Otázky, odporúčanie a zoznam

Otázky: Stále neveríte dvojníkoch v politike? Ani teraz nie?

Trudeau-pretender2

Biden-pretender

Nancy Pelosi (predsedníčka snemovne reprezentantov) posledný čas vyzerá a znie ako Michael Jackson v maske:

Official_photo_of_Speaker_Nancy_Pelosi_in_2019

Žeby Jackson fingoval svoju smrť a teraz hrá rolu svojho života lebo skutočná Nancy je za mrežami? Keď to pôjde takto ďalej nielen začnem veriť na návrat mŕtvych do života, ale aj na klony s úplnou kópiou spomienok bez osobnosti originálu. A toto nie je až tak na hlavu keď si uvedomíme, že tajný vojenský a nevojenský výskum aspoň 20-30 rokov pred tým verejným civilným výskumom. [Edit: Nechal som sa nachytať s Deep Fake Nancy, ale zbytok platí lebo žijeme v realitnej show.]

Odporúčanie: Devana napísala veľmi dobrú kratučkú analýzu ohľadom “obrannej” zmluvy medzi nami a USA.

Zoznam: Na internete sa už koluje zoznam tých poslancov, ktorí zradili Slovensko schválením tej “obrannej” de facto pozývacej zmluvy. (Táto verzia je už s fotkami.)

zradcovia-foto

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

65 thoughts on “Otázky, odporúčanie a zoznam

  1. Zdravím vospolok, na dvojníkov neverím stále …. dokiaľ neuvidím reálny výsledok ktorý aj ľudia pocítia. A k tomu tablu zradcov – chýba tam asi najväčší podliak, ktorý nasadil parohy este aj vlastným poslancom, nielem Slovensku …. takže doporučujem vymeniť za tento, kde už má dokonca zvláštne čestné miesto:

    Páči sa mi

  2. Zo spomínaných us šmejdov, mi najviac prekáža to,že si tu idú hrať svoje kšefty ( zbrane, drogy,obchod s ľuďmi atď…. ) ! Opäť cez krajiny, ktoré sú tisíce miles away od ich vlastného územia. TO , že ,,AŽ” 1/3 obyvateľov Us.A dokáže na mape nájsť Ukrajinu( 600 tisíc km²), to je tá krajina vedľa Slovenska ,s rozlohou 14 krát menšou ako Ukrajina. O Tom, či dokáže aspoň polovica z tej tretiny nájsť aj Slovensko, už radšej ani nezisťovali. Úbohé je to,že 80 chudákov zradilo národ ( ich morálka je pod 0, vzdelanie len pseudo titul a EQ v mínuse ), ktorý moralizuje, ostrakizuje, označuje za extrémistov,len preto, že nesúhlasí s tým ,aby nám nad hlavami lietali hypersonics rockets, a neboli jadrové zbrane, či akákoľvek munícia, neobmedzený us army pohyb … S privilégiami pre nich , o ktorých sa ani nevyjadrujem… Idú zakrývať svinstvá, ktoré páchajú genocídou, kšefty s ľuďmi, ktorý je vo veľkom na území tej 14x väčšej krajiny na východ od nás.
    Nás sa nikto nepýtal, my to nechceme! NECHCEME VOJNU!!!!! chceme MIER!!!
    My príčetní, ktorí ešte veria v lepšiu budúcnosť! Slobodu našich detí.
    Verím,že odtiaľ budú utekať kade ľahšie….

    PS¹: klony sú… Netreba veriť,stačí sa pozrieť… Určite by neriskovali, aby takých pajácov niekto odpálil..alebo je už odpálený, a zakrývajú to. Vyššia MoC.

    PS²: Prosím všimnite si kanadský konvoj a ak môžete, podporte ich aspoň modlitbou. Bojujú za nás všetkých. Berú im naftu, zatýkajú ich. Ktokoľvek ich zorganizoval, sú to srdeční a mierumilovní ľudia a ich odkaz je jednoznačný. F R E E D O M

    Liked by 3 people

    • Pozdravujem, krátky čas, ale rada čítam články z blogu.
      1000 násobný súhlas s Angel: Mier je zásadný! Praje ľudskosti.
      Kanaďania v štrajku sú sympatickí, autentickí, pozerá im to z očí. Modlím sa za nich denne.

      Páči sa mi

  3. Co sa tyka dvojnikov – uz nejaku dobu existuju velmi spolahlive natroje tvarovej biometrie, ktore s takmer 100% presnostou dokazu rozlisit dvoch velmi podobnych ludi. Na to staci 2D biometria. Pokial by sme chceli rozpoznat jednovajecne dvojcata, potrebujeme uz 3D biometriu, inymi slovami vtedy uz na porovnanie nestacia fotky, potrebujeme specialnou (laserovou) technologiou zosnimat obe tvare a porovnat ich.
    Technologie su dostupne a taketo porovnanie dokaze rozptylit akekolvek pochybnosti….

    Páči sa mi

  4. Vrátim sa ku komentáru Devany. Je reálne možné,že servilita k SŠA prisluhovačov okolo čaputovej je už taká bezhraničná,že skutočne ohrozuje životy nielen naše,ale aj životy všetkých ľudí v Európe,rovnako našich susedov,ako aj Nemcov,Francúzov,všetkých.
    Preto je tu nádej,že práve nimi bude odstránená.Takto som to pochopila,neviem,či správne.

    Páči sa mi

    • Ma práve napadlo že zonam zradcom nebude kompletný, kým tam nebudú figurovať všetky 3 úrivne tj. prezidentka aj celá vláda. Stoja za tým všetci do nohy len si podelili pôsobnosť. JVláda vypracovala a schválila, slovenská národná zrada odobrila a prezident podpísal. Celý proces v expresnom čase a skrátenom konaní. Na všetkých budeme pamätať. Mimochodom Caputová sy chýstá opätovne kandidovať. Tak neviem, či si robí len prču alebo je fakt tak pribrzdená že nechápe čo občanom vykonala? A to predtým zmarila referendum … Ale len nech ide, bude sranda. f

      Liked by 1 person

      • duj68, keď som písala článoček, bolo to krátko po tom, ako poslanci schválili zmluvu, bolo len otázkou času, kedy ju prezidentka podpíše a ona nesklamala. Podpísala ju veľmi rýchlo a tým sa zoznam vlastizradcov kompletizuje.
        Posielam Vám link na tv reláciu Do kríža, v ktorej účinkoval Ivan Mikloš a oponentom mu bol docent Branko Fábry, s ktorým sa poznáme osobne a veľmi si ho vážim.
        Na tomto príklade jasne vidieť, aká propaganda je nielen na Ukrajine, ale aj na Slovensku a preto nesmieme zabúdať ani na takýchto “vojnových jastrabov”.
        V skutočnosti bolo povedané, že celý Západný svet protežuje to územie Ukrajiny, ktoré vzniklo protiprávne a protiústavne…
        https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15289/307814

        Páči sa mi

      • No podľa mňa si nerobí ani prču ani nie je pribrzdená (tým ju nechcem obhajovať) ale myslím, že to má dobre vymyslené, nakoľko je presvedčená, že nasledujúce voľby budú prebiehať trosku v inom duchu. Resp., skôr to hlasovanie a voľby do parlamentu detto. Totižto, mám podozrenie, že sa tu chystá použiť rovnaký systém počítania hlasov, ako aj v SŠA pri voľbe prezidenta. Systém Dominion bol nedávno použity aj vo Švajčiarsku. Možno preto táto čvarga tak dovoľuje, lebo si je istá, že tu bude ďalšie 4 roky. Ale možno sa mýlim a všetko bude úplne inak. Čas ukáže…

        Páči sa mi

    • Velmi zaujimava uvaha, aj ked by som osobu nasej rezidentky z globalneho hladiska neprecenoval, ona podla mna nema dostatocnu mentalnu vybavu na to aby mohla byt nebezpecna za hranicami nasej krajiny. Skor sa mi zda ako keby aj s ostatnymi prisluhovacmi (Nad, Korcok, atd., ktori su tiez skor jednoduchsi) sa chytila do vopred pripravenej pasce (vlastizrada)…
      V tomto kontexte je zaujimave skor spravanie Matelka, ktory absolutne nevstupoval do diania okolo zmluvy…

      Liked by 7 people

        • Zatial este neviem a nechcem spekulovat, ale som si isty, ze sa to skor ci neskor ukaze. On by si podla mna len tak nevzal prilezitost nevyuzit chaos okolo schvalovania zmluvy, cize zjavne dostal pokyn drzat hubu.
          Matel mal vzdy ulohu zaskodnika, ci bol v opozicii (vypadmi proti “svojmu” taboru) alebo teraz ked je v “koalicii”. Priebeh schvalovania DCA moze byt vyznamnym krokom ku koncu koalicie (aj v kontexte dalsich aktualnych javov – vid dnesna tlacovka SMERu, nevola obyvatelstva podriadit sa totalite, atd.) a teda tam, kde sa to ruca same, nezasahuje.
          Doteraz som ani nezaznamenal ziadny protiutok z jeho strany na margo spominanej dnesnej smerackej tlacovky, ale mozno sa zjavi cez vikend v nejakej TV relacii).

          Páči sa mi

  5. Chlopi, mam vas rad, nic v zlom, ale tento clanok je na urovni tadesca…
    Nieco malo o digitalnom spracovani obrazu viem a mozem vas uistit, ze vsetky tu ukazane priklady su bud nedorozumenia alebo dost primitivne podvrhu (vzhladom na skutocne moznosti dnes volne dostupnych technologii)
    Pripustam klony, dvojnikov, pripustam akekolvek spinavosti, ktore pouzivaju vo svojom boji. Ku viacerym fotkam a videam som dal odkaz (linku, vysvetlenie) – niektore su dost primitivnou technikou upravene. Pompeo ma aj v skutcnosti divne vyzerajuci krk a ta fotka od jofo_sk je dost nekvalitna a javi znaky upravy, Trudeau-ova 1. fotka je starsia a je profi portretova, 2. je paparazzi style ked sa ksichti, biden je po facelifte (tak ako je to v USA v jeho kruhoch v mode) vratane usi…

    Staci si len pozriet uplne trapne video deep fake Bill Hader/Schwarzenegger alebo Al Pacino (a to su len poloamaterske deep fakes), aby mal clovek predstavu co je mozne a potom si to porovnat s tym Pelosi/Jakson videom…
    https://www.youtube.com/watch?v=bPhUhypV27w (original: https://www.youtube.com/watch?v=OgGYQGPYvu0)

    Liked by 2 people

  6. Ori moja otazka na teba, ked je tajny vojensky vyskum napred 20-30 rokov, niektori whistbloweri pisu aj o 150 rokov, preco Amici nemaju hypersound stale? Rusi vraj maju antigravitacne kozmoferes,ale inde zaostavaju?

    Páči sa mi

    • Ja by som skúsil k Tvojej otázke malé zamyslenie. Pri každom reálnom výskume musí byť vedecký pracovník mimoriadne odborne zdatný, mať veľa skúseností, naštudovaných materiálov, atď. … ale takmer každý vedec pri nových objavoch možno potvrdí, že dostal v istej chvíli aj “mimoriadny nápad zhora” … Ak konáme morálne čisto a v dobrej viere, bez “postranných úmyslov”, verím, že aj “vyššia moc” nám pomôže. A pri vojenských záležitostiach platí, že ak vojak bráni svoju vlasť a je o tom morálne vnútorne presvedčený, že svojím bojom chráni nasledujúce generácie, tak nejaký najatý žoldnier ho nemôže poraziť, alebo teda iba v obrovskej presile … A možno tu je paralela medzi ruskými vojenskými vedcami a tými ostatnými. Rusi od 90. tych rokov bojujú o vlastné prežitie a chápu, že na nikoho sa nemôžu spoľahnúť, iba na seba. A aj bývalých spojencov “korumpuje” západ iba preto, aby znížil ich pole vplyvu a nakoniec ich dorazil. A naozajstní vedci majú zvyčajne dosť vysoké IQ na to, aby nepodliehali vplyvu hlavných médií, mimovládok, “všeobecnému lživému obrazu”, ale stoja “nohami na zemi” a potichu robia to čo musia a považujú za nevyhnutné pre svoje deti a vnukov …

      Liked by 2 people

    • Pre Riki, tu si v prvom rade treba položiť otázku odkial sa tak zrazu berú vyspelé technologie a kto z akej úrovne ich používa?To znamená treba rozlišovať Amíkov a amíkov.Amíci s velkým A čiže patriotická aliancia spolupracuje s benevolentnými mimozemšťanmi,ktorý disponujú pokročilejšími technológiami a amíci s s malým a, čiže deep state spolupracujú(covali) s negatívnimi momozemštanmi,ktorý takými pokročilými technologiami nedisponujú!
      Ohladne Rusov verzus amíci s malým a je to to isté.

      Liked by 1 person

  7. Vďaka, Peťo, za ten link.
    K tomuto článku z dielne pána M.M. len toľko: prvý koncentračný tábor na území Európy nebol v Poľsku, ale v Rakúsku, a to konkrétne v Tauernhofe, ktorý, aby bol vymazaný z pamäte ľudí, bol pre istotu premenený na poľné letisko. Myslím si, že z toho istého dôvodu, pravdepodobne ani po koncentrákoch z čias Búrskych vojen nezostalo ani stopy.
    No koncentráky v Poľsku, Osvienčim a ďalšie, boli premenené na múzeá, aby to, pokiaľ bude potrebné otrepávali o hlavu Nemcom, a až nastane čas, tak zase Poliakom… – hej, kroky sa plánujú na mnoho rokov dopredu.
    “Ďakujem” autorovi za túto časť: “Na Entropě Davida Černého z roku 2009 je Slovensko znázorněno jako klobása obvázaná šňůrkou v maďarských barvách. Dalším argumentem je pro mě ten nešťastný vlak a hřebíčkem je pak ukončení řízení Slovenska z Prahy a předání jeho řízení do Budapešti.”, z čoho jasne vyplýva, že ako české vládne kruhy vždy nazerali na Slovensko, a predovšetkým na Slovákov, ako na niečo menejcenné, že to nikdy nebolo o rovnoprávnosti dvoch subjektov (tón autora v tomto článku a aj v článku, rozoberajúcom otvorený list E.Číža V.V.Putinovi, to len potvrdzuje), ale o pozícii Prahy k Slovensku a k Slovákom (vlak zrazil človeka) ako k objektu, ktorý si oni vyhradzujú riadiť. Navyše ten vlak isto nebol bez strojvodcu!!!
    A čo sa týka predania riadenia do Budapešti – bol to nákladný vlak, nie osobný a zdôrazňujem bez strojvodcu. Na pochopenie tejto matričnej udalosti však nestačí ísť do nejakého 17. storočia, ale podstatne hlbšie.
    No musím autorovi vysloviť vďaku za zosumarizovanie udalostí z 11.1.2022 (tá udalosť s vlakom v Čechách mi unikla), a najmä za tie náhradné, t.j. DOČASNÉ autobusové linky 4×11 v poradí 1, 2, 3 a 7 v spojení medzi Uhříněvsí a Říčanami. Je jedno, ktorá obec z tejto matričnej udalosti je Budapešťou a ktorá Bratislavou (pritom sa jedná skôr čiste o Buda-Pešť, čiže Budín a Pešť, ) a význam Uhříněves, sa dá chápať aj ako Uhorská Nová Ves, pretože sa jedná o kyvadlovú dopravu.
    1, 2, 3 sú priority riadenia a zároveň úrovne moci a 7 je na jednej strane 7. etapa PFR, ako píše autor (avšak dopĺňam že dočasná etapa), a na strane druhej 7 ako Vatikán (pripomínam, že Pápež bol na návšteve Budapešti a Slovenska predovšetkým ako politik). Aby autor pochopil, čo to v súvislosti s Maďarskom a Slovenskom znamená, musel by pochopiť, čo bola nie Veľká Morava, ale Veľká Marava a jej nasledovník arpádovské Uhorsko, trochu mať jasno ohľadom Svätoplukovej ústavy, a toho, čo bolo v arpádovskom Uhorsku Tercium pars regni.
    ad. spolužitie Čechov a Slovákov – áno, bolo krátke, no nie 142, ale iba 74 rokov, pretože z dôb Veľkej Moravy to bolo len púhych 6 rokov (888-894) za čias Svätopluka I., potom dali Česi prednosť spolčeniu sa s Nemcami s Východofranskou ríšou (Morava a Moravania to nie sú a neboli Čechy a Česi).
    Spolužitie s Maďarmi bolo podstatne dlhšie (od čias Svätopluka I až do 1918), cca nejakých 1030 rokov, a z toho o nejakom povyšovaní sa Maďarov nad Slovákov sa dá hovoriť až od dôb povstania F.Rákocziho, cca od roku 1706 (jeho prvé prejavy), z toho tvrdá maďarizácia bola až po roku 1848, t.j. min 800 rokov spolužitia nemohlo byť ani reči o nejakej maďarizácii a povyšovaní sa Maďarov nad Slovákov.
    ad. české stavy a následná 30 ročná vojna… Slovenskom zmietali stavovské povstania vyše 100 rokov od roku 1604 do roku 1711, z toho to posledné súbežne s morovou epidémiou, a všetky s tureckými vojnami…
    Spolužitie Slovákov a Čechov možné je, ale iba ako rovný s rovným, no k takejto atmosfére možného spolužitia autorov štýl prezentácia vôbec neprispieva. Takže, môže sa autor oháňať znalosťami DVTR, no riadi presne v duchu divide et impera…

    Liked by 4 people

  8. upresnenie: A čo sa týka predania riadenia do Budapešti – bol to nákladný vlak, nie osobný a zdôrazňujem bez strojvodcu. – to sa týka toho vlaku z Košíc…
    krátky úryvok: na slovenské straně se rozjetou soupravu sestávající z 22 nákladních vagonů a dieselové lokomotivy řady 750 zvané brejlovec nepodařilo zastavit.
    Veľmi dôležité je toto: Na maďarské straně u Hidasnémeti vlak tzv. prořízl výhybku a pokračoval po svažující se trati ve směru na nádraží Abaújszántó, – a to sme zase v arpádovskom Uhorsku u Samuela Abu (ktorý nikdy nebol Chazarom). Boj Samuela Abu proti cudziemu uzurpátorovi bol tým istým bojom, ktorý o cca 250 rokov neskôr viedol Matúš Čák Trenčiansky…

    Liked by 2 people

Pridaj komentár