Pripomienka a myšlienkový experiment na poukázanie dvojitých štandardov

Pripomienka: Klásť otázky do ďalšieho kola rubriky otázky a odpovede môžete tu a pod príspevkom Patreon do 26.05.2024 23:59. Ďalej prispieť na chod tohto blogu môžete na mojej Patreon alebo na mojich Ko-fi stránkach. Ešte raz zdôrazňujem, otázky píšte na na to vyhradené miesta, inak sa stane to, že tú otázku nezodpoviem.
Dodávam: Prosím vás, komentárová sekcia tu je na diskusiu a otázky dávajte tam, kde odkazy smerujú. A opakovať sa nebudem, lebo výnimky kvôli zneužívania výnimiek nerobím.

Myšlienkový experiment: Čo by sa stalo, keby podobným štýlom by sme robili propagandu, proti progresívnym-liberál fašistom a niekto by postrelil “podarenú” aktivistku z Pezinka alebo Mončiči z PS a ľudia by robili komentáre typu “škoda, že minul” alebo “škoda, že tú besnú suku neutratili lekári” či “škoda nábojov na toho debila”. Hovorím, je to len myšlienkový experiment a želám Čaputovej, Rizmanovi a Šimečkovcom len to, čo oni želali Ficovi, jeho koaličným partnerom a voličom (hádam nikto nie je tak tupý, aby ma zažaloval za vyhrážanie a schvaľovanie zločinu-atentát na ústavného činiteľa podľa mňa nič nevyrieši resp. vygeneruje len viac problémov).

Tak s veľkou istotu môžem tvrdiť, že všetky liberálne korporátne médiá tak na Slovensku, ako aj vo svete by mali hysterický záchvat a vôbec by nezľahčovali to, čo sa udialo tak, ako to zľahčujú v prípade pána Fica. Dodávam, že pánovi Ficovi prajem skoré uzdravenie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

1 thoughts on “Pripomienka a myšlienkový experiment na poukázanie dvojitých štandardov

  1. Svojím spôsobom sme týmto krokom -aktom -útokom na štát , lebo to sa stalo ,aj skúšaní. Nerešpektovaním výsledku zákonných volieb , sme všetci vystavení pred ďalšiou skúškou – testom. Myslím aj na jednotlivé riadiace zložky štatneho aparátu . Ako teraz budu reagovať jeho štátni ústavni predstavitelia po oficiálnom útoku na nás štát – z vonku a tiež , ako bude reagovať celý národ-ľudia-občania v štáte na takéto hrubé porušovanie.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár