Médiá klamú, Austrália, covid je starý scenár a Fico nie je záchranca [Aktualizácia]

Polovica toho čo teraz nie je novinka.

Médiá klamu lebo FDA neautorizovala použitie mRNA vakcíny, tvrdí to vynálezca mRNA terapie, totiž:

  • FDA len predĺžila autorizáciu Pfizer vakcíny pre núdzové použitie;
  • FDA schválila ešte neexistujúcu vakcínu proti covidu.

A médiá to celé podali tak, že mRNA vakcína bola schválená FDA.

V Austrálií sa to doslova vrie, nielen protesty proti covid nariadeniam vlády, ale aj proti tomu, čo vláda chystá urobiť skeptikom a deťom (koncentračné tábory a násilné očkovania) a preto kamionisti nielen ohlásili blokády miest, prístavov, prekladísk a vnútroštátnych hraníc, ale aj to previedli do reality (video tu a tu).

Animovaný film asi z 1930 ukazuje to, čo sa deje teraz. Preto hovorím, že covid je starý scenár.

Pre vyjasnenie: Fico nie je záchranca, ale je schopný káder, ktorý bude môcť stabilizovať situáciu na Slovensku. Totiž náš štát je v rozklade lebo liberál-fašistická čvarga v službách anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne buď rovno sabotuje všetko alebo je natoľko neschopná, že sa mu to sype pod rukami s tým, že časť zaočkovaných zomrie na očkovanie (neviem koľko) a to bude mať ohromné dopady na štruktúru spoločnosti tak na Slovensku, ako aj globálne a to prinúti ľudstvo ako celok zmeniť to ako robí veci. Napríklad tak na Slovensku, ako aj na celom svete zomrie 1/3 až 1/2 zaočkovaných a približne tretina skončí ako mrzák, to keď prerátame na čísla z oficiálnych nespoľahlivých zdrojov, tak na Slovensku zomrie asi 600 000 až milión ľudí a približne ďalších 600 000 bude potrebovať dajakú stálu formu stálej starostlivosti. A keď vyjdeme z oficiálnych čísiel (pochybujem, že sú správne), tak celosvetovo sú zaočkované cca 2 miliardy ľudí t.j. zomrie 600 miliónov až miliarda ľudí a 600 miliónov bude potrebovať dajakú formu starostlivosti.

Otázka je po tom, že kto veci zorganizuje?

Fico a Mečiar sú dve mená, ktoré ma hneď napádajú pre cieľ stabilizácie situácie, ale budeme potrebovať kádre takpovediac aj na ulici lebo budeme musieť prebudovať prakticky celú spoločnosť a ekonomiku v diametrálne odlišných globálnych podmienkach.

Aktualizácia: Dúfam, že sa mýlim v počte mŕtvych na vakcínu a bude to nižšie, tak vo svete, ako aj na Slovensku.

S pozdravom

Oracle 911

30 thoughts on “Médiá klamú, Austrália, covid je starý scenár a Fico nie je záchranca [Aktualizácia]

    • V komentári pod videom v Tvojom linku je nasledovné “Disney používal nezostrihané záznamy k tvorbe ďalších alebo nových filmov. To nie je” fake”, ale bežný postup. V tej dobe tvorba kresleného filmu vyžadovala množstvo ručného kreslenia a to bol časovo náročný proces. ” Zaujímavé je, aký typ obrazu, resp. videa je možné dohľadať. Stále je to len z takej zvláštnej perspektívy. Je to tiež porovnávané s Betty Boo cartoon, s ktorým sa identifikuje feministické hnutie a v súčasnosti BLM. Každopádne časť debát pod týmto videom je vždy na tému “fake or fact”, čo odvádza pozornosť od obsahu v tom duchu, kto a prečo to posúva do pozornosti teraz. Tanec na hranici “dopustenia”.

      Liked by 4 people

  1. K tym kadrom. Bol som na besede smeru. Bolo to stretnutie prijemne avsak okrem vseobecneho konstatovania, co sa na Slovensku deje, som sa nic nove nedozvedel. Vekovy priemer bol asi 65+ rokov. Jedna pani daleko za 70.-80tkou. sa prihlasila o slovo stazovala, ze nam chybaju kadre hlavne mladi. Najprv, to ani nekomentovali, ale potom sa k tomu vratili, s tym, ze medzi mladymi sa pricetni ludia nedaju najst a maju len vymyti mozog. Vtedy som sa ozval, aby som veci uviedol na priamu mieru. Po besede som este chvilu pobesedoval osobne, neskor si odo mna vyziadali kontakt, aj ked o tom rec nebola. Je evidetne, aspon sa domnievam, ze mozno na mieste im doslo, ze kadre treba a hlavne mladych a ze nie su vsetci vymleti. Neviem co z toho bude. No je zjavne, ze az tolko kadrov proste v smere nemaju a podla mojho skromneho uvazenia, by sa mali zamysliet aj ludia tu prispievajuci, ci nechcu o sebe dat viacej vediet, pretoze vedomosti je az az a pokial dotycnemu nechyba schopnost komunikovat ludi, organizovat a spajat a ine vlastnosti, myslim, ze je cas aby sme sa do toho naplno pustili. Tych mieste na realizaciu bude nespocetne. a uz je. Ja osobne inu cestu nevidim a tento clanok mi potvrdil to co, si uz vyse pol roka myslim. Diky Oracle!

    Liked by 12 people

    • udo/ludo už pár rokov vyzýva, aby sme vstúpili do politiky. Od komunálnej až po parlamentnú – kto sa na čo cíti.
      Netreba zakladať nové strany, treba vstúpiť do existujúcich.
      SMER, Republika, ale aj SNS (Danko večne živým “Leninom” nie je, a je načase dať tejto strane skutočne pronárodný punc) – ponúkajú dosť priležítostí.
      Ja do politiky vstupujem, síce len komunálnej, ale mne to vyhovuje.

      Liked by 2 people

  2. Kádre chybaju všade aj močiar je bez kádrov na šťastie co skutok to debakel.
    Ale vážený kto chce byť a snaži sa byť politik ten tam nemá čo robiť taký tam nesmie byt vpustený…..
    Fico resp. Smer to nieje riešenie ….to sú zveri ktoré tu spravili kus “perfektnej práce pre občana”
    A tým že je nutná zmena systému nahrávka Matoviča Smeru pri ťahu na bránku je príležitosť ktorej sa Fico samozrejme chytil a využije ju na 120% . Ale pre nás to v horizonte dlhšieho času nič extra nerieši.
    Je to nehumanne ale keď v histórii nastala zmena tak Stalin dal popravit elitu armády a zrazu sa zvrátila fronta a uz sa tahalo na Berlín…
    Keď chcel mat istotu Führer tak zase bola noc “dlhých nožov ” ako čistka….Áno doba bola naklonená k tak radikálnym riešeniam.
    Jediný ktorý popiera túto historickú “nutnosť” je Putin …nemám pocit ze by mal za sebou nejakú čistku….klobúk dole.
    Podľa mna je strašne tazké sa nezašpiniť ak je človek v takej vysokej hre…
    Neviem si predstaviť mať možnost si posadiť do vypočuvacej miestnosti Naďa a mat moc a byť sním sám…..a potom ked sním skončim zakričať “další prosím!!!!!” A vojde Šeliga….No šak uznajte že to z vás vytiahne démona asi….a zlého démona asi.
    Ja neviem či naozaj poumiera toľko ludí mnohým to nezelam , na druhej strane sa to odzrkadli aj ekonomicky ak by to malo byť až v takom rozsahu. A tajiť sa to bude , dve miliardy mŕtvich sa ťažko ututle ale budú to tahať ( to ututlávanie)do maxima čo odďaľuje čas “prebudenia a pochopenia ” ludí na dobu neurčitú . Radikálny priebeh by bol bolestivejší ale kratší čas utrpenia čo je možno lepšie. Ale ja mám stále pocit že to pojde pomalšie čo sa bude javiť ako menej bolestive ale to sa bude naozaj len tak javiť. Následky budú horšie.
    No cas určite ukáže…..

    Liked by 3 people

    • ano SMERaci to casto rozpravaju o tych mladych kadroch ale realita je trosku inde…pred par rokmi som sa o vstup do politiky zaujimal ale oni skor ocakavaju, ze ty do strany donesies peniaze (minimalne clensky poplatok, idealne sponzorsky dar, najlepsie aj dalsie socialne kontakty), z coho zijes ich nezaujima, ak robis vo verejnej sprave (mozes aj poznat system spredu zozadu, nie len akademicky) tak vlastne na seba tocis reflektory aby ta vyhodili pri najblizsej organizacnej zmene…podobne to je ak robis kdekolvek – najma v nadnarodnych firmach, v podstate na to ani nemas cas ak realne niekde pracujes alebo mas vlastny biznis (aby si mal z coho platit ucty)

      cize riskujes svoje zivobytie a MTZko svojej rodiny (nepisem o jachtach v chorvatsku ale zakladnych zivotnych potrebach, platenie hypoteky lebo nie kazdy ma byt po babke alebo mu bol “prideleny” obecny byt na odkupenie za par korun) a keby aj doslo na lamanie chleba tak ta postavia niekde na 137. miesto kandidatky a do funkcii by nasadili zase len nejakeho “pana podnikatela”…bonbonik je potom riziko, ze ta zlyncuje nahnevany dav ked sa toto cele prevali

      a ak si niekto mysli, ze sa onho strana postara (ak mas napr. hypoteku, co vacsina mladych ma, zenu na materskej, male deti…) a robil by si napriklad poslancovi asistenta alebo by ho platila strana…tak je veeelmi naivny

      inak ze maju teraz SMERaci nejake stretnutia s ludmi som sa dozvedel z nahodneho Blahovho statusu na facebooku, a to sledujem SMER na facebooku aj youtube

      Liked by 7 people

  3. Vie mi kua niekto vysvetliť že prečo Smer vypustil Bratislavu na 1.9 ??? A Bratislavu prenechali Kotlebovi? To mi hlava nebere. 2 mesiace sa chystám že prídem konečne na normálny míting a dnes pozerám jak puk, že v Bratislave máting organizuje Kotleba. Keby aspoň republika. To mi príde ako slušná cielená sabotáž. Nejaký nápad že čo to má znamenať? To isté nedávno Archa … Akože, na Kotlebov míting rozhodne nepôjdem. K čomu toto bolo dobré netuším. Alebo mi niečo ušlo? zdravím

    Liked by 1 person

      • Už sabotujú aj na Dargove, zajtra maju Smer k pomniku klasť vence,
        Oplotili to tam, že idu opravovať dlažbu, fy Metrostav Slovakia, obnož
        Pražskej jelity Metro Praha. inač dlažbu mali opravovať pred 2 mesiacmi
        Lešenie postavili pred 2 dňami , včera tam pracovali traja ľudia a dnes ani jeden.

        Liked by 3 people

    • V tom videu je všetko podstatné.
      Takže Lengvarský má s tou septembrovou vlnou covidu ako poslednou a s tým, že do Vianoc je po víruse, pravdu. Koniec covidu vo svete spustil Afganistan.
      Vydieranie západných vlád ISILom- drastické videá z popráv zajatých západniarov vyvolá pád vlád v USA i v EÚ. A nové vlády spustia čistky – Norimberg Ii je viac než istý.
      Talibán zavolá na pomoc proti ISILu i Rusko i Čínu (preto tieto veľvyslanectvá v Kábule pracujú) – definitívne sa vyrieší problém s ISILom – už ich nebude kam a ani kto evakuovať a vyjaví sa pravda, čo sú zač – neregulárna západná armáda.
      Taká príležitosť, aká sa črtá aj pre suverenitu Slovenska, sa už nezopakuje.
      Moc a suverenita ležia na ulici – len ju zdvihnúť a vymocť si ju.
      Máme dva-tri mesiace na prípravu, potom už len konať.

      Liked by 12 people

  4. Opat relevantne info a postrehy. Nemajte iluzie o ziadnej politickej strane, nic sa nezmenilo. Jedine co sa menilo, boli mena a cisla na ich osobnych uctoch. Pamatam si, ze sme boli pri chlapikovi, ktory dostal srdcovy infarkt. lebo zistil, ze ho vtedajsia vladnuca strana na cele s panom M. vytunelovala a este na sneme z neho urobili blbca, bol prilis nizko v hierarchii….uzitocny blbec. Poznal som ludi, co vstupili do strany pana F. aby zachranili svoju malu firmicku a nepomohlo. Boli schopni, neskor sa opat vypracovali a aj tak boli odvolani a nahradeni poslusnymi “odbornikmi”, ktori tunelovali, ako sa len dalo, a ze sa dalo. Nie len GP nas ma za dobytok, boli by ste sokovani, ako na nas nazeraju….mal som moznost viest v sanitke aj taketo bytosti.
    Neviem, kolko z Vas absolvovalo povinnu vojensku sluzbu……to bola cista otrokarska spolocnost vo vnutri statu,jednali s nami ako s otrokmi, boli sme len cisla, lacna pracovna sila pre stavby vyssich dostojnikov, teple miestecka pre ich rodiny a keby nas niekto napadne…..no by nas obsadili za pol dna. A sposob chovania sa “mazakov”, na grcanie my z nich bolo, ci dole, ci hore. Vsade primitivizmus najhrubsieho zrna. Cest vynimkam, nasli sa aj taky, ale jeden, dvaja z celych kasarni. A policia, plateni zoldaci, dalsi stat v state, je to prehnite vsade, uplne…..metastazy vsade, zdravotnicto, skolstvo, hospodarstvo, nemajme iluzie o nasich spoluobcanoch. Kto rozlisi toho poctiveho a uprimneho od toho druheho ked nas postavia do radu…..sam sa ukazem, ake hodnoty su pre mna principialne…….lekari co prisahali hypokratovu prisahu, policajti prisahali……genialny plan. A akolvek to bude zniet cinicky, Konecne prisiel na psa mraz. Na vsetkych urovniach, od vrchu az po spodok a mozno aj ja odmrznem.
    Pan P. na vychod od nas, vie, preco nemusi robit noc dlhych nozov, alebo cistky, Roky pracoval v KGB, vzdelaval sa, studoval, ucil sa. V kgb neboli len hlupy primitivy, ako nam to bolo predostierane. Krajina, ktora vypusta do vesmiru rakety, ma najlepsi letecky konstruktersky potencial, spotene staty, niekto to fukol seml, tak si to dovolim pouzit, lebo sa mi to azaj zapacilo, do dnes pouzivaju ruske nostne raketove motory, ani len okopirovat a vyrobit ich nevedia….to je len tak. Pozri te si videa p. Ratnikova, general Kgb, https://www.youtube.com/watch?v=kizlSb8wq5c, uz desatrocia sa venuju tzv. paranormalnym schopnostiam. Ta vzdelana bytost na cele Ruska, ktorej inak meno v rustine znamena : put-cesta, nahoda, mozno, a mozno aj nie, ze by nemal znalost. Vie a vie velmi dobre, ze co treba a co netreba. A vie co bude. Ma k dispozicii informacie co sa ani GP, ani mociaru a zumpe nesnivaju, leda ak su to pre nich nocne mory, nakolko to niektori z nich udajne uz zabali. A aj sa na to pripravuje…….Keby nie Rusov, tak sme vsetci v lagroch od narodenia a makame na Drei Reich. Budu to opat oni, ktori to tu budu riesit…Tretie fatimske proroctvo, o ktorom Vatikan moc nehovori, preco asi….pozerajte sa na vychod, pozerajte sa na slovanov, tam bude usvit novej ery ludstva.

    Prisla cistka tak kvalitna, ze sa nam ani nesniva, nemusia nas postavit k stene a postrielat, zatial, ludia dobrovolne natahaju rucicky, a to este hlavne dejstvo ani nezacalo. Ako som naznacoval, este bude tlak. Nie vsetci co maju vakcinu, pojdu, a nie vsetci nevakcinovani zostanu. Kazdy sa posunie tam, kde sa rozhodol a bude pokracovat v skole zivota dalej. Ok, mozete to brat ako nejaky duchovny blabol, mate na to slobodne pravo, ja od vas nepozadujem ziadne clenske, ani sa nejak zdruzovat a nemam z toho ziaden chosen. Taktiky, ake sa tu pouzivaju, sa pouzivaju uz davno, vid kniha od Starikova , kto donutl H. napadnut S., Je tu akoze alternativna informacna scena, casopis nejaky, nejake you tube videa, preco blokuju iba niektorych a nie vsetkych, to su stare scenare, ale este stale funkcne…….aspon doteraz. Z milych tvari sa opat vykluju panacikovia, ktory bez chrbtovej kosti aj suseda udaju, len aby prezili a mali chosen……Preco museli do severnej ameriky navozit cernochov, lebo indiani im odmietali otrocit a nebali sa smrti…..ale preco, lebo mali duchovne poznanie, zili bez bieleho muza v pohode, navzajom sa zabijali a tiez potrebovali ponaucenie, ze ked nebudu spolupracovat, tak dojde niekto a vybabre s nimi, doslo im to, ale akoze uz dost neskoro….. Uvidime, kam nas nase poznanie stavu veci, myslienky a ciny dovedu……

    Vedome bytosti na vychod od nas, Nas nehodili cez palubu, vedia o tom, ze vela bytosti na tomto uzemi vie….a budeme si navzajom vsetci napomocni, aj ked sa to este tak netvari. Dockaj casu, jak hus klasu. Oddeluje sa zrno od pliev, nechodim do kostola, ale toho poznania je naokolo tolko, ze sa to neda nevsimnut a este aj vedecke badanie to uz potvrdzuje. Ked teda clovek hlada. Tesla, Bohr, Einstain, Hawkins, upanisady, biblia, tora, este aj v korane je co to, egyptania, perzania a ich poznanie, Hopiovia, Cayce, Sitchin, to ma napada len mala cast toho vsetkeho, kde si mozete poskladat mozaiku zivota a principov, Eduard Tomas, Drtikol, Branton, Maharisi z Arunacali, Mooji, Minarik, Blavatska, zakazana historia, archeologia, Starikov, kopec materialu na KBS, Emil Pales a jeho angeologia, a pritom je to historia, ale pospajana v inych suvislostiach, novinka je Christana von Dreinen, ale to neviem, ci nebude az privelke Sci-fi pre niekoho. Neuznavam ziadne nabozenstvo, mojou vierou sa stalo hladanie poznania a zmyslu toho vsetkeho tu naokolo a viem, ze som uz aj co to nasiel. A vskutku uprimne Vam vravim, Pravda nas oslobodi.

    Fakt neviem ako to bude prebiehat a ako to dopadne, ale viem, ze dnes sa este mam moznost a silu citit v pohode, mozem podakovat za vsetko to naokolo, ze som vobec mohol dospiet do tohto bodu, podakovat rodicom, ludom naokolo, ze mam rano v obchode chleba, ze je elektrina, staci aj v hlave, ale od srdca a uprimne……ci tu je nejaky virus alebo nie, ani jeden z tych, co som ich viezol v sanitke, si to rano nemysleli, ze ich den bude mat takyto priebeh….boli ludia v papuciach v aute, len si isli nakupit a uz sa nevratili domov, videl som odchadzat deti, male, stredne, v terene aj na oddeleniach, tak som zacal hladat odpovede a nasiel som…….sam som zvedavy ako to bude vsetko prebiehat, ale do smiechu mi asi nebude……..

    Zivot je cesta poznania……cesta az temer nekonecna…ale budme v podode, ked vieme, ze Chuck Noris napocital do nekonecna, dvakrat….tak preco by sme aj my nie. Stretol som v tomto zivote “Nea” a aj “Morphea”, aj “Oraclu” a dokonca aj “Hlubinu poznani”, a vsetci sa ma snazili presvedcit, ze aj ja som Neo, a ze 42 je odpoved. Cela sranda je v tom, ze Vsetci mozme byt ako Neo……..kazdy jeden z Vas………..uvidime uz zanedlho ako to bude, zijeme zaujimavu dobu………

    Ej, zase dlhe……

    Liked by 10 people

      • Dobre si je najprv troska zopakovat scenku zo stoparovho sprievodcu :https://www.youtube.com/watch?v=QkttuCQizRQ
        a niekedy aj v takej skvelej cudesnosti, ako je tento film objavite perly, ktore ked clovek stretne na ceste poznania, tak zapadnu…..teda mne, stale to berme ako len moj osobny nazor a kludne to moze byt aj inak. V jednom z mnohych dokumentov co som pozeral, boli rozvinute rozne teorie o pociatku vesmiru a velky tresk a tak……prosto otazka zivota, vesmiru a vubec. Hawking sa snazil dokazat svoje teorie a jeden z dalsich vedcov mu oponoval, chlapik menom Leonard Susskind. Povodom vodovodny instalater, bavilo ho spekulovat nad vecami. Dokazal v niecom, ze Hawking sa mylil, o tom sa tiez moc nehovori, vlastne vobec. A okrem ineho vyslovil teoriu ako to tu vlastne moze fungovat……zhoduje sa to s teriou v najstarsich doposial znamych textoch-upanisady. Vatikanska kniznica toho ukryva este mnoho a aj inak chranene info sa nachadzaju kade tade po zemeguli, egypt, tibet, kdesik v peru, mongolsko, je toho viac.
        No a ta teoria bola, ze svet moze byt holograficka projekcia, treba si to nastudovat, aby to bolo spravne pochopene: https://www.youtube.com/watch?v=2DIl3Hfh9tY. Zjednodusene pocitacova simulacia, a kam vlozi tento program hlubina poznani…..a na akom principe pracuje PC, 0,1, dvojkova sustava a 42 je princip na ktorom to funguje, pokial sme v akoze holograme, hmote, da sa na to ist aj cez alchymiu, ale to je na omnoho dlhsie…….prosto ma vzdy pobavia take, akoze splechy kade tade, ktore tam ale niekto nedal nahodou. Ani v Matrixe a Animetrixe neni nic nahodou, ked si pozrete 10 discovu verziu a clovek dobre ovlada rec, tak kadeco podoklapava, oni nerobia veci nahodou…..ako ten animovany shot z 1930, Prosto ma vzdy prekvapia a potesia “nahody” tych istych poznani, nezavisle na sebe niekde najdenych a potom uz nad tym clovek moze dumat, ci su to ozaj iba nahody?

        A nakolko ja sa hram s teoriou, ze zivot je cesta poznania a vyvoja z duality do jednoty, tak ma ta 42 milo prekvapila, tiez mi to ale chvilu trvalo, kym ma to trklo….ale ci to nazaj tak je, to je druha vec…….neverte nikomu, kto Vam bude tvrdit, ze jedine ta jeho teoria je ta spravna a neverte ani mne. Citajte, studujte, badajte a budete vediet sami za seba. Duse K ma zaujimavych hosti, to stoji tiez za zhliadnutie.

        Liked by 2 people

    • Dobrý článok. Ja by som nemohol robiť na záchranke ako vy Seneca. Hlavne kvôli deťom. Nemohol by som sa dívať ako trpia ak sa in stane nejaké nešťastie. Som chlap ale psychický by som to asi nezvládol.
      Spytam sa aký mate názor na alternatívne média ako je , infovojna, slobodný vysielač a v Českej r. to isté svobodné rádio. Kto ich riadi ? Ďakujem

      Liked by 1 person

      • Stefan f.
        Neuverite, ale ja osobne som nemal cas vypocut temer ani jednu relaciu celu, vzdy ma informuje moje blizke okolie, o niecom co stoji za uvahu a vypocutie, jednoducho na to nebol cas.
        V tomto pripade je asi lepsie adresovat otazku na Oracla, Popolvar, budu mat asi relevantnejsi nazor na to ako ja. V . tejto chvili naozaj este na to nemam odpoved.
        Ale ak budem mat pocit, ze sa budem vediet k otazke hodnotne a z mojho pohladu v pravde vyjadrit, isto dam vediet, Dakujem za doveru.

        Liked by 2 people

  5. Pracuji v kritické infrastruktuře. Jezdili k nám delegace z celého světa. Když jsem oslovil průvodce, kde jsou naši přátelé z bývalého sovětského svazu, vzal mě za ruku a představil mi vedoucího ruského raketového výzkumu.

    Liked by 7 people

Pridaj komentár