Kto bude chcieť tých skrachovancov?

Ďalší článok, ktorý má za cieľ dať nejaký rámec pre to, aby ste pochopili, čo sa bude diať v nasledujúcich dňoch, týždňoch, mesiacoch a rokoch. Takže to bude ďalší článok, v ktorom idem takpovediac od Adama a Evy, a prvá vec ktorú musím povedať je to, že máme len hmlistú predstavu o tom, aké technológie boli vyvinuté v rámci tajného civilného a vojenského výskumu t.j. tzv. čierne projekty. Ďalšia vec je odpoveď na otázku:

Prečo do nedávna cirkvi a armády popierali možnosť existencie mimozemšťanov a existenciu umelých mimozemských lietajúcich objektov?

Okrem cieľa predísť panike (celkom dobrá výhovorka) vidím dve veľké skupiny dôvodov:

  • Cirkvi by neboli mohli pretláčať svoje nezmysly, hlavne interpretáciu textov v knihách, vrátane „si pánom všetkého tvorstva na Zemi“ v rovine všetkého-si-dovolovania (čo je modifikácia technológie vyvoleného národa) voči ostatným tvorom na planéte nielen pre elitu, ale aj pre dav.

  • Akonáhle sa priznajú tieto veci, tak ľudia začnú klásť otázky typu „kto?“, „ako?“ a hlavne „prečo?“ sem prichádza a „aké sú ich motivácie vo všeobecnosti?“, lebo žiadne kura nehrabe zadarmo a nie každá odpoveď na tieto otázky by ľudí potešila.

Prvý okruh by v podstate mal veľký dopad na naše rozhodnutia a na samotný proces rozhodovania. Druhý okruh dôvodov je uvedomenie si toho, že planétu navštevujú bytosti, ktoré majú vyspelú technológiu a vlastnú agendu. A tá agenda môže byť aj prieskum galaxie, turizmus, obchod/kultúrna výmena, pomoc miestnym, aby sa stali civilizáciou, s ktorou sa dá baviť ako so seberovným (čo sa môže líšiť v prípade rôznych civilizácií), alebo podrobenie a kolonizácia metódami hybridnej vojny cez ľudských proxy.

A u ľudských proxy aj zostaneme, pretože ide o vedenie globálneho zákulisia (GP) a im podriadené okultno-mafiózne štruktúry, ktoré sa pridali na stranu dobyvateľov a predstavujú vrcholné vedenie anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Vedenie GP chce/chcelo pomstu za prehranú katastrofou ukončenú vojnu (Atlantída a Hyperborea viedli vojnu) a ich poskokovia z potomkov egyptských žrecov chceli zas viac moci, ale mnohým došli dve veci: buď prehrali túto vojnu, alebo to všetko je márne a dobyvatelia im len ťahali medové motúziky popod nos a skutočnú moc by im aj tak nedali. Dodávam, že ani jedna z týchto skupín sa priamo nezúčastnila na tých zverstvách, ktoré tu páchali okultno-mafiózne štruktúry, lebo oni len organizovali tieto štruktúry a dávali im inštrukcie.

Prečo ten nadpis?

Nuž skrachovanci nie sú členovia GP, ale kreatúry z močiara. Oni išli priamo do dohody s dobyvateľmi a dobyvatelia nie sú z tej sorty, ktorá odpúšťa porušenie dohody a chyby, hlavne také chyby, ktoré stáli dobytie a kolonizáciu planéty. Ide totiž o to, že močiar narobil vážne strategické chyby, ktoré vyústili do debaklu a kolonizátori/dobyvatelia museli odpísať celý projekt s tým, že močiar nielen nemá prístup k mimozemským technológiám, ale ani nemajú na to, aby s tými systémami, ktoré sem boli implementované aj operovali. Takže im nezostáva nič iné, len buď sa ukryť do podzemia, alebo utiecť do kozmu, kde si budú musieť vyhĺbiť tunely na iných telesách, pretože na povrchu Zeme a v kozme budú lovnou zverou, o ktorých prakticky každý bude vedieť nielen to, že čo páchali, ale aj to, že sú to skrachovanci, ktorým sa ani nos medzi očami nedá veriť.

Čo sa týka vedenia GP, tak títo teraz majú na výber, buď svoje vedomosti a know-how využijú pre ľudstvo prospešným spôsobom, alebo sa pokúsia prevziať moc na Zemi o 100-200 rokov s inými spojencami, ale týmto riskujú nielen neúspech, ale aj totálne zničenie.

Prečo to píšem?

Pretože v nasledujúcich dňoch, týždňoch a mesiacoch podľa mojich zdrojov vyjdú na svetlo sveta také informácie, po ktorých aj mne zostane rozum stáť. A tieto informácie budú sprevádzať znepokojivé udalosti, ktoré budú mať obrovské dopady na ľudstvo.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Atómová vojna aj v limitovanom rozsahu je stále problém pre elity, lebo je potrebné upratať rádioaktívny spád ak chcú zostať na povrchu planéty. A keď tu nechajú darček vo forme uskutočnenej atómovej vojny tak každý ich bude mať nielen za skrachovancov, ale aj neschopných trpákov a záškodníkov, a preto ich nikto spomedzi potenciálnych kolonizátorov nebude chcieť.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

21 thoughts on “Kto bude chcieť tých skrachovancov?

  1. Ak sa môžem vyjadriť k tvojmu článku ( veľavravný nadpis) … Pokiaľ mám dobré informácie, cirkev skrýva pred ľudstvom evanielijá, ktoré mnohé vysvetľujú…. A tiež aby popreli tie ich ,,múdrosti”, ktoré nám tu predkladajú už tisíc rokov… Otázka je skôr aký je skutočný pohľad Stvoriteľa na mimozemské civilizácie, pretože cirkev ich podľa mňa vždy vykresľovala ako neexistujúcu skupinou … aby to na jednej strane zapadalo do ich klamstiev, na druhej strane mám pocit, že sa ich máme báť, lebo Boh stvoril len nás ako jedninečnú bytosť vo vesmíre. Nie som veľký fanúšik mimozemských civilizácií, ale každá minca má 2 strany…. Tak ako ľudia sú zlí a dobrí, tak asi celý vesmír funguje na tomto princípe. Čo sa týka mimozemskej technológie, mnohé už veselo používame aj dnes,.. ani nevieme, ale samozrejme aj tie, čo nevidíme… a napr. kolosálna experimentálna droga tiež nie je pozemského pôvodu, pretože práve aj mimozem. agenda je zodpovedná za toto , čo sa tu momentálne deje. Vlády dostali podmienku tu zotročiť ľudstvo do novembra 21. Akokoľvek šialene to znie, stojí to za premýšľanie. Čo všetko prebieha pod povrchom našej Zeme, sa nám ani nesníva!!! Ten hnus nemá obdoby, a ak by to takto malo pokračovať ďalej, volím tu jadrovú bombu. K technológiám je potenciálne do 6000 tajných patentov, ktoré sú samozrejme pred nami utajené, aby sme sa nemohli pohnúť ďalej, ako ľudstvo samo o sebe. 3 svetová má byť vyvolaná, len ako Ďašia časť seriálu. NIč nie je také ako sa zdá. Mnohé príspevky, ktoré tu už boli, je potrebné prepojiť, aby sme dostali 1 celok. Skvelá práca, ktorú robíte: Oracle, Jox a všetci ostatní, ktorí napĺňajú túto skladačku. Osobne ma to posúva, poskytuje reálny pohľad do tohto celého chaosu informácií, pravdy a klamstva, v ktorých je veľmi náročné sa orientovať a nezblázniť sa. Viem, že je pred nami ešte veľmi veľká práca, aby sme všetko pochopili a začali meniť k tomu správnemu. Všetkým , ktorí sa cítite unavení z tohto boja, nie ste sami. Vydržte, robíme to pre naše deti ! ďakujem !

    Liked by 9 people

  2. Co to moje oko vidi… Ori (za co mu dakujem) otvoril temu, ktora sa ako plizivy had tiahla KSB a uz priam smrdela dogmatizmom. Milnik Egyptski Zreci sa otriasla v zaklade a pomyselne okno “знания» sa zas pootvorilo o trochu viac ako k Zrecom a egyptskemu prvopociatku. Cakal som relativne dlho kym sa to niekde objavi a niekto uz konecne naznaci, ze bez modelu vlastnik-spravca sa tato tema z toho smrdiaceho dogmatizmu nepohne.

    Liked by 2 people

    • Tak mne to mozog neberie, o tých mimozemšťanoch. Radšej idem do záhrady, pre istotu pozriem striekačku, veď ak predsa len existujú, tak už ujo Funes hovoril, že pijú olej a hrdzavejú…..(film Žandár a mimozemšťania)

      Páči sa mi

  3. Len tak premýšľam…
    Kto bude chcieť skrachovanca Dzurindu, ktorý pred chvíľou dôležito vyprával v TA3?
    Možno bolo nutné ukázať práve túto kreatúru, aby sa ľudia trochu rozhýbali. Alebo možno súvisí jeho návšteva so zajtrajším vystúpeným ruského veľvyslanca.

    Liked by 3 people

  4. Rada by som sa spýtala, čo si myslíte o teórii Fomenka a Nosovského o, takpovediac, skrátení histórie. Podľa mňa skrátená nebola, len jednotlivé udalosti boli zamenené druhými. Samozrejme, môžem sa mýliť.
    Ohľadom témy, pre mňa je zaujímavá postava faraóna Achnatona. Kto bol v skutočnosti, jeho úloha v histórii, či mal skutočne vzťahy s Tartáriou (ak mám použiť názov, ktorý je teraz tak popularizovaný). Je možné, že by sme o ňom získali viac informácií vediac plynule staroslovienčinu a sanskrt, ako staroegyptčinu?

    Páči sa mi

    • Alexander Tamanskij uvádza, že nemohli byť mestá ani ríše pred vznikom mincí. Veľmi logicky to vysvetľuje, prečo. V dedinách uzavreté hospodarenie, výmenný obchod nebol problém ani medzi dedinami. Mestá nemajú polnosti, farmy, tam by to nefungovalo (hustota obyvateľstva). Takisto “história” sa mohla šíriť a zjednotiť až po vynajdení hnihtlače. Všetko odkazuje do 14. – 15. storočia. Tiež tam rozoberá kresťanské symboly na hrobkách pápežom, až po roku 1800 sú na hrobke Pia VII (dovtedy pohanské symboly bohov ako Zeus, Apolon, Venuša..) čiže Rím je plne kresťanský posledných 200 rokov. Rimska ríša (staroveky Rím nebol) sa od ostatných regionalnych ríši, ktoré prišli po nej odlišuje tým, že Rímska cirkev vládla exkluzívnou technologiou riadenia štátov na všetkých úrovniach. A máme 21. storočie a DVTR, KSB..
      Je to silná káva, od kedy som tú knihu čítala, hľadám po internete mince Mezopotanie, Chetitske mince, mince starého Egypta, ale najstaršie mi ukazuje z obdobia ptolemayovcov, čo je Kleopatra a Markus Aurelius….a tých zaradil do XVIII storočia? Nie som historik, nie som zaťažená ani dogmou oficiálnej histórie a to jeho prepojenie “techna” doby a životom postáv histórie mi logicky celkom aj zapadá. A. Tamanskij tiež odkazuje, že ak nechceme prijať fakt, že staroveké ríše neboli, potom už zostávajú len Mimozemšťania, že boli a sú tu.

      Liked by 1 person

      • Kde je napísané, že staroveké ríše museli používať práve mince? To, že v stredoveku bol finančný systém založený na obehu mincí neznamená, že v minulosti sa nemohlo využívať iné obeživo, prípadne nebol iný hospodársky systém.

        Páči sa mi

        • Veď práve! Je to napísané v oficialnej histórii, že Mezopotamia, považovaná za kolísku civilizácie (10000 ? až niečo 650 rokov pred n.letopočtom, teda staroveka ríša) pre zjednodušenie obchodu použivala vraj už mince. Archeologovia ich ale nenašli. Nejaké 2 mince alebo pár mincí nedokazuje nič, môžu byť podstrčene. Podľa Tamanskeho, mincami rimskymi (našli sa vo veľkom počte v rôznych kútoch sveta) začal svetový obchod, umožnili poslať rimske légie (dostávali žold) strážiť obchodné cesty, pozdĺž tých ciest zakladať prvé obchodné stanice. (Aj Ivan Hrozný, a Moskovia sa tu spomína ako súčasť obchodneho systému Rimskej ríše) Aby tých legionárov nebolo treba priveľa , bola vymyslená cirkev, jej pastieri ľudských ovečiek a desatoro prikázaní a hrozba smrteľneho hriechu, zatvorenia brány do raja. Ono tie historické ríše mnohé existovali vedľa seba, nie za sebou, ako uvádza ofiko história. Nevravím, že vysvetlené bolo všetko touto knihou, ale iný finančný systém nepripúšťa ani oficiálna história, akurát kde sú mince tých starovekých ríši, keď tak presne sa vie o ich vládcoch, vojnách? a rimske mince bez letopočtov sa ukazujú ako najstaršie nájdené

          Páči sa mi

          • Poďme na to inak. Povedzme, že existuje hospodársky/finančný systém, ktorý je lepší, ako súčasný. Myslíš si, že tí, ktorí momentálne ovládajú ľudstvo by ho mali záujem propagovať? Ideme ďalej. Aké boli v skutočnosti staroveké civilizácie? Už vieme, že nám zatajili minimálne Atlantídu, Hyperboreu, kontinent medzi Africkou a Indiou, a taktiež kontinent v Pacifiku. Nehovorí sa o Tartárii. Takže, a to je len moja domienka, nemohla by byť Mezopotámia časťou inej starovekej ríše, alebo jej finančný systém byť úplne iným? Taktiež netreba zabúdať na rôzne katastrofy, kde zaniklo mnoho dôkazov.

            Páči sa mi

  5. Spätné upozornenie: Oracle: Kto bude chcieť tých skrachovancov? | Začas

Pridaj komentár