpovednosť za vlastné rozdeľovanie spoločnosti a šírenia nenávisti na Fica, na jeho podporovateľov a na všetkých tých, ktorí odmietajú ich progresívne liberál-fašistické názory. Skrátka všetci tí, ktorí nás za to, že nezdieľame progresívne liberál-fašisitické pseudo-hodnoty a názory nás nazývali spodinou, opicami, dezolátmi, Putinovými agentmi a degradovali, teraz chcú z nás urobiť zločincov a hlavných vinníkov za vzniknutú situáciu, pritom jediná naša požiadavka smerom k nim je to, že nech nás nechajú v pokoji žiť náš vlastný život.

Ako zle?

Nuž tak zle, že de facto satanisti z anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne budú preklínať deň, keď bol na Fica spáchaný atentát. Ide totiž o to, že z Fica je martýr aj napriek tomu, že ten atentát prežije, lebo pred spáchaním atentátu sa Politico pokúsil očierniť jeho meno a na sociálnych médiách kolujú správy o tom, že chcel vyšetriť COVID opatrenia, zablokoval vojenskú pomoc Ukrajine a zablokoval pandemickú dohodu s WHO. Teraz ak niekto pôjde proti bábkam močiara, napr. Trump, môže použiť prípad Fica, ako zdroj politického kapitálu.

Ďalšou vecou je, že ten, kto sa teraz zotaví, nebude ten Fico, ktorého sme si teraz zvolili a ktorého atentátnik postrelil. Nemyslím týmto, že takáto udalosť do základov zmení človeka, ale to, že teraz Fico a celá koalícia pôjde po krku politicky nielen tým, ktorí rozdeľovali spoločnosť a šírili nenávisť proti tým, ktorí nezdieľajú ich resp. progresívne liberál-fašistické názory t.j. ako povedal Ján Baránek s fašistami sa nediskutuje, ale aj použijú orgány činné v trestom konaní proti tým, ktorí škodili národu a štátu, ak je na to zákonný dôvod. Chcem tým povedať, že Fico bude naďalej rešpektovať cudzí názor, ale s tými, ktorí vedome škodia resp. slúžia cudzej mocnosti v hocijakej forme sa už nebude maznať, lebo sa poučil z tejto lekcie.

Prečo ten nadpis a prečo je to samovražda?

Nuž celá vec prinajmenšom hrá do karát globálneho zákulisia (GP), lebo veľmi dobre vedeli kam táto štvavá kampaň povedie s tým, že boli tu varovné signály na to, že niečo veľké sa chystá napr. spadnutý vetroň na výročie smrti Štefánika, alebo niekto pred pár dňami sa v tunajšej diskusií pýtal, že či predaj zbraní na Ukrajinu nevytvorí zlú karmu pre niekoho (nevedel som tieto veci zaradiť na správne miesto, aj keď som chápal, že ide o závažné veci). Takže boli urobené opatrenia, aby namiesto krvavej špirály pomsty sme tu mali očistu slovenskej a globálnej spoločnosti, lebo ak by Fico kvôli tomuto útoku zomrel, tak by sa tu rozhorela de facto občianska vojna, ktorá by skomplikovala veci v celej Európe. Skrátka tým, že GP nechal veci zájsť takto do extrému a zároveň zabránil tomu najhoršiemu, prispel k tomu, aby celá idea progresívneho liberál-fašizmu bola zdiskreditovaná tak na Slovensku, ako aj globálne, s tým, že močiar teraz má nielen problémy, lebo všetci jeho nepriatelia majú politickú muníciu v podobe atentátu na Fica, ale teraz aj musia likvidovať progresívnu liberál-fašistickú soldatesku všade, kde začala hrať významnú rolu v politike a vo verejnom živote, napr. v takom Gruzínsku, kde robia cirkus proti zákonu o mimovládkach a zahraničných agentoch.

A čo ďalej?

Okrem toho, čo som napísal, Fico sa zotaví pomerne rýchlo, medzitým ho bude zastupovať starší Kaliňák, ktorý je dobrý káder na jeho prechodné zastúpenie, a potom sa odkryje nielen celá sieť progresívnej liberál-fašistickej čvargy, ktorá zrádzala národ a štát, ale aj sieť zradcov vo vlastných koaličných radoch s tým, že vyjde von nepríjemná pravda aj o niektorých politikoch, ktorí sa tvárili pronárodne. A keď ste si mysleli, že po voľbách krik progresívcov bol ohlušujúci, tak pri odkrývaní týchto sietí ohluchnete.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Pánovi Ficovi želám skoré uzdravenie a progresívnym liberál-fašistom len to, čo želejú nám a pánovi Ficovi.

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

28 thoughts on “Vlastnými rukami

  1. Dobrý deň

    Chápem, že pán Fico utrpel presne také zranenia, aké vyhovujú GP, ale zariadiť to presne takto, to je vari nad ľudské sily. Stačilo pár centimetrov vedľa a pán Fico by bol mŕtvy. A cieľ by bol dosiahol aj jediný výstrel napríklad do nohy, ktorý by vzbudil dostatočný rozruch, ale neohrozil by jeho život. Skôr by som povedal, že to zariadila nejaká nadzemská sila, ktorá v posledných rokoch navidomoči upratuje celú planétu.

    Marian Smolík

    Liked by 2 people

  2. este doplenie k tomu PS – na koniec by som dal “PS: Pánovi Ficovi želám skoré uzdravenie a progresívnym liberál-fašistom len to, čo želejú nám a pánovi Ficovi a nech sa vratia do pekla odkial prisli”

    mozno sa to naprvy pohlad nezda,ale ten dodatok je energeticky velmi dolezity

    Liked by 4 people

  3. Dobry den.Ono fakt nejde naplanovat strelne zranenie brusnej dutiny tak aby planovite clovek prezil.Skor tu ide o fakt,ukazat kam.to az liberali dokazu dotiahnut aby bolo po ich.Ukazat ludom hodnoty ktore vyznavaju a sposob akym za ne bojuju.Preto utok na premiera 5mil.naroda.Sprosto povedane na 5mil.je lacne skusat reakcie a prijmanie zavadzanych opatreni a technolgii.Viete si predstavit atentat na Putina ci senilneho Baidena ci Ankglickeho premiera ake by to malo dosledky pre druhu stranu?Ucel poukazania by bol.nulovy lebo by nastal.v kratkej dobe revans a zvhlo by sa to do svetoveho konfliktu.Ja dnesnu dobu prirovnavam k druhej polovici 80r.Ked skoro kazdy tusil,ze nieje vsetko v poriadku ale nikto nemal odvahu otvorene pomenovat problem a nebola pripravena dalsia generacia kvalitnych statnikov vodcov co by prevzali riadenie spolocnosti.Kde sa medzi ludmi sirili samizdaty,nahravky napr.Milosa Kopeckeho ktory na nejakej ozer party pomenuval problem vedenia strany a statu.Ono v podstate mal v mnohom pravdu ale tu pravdu mali pocuvat riadiace spicky a nie rozvracaci ktory dane nalady v uzadi podporovali a pripravovali prevrat v tej dobe nekrvavy v dnesnej by to bola obcianska vojna.Vyuzili popularnu prestavbu kde vlastne zacali poukazovat na akoze vlastne chyby a ukazovali na slabost vedenia a to bol len krocik k prevratu.O prevrat bolo snazene aj v 68,ved nie nahodou sa mali uz vtedy zatvarat bane ci poukazovat na neefektivnost priemyslu v rukach statu a pod.Lenze vtedy boli pri kormidle iny a v poslednej chvili prevrat zmarili.Preco si myslite,ze najviac rusofobie je v cechah ved uz vtedy mali iste skupiny v riadiacich spickach dolariky v ociach ktore by zizkali demontazou socialistickeho ceskoslovenska a naslednym padom dalsich krajin a vstup vojisk im v tom zabranil.Ved tieto rody zapredancov funguju celou ceskou minulostou,to nieje nic nove.Preto aj tolka nenavist proti Husakovi,v jeho osobe bolo jasne dane najavo,ze teraz vam zuby sklapli naprazdno.Preto treba byt moc ostrazity v tejto dobe lebo nic nieje iste ako dane procesi zmien skoncia a treba si brat ponaucenie z minulosti.

    Páči sa mi

      • Ked ti raz gulka prejde crevom.ci zaludkom.mas to 50 na 50 ci pojdes na infekciu,za.druhe ako chces viest trajektoriu vystrelu tak aby si nezasiahol velku zilu kde mas tak max par minut zivota pokial.nevykravacas?alebo nezasiahol a neposkodil organy tak aby nedoslo k trvalemu poskodeniu a ich funkcnosti kde smrt prichadza postupne a zomries o par mesiacov mozno do par rokov dost nekvalitnsho zivota.Cize ochrana znamena ochranit ale tu zrejme nechranilo nic kedze k poskodeniam zaludka a criev doslo.

        Páči sa mi

  4. A este nieco,cele toto co sa stalo moze mat aj uplne jednoduche vysvetlenie,destabilizovat Slovensko v predvecer niecoho velkeho co sa moze udiat na Ukrajine.Ved predsa trn v pate je neprijemny a obmedzuje sustredenie na hlavny zamer.

    Liked by 3 people

  5. Ori, mieru pravdivosti tvojih úvah ohľadom GP preukáže konanie vlády, parlamentu a OČTK v najbližšom období.

    Ukáže sa, kto má gule pokračovať v napĺňaní vládneho programu, a kto sa poserie. Testom je novela zákona o RTVS/STVR.

    Tak isto jak politici SMERu, tak celej vládnej koalície majú teraz možnosť preukázať, či stoja za niečo, alebo sa len vezú v tieni R.Fica.

    R.Fico plne vyzdravie a bude v poriadku. Otázkou je, či má podporu nielen národa (lebo tu má), ale či aj partia okolo neho má gule zabojovať.

    Liked by 22 people

    • ..minimálne Pán Danko by mohol mať gule, a teraz nie preto, že má mladšiu priateľku, ale preto, že používa podobnú rétoriku minimálne vo vzťahu k médiam, šimečkovcom ,sorošovcom či k progresívcom. Verím, že nájde odvahu a postaví sa na čelo nielen kvôli tomu, že sú s Robom priatelia, ale aj preto, že mu to dlží.

      P.S. želám Pánovi premiérovi skoré uzdravenie.

      Páči sa mi

    • …a ešte jedna zásadná vec: politik ašpirujúci na politika ak by aj nie globálneho, ale isto nadnárodného a európskeho významu, musí mať aj tomu nielen zodpovedajúcu podporu ale aj jeho postaveniu a úlohám adekvátne zázemie a krytie, protokol fungovania atď. Toto nemôže byť amaterizmus ponovembrových rýchlokvasených “politikov” v bielych ponožkách a čiernych mokasínach. To, čo sa udialo, nebol len neúspešný atentát, ale aj výstraha, že, ak sa neprijmú adekvátne opatrenia, tak nabudúce ten atentát môže byť úspešný.

      preto ten “amatérsky” atentátnik, ktorý plne odhalil amaterizmus zázemia a ochrany najdôležitejšieho ústavného činiteľa SR dneška.

      Toto nie je dôvod na abdikáciu ministra vnútra Šutaja-Eštoka – to je preňho výzva, aby sa stal jedným z najlepších ministrov vnútra, ktorý dá vnútro na všetkých úrovniach doporiadku.

      Liked by 14 people

      • Vieš, ako funguje riadenie na najvyššej úrovni? Máš len jednu šancu, druhú nedostaneš. Keď si šikovný, tak sa udržíš dlho, ale nesmieš urobiť žiadnu chybu. A niekto chybu urobil, pretože ryba smrdí od hlavy a tá hlava nebola pripravená viesť rezort so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane spoločenskej atmosféry. Rezort by mal viesť profesionál a nie politik. Politik je obyčajne štátny tajomník. A to je obrovskou chybou v riadení nášho štátu, lebo politici sa hrajú na odborníkov a teda si vyberajú miesta ministrov. Zvykne sa tomu hovoriť, že došiel na miesto svojej neschopnosti. Neviem, ako ostatní, ale asi nikto by nechcel, aby sa s jeho paličkou hral politik a nie odborník alebo sa mýlim?

        Páči sa mi

        • Hmm, takže tady máme “lebo-Šutaj-Eštok” nebo co? Kolik let nám tady na vnitru a dalších resortech bačovala svoloč? To mohu lehce spočítat. Začalo to 03/2020 vládou Matoviče, pokračovalo to vládou Hegera a skončilo to vládou Ódora 10/2023. To máme cca 3.5 roku. A to nepočítám, že nějaké nepravosti a tlaky se mohly začít ozývat už během 2 let vlády Pelleho (03/2018 – 03/2020). Ale buďme konzervativní: ničili to tady 3.5 roku a Ty chceš po Šutaj-Eštokovi ráj na zemi za 11/2023 až 05/2024, tedy cca za půl roku. Jenomže ničení jde vždy rychleji nežli obnova. Takže 3.5 roku ničení nenapravíš za 0.5 roku. Na to je potřeba delší doba, než byla doba ničení. Takže já bych pracoval s obdobím minimálně 5 let, ne-li 7 let. A pak bych Šutaj-Eštoka (či přesněji jeho a jeho nástupce) zkoušel hodnotit.
          Nechceme přece nahrávat protivníkovi, že?

          Liked by 7 people

        • Pre zaujímavosť jeden pohľad : Scott Ritter sa v jednom rozhovore k ochranke Fica vyjadril, že z toho, čo videl “those guys” neboli vôbec pripravení na akúkoľvek akciu. Podľa neho z videného bolo zrejmé, že nepodstupujú pravidelné tréningy, prípravu, berú to ako rutinu, proste vstanú a idú do práce. Ani pri zásahu nereagovali adekvátne, neboli vôbec koordinovaní a pod. Z celého jeho prejavu v podstate plynulo prekvapenie, ako premiér môže mať takýchto ľudí okolo seba. Vôbec nečakali útok ani keď išiel k davu, resp. k tej skupinke v tomto prípade, čo sa (z jeho pohľadu) nedá pochopiť. Ale zdôraznil, že to porovnáva s pomermi v USA, tam musí byť ochrana (prezidenta ) perfektne trénovaná na dennej báze, rozmiestnená, pripravená v každej minúte na svojich miestach zasiahnuť a pod.

          Liked by 5 people

  6. Také si myslím, že ten střelec udělal progresivcům medvědí službu a poslouží to spíš k jejich odkopání, aby každý jasně viděl, jaké hodnoty ve skutečnosti zastávají. Střelba s cílem zabít není příspěvek na síti nebo memečko.

    Liked by 5 people

  7. Zajímavé bude sledovat, na čí stranu se v tomto prostředí postaví silové složky. Budou nestranně vyšetřovat padni komu padni, nebo si “zasednou” na jednu ze stran ideologického konfliktu? Platí jak pro SR tak pro ČR. A vlastně i pro zbytek Evropy.

    Liked by 2 people

  8. Ja by som sa chcela vyjadriť k strelcovi, kt. počas streľby do p. Premiéra, 4-5 osôb ho nevládalo spacifikovať, vzpieral sa mocne ako ,,býk,, nasledne na videu pri vypočúvaní,,hral ,, slabého a zúboženého, som presvedčená, že tým ako otáčal hlavu dozadu pred streľbou, tak nebol tam sám . Tiež by som chcela odkázať p.Šutajovi, že zakrvavená košeľa ochrancu nie je znakom profesionality, keďže atentátnikovi a ochranke sa ani vlas na hlave neskrivil. Prosím, veľmi prosím p. Premiéra , keď sa vráti do úradu, aby si sám vybral ochrankárov , takých , ktorí mu budú oddaní telom i dušou. Na záver od atentátu sa stále modlím za p. Premiéra, aby sa plne uzdravil.

    Liked by 2 people

  9. Ak po tom co sa deje a co sa stalo nezacnu ludia ktorym sme dali doveru robit chirurgicke rezy a odstranovat nadory tak plati co napisaj Jan Kolar.

    ,,Aj zde lezi zem ta,pred okem mym selzy ronicim,niekedy kolebka, nyni narodu meho rakev,,

    Liked by 1 person

  10. Vcera bolo slovami Danka a Kalinaka odmietnute primerie, ktore tu sokovany mociar “velkoryso” ponuka, aby ziskal cas. “Paradoxne” jednym z iniciatorov primeria je Pelle a “paradoxne” MSE tu verejnosti podsuva jedinu verziu osameleho sfanatizovaneho strelca napriek jednoznacnej spravodajskej akcii pozorovatelnej “volnym okom”. Chce sa mi verit, ze je to zo strany MSE hra v prospech vysetrovania.

    Cize Kali po porade s Ficom potvrdil, ze tentokrat to mociarnici prestrelili a ziadne vyjednavanie nebude. (Danko dostal instrukcie “napriamo”). Odteraz sa zasadne meni dynamika hry.

    Liked by 13 people

  11. Spätné upozornenie: Kuciak II | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  12. Spätné upozornenie: Posledná pripomienka pre tento mesiac a tuposť Bruselistanu | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár