Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu

Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu za medicínu, pretože vyliečil svet z covidu za dva dni. – takéto texty, poukazujúce na to, že uznaním DNR, LNR a spustením špeciálnej operácie  denacifikácie a demilitarizácie Ukrajiny covid zrazu zmizol, sa v posledných dňoch objavili na sociálnych sieťach, často v rubrikách Vtipy a pod., a takisto v článku „No a niečo na veselšiu nôtu a poriadny kus pravdy“ tu https://oracle911blog.wordpress.com/2022/03/03/na-o-nieco-veselsiu-notu-a-poriadny-kus-pravdy/

Vtip alebo kus pravdy?

Pokiaľ odpoviem, uveďme sa do obrazu:

Pár dní pred vypuknutím aktuálnej situácie na Ukrajine sa Bill Gattes nechal počuť, že nás čaká čoskoro nová, oveľa smrteľnejšia pandémia. A keďže sa Bill Gattes stal v súvislosti s covidom-19 „pandemickým orákulom“ (napr. tu: https://www.topky.sk/cl/13/2057461/Bill-Gates-predpovedal-pred-rokmi-pandemiu–Teraz-ludstvo-varuje-pred-dalsimi-dvomi-hrozbami), tak adekvátne zareagoval aj minister zdravotníctva SR V. Lengvarský, ktorý sa tesne pred vypuknutím konfliktu vyjadril, že v prípade smrteľnejšej mutácie bude očkovanie proti covidu povinné…

Na podobné vyjadrenia sme si už zvykli, no v porovnaní s nasledujúcimi informáciami je doterajšia „covid-19 pandémia“ len ľahkou nádchou: „Začátkem ledna 2022 se do rukou ruské rozvědky dostala informace, že vojenští mikrobiologové Pentagonu z Charkovské bakteriologické laboratoře zaslali zprávu náčelníkovi Společného štábního výboru generálu Marku Milleymu s poznámkou, že se jim podařilo dosáhnout unikátní struktury genomu viru variola, který lze maskovat jako všem známý SARS-CoV-2 (koronavirus). Popis připojený ke zprávě naznačuje, že výsledná modifikace viru je schopna infikovat lidské plíce a zanechávat v plicích jizvy. Úmrtnost je (80-85%). Pro srovnání, úmrtnost na ebolu, o které každý jistě již slyšel, je pouze 35–40 %.“ https://kob-forum.eu/2022/03/01/specialni-operace-rf-na-ukrajine-ma-velmi-vazne-duvody/

V tom istom článku (odporúčam jednoznačne článok prečítať celý!) je aj takáto časť: „Je důležité poznamenat, že od roku 1984 Spojené státy hledají jedinečný bojový virus s vysokým smrtícím potenciálem, který může způsobit nenapravitelné škody obyvatelstvu na nepřátelském území.“

MUDr. Róbert Kadlec: „Kiahne sú jednou z najnákazlivejších a najsmrteľnejších infekcií, aké ľudstvo pozná,“ povedal námestník tajomníka HHS pre pripravenosť a reakciu MUDr. Robert Kadlec. “Nevieme, či boli všetky vzorky vírusu, mimo dvoch laboratórií určených WHO, skutočne nájdené a zničené; zároveň syntetická biológia pre technológiu stále napreduje a v budúcnosti by mohla umožniť vznik kiahní ako biologickej zbrane. Z týchto dôvodov zostáva vírus potenciálnou hrozbou pre národnú a globálnu zdravotnú bezpečnosť. Na záchranu životov bude nevyhnutné mať pripravené vakcíny a liečbu.“ … „Podľa dnes oznámenej dohody úrad HHS námestníka ministra pre pripravenosť a reakciu (ASPR), ktorý dohliada na SNS, pridelí tento rok spoločnosti Emergent BioSolutions z Gaithersburgu v štáte Maryland na nákup približne 170 miliónov dolárov. ASPR môže nakúpiť ďalšiu vakcínu v priebehu nasledujúcich 10 rokov s cieľom získať 2 miliardy USD na obstarávanie a možnosti nárastu až do celkovej sumy takmer 2,8 miliardy USD.“ článok je z 31.12.2020: https://public3.pagefreezer.com/browse/HHS.gov/31-12-2020T08:51/https://www.hhs.gov/about/news/2019/09/03/hhs-purchases-smallpox-vaccine-to-enhance-biodefense-preparedness.html

Okrem nebezpečenstva použitia biologických zbraní, vyvstalo aj nebezpečie atómovej zbrane, ktorú sa podľa vyjadrení p-rezidenta Ukrajiny Zelenského snažila Ukrajina získať, či už vlastnou výrobou alebo importom.

Špeciálna operácia ruských vojsk sa v prvých dňoch zamerala predovšetkým na obsadenie a zničenie biologických laboratórií a obsadenie atómových elektrární a ďalších zariadení v súvislosti s atómovou energiou a výskumom.

O pripravenosti ukrajinských ozbrojených síl spustiť útočnú operáciu na Donbase bolo popísané a zverejnené dosť.

Toľko články…

Nakoľko informácie z nich sú pravdivé, a teda objektívnym dôvodom pre spustenie denacifikácie a demilitarizácie Ukrajiny?

Prečo takáto otázka? Pretože v súvislosti s anglickým „bonzom“ na USA skrze The Daily Expose zveřejnil článek pod názvem Je v konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem více, než se na první pohled zdá? https://dailyexpose.uk/2022/02/24/is-there-is-more-to-the-ukraine-russia-conflict/ a následnú reakciu USA: „Rozhodnutí Američanů „zakrýt stopy“ bylo provedeno ihned po zveřejnění v britském tisku.“, mi v mysli okamžite vyvstala otázka: Nie je to pasca na Rusko a Putina? V Iraku sa totižto žiadne ZHN nenašli. Nájdu sa na Ukrajine? A pred Anglosasmi sa treba mať na pozore aj v prípade takéhoto „bonzu“ na USA.

Prečo tento článok píšem až dnes? Informácie treba overiť a preveriť. Papier, aj ten elektronický, znesie všetko… A ako je to v skutočnosti? Nájdu Rusi na Ukrajine vyššie prezentovanú biologickú zbraň na báze varioly?

Testované a preverované otázky na objektivitu dôvodov spustenia špeciálnej operácie RF na území Ukrajiny, t.j to, čo v danom momente spustenia operácie na území Ukrajiny bolo reálne, k čomu už Ukrajina dispozície mala, čo už bolo možné realizovať:

  1. Biologická hrozba? – 60%
  2. Atómová bomba? – 80%
  3. Spustenie operácie VSU proti DNR a LNR? – 98%

V ľudskej reči:

Ad.3: Rusko uznaním DNR a LNR a okamžitým spustením špeciálnej vojenskej operácie na území Ukrajiny predbehlo VSU len o jeden jediný deň! „Jestli draka neizbežna, bij pervij!“ Rusko prijatím evakuovaných civilistov z DNR a LNR a spustením operácie zabránilo genocíde civilného obyvateľstva na území DNR a LNR.

Ad.2: Ukrajina skutočne pracovala nielen na výrobe vlastnej atómovej zbrane, ale aj na jej zaobstaraní zvonka. Tento proces bol v momente začatia operácie realizovaný na 80% – pár dní a Ukrajina by atómovú zbraň mala k dispozícií. Rusko prekazením týchto snáh zabránilo genocíde civilného obyvateľstva v rozsahu  dopadu jadrovej zbrane a dosahu rádioaktívneho mraku. Kam až siahal radioaktívny dopad v prípade katastrofy v Černobyli?

Ad.1. Biologická zbraň na báze varioly (pravých kiahní) v momente spustenia špeciálnej operácie RF na území Ukrajiny nebola a nebola tam ešte ani dnes. Takže pasca od Anglosasov pre Rusko a V.Putina? NIE! Pretože biologická zbraň na báze varioly je už hotová , no v momente preverovania informácií na Ukrajine ešte nebola. Ruské sily v danom momente mali toto nebezpečenstvo pod kontrolou na 85%. Preto hlavnou úlohou špeciálnych síl RF nie je hľadať na Ukrajine to, čo tam nie je, ale zabrániť tomu, aby sa to tam dostalo!

Takže plán USA aktiváciou jak ukrofašistov tak 5. kolóny v RF bol v krátkosti (aby som nevnášal subjektívny pohľad) takýto:

Uznaním DNR a LNR akože ospravedlniť spustenie operácie VSU proti týmto republikám (výhoda prvého úderu (vieme aký to malo efekt v prípade napadnutia Sovietského zväzu v roku 1941), vtiahnuť do toho RF. Následne dopraviť biologickú zbraň na báze varioly na Ukrajinu a do RF, použiť a obviniť Rusko z jej použitia. (okrem USA už len v RF v Novosibírsku je OSN povolené držať vírus pravých kiahní…)

A ako s tým súvisí tichý „bonz“ Anglosasov na USA ohľadom biologických laboratórií Pentagonu na území Ukrajiny a údajného vytvorenia tejto biologickej zbrane v laboratóriu v Charkove, či v jeho blízkosti? Aj keď sa S.V.Lavrov v tomto rozhovore https://www.youtube.com/watch?v=RVCXuxX3ouQ (odporúčam vypočuť celé) nie veľmi lichotivo vyjadroval na adresu tupcov z VB, tak v britskej tajnej rozviedke až takí tupci nie sú, a uvedomili si, čo nielen Rusku, Ukrajine, ale aj im a celému svetu hrozí. Proste sa zľakli tej hrozby a USA takto nepriamo bonzli. Smrtnosť 80-85% nie je sranda – tu už ide o život!!!

Toto sú objektívne preverené informácie. Berte to ako fakt.

Ruská federácia a V.V.Putin spustením tejto špeciálnej vojenskej operácie na území Ukrajiny ochránili min. Európu pred genocídou jej obyvateľstva v dôsledku vypustenia novej „mutácie SARS-Cov-2“, t.j. biologickej zbrane na báze varioly-pravých ovčích kiahní.

Ešte stále si niekto myslí, že Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu za medicínu, pretože vyliečil svet z kovidu za dva dni, je vtip?

Nie, nie je to vtip, nie je to ani kus pravdy – je to pravda celá.

A ja pôjdem ešte ďalej a navrhujem nielen Nomináciu V.V.Putina na Nobelovú cenu za medicínu, ale aj nomináciu ďalšiu. Nie, nie je to Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu za mier, pretože táto cena po jej udelení Barackovi Obamovi by bola hlbokou urážkou V.V.Putina a celého Ruska.

Navrhujem vytvorenie Nobelovej ceny za zabránenie genocídy a Nomináciu V.V.Putina na túto cenu. (a myslím to úplne vážne!)

A všetkým vojnovým štváčom a indivíduám, ktoré prejavujú svoj osobný fašizmus v nevraživosti voči Rusom a Rusku: Spamätajte sa, pokiaľ je čas!

Pretože:„Khan uviedol, že súd začne vyšetrovanie na základe žiadosti o prešetrenie situácie na Ukrajine, ktoré ICC predložilo 39 krajín vrátane Slovenska. Je to proces známy ako postúpenie veci, píše AP.
„Toto postúpenie umožnilo mojej kancelárii začať vyšetrovanie situácie na Ukrajine od 21. novembra 2013 a ďalej. Do vyšetrovania sa tak zahrnú všetky minulé aj súčasné obvinenia z vojnových zločinov, zločinov proti ľudskosti a genocídy, ktorých sa dopustila akákoľvek osoba kdekoľvek na území Ukrajiny,“ uviedol Khan vo vyhlásení.
Hlavný prokurátor ICC ďalej uvádza, že sa začalo zhromažďovanie dôkazov.
Britská vláda označila toto postúpenie veci za najväčšie v histórii Medzinárodného trestného súdu…“
– a toto, až sa zhromaždia všetky dôkazy, sa nebude týkať len územia Ukrajiny a ukrofašistov…

PS: to, že táto operácia na Ukrajine bude nevyhnutná, bolo z prejavov JŽO jasné už 1.2.2022

48 thoughts on “Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu

  1. “. Do vyšetrovania sa tak zahrnú všetky minulé aj súčasné obvinenia z vojnových zločinov, zločinov proti ľudskosti a genocídy, ktorých sa dopustila akákoľvek osoba kdekoľvek na území Ukrajiny,“ uviedol Khan vo vyhlásení.”

    Nebol tam v tom čase náhodou pán Lipštajn?..pani Nulandová…..

    Liked by 3 people

  2. S panom PUTINOM vdaka Bohu pracuje obroske mnozstvo bytosti, ktorim, je nutne Dakovat a podakavot. Vdaka nim vidia do predu na niekolko krokov a chrania aj Nas a doteraz aj Nas blahobyt……..

    Pozrite si dokument Podivuhodna veda, prvu cast, Senzibili v sluzbach statu.

    Vo Vietname, Hanoi je muzeum vojny………nebol som schopny ho cele absolvovat, to co americania robii vo Vietname chemickymi zbranami typu Agent Orange a podobne, v strednom Vietname v dzungli su dodnes, 60 rokov po vojne hole plane kde nic nerastie, bolo to vidiet z vlaku a ked sme videli deti,ktore sa dodnes rodia……tak mi tiekli krokodilie slzy……..to si clovek ani nevie predstavit,dokedy to nezije a nevidi na vlastne oci……….naozaj su schopni cohokolvek, o tom netreba mat iluzie…………….

    A to este nevieme o vsetkom co sa tu naokolo nas deje………..

    Znova a znova obroska vdaka, obrovske DAKUJEM kazdej jednej bytosti…………za hojnost, mierove nebo nad hlavou……………

    Oslobodili Nas v 1945 a znova Nas oslobodia………..

    Liked by 17 people

    • Vynikajúci pohľad. Nechcem to degradovať a napísať ,že ,,článok” ,. Pretože to aké sa píšu články dnes v každom slovenskom braku , je len atrapou reality a považujem ich za bájky a povedačky. Ale toto je literatúra FAKTU! Ďakujeme
      Verím,že sa to celé podarí tak ako má. Zaujímavosti z Lokal idiotizmu, ako sa ľudia idú byť , a ukazujú na najväčšie zlo- ,,Rusko” , sú fanatickejší ako pri vakcínach. Mimochodom ukazuje sa,že moderna vykreovala c.o.v.i.d …. Už pred pár rokmi …..

      Liked by 5 people

      • Prikladám video zo včerajška https://rumble.com/vwcs3n-sedm-den.html ,je v ňom spomenutá jedna vec,že prišlo k zmene taktiky ruskej oslobodzovacej armády k civilom.Ktorí civilom ,sa pýtam?

        Pretože 2.mája bolo 8.výročie masakru v Odese,chcem pripomenúť,že vraždiť rusky hovoriacich ľudí pomáhali aj dospievajúce dievčatá,miešali molotove kokteily a bavili sa.
        Sú zločiny, ktoré sú nepremlčateľné.

        Liked by 8 people

    • To muzeum a jiné důkazy exportu americké “demokracie” do VNamu( zdeformované děti, spálenou zemi) jsem viděl poprvé ve 22 letech naživo když jsem tou zemí projožděl. Začal jsem tehdy ještě jako VŠ student přemýšlet o té Americe poněkud jinak. Zatímco všichni kolem mne USA tajně adorovali, já začal mít pochybnosti.

      Liked by 7 people

      • coryhegmann86 V.V. Putin je duchovne založený človek. Jeho životné číslo je 25. Čo znamená 2 – citlivosť, 5 – nezávislosť = 7 – duchovno, hľadač pravdy, intelektuálnosť, analytickosť, bystrosť, chápavosť.
        Napríklad aj taký Karel Gott mal životné číslo 7. 🙂

        Liked by 1 person

  3. Neda sa napisat vsetko o com sa vie a ani to neni vhodne……………buducnost sa tvori v pritomnosti………….su vselijake predpovede, vestby, videnia…………

    Dolezite je ,co do infopola, tvorby zadavame dnes TU a TERAZ. Na celom svete su ludia v roznom stadiu chapania a vedomia…………..je nutne, aby sme tam ladovali, mudrost, rozvahu, spolupracu, prajnost, lasku, krasu, sucit, pokoru………a Vdaku, ze to tu vsetko vobec mame…..

    Toto za nas neurobi NIKTO……………….len to co si so sebou nesieme, nas moze zachranit………..aspon sa treba o to pokusit…………….energia sa nestraca a ani informacia…………TEN kto to tu vymyslel a stvoril to urobil dokonale a mlyny melu aj pre mna rovnako ako pre kazdeho ineho………………

    Za zhliadnutie stoji aj toto : https://www.youtube.com/watch?v=Vu-Nw_ea9N4

    Za zmienku stoji, ze autor tohto pocinu si nenarokuje na ziadne prava a dal to do placu zadarmo……………..a uz to je ukazovatel niecoho………..

    Liked by 2 people

  4. Včera poobede som si “natiahla kostru” pri pozeraní jediného us-seriálu, ktorý som zobrala na milosť – Hviezdnu bránu na Prima Cool a na spodnej lište mojim driemajúcim očiam zrazu pochodoval oznam, ktorý ma hneď prebral a to, že “Rusko zbankrotovalo” a budú mimoriadne správy. Nenašla som v sebe silu ísť to mimoriadne masírovanie mozgov pozerať a tak neviem, či ostalo iba pri bombasticko znejúcom ozname či vlhkých snoch niektorých vojnových štváčov či bičovanie strachu ľudí do nepríčetnosti. Rusko a zbankrotovať pri tých zdrojoch, ktoré majú !?

    Liked by 1 person

    • islo o to, ze znizili mu rating ratingove agentury na spekulativny (o 6 stupnov nizsie) a technicky aj maju pravdu. Rusko zakazalo predavat svoju menu na zapad, predavat svoje cenne papiere pre nerezidentov, takze ruske podniky neplatia svoje dlhy. Na druhej strane, kedze im zmrazili cast rezerv centralne ruskej banky, v podstate Rusko uvalilo zakaz splacania dlhov a tie su vacsie ako to, co im zmrazili. Asi bude nasledovat pad bank

      Liked by 4 people

    • Vesna, zľakli sa,že by tam mohlo byť kvetov priveľa. Sú schopní to aj uzavrieť z “technických príčin”.
      Začínam si celkom vážne myslieť,že tieto tvori,čo vypisujú na Sme,že Slavín treba vyhodiť do vzduchu,a že je to ruský falický symbol,prešli iným evolučným procesom ako my,jednoducho,nie sú to vo svojej podstate ľudia. Mýlim sa zriedkavo.

      Liked by 10 people

      • ďakujem, @ZA, pozrel som si to, no bol som už unavený, takže potrebujem sa na to ešte raz sústrediť. Z toho prvého pre Čechy je dôrazne zdvihnutý prst, a V.Klaus st. bude musieť riadne popracovať na vyslaní iného než rusofóbneho signálu z Čiech, inak skutočne pôjde Praha pod Viedeň. Praha totižto svojou politikou vbíja, ako je to na vlajke, modrý klin do procesov riadených červenou a bielou…, a môže ten klin byť vybitý aj tým, že nielen tá vlajka sa stane minulosťou. Jedine USA a ČR sú na zozname nepriateľských štátov RF, takže to nie sú len názory Pjakina. Ak to tak pôjde ďalej, tak obnova ČSR bude len nereálnym snom. Prečo asi Pjakin rozpráva o ČSR ako o umelom konštrukte? Čo je umelé, nemá prirodzenú oporu v sebe samom, a teda nikdy ani vlastnú koncepciu rozvoja, ale je len nàstrojom realizàcie komcepcie jeho tvorcu. Keďže české elity razili, razia a vždy budú raziť ideu čechoslovakizmu a pomer hlasov 2:1, tak RF im ako nepriateľskému štátu neumožní rozhodovať o osude aj Slovenska.
        Či sa to niekomu páči, alebo nie, základom V4 bude tesná spolupráca Maďarska a Slovenska na princípoch Veľkej Maravy/arpádovského Uhorska, Poľsko a Rakúsko riadiace Česko. Pravdepodobne, buď k HU, skôr k SK bude pričlenená Zakarpatská Rus.

        Liked by 4 people

          • Matelkovi to bolo možno jedno. Skrze neho šiel signál, že GP nemá záujem na porcovaní Ukrajiny, a keďže Matelko je aj vládny predstaviteľ, tak tým signalizoval aj rovnaký postoj Slovenska.
            Vtedy malo a aj má veľký zálusk na Zakarpatskú Rus Maďarsko, no noosféra zapracovala a Sputnik putoval do Maďarska. Navyše sa spustením konfliktu na Ukrajine ozvali domáci komunisti a klepli Orbánovi ohľadom týchto snáh po prstoch – idú voľby, takže sa Orbán stiahol z týchto aktivít.

            Liked by 2 people

  5. Tu je reakcia P.Novaka: I kdyby Putin osobně odpálil mateřskou školku a nahrál se u toho, tak lidé typu Oracle nebo Šťastná či Boletus napíší něco v tom smyslu, že tím masakrem předešel masakru mnohem většímu a ani to nebyl on. A proč to napíší? Jen kvůli tomu, že jsou přesvědčeni, že Putin není součástí Globalizace z rukou GE, ale že je proti ní a chce vytvořit svou. Pokud by od tohoto vzorce poodešli, tak by viděli mnohem větší obraz, ucelenější a logičtější, než si vymýšlet kraviny o “spalničkách v laborkách”. Člověk se jim nemůže divit i já si myslel dlouho to samé a kognitivní disonance pak udělá své.

    Páči sa mi

    • Tých škôl a nemocníc a neviem čoho sme videli v Sýrii. Tam ich vyletelo do vzduchu toľko, že ani celý Arabský svet spolu dokopy nemá. Krvavý Asad=krvavý Putin.
      Dnes tá komédia s atómovou elektrárňou, kde aj škôlkar vie, že elektráreň musí odolať aj priamemu náletu, a nie paľbe s mínometov a pod. Nakoniec flambované školiace centrum.

      Liked by 3 people

    • Kde nájdem túto reakciu? Nemyslím si ze sam Putin si myslí že nieje súčasťou globalizácie! Nie on náhodou povedal ze dnes sa odizolovať od zvyšku sveta je nemožné? Ale nie som si istý, možno že to povedal Pjakin. Ale ruku na srdce dá sa dnes ignorovať globalizáciu? Skôr ide o to ako bude vyzerať! Nič viac, nič menej!

      Liked by 1 person

  6. Vynikající článek….Diky Jiří Chlebeček
    Dne čt 3. 3. 2022 23:44 uživatel Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska napsal:
    > popolvar67 posted: ” Nominácia V.V.Putina na Nobelovú cenu za medicínu, > pretože vyliečil svet z covidu za dva dni. – takéto texty, poukazujúce na > to, že uznaním DNR, LNR a spustením špeciálnej operácie denacifikácie > a demilitarizácie Ukrajiny covid zrazu zmizol, sa v posled” >

    Páči sa mi

  7. Dnes som navštívila taký web – Postoj.sk. Nemala som to robiť. Správy ako z jednej formy unisono. Ale tá diskusia tam! Nemyslela som si, že je to až také medzi ľuďmi. Taká primitívna až živočíšna nenávisť ku všetkému čo je aj vzdialene ruské, som ešte nezažila. Nepochopenie a obrovský kaleidoskop. Doteraz som bola mierne optimistická, že tento národ nájde v sebe silu na vykročenie novou lepšou cestou ale po tej masakre tam, rastú vo mne pochybnosti, či tá rozhodná časť národa ako nositeľa zmien bude dostatočne vysoká.

    Páči sa mi

    • neupadaj na mysli…..ono je to naozaj skor na jednotlivych nazorovych bublinach. Na postoji aspon niekedy si dovolili komentar, ktory vyrovnaval tvrdenia mainstreamu a uz to posobila pro mnohych volicov koalicie ako cervene sukno na byka. Logicky oponovali nazoru o nutnosti invazie Ruska na Ukrajinu, ale uz sa museli ospravedlnit a pomaly prestavat vobec pisat, lebo rusofil, lebo medved. Ti isti, ktori kricali “ukrizuj ho, ukrizuj ho”=casto velki katolici=proockovanci=rusofobi. Ten sposob je strasny, ale teraz aspon vidim, ako za chvilu sa da zabezpecit totalny vyplach mysle davu. Nic za ten cas sa nenaucili, nic nezbadali. Su presvedceni, ze maju pravdu a v mene boja s dezolatmi su ochotni ku vsetkemu. Ked sa nieco ale otoci a ukaze na nich, tak su vo velkom soku ale aj tak nepriznaju si svoj postoj a to, ze mnoho veci nie je zo skatulky TOTO JE TAK A BASTA. Na druhej strane niet sa co cudovat. Vsetci ti, ktori sa nenaucili pocas covidu hladat info inde ako v MSM, tak podliehaju takej propagandistickej vojne, ze vacsinou nemaju sancu na iny postoj

      Páči sa mi

  8. Treba byť v pokoji a priať mier a denacifikáciu celému svetu. Mne sa bohužiaľ ukázalo (a to bol len môj subjektívny obraz ktorý sa mi zjavuje), že hlavne očkovaný, ktorí sa teraz zlostia na Rusko a akumuluje sa v nich nenávisť, tak ich telo sa práva ako špongia a tú zlobu pri prekročení kritickej hranici využijú vakcíny proti nim samotným.
    Viem, že to môže znieť pritiahnuté za vlasy, no dá sa to vysvetliť aj viac rácio. Strach je veľký oslabovateľ imunity a môže prísť moment kedy sa telo nedokáže naďalej vysporiadávať s hrotovými proteínmi a inými patogénni a začne kolabovať.

    Liked by 5 people

    • Pozoruji to v zaměstnání a u přátel. Očkovaní nejsou jakoby schopni zapnout mozek. Už nejsou ani tak produktivní po pracovní stránce. Denně papouškují co říkají v televizi a co píšou v novinách. Nedochází jim že je cenzura a ještě ji schvalují. Mluví jako nahrané automaty, bioroboti. Je to o tom, že momentálně moc ve státě přebrala nazi média. Je třeba uchovat klid v duši i když venku zuří třetí světová. Moje dobrá známá, toho času na prodloužené mateřské, mi dnes vysvětlovala, že exituje jediné řešení – zavraždit Putina, prý to říkali v televizi.

      Liked by 3 people

      • Lebo pred “vakcínou” takéto videnie sveta nemali… To “vakcína” z nich v priebehu mesiacov vyrobila automaty bioroboty… Alebo žeby nie a liberálna vymývačka tu plieni už dekády, len teraz sa “spiaci” aktivovali akoby na povel.

        Liked by 2 people

        • netýka sa to všetkých očkovaných, no skoro všetci tí šialení rusofóbi očkovaní sú.
          Tam, kde je dobrota v srdci, vakcína moc nemá, a telo sa pomaly zbavuje jej následkov. Títo ľudia sú pod vplyvom médií, ale iba v tom zmysle, že nemajú iný obraz o dianí, než zo šialenej propagandy. No nehecujú proti Rusku, len sa boja, aby vojna neprišla sem. Po rozhovore s nimi sú schopní prijať aj iný, nie rusofóbny obraz diania.
          A vojnoví štváči, malí a maličkí, no o to zúrivejší fašisti v srdci i mysli, asi ozaj skončia tak, ako @Um píše. Veľkí fašisti nie, tí sa zaočkovať nedali, veď sami to svinstvo naordinovali iným… Oni skončia pred tribunálom, pretože moc veľkých fašistov sa opiera o podporu masy malých a maličkých, a tých nebude…
          Všetci vieme, že energie, vràtane energetiky Zeme, sa menia, a tieto primitivisticko-fašistické formy života sa tu neudržia.

          Liked by 5 people

        • doplnenie pre @Um: strach je oslabovateľ, no nenávisť doslova požierač (nie nadarmo sa vraví, že zožiera ho nenávisť).
          Pre @FEI: nie je to na povel, len médiá vytvorili situàciu, kedy sa miera osobného fašizmu každého z nás mohla prejaviť bez strachu z postihu. Počas 2. sv. vojny toto prostredie vytvárali napochodovavšie vojská, viď. Ukrajina vtedy aj teraz, akurát, že vtedy to bol Wehrmacht a teraz karateľnyje batalióny… U nás sú dnes tým Wehrmachtom a karateľnými bataliónmi médiá. Proste proces padanie masiek sa prejavuje čoraz viac a doslova vyzlieka každého donaha.
          Preto stále píšem, že všetko ide tak, ako má, aj keď by ma niektorí za to rozniesli najradšej na kopytách aj tu na fóre.
          Praktizujte rady toho pokojného ruského veľkého bojovníka z @jox13 článku.
          Vyžente vojnu a fašizmus zo svojho srdca a mysle, a až potom, ak bude potrebné a nevyhnutné, môžte zobrať do ruky zbraň. Inak sa z vás stanú vraždiace vojnové monštrá, ktoré definitívne zabijú Človeka vo vás. Pretože v našom vnútri nezostala len druhá svetová, ale všetky vojny minulé, kde sme kedy zobrali do ruky zbraň…

          Liked by 5 people

Pridaj komentár