Čo je problém s týmto obrazom?

Za úporného mlčania odborárov a odborových zväzov politici, podnikatelia a vedúci dcérskych firiem musia organizovať generálny nenásilný generálny štrajk proti vláde na Slovensku aby nekľakla ekonomika a ľudia mali čo jesť.

Je to rečnícka otázka, diskusia pod týmto článkom je tiež otvorená.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

44 thoughts on “Čo je problém s týmto obrazom?

  1. Jeden dobrý nápad navrhol Marek Soun. Všetci neočkovaný by mali ísť na dovolenku či hoci aj neplatené voľno na týždeň až dva. Počas tohto obdobia nakupovať iba to absolútne nevyhnutné a v hotovosti. Na účte v banke nechať iba to nevyhnutné a byť doma. Možno sa to zdá ako podriadiť sa im no to čo to spôsobí so ziskom korporácii bude niečo desivé. Systém skolabuje za desať dní. No bude to treba ešte dopracovať.

    Liked by 3 people

    • Prvé zatiaľ vynechám a
      – Nakupovať len nevyhnutné veci, vybrať skoro všetko z bánk a ostať doma to treba robiť aj bez GS, uz včera bolo neskoro,
      Nikto kto propaguje tento fasizmus si odo mňa nezaslúži ani 1 cent naviac a je mi jedno kto to je.

      Liked by 4 people

      • Presne tak. Ja som včera ešte vybavia Ikea a posledné darčeky na Vianoce pre deti. Dnes ráno DM, lekáreň, bez problémov, to sú esenciálne obchody. Ostatné riešiť nebudem. Veľa vecí sa dá nakúpiť cez net, ak to bude potrebné. Treba sa zásobiť liekmi ešte dodávam. (Ccko, Dcko, Quercertin, Nigella sativa, ivermactin, ja som kúpila cez skupinu na telegrame, Revesatrol, Zinok). Možno by sme si na fóre mali dať vlákono domáca lekárnička. Toto dáme. Proste ja som sa nastavila, že sme vo vojne a dôležité je prežiť. V najhoršom prípade to potrvá max. 2 roky…. potom uvidíme, tie strednodobé vedlajšie účinky vakcín

        Liked by 3 people

        • Lavazza, presne niečo také ako “domáca lekárnička” mi už napadlo, len som tomu nevedela dať nadpis, doma už mám “minivečierku aj s lekárňou”, ako som si to pre seba nazvala. Každý deň mi napadne, čo by som ešte mala mať doma 🙂 Momentálne mám trochu sklz, 2 príspevky nedokončené, iba správy občas pridám, 3 deti pochoreté, ale rada sa pripojím.

          Páči sa mi

        • Ja som sa včera aj trochu pobavila,napriek tomuto všetkému.Kamarátka mi totiž volá,či už mám svojho veterinára. Vravím jej,jednoho poznám,ale kartu ešte u neho nemám.:)). Ide o to,že je zrejme pravda :niektoré liečivá pre zvieratá sú kvalitnejšie a bezpečnejšie,ako tie pre ľudí. (kone sú drahé).
          Ja tiež syslím,pribudol mi “konský” vitamín D Kombisol ad3.Ale nebudem zatiaľ písať,najskôr ho sama vyskúšam,dávka je pol.č.l. za týždeň ,nesmie sa prekročiť,iba v prípade,že prídete domov s pozitívnym testom. Vtedy si treba dať celú č.l.,ale ďalšiu dávku potom zas až o 7 dní . A berie sa to len v zime.
          ps.Pomoc u veterinára hľadáme z jediného dôvodu. Stratili sme dôveru k lekárom . Spomenula som si na scénku z franc.komédie Utečenci,deja vu ako remeň. https://www.youtube.com/watch?v=KgzxNHf0XKw 🙂

          Liked by 2 people

          • PRISPEJEM ASPOŇ MALOU RADOU…NAJKVALITNEJŠIE VITAMÍNY/OKREM ČERSTVÉHO OVOCIA A ZELENINY/ OBJEDNÁTE NA PIPING ROCK! AJ MINERÁLY A INÉ VÝŽIVOVÉ DOPLNKY! A HLAVNE SÚ BEZ GMO A MINIMÁLNE O POLOVICU LACNEJŠIE A SILNEJŠIE ,AKO DOSTAŤ NA SK!

            Páči sa mi

  2. presne tak. žiadne násilné akcie, ani oficiálny štrajk. švejkovať treba. nahlásiť na NZCI že som si urobil doma antigénový test a vyšiel pozitívny. tým pádom zostávam doma 14 dní v karanténe. na PCR test nepôjdem, lebo mám teplotu, kašlem, ležím doma v posteli a nemôžem ísť na test, lebo by som ohrozil ostatných spoluobčanov… ako bonus dostanem covid pas – prekonané ochorenie a nebudú ma buzerovať pol roka…

    Liked by 8 people

  3. No, neviem, či je to teraz také jednoduché…viem len o jednej osobe, ktorá mala pozitívny test Ag test z MOM-ky a nemusela ísť na PCR test (volali jej z hygieny, či má auto – povedala, že nie, tak že má byť v karanténe a nemusí ísť na PCR). Ostatní museli ísť všetci na PCR, domáce testy im nikto nechcel uznať, dokonca aj keď mali pozitívny Ag test z MOM-ky, tak museli ísť na PCR, takto sú asi vedení v štatistikách 2-krát (1x pozitívny Ag test + o niekoľko dní 1x pozitívny PCR test).

    V najnovšej Mikasovej vyhláške je dokonca uvedené, že “Osobou, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami sa rozumie osoba, ktorá vie uvedenú skutočnosť preukázať na základe pozitívneho výsledku RT-PCR testu”

    Liked by 2 people

    • K téme,
      K zaujímavým komentárom diskutujúcich pridávam, že nadišiel čas na kritiku a odpis médií. Keďže všetci riešia koronu a nie objektivitu spravodajstva, tak je ring voľný aj na protesty pred mediálnymi sra…kami. argumentov máme dosť. .V marketingu je to nika na trhu.

      Páči sa mi

      • Lebo to robil kde-kto….a ak aj sestrička, tak pol rok spajlovania je zaberak aj na odolne nosné prepášky. K tým pcr testom….ja som prekonala covid a musela som ist na pcr a dr mi po skončení karantény dala potvrdenie o prekonaní ZA 10 EUR!!! Detská dr. Nechcela na potvrdenie nič….No o starostlivosti nebolo ani reči. Nikto o nás ani nezakopol…..toď celá starostlivosť…vyliečili sme sa svojpomocne bežnými liekmi….na šťastie sme mali mierny no dlhy priebeh….

        Liked by 1 person

Pridaj komentár