Posledná pripomienka pre tento mesiac a tuposť Bruselistanu

Pripomienka: Klásť otázky do ďalšieho kola rubriky otázky a odpovede môžete tu a pod príspevkom Patreon do 26.05.2024 23:59. Ďalej prispieť na chod tohto blogu môžete na mojej Patreon alebo na mojich Ko-fi stránkach. Ešte raz zdôrazňujem, otázky píšte na na to vyhradené miesta, inak sa stane to, že tú otázku nezodpoviem.
Dodávam: Prosím vás, komentárová sekcia tu je na diskusiu a otázky dávajte tam, kde odkazy smerujú. A opakovať sa nebudem, lebo výnimky kvôli zneužívania výnimiek nerobím.

Tuposť Bruselistanu: Ako tupý musí byť eurokomisár aby v rozhovore s gruzínskym premiérom spomínal osud Róberta Fica?

Pýtam sa vážne lebo v Gruzínsku nasledujúc ruský príklad idú schváliť Amerikou inšpirovaný zákon o zahraničných agentoch a eurokomisár v súvislosti týmto zákonom povedal, že gruzínsky premiér mal by tento krok rozmyslieť a spomenúť si na osud Roberta Fica (ktorému týmto prajem skoré uzdravenie). A síce to gruzínsky premiér mohol to vymyslieť, ale takéto klamstvo môže vyjsť draho a preto to nikto súdny nerobí (a ak Bruselistan má rozum, tak nechá to bez komentára), ale ukazuje to na dve veci:

Skratka ide to s nimi dole vodou a všetko to, čo urobia v snahe zastaviť pád skôr či neskôr obráti sa proti nim.

photo_2024-05-24_12-23-47-EU blackmail

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

11 thoughts on “Posledná pripomienka pre tento mesiac a tuposť Bruselistanu

  1. Tupu su dost,lebo su len vykonavatelmi,prikazou zaujmovych skupin a kedze prav ludia ako Fico Orban ci Gruzinsky premier im momentalne stoja v ceste,nebrania sa ziadnemu sposobu ako ich odstavit.A je im to v podstate jedno,lebo narod co stoji za premiermi este stale nedal.najavo svoju silu a odhodlanie zabojovat,teda okrem volieb.Momentalne sa hra na emocie cim viac viditelne cim viac pocutelne spolu s mediami tym viac pravda a kedze opakovana loz sa stava pravdou stale su silny.Priklad Rusi stale hovoria kde su ciary,ciary su stale prekracovane napatie eskalovane a nic ziadna odozva.A preco lebo oni maju pravdu stale klamali a ludia uverili,ze agresor su rusi a ked urobia teraz krok uz bude musiet byt taky,ze v podstate dovedu svet k tretej svetovej a to preto lebo masy ludi neukazali,ze chcu mier a nie vojnu,jedineho koho pocut je mensina klamanych blbcov.Raz tusim.Popolvar tu napisal,ze ked bude treba tak narod na podporu prepochoduje ulicami ako ludove milicie pochodovali ulicami 1948 a ukazali,ze sme odhidlany urobit zmeny.Nieje nahodou cas ukazat podporu tejto vlade,ved treba prijat zakony na ochranu statu proti cudzim agentom treba rozbehnut zmeny okolo kultury,skolstva a mediia verte,ze kriklunov stale pocut a stale viac.Bez aktivnej podpory k zmene nedojde a nabuduce uz podla.mna toho kto tu zmenu bude presadzovat

    Páči sa mi

    • pouvažuj o tomto https://ksb-csr.net/threads/spravy-zo-slovenska-2024.1350/page-43#post-30905 a tomto https://ksb-csr.net/threads/spravy-zo-slovenska-2024.1350/page-43#post-30908 a čo sa týka podpory: len na jednom podujatí sa modlilo za uzdravenie a ochranu RF spolu viac ako 100 000 ľudí. Tú podporu možno vyjadriť rôzne. A politici ju vnímajú, viď. https://ksb-csr.net/threads/spravy-zo-slovenska-2024.1350/page-43#post-30922

      Ten pochod ulicami je krajná možnosť v hraničnej situácii. Pochod ľudových milícií v 1948 bol v stave neporovnateľnom s dneškom, keď moc KSČ bola silná, za chrbtom bol ZSSR a podobné procesy bežali aj v okolitých štátoch. Nepriateľská bola iba hranica z NSR. A všetci členovia ĽM pochodovali so zbraňou na pleci, všetci přeživší boje 2. sv.vojny, všetci príslušníci Čsl. armádneho zboru boli takisto k dispozícii.

      Najsilnejšou, najnebezpečnejšiu a v bojoch najostrieľanejšou armádou v rámci našich susedov aktuálne disponuje UA a účinnú podporu a ochranu v prípade našej požiadavky nám vie teraz Rusko nanajvýš len deklarovať… Bola reálna možnosť podpory, keď ešte boli Wagnerovci, pár z nich cca pred rokom aj sondovalo situáciu na východnom Slovensku. No teraz? Neviem.

      Je tu možnosť podpory zo strany Maďarska a Srbska, ale to si uvedomuje aj Západ, viď. nepokoje v susedstve Srbska (Čierna hora, Bosna a Hercegovina o Kosove ani nehovoriac)…

      Politika je umenie možného.

      Liked by 6 people

      • V tom mas pravdu,ze dnesna doba nieje prajna samostatnosti.Lenze bude prajna bez nasich krokov alebo postupne budeme pohlcovany a pretvarany az budeme len hmlistou minulostou.Ono je to neporovnatelne aj Rusko muselo bojovat o svoju zvrchovanost v obcianskej vojne,inak by ziadne Zssr nebol.V podstate bojuje aj teraz.Juhoslavia druha sv vojna bojovali za svoju slobodu,zvrchovanost a to bez podpory zvazu a nakoniec vyhrali.Ano zavsetkym su obete.Lenze tie budu aj beztoho.Lebo v konecnom dosledku bud budes s nimi alebo proti.Mozno je cesta ekonomicky polozit zapad ale je nanu este cas,podstupia ludia dlhodobu obetu,vacsina ani netusi o co teraz bezi.A sam.si odpovedaj,kto po Ficovi?,tiez nieje vacny.Je tu aj riziko dalsieho rozkolu podporovaneho zvonku,vzdy sa najde judas co zradi za profit a za smerom su tiez zaujmove skupiny.

        Páči sa mi

      • A este sa vratim k tomu ano vlada urobila spravne ako dany stav riesila aby neprerastol do otvoreneho konfliktu ktory by bol zneuzity.Ja som skor pisal o krokoch ktore by mali nasledovat,aby sa situacia ukludnila a eliminoval sa zahranicny vpliv.

        Páči sa mi

      • Aj v Poľsku sa nájdu podporovatelia nášho pána predsedu vlády Dr. Fica.

        https://t.me/svkpole/31112

        Poľský patriot Wojciech Olszanski nie je vo svojej vlasti milovaný, pretože vždy hovorí pravdu. Poľská mocenská vertikála ale pravdu nepotrebuje. Nepohodlného politika sa preto neustále snažia držať na uzde, alebo ešte lepšie, zavrieť ho do nejakého väzenia . Pán Wojciech však neklesá na duchu a neustále pripravuje skvelé vystúpenia, z ktorých sa poľské úrady jednoducho chichotajú.
        https://t.me/svkpole
        Tentoraz sa rozhodol podporiť slovenského premiéra Roberta Fica, ktorý je po pokuse o vraždu v nemocnici.

        „Fico je silný štátnik. Nebude robiť všetko sám. Okamžite musíme okolo seba upratať,“ povedal Olshansky a na vlajku EÚ nasypal kopu konského hnoja.

        Pozeráte sa a vaša duša sa len raduje!

        Liked by 2 people

  2. ” v Gruzínsku nasledujúc ruský príklad idú schváliť Amerikou inšpirovaný zákon o zahraničných agentoch”

    Gruzíbsky parlament zákon už schválil ale gruzínska prezidentka ho vetovala, presne tak ako vopred avizovala.

    Páči sa mi

Pridaj komentár