Ako sa Slovensko denacifikuje

Liberál-fašistická čvarga na Slovensku a nacistický režim v Kyjeve si dobre rozumejú nielen preto, lebo sú to de facto dve rôzne vetvy toho istého stromu s jedovatými plodmi, ale majú aj rovnakého pánka, ktorého na slovo poslúchajú, a preto sa mohlo stať, že napriek vyhláseniam akože ministra obrany sa raketový systém ocitol na Ukrajine, kde bol zničený ruskými hypersonickými raketami. Inými slovami minister obrany a „podarená“ aktivistka nás zaťahujú do ozbrojeného konfliktu na cudzí príkaz.

Prečo a ako sa denacifikuje Ukrajina?

Ukrajina sa stala krajinou, kde organizovaný zločin má nadnárodné krytie, ktoré je organizované okultno-mafióznymi štruktúrami a je značne podporené práve bankárskou mafiou. Ide totiž o to, že na Ukrajine sa vyvíjali biologické zbrane proti Rusom a Slovanom, ale tiež prekvitá prostitúcia, obchod s drogami, deťmi (článok je len vrcholom ľadovca), ženami a s ilegálne odobratými orgánmi. Skrátka nešťastie, ktoré dopadlo na Ukrajinu po r. 1991 sa po 2014 znásobilo nástupom nacistov (nacisti z SS Galícia, ich vnuci a ich sympatizanti), ktorých financovali tí oligarchovia, ktorí po 1991 nahrabali neskutočný majetok a nacisti nielen kryjú týchto zločincov resp. predstavujú ich svaly, ale ako bonus dostali možnosť zabíjať Rusov na východe Ukrajiny s heslom „dokončíme to, čo sme začali“.

Putin a vedenie Ruska boli pripravení to celé riešiť inak ako vojensky, ale chystaná provokácia Západu im nenechala inú možnosť, ako spustiť špeciálnu vojenskú operáciu (podľa OSN to nie je vojna, lebo nikto z priamo zainteresovaných nevyhlásil vojnu a dúfam, že ani neurobia, t.j. som zásadne proti vojne na Ukrajine), a tým pádom použiť vojakov na to, aby tam urobili poriadok s nacistickými Azov bataliónmi a ich ukrajinským vedením. Vojská majú aj inú úlohu, t.j. zaistiť dôkazy o zločinoch bankárskej mafie a ich pánov (hoci vedenie globálneho zákulisia resp.GP si dáva pozor, aby priamo do zločinov namočený nebol), a veru existuje dosť dôkazového materiálu na potopenie bankárskej mafie a okultno-mafióznych štruktúr.

Ako sa bude denacifikovať Slovensko a zvyšok Európy?

Rusko proti Slovensku, zvyšku Európy, Británii a USA nepoužije vojenskú silu (aspoň v to dúfam) a to napriek tomu, že Putin má dosť dôvodov, aby vyhlásil USA vojnu, lebo verejné a opakované volanie po smrti hlavy jedného štátu predstaviteľom druhého štátu určite je dôvodom pre vyhlásenie vojny. Ide totiž o to, že Európu vyčistí samotné obyvateľstvo, lebo nielenže vyjdú na povrch informácie o tom, čo robili elity s deťmi na Ukrajine, ale aj ekonomické dopady sankcií budú zdrvujúce s tým, že uvolnené informácie budú ukazovať na to, že kolaps ekonomiky a finančného systému bol očakávaný, je riadený, pričom covidom resp. vojnou s Ruskom mal byť zakrytý práve tento fakt. Reakcia davu bude taká, že elity sa stanú lovnou zverou t.j. utiecť síce budú môcť, ale na tejto planéte sa neukryjú. Toto znamená, že liberál-fašistická čvarga zostane tak bez zahraničnej podpory, ako aj bez ochrany pred obyvateľstvom. Dodávam, že budú chcieť vyviesť majetok z Ukrajiny cez Bitcoin (hotovosť a bankový prevod je prakticky nemožný) a to znamená dve veci: masívny nárast ceny Bitcoinu a následný masívny prepad z ktorého sa trh zotaví a to, že ich oberú o ten majetok, lebo sú nielen bielymi koňmi pre mocnejších, ale ani BTC nezakryje ich stopy.

Čo to v praxi bude znamenať?

V praxi bude znamenať to, že kolaps prebehne bez krytia a tým pádom odhalenie priamych vinníkov nebude problém. Ide totiž o to, že vedenie GP a Aliancia patriotov síce využije objektívne okolnosti a mechanizmy vytvorené okultno-mafióznymi štruktúrami a bankárskou mafiou, ale takým spôsobom, že pôvodcovia tejto mizérie a ich poskokovia budú označení za vinníkov s tým, že po kolapse finančného systému budeme žiť lepšie (čaká nás ale aspoň 7 rokov driny, kým sa to naozaj prejaví). Dôvod môjho tvrdenia je jednoduchý – sú tu alternatívy namiesto parazitického bankového systému (kryptomeny, drahé kovy, hotovosť a barter), ktoré zabezpečia chod ekonomiky a umožnia vyviesť bohatstvo z parazitického systému von.

A pre nás na Slovensku to bude znamenať, že končí náš koloniálny status a to, čo doteraz išlo do zahraničia ako koloniálna daň, zostane doma, takže nám doma ostanú zdroje na vybudovanie štátu a ekonomiky, ktoré budú slúžiť na 100% našim záujmom.

S pozdravom

Oracle 911

Poznámka č.1: Liberál-fašizmus a nacizmus a sú preto dve vetvy jedného stromu, lebo prvá vetva je fašizmus využívajúci liberálne heslá a druhá vetva je fašizmus, ktorý využíva nacionalistické heslá.

Poznámka č.2: Slovensku bola pánkom prisúdená rozbuška v plánovanej vojne s Ruskom, a preto môžem povedať, že „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci a vládna čvarga by ako poslednú vec uvideli hlavicu hypersonickej rakety letiacej smerom k nim.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

25 thoughts on “Ako sa Slovensko denacifikuje

  1. Výborný článek. Jen si myslím, že mnohem horší kliničeskije děbily se schopností zatáhnout nás a nejen nás do konfliktu sedí tady v Praze. Moje kolegyně říká, že už by to chtělo zvací dopis pro Putina.
    Ta vaše p-rezidentka je sice také marioneta, ale na Fialu s Rakušanem nemá. To je těžký kalibr “kádrů” – maňásků na provázku a zaplacených vlastizrádců. Slovy klasika : ” Českého národa hubitelé lítí – Rakušan, Fiala, pirátovití.”

    Liked by 2 people

    • ” Českého národa hubitelé lítí – Rakušan, Fiala, pirátovití.” – zdanie klame, to len preto, lebo to nemáš každý deň na tanieri. Oni si nemajú čo vytýkať, snáď len sa môžu pretekať kto sa hlbšie zavŕta do čejsi prdele. Vy bratia máte na to takéto: To je prašť jak uhoď. U nás zasa: Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Aj u jedných aj u druhých je to nemerateľné. keby sme si ich vymenili, väčšina ľudí by to ani nepostrehla, keby o tom nehučali médiá a odbili by to agentúrnou správou. My sme priamo pod emerickým riadením, vy ste ďalšia nemecká zväzová republika, toho nemecka, ktoré sa nevie či nechce vymaniť s pod emerického vplyvu.

      Liked by 6 people

  2. Ori, pekne. Ruská armáda “upozornila” na to, že sa nikto nikam neschová. Útok s kindžalom na atómový kryt (a jeho zničenie) je toho dôkazom. Takýto kryt v hĺbke 80-100 metrov bol (vraj) jeden zo štyroch postavených v 50. rokoch v ZSSR. A súhlasím, chvalabohu to nie je vojna. .
    Panarin a kindžal:

    Liked by 5 people

  3. Zdravia všetkým.
    Včera či predvčerom zachytili maďarský policajti manželka bývalého poslance Nejvyšší rady Ukrajiny Kotvyckého (pravá ruka Arsena Avakova) se pokusila propašovat do Maďarska hotovosť vo výške 38 miliónov dolárov a 1,6 milióna eur suma môže byť iná nie som si ňou úplne istý.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 3 people

  4. Co ked sa ti podari kupit taky BTC na burze, ktoreho stopy povedu k elite ?

    https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/151547-mimoriadny-objav-madarskej-pohranicnej-straze-prominentna-ukrjainska-manzelka-chcela-v-kufroch-prepasovat-miliony

    https://www.interez.sk/muz-prestrihol-opticke-kable-a-od-internetu-odpojil-cast-bratislavy-policia-riesi-kuriozny-pripad/

    https://fontech.startitup.sk/spravy/aktualne-zoznam-blokovanych-webov-sa-rozsiril-vypli-uz-aj-infovojnu/

    vazne nemas obavy z Digitalu ? Hotovost, Barter, Mince to by som aj mal, Nemam predstavu ako moze celkovo padnut Fin. System…, odoberu sa Bankam Licencie a bude 1 Statna ? to by aj mohlo fungovat, stacilo by len zmenit urcite nastavenia. inac Totalny Chaos,

    „Narodil som sa počas komunizmu a v komunizme aj zomriem.“ Jaromír Nohavica reaguje na zrušené koncerty… to uz si viem predstavit 🙂

    7 rokov driny pripocitat k 7 uspesnym a 7 neuspesnym alebo je to nahrada za 7 neuspesnych ?

    Páči sa mi

  5. Spätné upozornenie: Utorková zbierka 22.02.2022 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár